Final Fantasy Versus XIII در TGS 2011 نمایش داده نمیشود

MaTrix PouYa

! The Berserker
کاربر سایت
Nomura کارگردان سری بازیهای final fantasy در طی مصاحبه ای اعلام کرد Final Fantasy Versus XIII در توکیو گیم شو امسال نمایشی نخواهد داشت.

20110809ffversusxiii.jpg

بر طبق گزارش های سایت منبع Andriasang، در طی مصاحبه با یکی از سازنده گان بازی او ذکر کرد که : در حال برسی بر روی زمان نمایش بازی هستیم ولی به طور قطع در TGS امسال این بازی نمایش داده نخواهد شد.

شرکت Square Enix همیشه در زمان نمایش این بازی فریبنده بوده؛ولی همچنین نمایش های کوچکی از این بازی داشته است به هر حال هنوز امیدی برای نمایش این بازی در ماه سبتانمر را داریم و ما در حال رسیدگی به این هستیم که نمایشی از بازی خواهیم دید یا نه

این بازی برای ps3 و شایدxbox360 منتشر میشود ولی زمان ان ؟ شاید روزی............
منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kasra-M
خوب این چیرا که دیگه عادی شده، Square این سیاست کثیفشو کی میخواد بذاره کنار خدا میدونه:|
حیف که Nomura عزیز که براش احترام زیادی قائلم پشت این بازیه وگرنه . . .:|

موافقم-واقعا این اسکوار کی می خواد این سیاست احمقانشو کنار بزاره
همین کارو هم با ffxiii کرد-حالا می خواست بگه بازیمون خیلی بزرگه -آخرش هم معلوم شد چه کوفتی بود:|
البته من به versus امید زیادی دارم چون Nomura کارش درسته.

فقط جونه ما یکم AA به خرج بدن که مثله XIII ما چشم درد نشیم! خیلی ضایه بود AA این XIII جدن فکر کنم هیچ تلاشی واسه AA نکرده بودن.

خب بازی که کنسل نمیشه :دی خیالتون تــــــــــــخت :دی
ولی حالم گرفته شد :( امیدوارم خالی بسته باشن و یه چیزی نشون بدن :دی
در مورد مولتی شدنم که احتمالش خیلیه یه دلیلشم اینه :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=15344&p=1532586&viewfull=1#post1532586
شایدم گفتن نشون نمیدیم یه دفعه بیان به عنوان سورپرایز یه تریلری نشون بدن بگن نسخه ی 360 :دی

فقط جونه ما یکم AA به خرج بدن که مثله XIII ما چشم درد نشیم! خیلی ضایه بود AA این XIII جدن فکر کنم هیچ تلاشی واسه AA نکرده بودن.
َAA توی PS3 خوب بود توی 360 به خاطر رزولوشن پائینتر چنگی به دل نمیزد پیشنهاد میکنم وقتی به همچین موردی تو بازا برخورد میکنی برو و شارپنس تی ویو تا میتونی کم کن.

دقیقآ منم فکر میکنم آخرش کنسل میشه ! :biggrin1: بعد از عمری خواستیم یه بازی توی دنیای FF انجام بدیم که اونم رسمآ ترکونده ! هر سال این موقع میگن توی TGS برنامه نداریم و دوباره سال بعد میرسه و میگن خبری نیست و ...
آی گفتی منم اولین FF ـی میخواست بشه که بازیش کنم. باید RIP فرستاد. فکر کنم اگر کنسل نکنن اینقدر لفطش بدن تا کنسول های نسل بعد معرفی بشه بعد 2 سال هم اونجا بماسن رسما بشه 10 سال، به رکورد دوک نزدیک بشه بعد هم گند بزنه :دی

اینا هم مسخره کردند خودشون رو ؟
اگه میخواهید کنسل کنید زودتر بگید خیالمون راحت شه؟
امیدوارم به صورت انحصاری عرضه بشه و تو همین نسل چشممون به جمال این بازی روشن شه

یه حسی بهم میگه این بازی با این کارگردانی ای که داره راحت نمره ی کامل رو از خیلی از سایتها میگیره:d
در ضمن بازی هنوز هم در حال ساخته!مطمئنا 2012 بعد از XIII-2 عرضه میشه :>

نه آقا جون این حرف ها چیه؟

بچه ها هم که میگن بازی کنسل میشه و ... شوخی میکنن. چون SE نمیخواد Versus و FFXIII-2 رو با هم نشون بده توی یک نمایشگاه نمیزاره. در عوض برای Versus ایونت های اختصاصی ترتیب میده. مو شدن بازی به نسل بعد و ... اصلا معنی نداره.

البته من با کسری موافق هستم و اینها عملا همه رو اسگل خودشون کردن. شخصا دیگه این بازی برام جذابیتی نداره. اصلا یه جورایی دیگه بهش فکر نمیکنم.

نه آقا جون این حرف ها چیه؟

بچه ها هم که میگن بازی کنسل میشه و ... شوخی میکنن. چون SE نمیخواد Versus و FFXIII-2 رو با هم نشون بده توی یک نمایشگاه نمیزاره. در عوض برای Versus ایونت های اختصاصی ترتیب میده. مو شدن بازی به نسل بعد و ... اصلا معنی نداره.

البته من با کسری موافق هستم و اینها عملا همه رو اسگل خودشون کردن. شخصا دیگه این بازی برام جذابیتی نداره. اصلا یه جورایی دیگه بهش فکر نمیکنم.

تو هم خودت رو داری گول میزنی با این حرف ها... از اول نسل همینو گفتی، اولش که با FFXIII بود حالا با FFXIII-2
در ضمن من در مورد کنسل شدن اصلاً هیچ شوخی نکردم :دی مشخصه بازی در development hell کامل به سر میبره که هیچ صاحبی نداره

بازی به این دلیل توی TGS نمایشی نداره که خودش چند وقت بعدش توی کنفرانس مخصوص SE نمایش داره. دقیقا مثل سال گذشته.
چندتا فن متعصب و خبرنگار رو جم میکنن دورهمی یه Hot Sake میزنن و میگن بچه ها فعلا صداش رو درنیارد که قضیه War Devil پیش اومده :دی.

چندتا فن متعصب و خبرنگار رو جم میکنن دورهمی یه Hot Sake میزنن و میگن بچه ها فعلا صداش رو درنیارد که قضیه War Devil پیش اومده :دی.

WarDevil درستشه :d
یه جورایی دیگه فراموش شد رفت پی کارش اون زمان یکی از بهترینها بود واسه خودش !!!
1080و از این حرفا:d
اولین بار سال 2004 معرفی شد با یه trailer
فکرشو بکنین از 2004 هر یه سال دوسال یه چیز کوچولو در موردش میگفتن میرفتن تا سال 2010 یا 2009 آخرین خبری بود که ازش اومد و 2012 احتمالا میگن که بازی هنوز زندست :d
خیلی بهش امیدوار بودم خیلی دسش داشتم دوباره نمک پاشیدی رو زخمم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or