PlayStation Final Fantasy VII Rebirth

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
234.png
اسکوئر انیکس بازی Final Fantasy VII Rebirth را برای پلی استیشن 5 معرفی کرد. این بازی دومین عنوان از پروژه Final Fantasy VII Remake است
این شرکت همچنین تایید کرد که پروژه Final Fantasy VII Remake از سه عنوان تشکیل خواهد شد. عنوان اول Final Fantasy VII Remake بود که سال 2020 منتشر شد، شماره دوم با نام Final Fantasy VII Rebirth و در آینده نام قسمت سوم (نهایی) اعلام می شود
Final Fantasy VII Rebirth دومین قسمت از سری Final Fantasy VII Remake است که داستان یک بازی فانتزی نمادین را روایت می‌کند که ژانر RPG را در سه بازی متمایز تعریف می کند. در زمان عرضه، بازی Final Fantasy VII Remake مورد تحسین بازیکنان و منتقدان قرار گرفت و موفق به فروش بیش از پنج میلیون نسخه در سراسر جهان شد. بازی Final Fantasy VII Rebirth در سال 2024 برای پلی استیشن 5 عرضه خواهد شد

Tetsuya Nomura، کارگردان خلاق سری Final Fantasy VII Remake می گوید:

همانطور که اعلام شد، در حال حاضر چهار پروژه از Final Fantasy VII به صورت همزمان در حال توسعه هستند. اگرچه هر یک از چهار عنوان از یکدیگر متفاوت هستند، اما همه آنها از طریق یونیورس و شخصیت های Final Fantasy VII به هم مرتبط هستند. به‌ عنوان فردی که در توسعه هر یک از عناوین اصلی شرکت نقش داشتم، عمیقا چشم‌انداز و افکار پشت هر پروژه را درک می‌کنم و فعالانه در روند توسعه هر 4 عنوان مشارکت دارم. کلود و دوستانش در این بازی سفر جدیدی را آغاز می کنند و معتقدم سکانس هایی که پس از ترک میدگار شاهد آن هستند، تجربه ای تازه را به بازیکنان ارائه می دهد
1.png
عنوان فاینال فانتزی 7 یکی دیگر از نقش افرینی هایی بود که توسط شرکت Square Enix در سال 1997 برای کنسول PS1 عرضه شد. این بازی با داستانی حماسی به سرعت نظر طرفداران ژانر RPG را به سوی خود جلب کرد. فروش بسیار خوب این بازی باعث شد تا در طول سال های متمادی دنباله ها و مکمل هایی برای آن عرضه شود

2.png

آخرین ویرایش:
بازی از نظر کیفیت ساخت خیلی تو سطح بالایی بود کل هایپم برای ff xvi پرید با نمایش اینا

من فقط داستان اوکی باشه واقعا راضیم‌و اینکه اینا ماموریت های فرعی هم درست کرده باشن
البته ماموریت های فرعی بد نبود نه کلا تعدادش آنچنان زیاد بود نه به اون شکل فچ کوئست.تازه خیلی هاش آیتم های خوبی بهت میداد.کلا نباید از شون ماموریت های فرعی در حد ویچر انتظار داشته باشیم همین که مثل فچ کوئست های زیاد دراگون ایج 3 نباشه خوبه.

البته ماموریت های فرعی بد نبود نه کلا تعدادش آنچنان زیاد بود نه به اون شکل فچ کوئست.تازه خیلی هاش آیتم های خوبی بهت میداد.کلا نباید از شون ماموریت های فرعی در حد ویچر انتظار داشته باشیم همین که مثل فچ کوئست های زیاد دراگون ایج 3 نباشه خوبه.
جدا از اینکه یک سری از ماموریت فرعی ها، اصلا تو نسخه اصلی جزو داستان اصلی بودن:-"

به قول شما اکثرا هم آیتم های خوب یا حتی سلاح و اینا میداد، سلاحم جدا از خودش، یعنی اسکیل جدید:-"

البته این بازی با این وسعتش احتمالا خیلی بیشتر میشه ماموریت های فرعیش:دی

• Like
Reactions: Dante _Sparda
واقعا حیف شد فعلا صحبت از نسخه pc نیست!!
remake علاوه بر اکشن سرگرم کننده داستان دراماتیک قشنگی هم داشت.
فقط امیدوارم اینم بعد از فروش کاملش روی ps5 برای pc هم بیاد.

ماموریت هاشون تکراری بود باید متنوع ترشون می کردن

واقعا حیف شد فعلا صحبت از نسخه pc نیست!!
remake علاوه بر اکشن سرگرم کننده داستان دراماتیک قشنگی هم داشت.
فقط امیدوارم اینم بعد از فروش کاملش روی ps5 برای pc هم بیاد.
نسخه ی pc قطعا میاد توی این مورد شک نکن بازی انحصاری زمانی

• Like
Reactions: mehdy.z
یه چیزی در مورد تریلر بگم؟ :-"

حس میکنم یه بخسی از تریلر، بهمون صحنه فیک نشون دادن:-"
مثل همون کاری که سر TLOU2 کردن ، یه جا تو تریلر جوئل میاد جلو دهن الی رو میگیره، بعد تو بازی اصلی پسر چینیه بود:-"

تو اسپویلر میخوام در مورد FF7 کلاسیک صحبت کنم، و یه بخشیش هم اشاره به پایان و پارت سوم ریمیک خواهد بود(سراسر اسپویل:-" ) نخونید واقعا :دی

در راستای اینکه ممکنه اشتباهی باز کرده باشید اسپویلر رو... بازم بگم که نخونید:))

