? تاکاهیرو ساکورایی، صداگذار کاراکتر کلود تو ریمیک فاینال فانتزی ۷، در مصاحبه ای اعلام کرد که بین تیفا و اریث، تیفا رو ترجیح میده!
?به مناسبت انتشار ریمیک فاینال فانتزی ۷، مجله ی فامیتسو تعدادی از صفحات خود رو به این بازی اختصاص داده که در بین این محتویات، مصاحبه ای با صدا گذار با تجربه و محبوب کاراکتر کلود، تاکاهیرو ساکورایی هم به چشم میخوره.
? قبل از این که تاکاهیرو صداگذاری کلود را در کینگدام هارتس یک به عهده بگیرد, صداگذار کاراکتر "Sion Barzahd" در بازی "The bouncer" بود, بازیی که از لمس هنری تتسویا بهره برده. از همین طریق بود که تاکاهیرو با اسکوئر اینکس آشنا میشود و به آن میپیوندد.
?در این مصاحبه ی جالب, تاکاهیرو نظر خودش رو در مورد ریمیک اعلام کرد: در کل, محتویات زیادی که ریمیک برای ارائه کردن داره تاکاهیرو رو تحت تاثیر قرار داده, مخصوصا سیستم جنگی منحصر به فرد این بازی که حرف نداره.
? در توسعه ی بازی های ژاپنی, دوبله ها تقریبا زودتر از هر چیز دیگری ضبط میشوند, پس میتوان فهمید که تاکاهیرو واقعا چیز زیادی از توسعه ی بازی ندیده. حرف هایی که او زده کاملا بر اساس اسکریپت هایی هست که دیده, و بقیه ی اطلاعاتی که از بازی داره رو از طریق محتویات تبلیغاتی به دست آورده, درست مثل بقیه ی ما. او به این اشاره کرد که فقط با خوندن اسکریپت ها متوجه شد که داستان ریمیک چقدر متفاوت تر و خارق العاده تر از بازی اصلی هست.
?در بقیه ی مصاحبه, تاکاهیرو به تفاوت نسخه های مختلف کلود اشاره کرد: بازی اصلی, ریمیک, نجات کودکان, کینگدام هارتس... خلاصه, تاکاهیرو گفت که همه ی این نسخه ها تفاوت های زیادی دارند, بخاطر همین هم تلاش کرد که صدا های متفاوتی برای هر کدوم در نظر بگیره. درست مثل تتسویا که در مصاحبه ای اعلام کرد که تو ریمیک, کاراکتر کلود از اون حالت خیلی باحال در اومده و برت هم هایپر شده.
? و اینم باحال ترین قسمت مصاحبه که تا الان منتظرش بودید:
?فامیتسو: "در ریمیک, بازی کن ها کلود رو تو گشت و گذار ها کنترل میکنن, ولی تو جنگ میتونن از بقیه ی کاراکتر ها هم استفاده کنن. تو از کدوم کاراکتر بیشتر از همه استفاده خواهی کرد؟ فکر کنم کلود باشه, درسته؟"
?تاکاهیرو: "نه....فکر کنم از تیفا استفاده کنم?. از تیفا خوشم میاد"
?فامیتسو: "بین اریث و تیفا کدوم یکی رو بیشتر دوست داری؟"
?تاکاهیرو: "معلومه که تیفا?. از همون بازی اصلی, همیشه تیفا رو بیشتر از همه دوست داشتم. البته, همچین چیزی رو به مایا (صدا گذار اریث) اعتراف نمیکنم?. تو ریمیک, تیفا حتی از قبل هم قوی تره, در حالی که اریث از همیشه زنونه تر و ظریف تره, بنظرم بین این دو تا کاراکتر تضاد جالبی وجود داره.