PlayStation Final Fantasy VII Rebirth

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
234.png
اسکوئر انیکس بازی Final Fantasy VII Rebirth را برای پلی استیشن 5 معرفی کرد. این بازی دومین عنوان از پروژه Final Fantasy VII Remake است
این شرکت همچنین تایید کرد که پروژه Final Fantasy VII Remake از سه عنوان تشکیل خواهد شد. عنوان اول Final Fantasy VII Remake بود که سال 2020 منتشر شد، شماره دوم با نام Final Fantasy VII Rebirth و در آینده نام قسمت سوم (نهایی) اعلام می شود
Final Fantasy VII Rebirth دومین قسمت از سری Final Fantasy VII Remake است که داستان یک بازی فانتزی نمادین را روایت می‌کند که ژانر RPG را در سه بازی متمایز تعریف می کند. در زمان عرضه، بازی Final Fantasy VII Remake مورد تحسین بازیکنان و منتقدان قرار گرفت و موفق به فروش بیش از پنج میلیون نسخه در سراسر جهان شد. بازی Final Fantasy VII Rebirth در سال 2024 برای پلی استیشن 5 عرضه خواهد شد

Tetsuya Nomura، کارگردان خلاق سری Final Fantasy VII Remake می گوید:

همانطور که اعلام شد، در حال حاضر چهار پروژه از Final Fantasy VII به صورت همزمان در حال توسعه هستند. اگرچه هر یک از چهار عنوان از یکدیگر متفاوت هستند، اما همه آنها از طریق یونیورس و شخصیت های Final Fantasy VII به هم مرتبط هستند. به‌ عنوان فردی که در توسعه هر یک از عناوین اصلی شرکت نقش داشتم، عمیقا چشم‌انداز و افکار پشت هر پروژه را درک می‌کنم و فعالانه در روند توسعه هر 4 عنوان مشارکت دارم. کلود و دوستانش در این بازی سفر جدیدی را آغاز می کنند و معتقدم سکانس هایی که پس از ترک میدگار شاهد آن هستند، تجربه ای تازه را به بازیکنان ارائه می دهد
1.png
عنوان فاینال فانتزی 7 یکی دیگر از نقش افرینی هایی بود که توسط شرکت Square Enix در سال 1997 برای کنسول PS1 عرضه شد. این بازی با داستانی حماسی به سرعت نظر طرفداران ژانر RPG را به سوی خود جلب کرد. فروش بسیار خوب این بازی باعث شد تا در طول سال های متمادی دنباله ها و مکمل هایی برای آن عرضه شود

2.png

آخرین ویرایش:
آقا هر چی اسکرین شات لیک شده از پارت دو منتشر شده یکی اتیش کنه بفرسته اینجا.
بعد پارت دو اصولا قراره تا کجا باشه؟ یه جا خوندم تا معدن!
شخصیتها معلوم نشدن چه شخصیتهای جدیدی توش هستن جز یوفی؟ وینسنت هست؟ (یه dlc حسابی درمورد وینسنت کاش بذارن توش)
هیچ اسکرین شاتی لیک نشده اونی که تو کانالم پست کردم صرفا شوخی با رزیدنت اویل 4 بود هشتگ فان هم زدم
Screenshot_۲۰۲۳۰۳۱۷_۱۳۱۲۱۱_Telegram.jpg
اگه منتظر لیک اسکرین شاتی باید یکم صبر کنی تا یکی دو ماه قبل عرضه ی بازی

• Like
Reactions: Cait Sith
قاعدتا باید وینسنت اینجا باشه، مگه اینکه بخوان تو داستان دست ببرن و تغییری بدن. امیدوارم همینطور که CC رو ریمیک کردن، همراه با ورود وینسنت به داستان، DoC رو هم با این اکشن و گیم پلی جدید ریمیک کنن. جدای اینکه DoC پتانسیل تبدیل شدن به یک بازی خوب رو داشت ولی زمانی رفتن سراغش که SE بلد نبود بازی اکشن بسازه و گند بالا آوردن، خود وینسنت خیلی شخصیت خفنیه. میتونه تو بازی های بیشتری به عنوان شخصیت مستقل حضور داشته باشه.
به نظرم اون گیم وینسنت باید یه دور به کل ریبوت شه مثلا از متریای قرمز برای زدن جادوی آتیش استفاده میکنه در حالی که متریای قرمز برای سامن فکر کنم تیمی که سربروس رو ساخته اصلا با بازی درست آشنایی نداشته اخه الان تیمی که ریمیک رو داره بازسازی میکنه خیلی به جزئیات اهمیت میده

• Like
قاعدتا باید وینسنت اینجا باشه، مگه اینکه بخوان تو داستان دست ببرن و تغییری بدن. امیدوارم همینطور که CC رو ریمیک کردن، همراه با ورود وینسنت به داستان، DoC رو هم با این اکشن و گیم پلی جدید ریمیک کنن. جدای اینکه DoC پتانسیل تبدیل شدن به یک بازی خوب رو داشت ولی زمانی رفتن سراغش که SE بلد نبود بازی اکشن بسازه و گند بالا آوردن، خود وینسنت خیلی شخصیت خفنیه. میتونه تو بازی های بیشتری به عنوان شخصیت مستقل حضور داشته باشه.
من درست حافظه م یاری نمی کنه، اما اون خونه اربابی که وینسنت توش خوابیده بود برای قبل شهر باستانی جایی که اریث
کوشته میشد:D
بود یا بعدش؟؟؟ چون الان سرچ کردم دیدم بیشتر گفتن پارت دو تاشهر باستانیه

بعد به نظرم یوفی و وینسنت همچنان شخصیتهایی باشن که باید پیداشون کرد و خودشون اتومات نیان تو داستان بازی به پارتی ملحق شن بهتره. چون پیدا کردنشون واقعا حال میداد مخصوصا وینسنت

من به یه DLC طولانی از وینسنت هم راضیم درمورد گذشته ش.

