Final Fantasy Resonance

10559571-80BD-44DB-A3B2-41D5E34C1809.png
بالاخره اسکوئر انیکس از جدیدترین نسخه فاینال فانتزی با نام Final Fantasy Resonance رونمایی کرد؛ عنوانی که از همان اولین تریلر توانست توجه طرفداران قدیمی و جدید مجموعه را جلب کند. این بازی نخستین فاینال فانتزی با سبک گرافیکی HD-2D است و تلاش می‌کند حال‌وهوای کلاسیک سری را با فناوری و طراحی مدرن ترکیب کند.

IMG_1365.jpeg IMG_1366.jpeg
  • بازگشت به مبارزات نوبتی (Turn-Based)
  • گرافیک چشم‌نواز HD-2D مشابه آثار موفق اسکوئر انیکس
  • داستانی جدید بر پایه دنیای Final Fantasy Brave Exvius
  • حضور کریستال‌ها، چوکوبوها، ایرشیپ‌ها و سامون‌های نمادین سری
  • حضور شخصیت‌های محبوبی مانند Cloud Strife، Tidus و Warrior of Light به شکلی ویژه در طول ماجراجویی

📅 تاریخ انتشار بازی:
۲۲ اکتبر ۲۰۲۶ برای PS5، Xbox Series، Nintendo Switch، Nintendo Switch 2 و PC منتشر خواهد شد.

به نظر می‌رسد Final Fantasy Resonance همان چیزی باشد که بسیاری از طرفداران سال‌ها منتظرش بودند؛ بازگشتی به ریشه‌های مجموعه با ظاهری مدرن و باشکوه. شما بعد از دیدن تریلر معرفی چه نظری دارید؟ آیا این بازی می‌تواند یکی از بهترین فاینال فانتزی‌های سال‌های اخیر باشد؟

Wroooong :دی شماره 6 از همه بهتره و اونقدری که باید بهش کردیت داده نمیشه:دی
شماره ۶ که عشقه (به‌خصوص داستانش) و تا ابد رو چشم ما جا داره، ولی خوشبختانه یا شاید هم متاسفانه، فضا و تمِ استیم‌پانکی تو هر مدیومی، یکی از بزرگ‌ترین نقاط ضعفِ منه! برای منی که عاشق FF بودم، ترکیب FF7 با آرتِ استیم‌پانکی باعث آب شدن قند تو دلم میشد :D اصلا وقتی اون موقع برای اولین بار رو PS1 شماره 7 رو دیدم، احساس کردم نیمه گمشده‌ام رو بالاخره پیدا کردم :D البته اون موقع دقیق نمی‌دونستم که به این تم و سبکِ طراحی میگن استیم‌پانک ولی می‌دونستم که هر چیزی با این آرت‌استایل، دلِ من رو می‌بره :D از طرف دیگه با کارکترهای FF7 خیلی خاطره دارم؛ همیشه احساس می‌کردم که توی اون سفر طولانی، من هم عضوی از اسکواد بودم و اون‌ها هم برام مثل اعضای خانواده بودن.

ولی در بی‌نظیر بودن FF6 هیچ بحثی ندارم واقعا و قبول دارم که تا حد زیادی قدرنادیده است. راستی من FF9 رو هم خیلی دوست دارم، خیلی!

این بحث بهترین نسخه FF هیچ سرانجامی ندارد آقا:دی
به نظرم این جنگ بین خداباور و بی‌خدا/خداناباور/ کم خدا:Dو... میتونه به سرانجام برسه ولی بعدش اساتید میمونن که میشه کدوم نسخه از فف رو بهترین دونست :))
حداقل این بحث بین طرفدارهای مجموعه که به جایی نمیرسه ، بس که گزینه های زیادی مطرح میشه.

