PlayStation Final Fantasy VII remake

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
April 2020
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
106437

Publisher: Square Enix
Developer: Square Enix
Director: Tetsuya Nomura
Producer: Yoshinori Kitase
Writer: Kazushige Nojima
Designer: Tetsuya Nomura
Genre: Japanese Action-Role Playing

106438

106439

106440

Final Fantasy VII Remake E3 trailer

720p - gamersyde

Final Fantasy VII Remake PSX trailer

720p

با تشکر از .Amirone برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول

لطفاً هر اطلاعاتی راجع به بازی که باعث لو رفتن محتویات بازی میشه (داستان، گیم پلی و..) رو داخل تگ اسپویل قرار بدید، در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خاهد شد.

Last edited by a moderator:
هیچ سایتی هیچی نگفته بعد تو تلگرام یه چیزی اومده باور کردی؟ :d

نه بحث باور نیست
انقدر ته دلم ویژی ویژی میره که هر خبری میشنوم دلم آب میشه که اخر این قضیه به کجا میرسه
همه مثل اون دوستمون نیستن که تحت هر شرایطی بازی منتشر بشه کارت به کارت کنن :دی =((

اما اینکه دیگه کلا بهترین همه شخصیت منفیا و بنیان گذار اون حرکتی که گفتی نیست :d بیشتر انیمه ببین و مانگا بخون :d

من دارم گیم رو میگم. انیمه و مانگا رو میخوام چیکار؟:دی ضمن اینکه با هر استانداردی سفیروث تکه!:دی سفیروث و ایلیدن و آرتاس بهترین ها هستن!:دی نظر مخالف رو نمیپذیریم!:دی

یاد بهزاد بخیر میومد گیر میداد که وسکر بهتره :))

اسمشو نیار بابا الان با یه ID جدید ظاهر میشه!:|

من دارم گیم رو میگم. انیمه و مانگا رو میخوام چیکار؟:دی ضمن اینکه با هر استانداردی سفیروث تکه!:دی سفیروث و ایلیدن و آرتاس بهترین ها هستن!:دی نظر مخالف رو نمیپذیریم!:دی
دقیقاااااااااااااااااا سفیروث تکه تکه>:)
منتظر گرافیگ عالی از زیر اب هستم میخوام ببینم زیر اب رو چه جوری درست میکنن یا اون مهره اخر که سیزده نفر هستن و یا جوکبو سوارییییی به به چه شود به به

فکر کنم تنها کسی هستم که خیلی خیلی منتظر لحظات با Barret بودنم XDD مردک ته خندست :d یه سری وقتا اتفاقایی که میوفته خیلی باحاله :d

راجع به سفی هم زیاد گیر نمیدم چون واقعا خفنه اما برا من خفن ترین شخصیت منفی نیست :d

من دارم گیم رو میگم. انیمه و مانگا رو میخوام چیکار؟ :d

وقتی میگی بنیان گذار فلان چیز یعنی هیچ کاراکتر هیچ جایی همچین حرکتی نزدن :d

کلا بیخیل چون جفتمون از اونایی هستیم که نظرمون عوض نمیشه XDD

با اینکه خود نومورا گفته از مدل های Advent Children استفاده نمیکنیم چون قدیمیه اما به نظرم یه جای خود تریلر از همون مدل برا Cloud استفاده شده :d

آخه نگاه کنید:

کپی مدل ACشه حتی با بقیه تریلر هم مقایسه کنید یکم فرق داره صورتش

یکی بهم بگه که دارم اشتباه میکنم و نیاز به چشم پزشکی دارم :d

من تنها final fantasy که بازی کردم ff 10 بود و خدایی خیلی ازش بدم اومد یعنی یکی از خسته کننده ترین شخصیت ها رو داشت. ولی خیلی تعریف ff7 رو شنیدم امیدوارم با این بازی بتونم وارد این سری بشم.

