PlayStation Final Fantasy VII remake

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
April 2020
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
106437

Publisher: Square Enix
Developer: Square Enix
Director: Tetsuya Nomura
Producer: Yoshinori Kitase
Writer: Kazushige Nojima
Designer: Tetsuya Nomura
Genre: Japanese Action-Role Playing

106438

106439

106440

Final Fantasy VII Remake E3 trailer

720p - gamersyde

Final Fantasy VII Remake PSX trailer

720p

با تشکر از .Amirone برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول

لطفاً هر اطلاعاتی راجع به بازی که باعث لو رفتن محتویات بازی میشه (داستان، گیم پلی و..) رو داخل تگ اسپویل قرار بدید، در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خاهد شد.

Last edited by a moderator:
به عنوان کسی که بازی نکرده نسخه اصلی رو و فقط آوازه اش رو شنیده و الانم اواسط ریمیک هستم، شما چی پیشنهاد میدین با این وضع؟
چون در جریان داستان و شخصیت ها و حماسی بودن بازی اصلی هم از این طرف هستم
سلام
شما حتما به دلیل تجربه نکردن فاینال فانتزی 7 اصلی لذت بسیار بیشتری از ریمیک میبری
شما ریمیک رو تموم کن
و اگر یه وقت خواستی فاینال فانتزی اصلی رو بازی کنی میتونی تو psn بخریش (برای ps4 موجود است) و فکر کنم گرافیک بهتری داره تا نسخه ps1 و تازه تروفی هم داره
البته حواست باشه بازی گرافیک ps1 داره پس انتظاراتت رو از گرافیک بازی بیار پایین تا نامید نشی

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
اگه یادت باشه سفیروث توانایی کنترل ذهن کلود رو داره و به نظر میرسه کاری کرده که توی ذهن کلود این اتفاقات بیفته و کلود فکر کنه که شهاب سنگ به زمین خورده پایان بازی در اصل یه توهم توی ذهن کلود

نه اگه پایان بازی رو درست متوجه شده باشی اون جایی که اینا دارن مرتب پایان داستان رو به شکل ایماژ میبینن، تیفا میگه آینده یه صفحه سفیده و هنوز نوشته نشده، یعنی اول کد میده که الزاما قرار نیست این اتفاق ها بیفته، از جمله مرگ اریث، و در نهایت و آخر داستان که دیگه سفیروثی هم در کار نیست، ما میبینیم زک زنده مونده! در صورتی که ایشون توسط سرباز ها کشته و بخاطر نجات جون کلود میمیره. در داستان اصلی اون سکانسی که زک کلود رو خر کش کرده میبره این کلوده که باستر سورد رو به یادگاری از زک داره کشون کشون میبره. چون به خاطر آزمایش های هوجو بسیار ضعیفه و نا نداره. اما اینجا مشخصا نشون دادن زک زنده است و اریث هم وقتی زک از کنارش رد میشد یه لحظه وایستاد، انگار حس کرد اینه.

کلا از اون قسمت شر و وری که کراس ورد میاد و میریم توی اون نور که در واقع اضافه شده به داستان، وقایع تغییر کردن.
[/QUOTE]
خدا لعنتشون کنه باید تتسویا نومورا رو کشت به نظرم داره عقده های ورسوسشو اینجا خالی می کنه به نظرم اگه ریمیک رو میدادن دست تاباتا خیلی بهتر میشد این نومورا هم ورسوسشو میزد عقده ای نمیشده بازی رو خراب کنه

• Like
Reactions: ps4best
من 12 رو خیلی دوست داشتم، قطعا کمتر از X ولی چون بخصوص خیلی داستانش الهام گرفته از FFII بود و مدام اون بازی تو ذهنم میومد خیلی حال کردم باهاش. به نظرم اون موقع هم به ناحق زیاد فحش خورد، بخصوص سر این سیستم گمبیت همه ترکوندنش اما الان یجورایی استاندارد شده تو بازی های JRPG.

من حتا ته دلم XV رو هم دوست داشتم، مشکلم باهاش ریپ شدن داستان و تف مال کردن آخرش بود. یعنی دقیقا مشخص بود بودجه ته کشیده و دیگه دیدن وقت نیست زدن رفته. خودشون هم میدونستن و به همین خاطر بعدا پچ دادن و بخصوص فصل 13 رو جمع و جورش کردن.