اون تیکه اول تریلر که ملت رو داشتن با برانکارد جمع میکردن و زده بود سکتور2 ، حس میکنم فیکه! و این پایان بازی و بعد از ریونیونه:دی (محیط اینا هم مسلما کمی تغییر میکنه تو بازی اصلی بر اساس فرضیه م :)) )

البته همون دنیای موازی هم ممکنه باشه، ولی خوب تا چیز محکمی نبینم که بخوان واقعا این کار رو بکنند، فعلا روش حساب نمیکنم:دی

مشکوک ترین جمله ی تریلر هم اونجا بود که تیفا به آریث میگه کلود اصلا اونجا نبوده:-"
البته تا وقتی که این رو تو روی خود کلود نگن، چیز تاثیر گذاری نیست! فقط هینت به مخاطبه:-"
---

ولی پایان بازی به نظرم خیلی این حالت رو داره که "بعدی رو همین الان الان میخوام!!!!!!!! "
فکر میکنم برمیدارن کلود رو روی ویلچر نشون میدن آخرین صحنه بازی
یهو دیدی تو نمایش ها هم کلا کلود نشون ندادن:دی
خیلیییی به آدم فشار میاره چنین پایانی:))

یه چیزی در مورد تریلر بگم؟ :-"

حس میکنم یه بخسی از تریلر، بهمون صحنه فیک نشون دادن:-"
مثل همون کاری که سر TLOU2 کردن ، یه جا تو تریلر جوئل میاد جلو دهن الی رو میگیره، بعد تو بازی اصلی پسر چینیه بود:-"

تو اسپویلر میخوام در مورد FF7 کلاسیک صحبت کنم، و یه بخشیش هم اشاره به پایان و پارت سوم ریمیک خواهد بود(سراسر اسپویل:-" ) نخونید واقعا :D

در راستای اینکه ممکنه اشتباهی باز کرده باشید اسپویلر رو... بازم بگم که نخونید:))

اون تیکه اول تریلر که ملت رو داشتن با برانکارد جمع میکردن و زده بود سکتور2 ، حس میکنم فیکه! و این پایان بازی و بعد از ریونیونه:D (محیط اینا هم مسلما کمی تغییر میکنه تو بازی اصلی بر اساس فرضیه م :)) )

البته همون دنیای موازی هم ممکنه باشه، ولی خوب تا چیز محکمی نبینم که بخوان واقعا این کار رو بکنند، فعلا روش حساب نمیکنم:D

مشکوک ترین جمله ی تریلر هم اونجا بود که تیفا به آریث میگه کلود اصلا اونجا نبوده:-"
البته تا وقتی که این رو تو روی خود کلود نگن، چیز تاثیر گذاری نیست! فقط هینت به مخاطبه:-"
---

ولی پایان بازی به نظرم خیلی این حالت رو داره که "بعدی رو همین الان الان میخوام!!!!!!!! "
فکر میکنم برمیدارن کلود رو روی ویلچر نشون میدن آخرین صحنه بازی
یهو دیدی تو نمایش ها هم کلا کلود نشون ندادن:D
خیلیییی به آدم فشار میاره چنین پایانی:))
IMG_20230610_084813_533.jpg
من که میگم مال جهان موازی و تو این جهان کلود تبدیل به کلون تماما تحت کنترل سفیروث شده بقیه هم مردن فقط زک زنده مونده تو این جهان

View attachment 296412
من که میگم مال جهان موازی و تو این جهان کلود تبدیل به کلون تماما تحت کنترل سفیروث شده بقیه هم مردن فقط زک زنده مونده تو این جهان
برای جهان موازی بودن این بخش، خودش یه بازی جدا باید بدن:-" چجوری این گروه جمع شدن و به این نقطه رسیدن و ...(البته گزینه اسکیپم هست ولی جالب نیست)

در مورد اینم...بی اسپویل نمیشه حرفی زد... مشخصه چه خبره:-"

برای جهان موازی بودن این بخش، خودش یه بازی جدا باید بدن:-" چجوری این گروه جمع شدن و به این نقطه رسیدن و ...(البته گزینه اسکیپم هست ولی جالب نیست)

در مورد اینم...بی اسپویل نمیشه حرفی زد... مشخصه چه خبره:-"
الان نومورا بی کار به نظرت ریمیک ff x دست نومورا؟

میگم بیکار چون همیشه چندتا چندتا پروژه جلو می بره هنوز جا واسه یه بازی بزرگ دیگه هم داره

الان نومورا بی کار به نظرت ریمیک ff x دست نومورا؟

میگم بیکار چون همیشه چندتا چندتا پروژه جلو می بره هنوز جا واسه یه بازی بزرگ دیگه هم داره
FF VII R و KH IV دیگه، بسشه:دی
اینور اونورم بعید نیست کارهای صرفا طراحی کاراکتر برای اسکوئر یا خارج اسکوئر داشته باشه

FF VII R و KH IV دیگه، بسشه:D
اینور اونورم بعید نیست کارهای صرفا طراحی کاراکتر برای اسکوئر یا خارج اسکوئر داشته باشه
والا از پروژه ff7r کشیده کنار ساختشو بقیه دارن می برن جلو برام جای سوال ریمیک x الان دست کیه

دو تا گزینه دارم یکی توریاما و اون یکی هم نومورا

ساخت پارت 3 هم شروع شده و کارگردانش یکی دیگس

الان نومورا و توریاما هر کدومشون دارن رو یکی از اینا کار میکنن که ما نمیدونیم کی به کیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or