PlayStation Final Fantasy VII remake

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
April 2020
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
106437

Publisher: Square Enix
Developer: Square Enix
Director: Tetsuya Nomura
Producer: Yoshinori Kitase
Writer: Kazushige Nojima
Designer: Tetsuya Nomura
Genre: Japanese Action-Role Playing

106438

106439

106440

Final Fantasy VII Remake E3 trailer

720p - gamersyde

Final Fantasy VII Remake PSX trailer

720p

با تشکر از .Amirone برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول

لطفاً هر اطلاعاتی راجع به بازی که باعث لو رفتن محتویات بازی میشه (داستان، گیم پلی و..) رو داخل تگ اسپویل قرار بدید، در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خاهد شد.

Last edited by a moderator:
چرا شخصیت منفی زیاد هست ولی هیچ کدام به اندازه سفیروث به دل نشست و هیچ شخصیت منفی به پای سفیروث نمیرسه به نظر من
باید دید باید صبر پیشه کرد و دید چه نوع سبکی میخواد بده بیرون سبک مبارزاتش البته من برام فرقی نمیکنه کلا من فقط همون سفیروث رو میخوام و اون داستان زیبا و اون موزیک و اهنگ بسیار عالی و دل نیشینشو میخوام نه گیم پلی،گیم پلیش بخوره توی سرشون والله

امروز کلی به این مخیله تعطیل فشار اوردم تا بالاخره یه کارکتر که کاملا بهتر و پرداخته و گداخته شده تر از سفیروثه پیدا کردم ...

خدای خدایان تیان

8x6yyrdkmrw48k5cpd7h.jpg
یعنی دیالوگاش و تحقیر کردناش حرف نداره

امروز کلی به این مخیله تعطیل فشار اوردم تا بالاخره یه کارکتر که کاملا بهتر و پرداخته و گداخته شده تر از سفیروثه پیدا کردم ...

خدای خدایان تیان

8x6yyrdkmrw48k5cpd7h.jpg
یعنی دیالوگاش و تحقیر کردناش حرف نداره

این کی هست؟ از چه مانگایی؟ :d

UE4 خوراک محیط های تاریک و افکت های آب و نور هست:d به جرات میتونم بگم تصمیم خیلی خوبی بود و شاهد یه بازی تر و تمیز بهینه خواهیم بود:d

ضمن این که سفیروث چندان هم کاراکتر خفنی نیست:p

بیشین بینیم باو!:دی سفیروث خداس! فکر کنم جزو اولین شخصیت های منفی هست که اول خوب بوده بعد به فساد کشیده میشه و یجورایی بنیانگذار این مدل پرداخت شخصیت هست. حتی با استانداردهای الان هم پرداخت سفیروث هیجان انگیز و مجذوب کنندس.

من تا الان شخصیت منفی ندیدم که عین سفیروث خیلی از فن های بازی بابت کارهای بدی که کرده بهش حق بدن. یعنی خیلی درست پرداخت شده که علی رغم بلاهایی که سرت میاره باز از دلت نمیاد ازش متنفر بشی! مثلا من خودم بیشتر دوست دارم از هوجو و شینرا متنفر باشم تا سفیروث! البته من که کامل سفیروث رو دوست دارم!:دی

QUOTE=NoctisSasuke;3925881]این کی هست؟ از چه مانگایی؟ :d[/QUOTE]

انتاگونیست اصلی مانهوای فنگ شن جی ... اینکه میگم انتاگونیست اصلی .. چون ده برابر ناروتو این جایگاه جا به جا میشه یه جورایی و یه لشگر شخصیت منفی داره ... همین الان بپر ۵ چپتر اول رو بخون متوجه دو چیز میشی ...یک با چه داستان خوفی طرفی ... دو تیان چه هیولاییه

مال یه داستان چینی به نام فنگ شن جی ـه. البته اون قدرها شبیه سفیروث نیست.:دی

ضمن این که سفیروث چندان هم کاراکتر خفنی نیست:p

صد البته به هیچ وجه شبیه سفیروث نیست ... که یکیش اینه که اعمال تیان دلیل و هدف داره ..صرفا انتقام و کینه جویی نیست

منظور این بود که کارکتری بهتر از سفیروث به زحمت یافت میشه ...