اما FFVIIR گذشته از خیانتی که اول از همه به داستان خودش میکنه بعد فن هاش، نه یه FF خوبه و نه حتی یه JRPG! یعنی واقعا نمیشه اسم JRPG رو روی این بازی گذاشت. از همه نظر یه بازی اکشنه.
من زمانی که فاینال فانتزی 12 بازی کردم فقط دو مشکل باهاش داشتم
یکی داستانش که متفاوت بود و به نظرم ضعیف و چون مثل شما ff2 رو بازی نکردم به جاش ff7 و ff8 , ff9. ff10 میومد تو ذهنم :)و شخصیت های فراموش شدنی
دومین مشکل گیم پلی بود که مشکل من باهاش کند بودنش و خیلی طولانی بودنش بود که اکثرا به خاطر grind بود و خسته کننده میشد
یادمه بازی نزدیکای 120 ساعت طول کشید اونم بدون انجام دادن کامل hunt ها و ماموریت های جانبی که با اونا کلا 170 ساعت برای من طول کشید(مقایسه با ffx که تو 90 ساعت 100% شد)
البته الان من نسخه اصلی رو بازی کردم و دوستانی که نسخه zodiac age رو دارن میزارن رو 4x و تو 80 ساعت بازی رو کامل پلات میکنن:)
در مورد ffxv همون که شما گفتی واسه من هم اتفاق افتاد
و برای ff7R هم همون اشتباهی کردم که سر ffxv کردم و زود قضاوت کردم بدون اینکه به اخرای بازی برسم

• Like
Reactions: Cloud Strife
من دو نکته در مورد داستان بگم...
یک سال بعد از معرفی ریمیک خبر اومد... نوجیما سناریو ریمیک رو نوشته(پارت یک) پس اینکه واقعا داستان نسخه بعدی نوشته نشده احتمالش هست(ولی احتمالا مثل همین یکسری تغییرات داره)
و وقتی که گفتن بازی فقط تو میدگاره و قراره حس یک بازی کامل رو انتقال بده(که از نظر خودم یک بازی تو این سبک باید تایمش دو برابر باشه:D)کاملا میشد انتظار یک سری تغییرات رو داشت...
ولی هنوزم به این نسخه میشه گفت ریمیک...
ریبوتی درکار باشه از نسخه بعدی خودشو قراره نشون بده...!
کیتاسه هم میگه که ما میخواستیم بازیکن ها تئوری بدن بعد از پایان بازی (میگن با لبخند گفته:دی)
(در نهایت وزنه به طرف اینکه داستان رو تغییر ندن و روایت عوض بشه زیاد تر از ریبوت کامله:D)
___
شخصا نگران داستان نسخه های بعد نیستم...:دی
137516

من زمانی که فاینال فانتزی 12 بازی کردم فقط دو مشکل باهاش داشتم
یکی داستانش که متفاوت بود و به نظرم ضعیف و چون مثل شما ff2 رو بازی نکردم به جاش ff7 و ff8 , ff9. ff10 میومد تو ذهنم :)و شخصیت های فراموش شدنی
دومین مشکل گیم پلی بود که مشکل من باهاش کند بودنش و خیلی طولانی بودنش بود که اکثرا به خاطر grind بود و خسته کننده میشد
یادمه بازی نزدیکای 120 ساعت طول کشید اونم بدون انجام دادن کامل hunt ها و ماموریت های جانبی که با اونا کلا 170 ساعت برای من طول کشید(مقایسه با ffx که تو 90 ساعت 100% شد)
البته الان من نسخه اصلی رو بازی کردم و دوستانی که نسخه zodiac age رو دارن میزارن رو 4x و تو 80 ساعت بازی رو کامل پلات میکنن:)
در مورد ffxv همون که شما گفتی واسه من هم اتفاق افتاد
و برای ff7R هم همون اشتباهی کردم که سر ffxv کردم و زود قضاوت کردم بدون اینکه به اخرای بازی برسم
مشکل شاهزاده دالماسکا با امپراطوری چی بود و چرا نمیتونست کشور و سلطنت رو پس بگیره؟؟؟