یعنی شما FF7 ریمیک و ریبرث رو بازی کردین و کماکان از ریمیک به سبک 2D-HD استقبال میکنید؟ :D
منم جواب بدم ولی با نظر بقیه کلا مخالفم:-"

من FF7 کلاسیک رو بازی کردم، و کاملا طرفدار ریمیک هم هستم! هرکیم میگه دخل و تصرف زیاده، الکی میگه:p بازیم بیخود کش داده نشده، بازی میطلبیده به این شکل باشه:دی
بازی اگر میخواست به اون شکل 1:1 الان منتشر بشه یه چیز مسخره و نابودی میشد! اصلا جای توضیح نداره:-"
سیستم مبارزاتشم پرفکته لعنتی:x یه ARPG فوق العاده:x یعنی اسکوئر باید خر باشه باز برا FF17 بکوبه از اول دنبال یه سیستم جدید بگرده (و فاجعه ای مثل 16 بده تهش:| بلوپرینت رو داری... دست نزن دیگه لعنتی! آدم باش که هر نسخه ت 10سال طول نکشه و سه بار ریبوت نشه ساختش:| )

اما چرا میگم FF6 رو به این شکل بسازن؟
چون مطمئنم اسکوئر هیچوقت دیگه همچین هزینه ای برای یک بازسازی نمیکنه:-"
یعنی اینکه 6 یا 8 یا حتی 10 (فکر کنم یه جورایی رکوددار فروش بوده) رو به این شکل ببینیم کلا از ذهنم میکنم بیرون:-"

از اونطرف 6 خودش دو بعدیه، اینجا فقط لازمه یه دستی به گرافیک و سر و روش بکشن، نیازم نیست چیزی رو کم و زیاد کنند تا از نظر کارگردانی اوکی در بیاد (به خدا FF7 رو نمیتونی همونجوری 4تا جمله دیالوگ باکسی رو مدرنش کنی...مگر اینکه آره تیپیکال JRPG بسازی که یه آرت و دیالوگ باکس بیاد رو صفحه... ولش بحث الان نیست:-" )

این از این بخش که چرا به نظرم FF6 سه بعدی نمیبینیم

ولی چرا 2D-HDهای اسکوئر رو دوست دارم و حمایت میکنم مثلا 6 رو بسازن؟
چون 1. خیلییییییی خوشگلن:x 2.من اکتوپث2شون رو بیییی نهایت دوست داشتم! و خیلی بازی خفن تری از سطح انتظارم بود:دی

پس FF6ی که من عمرا با گرافیک عهد عتیقش برم سراغش، با این حالت حتما بازی میکنم و میبینم بالاخره چی بوده:-"

الان یعنی خودت واقعا از نمایش FFR هایپ نشدی؟ :-" من واقعا هرچی ازش میبینم بسی قلب قلبی میشم:دی :x

یعنی اینکه 6 یا 8 یا حتی 10 (فکر کنم یه جورایی رکوددار فروش بوده) رو به این شکل ببینیم کلا از ذهنم میکنم بیرون:-"
خب دقیقا مشکل از اسکوئر هست:دی
صرفا چون این مسئله رو اشاره کردی نقل قول کردم وگرنه می دونم می دونی خودت!!!

مشکل اسکوئر اینه که برای هر بازی می خواد چرخ رو از اول اختراع کنه!!!

شما همین کپکام رو در نظر بگیرید...حدود 6یا 7 تا RE در این مدت پس از بازسازی ساختاریش عرضه کرده، المان های مشابه تو تمام نسخه ها موج می زنه و تغییرات حداقلی ولی بهبود آهسته آهسته در جزئیات...

سر همین قضیه اینا توانایی ریمیک سه بعدی آثارشون رو ندارن!!!چون نه اراده ای هست نه یک تهیه کنندت قاطع ای که بگه هسته اصلی گیمپلی فرمول موفقی هست که بدست آوردیم!!!!!

همین 2D-HD برخلاف ظاهرش اصلا هزینه ساختش کم نبود، و اتفاقا چالش های فنی هم زیاد داشتن
Triangle Strategy producers say HD-2D “costs more than you’d think” News - Nintendo - Square Enix

اما پس از اینکه ماهیت خودشون رو پیدا کردن... الان به جایی رسیدن که بین 5تا6 پروژه رو همزمان اینا جلو می برن... و می تونن سالی یک بازی حداقل عرضه بکنند!!!!

حتما نباید FF های ریمیک دقیقا گیمپلی خاص خودشون یا شکل کلاسیکشون رو داشته باشن!!! از خیلی از است های همین ریمیک Vii باید استفاده کنن با یک فرمول ریمیک هارو بسازن...
تا یک استایل گیمپلی از اسکوئر می خواد بیاد به بازار تا طرفدارهایی پیدا کنه،اینا همه چیزو می کوبن و از نو می سازن!!! عملا اکثر مخاطب های قدیمی نسخه کلاسیک که تعدادشون کم هست، همین مخاطب های جدید رو هم از دست می دن...!!!!