من درست حافظه م یاری نمی کنه، اما اون خونه اربابی که وینسنت توش خوابیده بود برای قبل شهر باستانی جایی که اریث
کوشته میشد:D
بود یا بعدش؟؟؟ چون الان سرچ کردم دیدم بیشتر گفتن پارت دو تاشهر باستانیه

بعد به نظرم یوفی و وینسنت همچنان شخصیتهایی باشن که باید پیداشون کرد و خودشون اتومات نیان تو داستان بازی به پارتی ملحق شن بهتره. چون پیدا کردنشون واقعا حال میداد مخصوصا وینسنت

من به یه DLC طولانی از وینسنت هم راضیم درمورد گذشته ش.

وقتی اون اتفاق میافته٬ تمام اعضای تیم رو داریم.
اون تابوتی که وینسنت توش هست در همون شهر نیبلهایم هست که زادگاه کلاود و تیفا هست.

اگر تغییر عجیبی در بازی ایجاد نکنن قاعدتا باید وینسنت در این بازی باشه٬ مگر اینکه بخوان از این شخصیت برای
یکی از عوامل هایپ پارت سوم بازی استفاده کنن که امیدوارم این طور نباشه.

من بی صبرانه منتظرم وینسنت رو ببینم 🔥🔥🔥

• Like
امروز شایعاتی خوندم که به دلیل تغییراتی که در شرکت پیش اومده به دلیل تغییر CEO
این بازی و KH4 به تاخیر میخورن.

=/
حقیقتش فکر نکنم چون تغییر ceo هنوز قطعی نیست قرار توی یه جلسه میان سهامدار ها تصمیم گیری کنن ولی خب این نگران کنندس چون فاصله ی بین دو تا بازی کم بوده می ترسم به سرنوشت 2-xiii دچار شه و از نظر کیفیت نسبت بازی اول کیفیت کمتری داشته باشه

دو تغییری که به نظرم بهتره تو پارت 2 اعمال بشن:
1-حتما سر و ته تغییرات داستانی بهم اورده شه به نحوی ماستمالی شه
خصوصا قضیه زنده شدن مردگان.
البته از همون اندینگ 7 مشخص بود
زک تو دنیایی که اینها هستن وجود نداره... بیگز هم فکر نکنم. (اشاره به اندینگ DLC یوفی که توش زنده نشون داده شد تو تخت در حال استراحت) کلا کار مزخرفی بود کردن.
2-بیخیال استفاده از دموهای CG شن چون خیلی زاقارتن الان گرافیک خود بازیها دست کم از CG نداره اصلا و این میان پرده ها با مدل های متفاوت و فریم پایین گند میزنن به تجربه گیمر.
این دموها نهایتا کاربردشون برای تا نسل شش بود احتراما نمیدونم سسخلی چیزی هستن هنوز استفاده میکنن:D بابا روی PS5 و کامپیوترهای های امروزی داره اجرا میشه:D

• Like
Reactions: m.a.t
View attachment 293408
بر اساس اطلاعاتی که در یه سایت خرده فروشی وارد شده بازی فاینال فنتسی 7 ریبرث در تاریخ 2023 منتشر خواهد شد.

دو تا فاینال بزرگ تو یه سال خیلی هم عالی
تاریخ 2023 رو که همون پارسال گفتن...

ولی خوب از اون تاریخ های تابلوییه که عمرا :دی

• Like
Reactions: Amir09
IMG_20230602_171734_686.jpg
با توجه به پستی که اکانت اصلی فاینال فانتزی ۷ ریمیک گذاشته فقط باید تاریخ انتشار بازی مشخص کنن🥲

▪️ توسعه‌ی FINAL FANTASY VII REBIRTH چگونه پیش می رود؟

یوشینوری کیتاسه (تهیه کننده‌): "توسعه بدون هیچ مشکلی و طبق برنامه پیش می رود. در حال حاضر مشغول تعیین تاریخ انتشار دقیق بازی هستیم."

IMG_20230603_180328_950.jpg
گشت و گذار بازیکن‌ها در دنیای خارج از میدگار توی فاینال فنتسی ریبرث چگونه خواهد بود؟

▪️نائوکی هاماگوچی (کارگردان): "بازیکن‌ها میتونن توی دنیای وسیع و چند وجهی با درجه‌ی بالایی از آزادی سفر کنن، و داستان‌های بی شماری رو در طی مسیرشون تجربه کنن."

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or