PlayStation Final Fantasy VII remake

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
April 2020
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
106437

Publisher: Square Enix
Developer: Square Enix
Director: Tetsuya Nomura
Producer: Yoshinori Kitase
Writer: Kazushige Nojima
Designer: Tetsuya Nomura
Genre: Japanese Action-Role Playing

106438

106439

106440

Final Fantasy VII Remake E3 trailer

720p - gamersyde

Final Fantasy VII Remake PSX trailer

720p

با تشکر از .Amirone برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول

لطفاً هر اطلاعاتی راجع به بازی که باعث لو رفتن محتویات بازی میشه (داستان، گیم پلی و..) رو داخل تگ اسپویل قرار بدید، در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خاهد شد.

Last edited by a moderator:
حدود ۱۰ ساعت بازی کردم فعلا با انجام تمامی مراحل فرعی، با توجه به اینهمه سال انتظار و صبر فعلا برام ناامید کننده ترین بازی نسل بوده. این بازی خیلی برام شخصی بوده و کسایی که میشناسنم میدونن چقدر مورد انتظارم بوده.
بازی پکیج با کیفیتی هست ولی اصلا و ابدا نمیتونم تو ژانر RPG قرارش بدم چه برسه به JRPG.

امیدوارم در ادامه بهتر بشه اما با توجه به لول دیزاین و گیم پلی کلی بازی کمی تا حدودی بعیده.
مشکلات شدیدی که دیدم علاوه بر اون باگ تکسچرها، دوربین بازی در زمان مبارزات و همچنین آسون بودن بیش از حد بازی در درجه سختی Normal هست.
منظورت توی بخش لول دیزاین و گیم پلی حس تکراری بودنه؟ باگ تکسچرها که پچ می خواد، درجه سختیشم که مربوط به شاخه گیم پلی هست می تونن با آپدیت حلش کنن، در مورد لول دیزاین توضیح بده

سوای بحث مشکل تکسچر استریم بازی گرافیک نابی داره ولی به شدت Unbalance به جرعت میتونم بگم یـ سری ابجکتا رو فقط تو نسل قبلی میتونی مشابهش رو پیدا کنی در کل بازی کم تکسچر نابود و آبجکت بی کیفیت نداره حالا نمیدونم دلیلش واقعا چی بوده ولی خودم فک میکنم اسکوار تمام دار و ندارش رو گذاشته رو نور پردازی اگه واقعا همین باشه باهاش مشکلی ندارم چون نور پردازی بازی یـ چیزی فرای شاهکاره >:)

از نظر من بازی یه ایراد قابل توجه داره، اونم باگ دوربینه. بخصوص تو محیط های بسته اگه بخواب جک و جونورهایی که رو هوا هستن رو بزنی کلا خودتم نمیفهمی دیگه داری چیکار میکنی.

مشکل تکسچر هم هست، اما به تجربه بازی آسیب نمیزنه. بعضی آبجکت ها کلا تکسچرهاشون رزولوشن پایینی دارن که عجیبه و البته تکسچر لودینگ نیست، کلا اون تکسچر رزولوشن پایینه و انگار اصلا هیچی رو آبجکت نیست، مثل در خونه کلود.

ولی در کل من که تا الان از داستان بازی و تغییراتش لذت بردم. عین فیلر انیمه ها میمونه، اما چون کمک میکنه بیشتر تو میدگار باشی و لوکیشن ها رو ببینی، همینطور به معنای مبارزات بیشتره، فانه و به نظر من تجربه مدرن و خوبی از داستانه.

خوب رو نرمال برن! چه کاریه ایزی بازی کنن بعد شاکی بشن؟

نرمال بازی که تو این چند ساعت واقعا چالش برانگیز بوده. بخصوص اوایل بازی انقدر پارتیکل سیستم بازی خفنه یه مقدار خر تو خر میزنه، عین KH و یکم طول میکشه دستت بیاد دقیقا داری چیکار میکنی:D اما خیلی فانه بازی. و داستان و رواید سینماتیک ماورای خوبه. حالا بزودی بازی رو تموم میکنم و یه نقد مفصل مینویسم میزارم همینجا:D
والا
136941
?جالبه بدونید که یکی از وب سایت های گیمینگی که از زیادی آسون بودن حالت آسون ریمیک فاینال فانتزی ۷ گله کرده، در گذشته چند مقاله در مورد ضروری بودن وجود حالت آسون تو بازیا منتشر کرده. :))))

مشکل تکسچر تنها جایی که برای من تو ذوق زده برای چپتر ۶ بوده عملا جای طراحی محیط یه عکس کم کیفیت در حد ps1 گذاشته بودن جای slum dog های پایین خیلی بد بود.
به جز این تجربه تا چپتر ۷ که رفتم واقعا لذت بخش بود به خصوص که من بعد ff13 دیگه هیچ فاینالی بازی نکردم این عملا مثل مخدر بوده برام تا الان.
المنت های rpg هم تا الان خیلی جالب بود و به نظرم گیم پلیش خیلی دیپ و خفن کار کردن. فقط کمبود gambit از ff12 رو خیلی حس میکنم تو بازی یعنی باید هر دفعه تو بتل یه سری حرکات تکراری انجام بدم که یه مقدار اذیت میکنه.
یه چیزی که من تو فاینال های قبلی خیلی عصبانیم میکرد همین فارم کردن بود. یعنی بازی تو یه موقعیتی مجبورت میکرد فارم کنی یعنی الکی الکی چندین ساعت باید وقت تلف میکردی که تو این بازی تا الان همچین اتفاقی نیفتاده و کاملا به نظرم بازی بالانس داره پیش میره.

