PlayStation Final Fantasy VII remake

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
April 2020
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
106437

Publisher: Square Enix
Developer: Square Enix
Director: Tetsuya Nomura
Producer: Yoshinori Kitase
Writer: Kazushige Nojima
Designer: Tetsuya Nomura
Genre: Japanese Action-Role Playing

106438


106439


106440




Final Fantasy VII Remake E3 trailer

720p - gamersyde

Final Fantasy VII Remake PSX trailer

720p


با تشکر از .Amirone برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول


لطفاً هر اطلاعاتی راجع به بازی که باعث لو رفتن محتویات بازی میشه (داستان، گیم پلی و..) رو داخل تگ اسپویل قرار بدید، در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خاهد شد.

 
Last edited by a moderator:
تو این 1 ساعتی که بازی کردم همه چیز عالی بود اول نگران مبارزات بازی بودم اما واقعا عالی کار شده کیفیت بافت و طراحی شخصیتهای بازی خیلی خوبه تنها چیزی که میشه در باره بازی گفت اینه که خدا پدر مادر تتسو بیامرزه بازی 2 تا تم داده که یکیش رایگان حتما بگیرین
 
  • Like
Reactions: Genesis and HK0
? آقای یوشینوری‌ کیتاسه از تمامی طرفدارا بابت صبر‌شون تشکر کرد همچنین مصاحبه جالبی داشتن که براتون میزاریم

? یوشینوری کیتاسه: طرفداران ما چیزی حدود ۲۳ سال را منتظر مانده‌اند تا Final Fantasy VII Remake را تجربه کنند و من خوشحالم که سرانجام توانستیم این عنوان را به آن‌ها ارائه دهیم. این بازی یک اثر تمام عیار است و به نوبه‌ی خود یک عنوان کامل و مستقل محسوب می‌شود و همچنین تجربه‌ی آن می‌تواند برای همه‌ی مخاطبان لذت‌بخش باشد؛ اما داستان آن هنوز فاصله‌ی بسیاری با کامل شدن دارد. ما با بازی اول نشان دادیم که در آینده چه پتانسیل بزرگی برای آن وجود دارد. در بسیاری از قسمت‌های بازی، نشانه‌های مختلفی برای آنچه که در انتظار بازی‌بازان است، قرار داده‌ایم. من مشتاقانه منتظر هستم تا تئوری‌‌پردازی‌های طرفداران درباره وقایعی که در آینده اتفاق خواهد افتاد، ببینم. ما با طرفداران خود در ارتباط خواهیم بود تا بتوانیم در کنار هم تا این پروژه را پرورش دهیم.

? اقای یوشینوری کیتاسه در این مصاحبه به صبر 23 ساله ای اشاره کردن اما این بازی از سال 2015 در دست ساخت بود به نظر میرسد این تهیه کننده به ساخت ادامه ی بازی فاینال فانتزی ۷ که طرفداران 23 سال منتظر آن بودند اشاره می کند و در پارت های بعدی قرار است ادامه داستان فاینال فانتزی ۷ را ببینیم
 
136379
?تیم سازنده هم برای تبریک گفتن انتشار ریمیک فاینال فانتزی ۷، این ایلوستریشن رنگی رو توی صفحه ی رسمی توئیترشون منتشر کردن.

طراحی شده توسط تتسویا نومورا، مرد خوش ذوقی که طراح کلود در بازی اصلی بود و حالا کارگردان ریمیک فاینال فانتزی ۷ شده!
 
بازی نیاز شدید به یک پچ روز اول داره، تکسچرهای بازی بعضا تو ابعاد بزرگ کلا بارگذاری نمیشن و تعدادشون هم به نسبت زیاده. اگه بازی رو نگرفتید هنوز صبر بدید یه پچ بیاد. کلا تو همه سایت‌ها هم اشاره شده. خیلی رو مخه این مورد و گذر زمان یا بارگذاری دوباره بازی هم کمکی نمیکنه.
 
تو ویدیوهایی که اومده از بازی گرافیک توی روز و یه سری محیطا به شدت افت می‌کنه ، یعنی شب انگار سی جیه ولی روز توی ذوق میزنه. دوستانی که بازی رو گرفتن تایید میکنن این قضیه رو یا صرفا به خاطر کیفیت ویدیوهاست ؟

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
 
تو ویدیوهایی که اومده از بازی گرافیک توی روز و یه سری محیطا به شدت افت می‌کنه ، یعنی شب انگار سی جیه ولی روز توی ذوق میزنه. دوستانی که بازی رو گرفتن تایید میکنن این قضیه رو یا صرفا به خاطر کیفیت ویدیوهاست ؟

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
نه بازی تو روز بد نیست اصلا یه باگ لود نشدن تکسچرها هست که مطمئنا با به پچ رفع میشه وگرنه گرافیک بازی تو روز هم چشم نوازه. زیبا تر بودن شب مطمئنا بخاطر نورپردازی و جلوه‌های کلی شب هست که بعضی چیزا رو پوشش میده وگرنه روز بازی هم عالیه.
 
  • Like
Reactions: armintn
اون کیفیت بافت از قبل عرضه معلوم بود حتی تو دمو ولی وقتی بازی شروع کنی دیگه دل کندن برای اومدن اپدیت سخته اینجور که من دیدم با یه پچ درست نمیشه
 
هی دارم به مغزم فشار میارم که آخرین بازی rpg غیر open world که بعد از Witcher 2 بازی کردم چی بوده چیزی به ذهنم نمی رسه. خوبه که نخواستن به هر نحو بازی رو open world کنن.
کمبت سیستم بازی نه تنها عمق خوبی داره، بلکه به شدت لذت بخشه، feedback ضربات واقعا خوب حس می شه. به هیچ وجه هم button mashing نیست و حرکات رو به خوبی میشه به هم متصل کرد و کومبو های جالبی زد.

بعضی جاها تکسچر ها هم لود نمی شه که دوستان اشاره کردن، عجیبه بازی آپدیت Day1 نداشت‌.
 
اون کیفیت بافت از قبل عرضه معلوم بود حتی تو دمو ولی وقتی بازی شروع کنی دیگه دل کندن برای اومدن اپدیت سخته اینجور که من دیدم با یه پچ درست نمیشه
نه اخه هر تکسچری نیست، بله تکسچرهای بزرگ یا نه چندان تو دید قابل درکه کیفیت خوبی نداشته باشن اما در خونه کلود که کلا تو چشم مخاطب هست و حجم زیادی نداره مشخصه یه مشکل و باگ هست و خیلی این مدل اشیا.
 
  • Like
Reactions: hercule-poirot

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or