من تنها final fantasy که بازی کردم ff 10 بود و خدایی خیلی ازش بدم اومد یعنی یکی از خسته کننده ترین شخصیت ها رو داشت. ولی خیلی تعریف ff7 رو شنیدم امیدوارم با این بازی بتونم وارد این سری بشم.
فکر نکنم وقتی شما میگید 10 بدرد بخور نبود پس 7 هم بدرد بخور نیست برای شما دوست گرامی بهتر که بیخیال سبک بازی های اینگونه بشید بهتره که وقتون هم الکی هدر نره مرسی:)

فکر نکنم وقتی شما میگید 10 بدرد بخور نبود پس 7 هم بدرد بخور نیست برای شما دوست گرامی بهتر که بیخیال سبک بازی های اینگونه بشید بهتره که وقتون هم الکی هدر نره مرسی:)
اگر منظورتون بازی های Jrpg هست باید بگم که من عاشق این سبک بازیم و خیلی از بازی های مورد علاقم Jrpg هست مثل dragon quest 5 , chrono trigger , سری بازی های tales of و fire emblem و shin megami tensei بعد من نگفتم ff10 به درد بخور نیست گفتم ff10 رو با داستان و شخصیت پردازیش حال نکردم ولی امیدوارم با ff7 که این همه تعریفش رو می کنم وارد سری final fantasy بشم.
ولی کلا نقطه نظر جالبی دارید یعنی اگر ادم از یه بازی بدش بیاد باید قید کل بازیهای اون سبکی رو هم بزنه.

اگر منظورتون بازی های Jrpg هست باید بگم که من عاشق این سبک بازیم و خیلی از بازی های مورد علاقم Jrpg هست مثل dragon quest 5 , chrono trigger , سری بازی های tales of و fire emblem و shin megami tensei بعد من نگفتم ff10 به درد بخور نیست گفتم ff10 رو با داستان و شخصیت پردازیش حال نکردم ولی امیدوارم با ff7 که این همه تعریفش رو می کنم وارد سری final fantasy بشم.
ولی کلا نقطه نظر جالبی دارید یعنی اگر ادم از یه بازی بدش بیاد باید قید کل بازیهای اون سبکی رو هم بزنه.
آره شما درست میگی اقا حسین یکمی با عجله پست دادن اما کلا ff7 بحصش جداست در واقع کسی در اون حد نیست که بخواد بگه بازی خوبی هست یا نه تو همیه مواردا حتی سازندهاش هر گیمریهم با هر نوع علاقهمندی بابازیکردنش فقد این لطفو در حق خودش میکنه که نصف عمرش بر فنانرفته باشه b-) یکی بگیره منو

آره شما درست میگی اقا حسین یکمی با عجله پست دادن اما کلا ff7 بحصش جداست در واقع کسی در اون حد نیست که بخواد بگه بازی خوبی هست یا نه تو همیه مواردا حتی سازندهاش هر گیمریهم با هر نوع علاقهمندی بابازیکردنش فقد این لطفو در حق خودش میکنه که نصف عمرش بر فنانرفته باشه b-) یکی بگیره منو
اره این دوست عزیزمون معلومه که یه فن بوی تمام عیاره.منم خیلی تعریف ff7 رو شنیدم خودمم خیلی براش هایپ دارم.

اره این دوست عزیزمون معلومه که یه فن بوی تمام عیاره.منم خیلی تعریف ff7 رو شنیدم خودمم خیلی براش هایپ دارم.
ایشون برای این این حرفو زدن که شما به یکی از بهترین FF ها گفتی شخصیتای خسته کننده داره، خب طبیعتا وقتی شما با FFX اوکی نبودی برات سخت میشه که با بقیه FFها ارتباط بگیری، البته نظر من فرق میکنه، به نظرم انقدر FFVII داستان شخصیتای فوق العاده داره که ارتباط گرفتن باهاش خیلی راحت تر از FFX هست، ولی بازم شخصیت پردازی FF ایه :d من نظرم اینه هر گیمری باید FFVII رو امتحان کنه و سعی کنه عاشقش بشه :d