? عرضه ی نسخه ی دیجیتالی‌ ریمیک فاینال فانتزی ۷ تو بخش هایی از آسیا به مشکل جدیی برخورده.

? جدیدا تعداد زیادی از کاربران پلی استیشن که این بازی رو پیش خرید کرده بودن، اعتراض کردن که نسخه ی اشتباهی از بازی به دستشون رسیده.

? موقع پیش خرید زبان مشخصی از این بازی تو جزئیات نوشته نشده بود، اما خریدار ها انتظار دریافت نسخه ی انگلیسی/ژاپنی بازی رو داشتند که متاسفانه چنین چیزی رخ نداده و نسخه های چینی، فیلیپینی و ... در اختیار خریدارای آسیایی قرار گرفته.

? سونی بابت صورت گرفتن همچین اشتباهی عذر خواهی کرده و قول داده که این مشکل رو حل میکنه. حدس زده میشه که سونی به کاربرای آسیایی هر دو نسخه رو تحویل میده تا این مشکل با سرعت بیشتری رفع بشه.

• Like
Reactions: Genesis
اینو دارم. از دموه.
یک ost واسه خوده remake رو SE گذاشته که هفت تا cd هست و تو سایت خوده SE هم گذاشته.
حالا اونم نبود. ریپ شده بازی اصلی باشه هم قبوله.

جهت اینکه اسپویل نشه. نمیگم کدوم کارکتر هست. ولی یکی از صداگذاریهای کارکترهای موردعلاقمون رو تو ریمیک خراب کردن. دو جمله ست اما پسر بقال سرکوچه رو آوردن گفتن همین دوتا جمله بگو و برو. یعنی جفت پا تو حلقت SE.
بجز این مورد صداگذاریهای انگلیسی رو ترجیح میدم و همه خوبن.
IMG_20200413_200144.jpg

بچه ها شما بازی رو فیزیکی خریدید یا دیجیتالی ؟ جایی داره نسخه فیزیکی رو ؟

نه من جایی ندیدم فیزیکی.
اگرهم احیانا جایی دیده بشه (که خیلی بعیده) ، شخصی و شدیدا محدود وارد شده و باید انتظار قیمت کاملا تخیلی رو داشت.

بدترین چیزی که هنوز بعد از چندساعت بازی نتونستم باهاش کنار بیام کامبت سیستم بازی هست ! شدیدا تو مخ هست و اصلا جالب نیست. این سوییچ کردن بین شتصیت‌ها و نحوه استفاده از اسپل‌ها و ایتم‌ها داغون هست. دوربین بازی شمارو مجبور میکنه مسیر که خودش طرح کرده رو برید.
ساید کوئست‌ها هم فوق‌العاده تا الان خسته کننده بوده. یاد فاجعه FFXV افتادم

• Sad
Reactions: Destro and .Amirone
منم بازی رو شروع کردم ، بازی یه سری ایرادها داره مثل دوربین و بعضی tecture ها، ولی به غیر از اینها بقیش خیلی خوب بوده و من از گیم پلی هم خیلی راضیم!

بدترین چیزی که هنوز بعد از چندساعت بازی نتونستم باهاش کنار بیام کامبت سیستم بازی هست ! شدیدا تو مخ هست و اصلا جالب نیست. این سوییچ کردن بین شتصیت‌ها و نحوه استفاده از اسپل‌ها و ایتم‌ها داغون هست. دوربین بازی شمارو مجبور میکنه مسیر که خودش طرح کرده رو برید.
ساید کوئست‌ها هم فوق‌العاده تا الان خسته کننده بوده. یاد فاجعه FFXV افتادم

کمبت بازی که عالیه، من فوق العاده حال کردم باهاش، سعی کنین زیاد سویچ نکنین بین کاراکتر ها، در واقع با هر کاراکتر که حال می کنین مبارزه ادامه بدین و هر موقع ATB بقیه پارتی پر شد command کنین.
مثلا واس کلاود این کومبو خیلی جواب می ده وقتی تعداد دشمن زیاده:
Dodge>Deadly Dodge>Hold attack>Triple Slash

قبول دارم بعضی اوقات اوضاع Chaotic می شه و دوربین هم اصلا کمک نمی کنه (شاید بهتر بود یه مقدار Zoom out بشه) ولی عمق خیلی خوبی داره مبارزات. من بعضی اوقات که همینجور بدون فکر button mash می کنم خیلی راحت می میره پارتی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or