واقعا حیف این همه زحمت برای سیستم مبارزات vii کشیدن... و قرار باشه دیگه ازش استفاده نشه!!! کمتر اکشن JRPG انقدر ریزه کاری داره...اما افسوس که تهش این کمپانی اسکوئر و گوش شنوایی نیست!!!

• Like
Reactions: He!n3ger and Akiba
خب دقیقا مشکل از اسکوئر هست:دی
صرفا چون این مسئله رو اشاره کردی نقل قول کردم وگرنه می دونم می دونی خودت!!!

مشکل اسکوئر اینه که برای هر بازی می خواد چرخ رو از اول اختراع کنه!!!

شما همین کپکام رو در نظر بگیرید...حدود 6یا 7 تا RE در این مدت پس از بازسازی ساختاریش عرضه کرده، المان های مشابه تو تمام نسخه ها موج می زنه و تغییرات حداقلی ولی بهبود آهسته آهسته در جزئیات...

سر همین قضیه اینا توانایی ریمیک سه بعدی آثارشون رو ندارن!!!چون نه اراده ای هست نه یک تهیه کنندت قاطع ای که بگه هسته اصلی گیمپلی فرمول موفقی هست که بدست آوردیم!!!!!

همین 2D-HD برخلاف ظاهرش اصلا هزینه ساختش کم نبود، و اتفاقا چالش های فنی هم زیاد داشتن
Triangle Strategy producers say HD-2D “costs more than you’d think” News - Nintendo - Square Enix

اما پس از اینکه ماهیت خودشون رو پیدا کردن... الان به جایی رسیدن که بین 5تا6 پروژه رو همزمان اینا جلو می برن... و می تونن سالی یک بازی حداقل عرضه بکنند!!!!

حتما نباید FF های ریمیک دقیقا گیمپلی خاص خودشون یا شکل کلاسیکشون رو داشته باشن!!! از خیلی از است های همین ریمیک Vii باید استفاده کنن با یک فرمول ریمیک هارو بسازن...
تا یک استایل گیمپلی از اسکوئر می خواد بیاد به بازار تا طرفدارهایی پیدا کنه،اینا همه چیزو می کوبن و از نو می سازن!!! عملا اکثر مخاطب های قدیمی نسخه کلاسیک که تعدادشون کم هست، همین مخاطب های جدید رو هم از دست می دن...!!!!

واقعا حیف این همه زحمت برای سیستم مبارزات vii کشیدن... و قرار باشه دیگه ازش استفاده نشه!!! کمتر اکشن JRPG انقدر ریزه کاری داره...اما افسوس که تهش این کمپانی اسکوئر و گوش شنوایی نیست!!!
خوبه بالاخره یه جا هر دو هم نظریم:دی

دقیقا الان اسکوئر 2D-HD رو یک برند کرده که عالیه، و حتی تونسته از دلش یه Action Adventure هم رر بیاره

و FF7 R هم خودشون چندبار گفتن دلیل سرعتمون همینه که کل تیم با هم بودیم و رو پایه ی قبلی بازی رو ساختیم
ساخت ریبرث رو پایه ی ریمیک خودش یه معجزه بوده در حالت عادی حتی، چه برسه اسکوئر هم در نظر بگیریم:دی

حالا از اسکوئر انتظار ریمیک بیشتر نمیره فعلا
ولی واقعا اشتباهه برا 17 از اول برن

کاش آدم شده باشن...
ولی فکر کنم تو اسکوئر هنوز حتی تیم برای ساخت 17 هم انتخاب نکردن، دیگه چه برسه تصمیم گیری که چی بسازن:|

----

این احمقا چجوری DQ رو هم باز ریبوت کردن آخه؟ چرا شعور ندارن وقتی بازی موفق دادن رو اون پایه ها باید پیش برن...

