PlayStation Final Fantasy VII Rebirth

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
234.png
اسکوئر انیکس بازی Final Fantasy VII Rebirth را برای پلی استیشن 5 معرفی کرد. این بازی دومین عنوان از پروژه Final Fantasy VII Remake است
این شرکت همچنین تایید کرد که پروژه Final Fantasy VII Remake از سه عنوان تشکیل خواهد شد. عنوان اول Final Fantasy VII Remake بود که سال 2020 منتشر شد، شماره دوم با نام Final Fantasy VII Rebirth و در آینده نام قسمت سوم (نهایی) اعلام می شود
Final Fantasy VII Rebirth دومین قسمت از سری Final Fantasy VII Remake است که داستان یک بازی فانتزی نمادین را روایت می‌کند که ژانر RPG را در سه بازی متمایز تعریف می کند. در زمان عرضه، بازی Final Fantasy VII Remake مورد تحسین بازیکنان و منتقدان قرار گرفت و موفق به فروش بیش از پنج میلیون نسخه در سراسر جهان شد. بازی Final Fantasy VII Rebirth در سال 2024 برای پلی استیشن 5 عرضه خواهد شد

Tetsuya Nomura، کارگردان خلاق سری Final Fantasy VII Remake می گوید:

همانطور که اعلام شد، در حال حاضر چهار پروژه از Final Fantasy VII به صورت همزمان در حال توسعه هستند. اگرچه هر یک از چهار عنوان از یکدیگر متفاوت هستند، اما همه آنها از طریق یونیورس و شخصیت های Final Fantasy VII به هم مرتبط هستند. به‌ عنوان فردی که در توسعه هر یک از عناوین اصلی شرکت نقش داشتم، عمیقا چشم‌انداز و افکار پشت هر پروژه را درک می‌کنم و فعالانه در روند توسعه هر 4 عنوان مشارکت دارم. کلود و دوستانش در این بازی سفر جدیدی را آغاز می کنند و معتقدم سکانس هایی که پس از ترک میدگار شاهد آن هستند، تجربه ای تازه را به بازیکنان ارائه می دهد
1.png
عنوان فاینال فانتزی 7 یکی دیگر از نقش افرینی هایی بود که توسط شرکت Square Enix در سال 1997 برای کنسول PS1 عرضه شد. این بازی با داستانی حماسی به سرعت نظر طرفداران ژانر RPG را به سوی خود جلب کرد. فروش بسیار خوب این بازی باعث شد تا در طول سال های متمادی دنباله ها و مکمل هایی برای آن عرضه شود

2.png

آخرین ویرایش:
والا از پروژه ff7r کشیده کنار ساختشو بقیه دارن می برن جلو برام جای سوال ریمیک x الان دست کیه

دو تا گزینه دارم یکی توریاما و اون یکی هم نومورا

ساخت پارت 3 هم شروع شده و کارگردانش یکی دیگس

الان نومورا و توریاما هر کدومشون دارن رو یکی از اینا کار میکنن که ما نمیدونیم کی به کیه
تو همین پیام 7می که قبل تریلر اومد، نوشتن که نومورا Creative Director هست همچنان

IMG_20230610_112148_154.jpg

ایده داستانی ریبرث مال همین و فکر نکنم به جز نظارت که اینا خراب کاری نکنن کار دیگه ای بکنه
دیگه Creative Director نخودی که نیست:دی
از مهم ترین نقش ها رو تو ساخت بازی داره، و صرفا شامل داستان نمیشه

اتفاقا الان یکی از درگیر ترین افراد اسکوئر، با 2تا بازیه بزرگه این بشر

• Like
Reactions: Reza.zareei
اقا من نگرانم‌ نیان این دلقک بازی هارو توی ffx ریمیک هم پیاده کنن من دیگه به cbu1 اعتماد ندارم کلا
آخ آخ دقیقا منم استرسم سر اینکه بیان این مسخره بازی های ۷ سر ۱۰ هم بیارن یعنی یه کاری کردن کلا من اصلا دیگه ریمیک از هیچ‌ فاینال فانتزی نمی خوام.

• Like
آخ آخ دقیقا منم استرسم سر اینکه بیان این مسخره بازی های ۷ سر ۱۰ هم بیارن یعنی یه کاری کردن کلا من اصلا دیگه ریمیک از هیچ‌ فاینال فانتزی نمی خوام.
کاری میکنن که دیگه آدم کلا هیچ گیمی فقط از CBU1 نخواد

• Like
Reactions: genesis007
تو همین پیام 7می که قبل تریلر اومد، نوشتن که نومورا Creative Director هست همچنان

View attachment 296414
من که خیالم از داستان راحته
نومورا خودش تو بیس داستان نسخه اورجینال فرد کلیدی بوده و اتفاقا خیلی از خلق شخصیت ها یا سرانجامشون رو نومورا مشخص کرده بوده!
IMG_20230610_133434.png
الان دقیقا نقش نومورا تو ریبرث مثل کوری تو GOW R هست، یعنی شاید اریک ویلیامز هیت بگیره (حالا به خاطر سلیقه شخصیششون یا نه) ولی حتی اگه کوری کارگردان بازی بود، تک به تک وقایعی که تو GOW R افتاد! باز میوفتاد، فقط دست کارگردان بازه که روایت رو به دلخواهش جلو ببره! اتفاق ها رو کریتیو دایرکتور میگه، فقط این آزاده که روایت یا کارگردانی رویداد های داستانی رو با سلیقه خودش جلو ببره،(در این حد که یک شخصیت قراره با برخورد ضربه به صورتش خون دماغ بشه؟! کارگردان می تونه پیشنهاد بده جای سیلی بهتره مشت بخوره:دی)
.
.
ولی مشکل بزرگی که cbu1 داره، نوجیماس
20ساله نوجیما از اسکوئر جدا شده، و دفتر خودشو داره و مستقل کار می کنه، اینا نتونستن یک سناریو نویس خوب توی این 20 سال پیدا کنن! دیالوگ های بسیار کرینج:دی(البته هیچوقت به لول فورسپوکن نمیرسن:دی)