ایشون برای این این حرفو زدن که شما به یکی از بهترین FF ها گفتی شخصیتای خسته کننده داره، خب طبیعتا وقتی شما با FFX اوکی نبودی برات سخت میشه که با بقیه FFها ارتباط بگیری، البته نظر من فرق میکنه، به نظرم انقدر FFVII داستان شخصیتای فوق العاده داره که ارتباط گرفتن باهاش خیلی راحت تر از FFX هست، ولی بازم شخصیت پردازی FF ایه :d من نظرم اینه هر گیمری باید FFVII رو امتحان کنه و سعی کنه عاشقش بشه :d
به به استاد کوجیما هم توی این انجمن هست.اخه ایشون گفت که کلا قید بازی jrpg رو بزنم.حالا میتونیم سر ff10 بحث کنیم الیته حاش اینجا نیست ولی فقط خدایی Tidus یرای کسی که چندین سال رفت جلو و شهر ی که توش بزرگ شد نابود شد و فهمید که پدرش تبدیل به یه هیولایی شده که داره دهن ملتو صاف میکنه زیادی ریلکس نیست؟[I
در ضمن تمام کارکتر هاش هم بد نبودن Seymore خیلی خفن بود.

چرا ماجرا رو کش میدین آخه؟ :d

به به استاد کوجیما هم توی این انجمن هست.اخه ایشون گفت که کلا قید بازی jrpg رو بزنم.حالا میتونیم سر ff10 بحث کنیم الیته حاش اینجا نیست ولی فقط خدایی Tidus یرای کسی که چندین سال رفت جلو و شهر ی که توش بزرگ شد نابود شد و فهمید که پدرش تبدیل به یه هیولایی شده که داره دهن ملتو صاف میکنه زیادی ریلکس نیست؟[I
در ضمن تمام کارکتر هاش هم بد نبودن Seymore خیلی خفن بود.

حالا اینجا همه (شاید اکثرا) بازی کردیم میدونیم داستان رو اما بهتره تو اسپویلر بزاری :d

او دوستمون هم اون حرف رو به شما زد چون فکر میکرد شما هم از اینایی هستی که JRPG و کلا بازیای ژاپنی دوست نداری :d آخه یه سریا هستن اصلا دوست ندارن و میان تو تاپیکای این بازیا با نظرات معرکشون رو اعصاب ما میپرن :d نمیدونست شما خودت JRPG باز هستی و اون نظرت فقط FF X بود همین :d مخصوصا الان که همه تو هایپ Final Fantasyن و یکی چیزی بگه خودم به شخصه دارش میزنم :d

البته ناگفته نماند که از نظر شخصیت پردازی واقعا Tidus رو اعصابه :d

چرا ماجرا رو کش میدین آخه؟ :d

حالا اینجا همه (شاید اکثرا) بازی کردیم میدونیم داستان رو اما بهتره تو اسپویلر بزاری :d

او دوستمون هم اون حرف رو به شما زد چون فکر میکرد شما هم از اینایی هستی که JRPG و کلا بازیای ژاپنی دوست نداری :d آخه یه سریا هستن اصلا دوست ندارن و میان تو تاپیکای این بازیا با نظرات معرکشون رو اعصاب ما میپرن :d نمیدونست شما خودت JRPG باز هستی و اون نظرت فقط FF X بود همین :d مخصوصا الان که همه تو هایپ Final Fantasyن و یکی چیزی بگه خودم به شخصه دارش میزنم :d

البته ناگفته نماند که از نظر شخصیت پردازی واقعا Tidus رو اعصابه :d
شرمنده من تازه عضو شدم نمی دونستم چجوری از تگ اسپویل استفاده کنم ولی اکثر چیزایی که گفتم برای اول بازی بود یعنی پلات تویستی رو اسپویل نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or