سفیروث هم به شدت کارکتر خفن خوفناکیه ..دی:
9n9m4kzg6xrnf02aki2b.jpg

آخرین ویرایش:
اضافه شدن بخشهایی از Crisis Core (گذشته داستان)، هفت تا داستان کوتاه On the Way to a Smile (فاصله زمانی بین شماره هفت و Advent Children) و شاید بخشهایی از خود Advent Children (آینده داستان) میتونه به معنای واقعی کلمه تجربه خارق‌العاده‌ای از FF VII Saga رو برامون رقم بزنه. \m/:d

منم موافقم ولی ما که نمی دونیم تو چند قسمت قراره عرضه شه؟ حالا یا دو قسمت یا سه قسمت. به نظرم کار عقلانی این هستش که بیان بازی هر چند قسمت هستش به همون تعداد داستان نسخه اصلی رو تقسیم کنند و به قبل و بعد داستان بپردازند یجوری تعادلی برقرار بشه و به فروش بازی صدمه ای نزنه ( اگه اینا بخوان اول بیان تو یه نسخه داستان اصلی رو بگن و بعد تو نسخه دیگه به قسمت های فرعی بپردازند به طور یقین تفاوت فروش بین نسخه ها خیلی زیاد میشه و شاید یجوری به ضررشون باشه و اینکار رو نکنند)
مثلا میگم تو نسخه اول بیان داستان رو با بخشی از داستان VII و CC رو بزارن و همینطوری قسمت ها بره جلو تا جایی که داستان نسخه اصلی به همراه گذشته تموم بشه تو اول نسخه اخر و بعدش دیگه کلش بره برا آینده:دی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فکر نمی کنید زیادی داره کیتاسه تو روند ساخت دخالت می کنه؟:دی کاش مثل هاشیموتو میشد و مثل اون که کاری به کار تاباتا نداره اینم نداشته باشه؟:دی
اخه نومورا گفته بود بازی رو واقع گرانه می کنند بازی و داستان هم یه تغییراتی می کنه ولی اینطور که بوش میاد نه تنها هیچ فرقی نمی کنه بلکه قراره فیکس داستان همون نسخه قبلی باشه و یه چیزایی هم اضافه بشه که هممون می دونیم چون داستان اصلی سر جاشه پس اون چیزی که قراره اضافه شه قبل و بعد داستان هستش:دی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نومورا این دلیلشم مسخره هستش واسه لباس های AC که قدیمی هستند چون لباس های الانشون همون لباس هایی هست که تو نسخه اصلی بوده و با توجه به پیشرفت قدرت های کنسول ها تبدیل به این شده:دی
الان همین لباس barret اصلا کپ همون نسخه اصلی بازی هستش تا...:دی
به نظرم اگه نمی خوان لباس های ac رو استفاده کنند پس حتما باز یکسری لباس جدید طراحی کنند:دی

اینم برای اونایی که نگران هستند که با توجه به قیمتی که می خوان به هر قسمت بدن به همون اندازه محتوا دریافت نکنند:دی

اسکوئر اعلام کرده هر قسمت بازی خودش به اندازه ی یک بازی کامل هست:دی
Each entry of Final Fantasy VII Remake will have the volume of content equal to a full-sized game - Nova CrystallisNova Crystallis

Last edited by a moderator:
بیشین بینیم باو!:دی سفیروث خداس! فکر کنم جزو اولین شخصیت های منفی هست که اول خوب بوده بعد به فساد کشیده میشه و یجورایی بنیانگذار این مدل پرداخت شخصیت هست. حتی با استانداردهای الان هم پرداخت سفیروث هیجان انگیز و مجذوب کنندس.

من تا الان شخصیت منفی ندیدم که عین سفیروث خیلی از فن های بازی بابت کارهای بدی که کرده بهش حق بدن. یعنی خیلی درست پرداخت شده که علی رغم بلاهایی که سرت میاره باز از دلت نمیاد ازش متنفر بشی! مثلا من خودم بیشتر دوست دارم از هوجو و شینرا متنفر باشم تا سفیروث! البته من که کامل سفیروث رو دوست دارم!:دی

سفی که تو God level بودنش شکی نیست و بهترین شخصیت منفی تو بازیاست که دیدم (یاد بهزاد بخیر میومد گیر میداد که وسکر بهتره :)) ) اما اینکه دیگه کلا بهترین همه شخصیت منفیا و بنیان گذار اون حرکتی که گفتی نیست :d بیشتر انیمه ببین و مانگا بخون :d