ولی از اونطرف دور بر یوشیدا چهار پنج تا سناریو نویس خیلی خوب هست(نوش جونش:دی)

از شنیدن خبر در دست ساخت بودن FF X بشدت شوکه شدم
این تاپیکو باز کردم متوجه شدم تازه (دموی
جدید ریبرث رو قبلا دیدم)
امیدوارم تکذیب شه چون کلی FF مهمتر برای ریمیک ساختن هست و این بازیم بین شماره های اصلی در کنار XIII و XV جزو ضعیفترینها.
بسازنش بعدش با همین فرمون اون دو شماره کیفیت پایین دیگه هم به واسطه فروش بالاشون ریمیک میکنن بدبخت میشیم...چون دیگه وقتی برای ریمیک شماره های قدیمی و مهم مثل VI نمیذارن

جدید ریبرث رو قبلا دیدم)
امیدوارم تکذیب شه چون کلی FF مهمتر برای ریمیک ساختن هست و این بازیم بین شماره های اصلی در کنار XIII و XV جزو ضعیفترینها.
بسازنش بعدش با همین فرمون اون دو شماره کیفیت پایین دیگه هم به واسطه فروش بالاشون ریمیک میکنن بدبخت میشیم...چون دیگه وقتی برای ریمیک شماره های قدیمی و مهم مثل VI نمیذارن
هدفشون ساخته دنباله ی x و خب برای عرضش اول باید ریمیک شه نسخه ی اول و نسخه دوم هم ریبوت شه تا بشه نسخه ی سوم رو به درستی ساخت

• Like
Reactions: Cait Sith
جدید ریبرث رو قبلا دیدم)

منم باهات موافقم که شماره های کلاسیک تر اولویت دارن ولی خب این هم باید درنظر گرفت که یکسری از شماره های FF دنیا ها و کارکتر های خاص دارن که برای همه گیمر ها محبوب نیستن نمونش FF9 که شایعه ریمیکش شنیدم تعجب کردم چون واقعا دنیا و کارکتر های خاص خودش داشت و مثل ۷ عامه پسند نیست. ولی جدا از این ها هدفشون فکر کنم ساختن قسمت سوم از سری ۱۰ که بنظرم زیاد جالب نیست.

=========

واقعا چطوری FFX در حد اون دو تا بازی دیگه پایین اوردی؟!!! بازی زمان خودش کاملا قابل قبول بود
این FFX حداقلش قسمت اولش جدا از فن های خودش کلی طرفدار عادی دیگه بین گیمر ها داره و ریمیکش خیلی خواهان خواهد داشت.

• Like
واقعا چطوری FFX در حد اون دو تا بازی دیگه پایین اوردی؟!!! بازی زمان خودش کاملا قابل قبول بود
این FFX حداقلش قسمت اولش جدا از فن های خودش کلی طرفدار عادی دیگه بین گیمر ها داره و ریمیکش خیلی خواهان خواهد داشت.
در حد همونا بود حالا یکم بهتر درحد بین نمره 8.5 تا 9 (برخلاف اون دو تا که نهایت 8.5 بهشون بدم) چون فقط اولین فاینال فانتزی پلی2 با گرافیک بالا تو اون زمان و ویس اکتینگ بود منتقدا و فنها تحویلش گرفتن
حالا شماره یکش خوب بود X اصلی 2ش اصلا قابل تحمل نبود.
اینکه طرفدار داره دلیلش عرضه رو کنسول موفقی مثل PS2 و شکوفایی صنعت گیم تو اون زمانه و به نظرم اصلا دلیل ریمیکش نمیشن. ریمستر اچ دیشم بارها عرضه شده و دیگه همه بازیش کردن.
واجب ترین شماره برای ریمیک شماره 6 هست حتی واجبتر از 9 که عاشقش هستم.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
در حد همونا بود حالا یکم بهتر درحد بین نمره 8.5 تا 9 (برخلاف اون دو تا که نهایت 8.5 بهشون بدم) چون فقط اولین فاینال فانتزی پلی2 با گرافیک بالا تو اون زمان و ویس اکتینگ بود منتقدا و فنها تحویلش گرفتن
حالا شماره یکش خوب بود X اصلی 2ش اصلا قابل تحمل نبود.
اینکه طرفدار داره دلیلش عرضه رو کنسول موفقی مثل PS2 و شکوفایی صنعت گیم تو اون زمانه و به نظرم اصلا دلیل ریمیکش نمیشن. ریمستر اچ دیشم بارها عرضه شده و دیگه همه بازیش کردن.
واجب ترین شماره برای ریمیک شماره 6 هست حتی واجبتر از 9 که عاشقش هستم.
9 که ریمیکش حتمی همه لیکرا با هم دارن خودشونو پاره میکنن میگن واقعیه

من دوست دارم 12 هم ریمیک شه
اونم بسشه ریمسترش اومد یادمه حجم بالاییم داشت از خیر دانلودش گذشتم
باید اصلا نظر سنجی بذارن طبق نظرسنجی بقیه رو ریمیک کنن.
FF VII پرطرفدارترین بود و چیز مشخصی بود نظرسنجی نمیخواست اما باقی شماره ها رو حتما باید نظرسنجی ای چیزی بذارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or