• Like
من به عنوان ناظری که توییتر میچرخم و نگاه می کنم، (و شانس تجربه بازی رو ندارم:() واکنش ها بازم مثبت اند و خیلیا اتفاقا حال کردن که تغییر کرده خیلی چیزها
(این جماعت تداخل عجیبی با همون جماعتی که با KH3 هم حال کردن دارن و میشه گفت استایل نومورا روشون جوابه)
ولی من هر چی دیدم با اندینگ کسی حال نکرده اصلا. شاید به مزاج کسایی که تازه با سری آشنا شدن جالب باشه ولی برا کسایی که نسخه اورحینال رو زدن واقعا مسیر بدی رو دارن میرن:دی نباید نومورا رو میزاشتن برا داستان.

• Like
Reactions: Genesis and Z-fan
مشکل شاهزاده دالماسکا با امپراطوری چی بود و چرا نمیتونست کشور و سلطنت رو پس بگیره؟؟؟
الان شما خیال میکنی دارم ترول میکنم
بازی رو خیلی وقت پیش انجام دادم ولی یه چیزایی یادمه
اول بازی امپراطوری نامزدش یا همون شوهرش رو در جنگ میزنه میکشه و کشورش رو تصرف میکنه
بعد عموش یا داییش فکر کنم شایعه میسازه که شاهزاده خودکشی کرده
به این دلیل نمیتونست پس بگیره چون گفت قدرت کافی ندارم و رفت shard رو پیدا کنه تا با امپراطوری بجنگه
همونطور که گفتم دقیق یادم نیست

• Like
Reactions: Genesis
از من میشنوی بازی نکن. برو بشین بازی اصلی رو از اول برو. نزار تصویری که از FFVII تو ذهنت داری خراب بشه.

ببین بازی اکشن شده قبول، کوتاهه و به زور فیلرهای مسخره شده 30 ساعت که عملا برای FF این تایم گیک پلی فحشه، بازم قبول، اما اینا یه گندی زدن تو داستان که من سردرد گرفتم! باورم نمیشه اینکارو کردن!
دیگه یکم دیره ۶۰ دلار پاش پول دادم.ولی خب بر خلاف اکثر فن های سری که فاینال ۷ براشون بهترینه با اینکه از ۶ به بعد همه را بازی کردم شخصا فاینال ۱۰ را از همه بیشتر دوست دارم. فکر کنم تو یه نظرسنجی تو ژاپن که برگزار شده بودم اکثرا به ۱۰ رای داده بودن که واقعا بابت این قضیه خوشحالم

ولی من هر چی دیدم با اندینگ کسی حال نکرده اصلا. شاید به مزاج کسایی که تازه با سری آشنا شدن جالب باشه ولی برا کسایی که نسخه اورحینال رو زدن واقعا مسیر بدی رو دارن میرن:D نباید نومورا رو میزاشتن برا داستان.

طبیعتا منم اون همه آدم دنبال نمی کنم و نمیشه ازش نتیجه گیری قاطعی کرد.
یوزر اسکور متا هم نمیشه بهش اعتماد کرد... . فعلا به نظر آدمای واقعی ای که میشناسم اعتماد می کنم :دی

• Like
Reactions: Genesis
اول بازی امپراطوری نامزدش یا همون شوهرش رو در جنگ میزنه میکشه و کشورش رو تصرف میکنه
به این دلیل نمیتونست پس بگیره چون گفت قدرت کافی ندارم و رفت shard رو پیدا کنه تا با امپراطوری بجنگه
منظورم این نبود که ترول میکنید یا چیز دیگه ای... 12 داستان عمیق و پیچیده ای داره که با یه بار بازی کردن (اونم بی حوصله و سرسری رفتن نمیشه متوجهش شد) ... بخش عمده ایش هم تو بخش lore و بیستاری روایت میشه... 12 نه فقط تو فاینال فانتزی تو کل دنیای بازی کامپیوتری غنی ترین بک استوری، تاریخچه و mythology رو داره...