این انجین بازی نگفتن کدومه ؟ particle effect بازی خیلی شبیه UE 4
امیدوارم نسخه نهایی از این نمایشا خیلی بهتر باشه

بله با UE 4 هستش:دی
خود کیتاسه گفته که الان اول کاریم و هنوز کامل از قدرت PS4 استفاده نکردیم و...:دی
خلاصه اون نمایش فقط برای PSX ساخته شده بود
در کل هنوز بازی زیاد کار داره:دی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
راستی انگار بازی تو Jump Festa هم حضور داره داره:دی که قرار 19 و 20 دسامبر برگزار بشه:دی

:| اینا انگار دارن از VII بیشتر از KH III نشون میدن :| خاک برسرا بشینید اول KH III رو تموم کنید و 4 تا چیز دیگه نشون بدین :|

نومورا که دو سه ماه پیش گفت خیلی از کارهای KH3 تموم شده این صبر اینا هم فکر کنم برای XV باشه:دی وگرنه من مرده شما زنده تاریخ بازی رو از الان مارچ 2017 خودم اعلام می کنم:دی
بعدشم فکر نکنم تا KH 2.8 منتشر بشه زیاد از 3 چیزی نشون بدن:دی که من باز احتمال می دم تاریخ انتشار همین 2.8 رو هم تو همین مراسم اعلام کنند:دی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
این قضیه VII واقعا منو شوکه کرد:دی اینا گفته بودن حالا زمستون یک سری اطلاعات میاد:دی من فکر می کردم نهایت تو زمستون یکی دو تا عکس نشون بدن و با یک سری اطلاعات اولین تریلر گیمپلیش بره برا E3:دی
دیگه نه به الان که اطلاعات مثل سیل داره میاد و زمستون نشده قراره دو تا تریلر گیمپلی ببینیم:دی

نومورا که دو سه ماه پیش گفت خیلی از کارهای KH3 تموم شده این صبر اینا هم فکر کنم برای XV باشه:دی وگرنه من مرده شما زنده تاریخ بازی رو از الان مارچ 2017 خودم اعلام می کنم:دی
بعدشم فکر نکنم تا KH 2.8 منتشر بشه زیاد از 3 چیزی نشون بدن:دی که من باز احتمال می دم تاریخ انتشار همین 2.8 رو هم تو همین مراسم اعلام کنند:دی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
این قضیه VII واقعا منو شوکه کرد:دی اینا گفته بودن حالا زمستون یک سری اطلاعات میاد:دی من فکر می کردم نهایت تو زمستون یکی دو تا عکس نشون بدن و با یک سری اطلاعات اولین تریلر گیمپلیش بره برا E3:دی
دیگه نه به الان که اطلاعات مثل سیل داره میاد و زمستون نشده قراره دو تا تریلر گیمپلی ببینیم:دی

نومورا چرت و پرت زیاد میگه :d اگه بیشتر کاراش تموم شده پس تاریخ انتشارش کو؟ پس تریلرا و اطلاعات جدیدش کو؟ :d یعنی ریمستر کردن 2 تا عنوان بیشتر از ساخت KH III داره طول میکشه؟ :d

اینجور که داستان پیش رفته تو III شاهد یه جنگ خفنی هستیم من هی میخوام تریلر از اون جنگ نشون بدن :d

البته از اول دسامبر زمستون حساب میشه اونجا :d

نومورا چرت و پرت زیاد میگه :d اگه بیشتر کاراش تموم شده پس تاریخ انتشارش کو؟ پس تریلرا و اطلاعات جدیدش کو؟ :d یعنی ریمستر کردن 2 تا عنوان بیشتر از ساخت KH III داره طول میکشه؟ :d

اینجور که داستان پیش رفته تو III شاهد یه جنگ خفنی هستیم من هی میخوام تریلر از اون جنگ نشون بدن :d

البته از اول دسامبر زمستون حساب میشه اونجا :d

خوب شد گفتی نمی دونستم:دی

با این سرعتی که VII گرفته و قراره دو سه نسخه ازش منتشر بشه و پروژه سنگینی حساب میشه و ممکن چند سالم طول بکشه حتی نسخه اخر بره برای اخر های نسل:دی من یه ترسی وجودمو گرفته که نومورا KH3 رو ول کرده و داده به این tai yasue:دی و خودشم بعضی وقتا یه نظارتی می کنه:دی
البته اگه حال داشت:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or