در مورد بخشی هم که گفتم... امپراطوری بعد از کشته شدن پادشاه دالماسکا نمیتونه شاهزاده رو دستگیر کنه.. برای همین خبر خودکشی lady ashe از غم از دست دادن همسر و پدرش رو منتشر میکنه... دو سال بعد که شاهزاده میخواد قدرت رو پس بگیره به اون سنگی نیاز داره که واان دزدیده تا توسط کاهن اعظم ایوالیس هم هویتش رو ثابت کنه چون همه فکر میکنن مرده و هم به تایید کاهن اعظم ایوالیس نیاز داره... برای همین میره دنبال داون شارد... که از اونجا به بعد واسلر به سمت انتقام گرفتن با قدرت سنگ ها ترغیبش میکنه

آخرین ویرایش:
ببین FF12 خود داستان اصلی و سفر قهرمانهاش برای من خیلی جذاب نبود ولی در عوض دنیاش لور به شدت غنی داشتش. شاید پرملات ترین لور در بین همه FFها برا 12 باشه:دی اونم چون دنیاش با چندتا بازی دیگه از جمله FF Tactics مشترک بود.
در مورد گیم پلی اتفاقا خیلی سرعت بازی زیاد بود که. آره اگه میخواستی گرنید کنی زمان بر بود ولی برا تموم کردن داستان لازم نبود اینکار رو کنی در عوض هانت ها و ساید کوئستها پدر در میاورد:دی در کل FF12 با توجه به آزادی بسیار زیادی که در گیم پلی( کرکتر دولوپمنت و سیستم گمبیت) و جهان بازیش داشت، بنظرم یکی از بهترین FFها بود و اتفاقا نزدیکی خیلی بیشتری به سری کلاسیک مخصوصا FF6 داره از این نظر و واقعا FF عالیی هستش.
طبیعتا منم اون همه آدم دنبال نمی کنم و نمیشه ازش نتیجه گیری قاطعی کرد.
یوزر اسکور متا هم نمیشه بهش اعتماد کرد... . فعلا به نظر آدمای واقعی ای که میشناسم اعتماد می کنم :D
فک کنم هنوز خیلی ها به ته داستان نرسیدن نمیدونن چی قرار گیرشون بیاد فعلا زیاد فحش نمیبینیم اینور اونور:دی

منظورم این نبود که ترول میکنید یا چیز دیگه ای... 12 داستان عمیق و پیچیده ای داره که با یه بار بازی کردن (اونم بی حوصله و سرسری رفتن نمیشه متوجهش شد) ... بخش عمده ایش هم تو بخش lore و بیستاری روایت میشه... 12 نه فقط تو فاینال فانتزی تو کل دنیای بازی کامپیوتری غنی ترین بک استوری، تاریخچه و mythology رو داره...

در مورد بخشی هم که گفتم... امپراطوری بعد از کشته شدن پادشاه دالماسکا نمیتونه شاهزاده رو دستگیر کنه.. برای همین خبر خودکشی lady ashe از غم از دست دادن همسر و پدرش رو منتشر میکنه... دو سال بعد که شاهزاده میخواد قدرت رو پس بگیره به اون سنگی نیاز داره که واان دزدیده تا توسط کاهن اعظم ایوالیس هم هویتش رو ثابت کنه چون همه فکر میکنن مرده و هم به تایید کاهن اعظم ایوالیس نیاز داره... برای همین میره دنبال داون شارد... که از اونجا به بعد واسلر به سمت انتقام گرفتن با قدرت سنگ ها ترغیب میکنه
12 یا 7 رو ترجیح میدی؟ :D

با احترام به نظر شما واقعا من نمیدونم که کجای داستان ff12 عمق دار و پیچیده بود
بازی تا وسطاش که که کپی کلیشه ای از جنگ ستارگان هستش
و به نظرم اونجایی که به شهر امپراطوری میرسیم داستان خیلی بهتره میشه ولی عالی نه
البته سلیقه ها با هم فرق میکنه

دیگه یکم دیره ۶۰ دلار پاش پول دادم.ولی خب بر خلاف اکثر فن های سری که فاینال ۷ براشون بهترینه با اینکه از ۶ به بعد همه را بازی کردم شخصا فاینال ۱۰ را از همه بیشتر دوست دارم. فکر کنم تو یه نظرسنجی تو ژاپن که برگزار شده بودم اکثرا به ۱۰ رای داده بودن که واقعا بابت این قضیه خوشحالم
منم عاشقم 10 هستم یه سری چیزا توی ریمیک دیدم که به فاینال ۱۰ ربط داره به محض ترجمه میزارمش

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or