من FF7 کلاسیک رو بازی کردم، و کاملا طرفدار ریمیک هم هستم! هرکیم میگه دخل و تصرف زیاده، الکی میگه:p بازیم بیخود کش داده نشده، بازی میطلبیده به این شکل باشه:دی
بازی اگر میخواست به اون شکل 1:1 الان منتشر بشه یه چیز مسخره و نابودی میشد! اصلا جای توضیح نداره:-"
سیستم مبارزاتشم پرفکته لعنتی:x یه ARPG فوق العاده:x یعنی اسکوئر باید خر باشه باز برا FF17 بکوبه از اول دنبال یه سیستم جدید بگرده (و فاجعه ای مثل 16 بده تهش:| بلوپرینت رو داری... دست نزن دیگه لعنتی! آدم باش که هر نسخه ت 10سال طول نکشه و سه بار ریبوت نشه ساختش:| )
البته بحثمون در مورد اینکه چرا نسخه دیگه ای به سبک ریمیکها نباید بازسازی بشه بود.
نه اینکه اینها بازیهای بدی هستن.
منم ازشون لذت بردم ولی نمیتونم به کسی پیشنهادشون بدم و بگم این تجربه کاملی از FF هفته.

مشکل اصلی این ریمیکها هم نویسنده و دیالوگ نویسهای بازیها هستن.
یعنی فاجعه بشری تحویل دادن.
گفتنی ها قبلا بارها گفته شده و نبش قبر بی ثمریه.
این هیچ جوره جای طرفداری نداره.

در مورد شکل ریمیک کردن و اینکه طور دیگه‌ای نمیشد ریمیکش کرد منم باهات مخالفم.
این نوع ماله‌کشی ها رو طبق معمول تو فن بیس اسکوئر/ فف میشه دید.
تو دیگه چرا تکرار میکنی؟ :D

به نظرم این جنگ بین خداباور و بی‌خدا/خداناباور/ کم خدا:Dو... میتونه به سرانجام برسه ولی بعدش اساتید میمونن که میشه کدوم نسخه از فف رو بهترین دونست :))
حداقل این بحث بین طرفدارهای مجموعه که به جایی نمیرسه ، بس که گزینه های زیادی مطرح میشه.
سرانجام مشخصه دیگه 😁
FF X اون بالاست و بقیه برای دومی تو سر و کله هم میزنن 🙂

البته بحثمون در مورد اینکه چرا نسخه دیگه ای به سبک ریمیکها نباید بازسازی بشه بود.
نه اینکه اینها بازیهای بدی هستن.
منم ازشون لذت بردم ولی نمیتونم به کسی پیشنهادشون بدم و بگم این تجربه کاملی از FF هفته.

مشکل اصلی این ریمیکها هم نویسنده و دیالوگ نویسهای بازیها هستن.
یعنی فاجعه بشری تحویل دادن.
گفتنی ها قبلا بارها گفته شده و نبش قبر بی ثمریه.
این هیچ جوره جای طرفداری نداره.

در مورد شکل ریمیک کردن و اینکه طور دیگه‌ای نمیشد ریمیکش کرد منم باهات مخالفم.
این نوع ماله‌کشی ها رو طبق معمول تو فن بیس اسکوئر/ فف میشه دید.
تو دیگه چرا تکرار میکنی؟ :D
زیادی شلنگ گرفته بودید روش، باید دفاع میشد ازش:-"
جای طرفداری داره:p به عنوان بازی امروزی همینه که هست:p :p :p مگر اینکه به کمتر راضی باشید که بحثش جداست:-"

بگذریم

ولی بلی منم اصل صحبتم این بود که چرا FF6 به سبک 2D-HD محتمل، و میتونه حتی ممکن باشه هست:دی
و اینکه چرا انتخاب خوبیه کلا:-"

البته فقط من صحبتم "چرا نباید ساخته بشه" نیست، "چرا نمیتونه" ساخته بشه بود:-"
البته اصلی ترین دلیلش هزینه بر بودن و وقت گیر بودنه:-" و هرکیم فکر میکنه میشه بازی JRPG قدیمی رو تو یک نسخه امروزی جمع کرد، من فقط بهش میگم "هه ، زهی خیال باطل" :-"

• Like
Reactions: He!n3ger
این طبیعیه که تو فرنچایز های خیلی طولانی بحث سر بهترین شکل بگیره. مشکل فندوم FF این نیست. مشکل اینه نظرات کاملا تو منتهی الیه هر دو سمت وایمیسته.
یعنی مثلا یکی میگه FFX بهترین فاینال ساخته شدس یکی میاد میگه این زباله ترین چیزیه که تو عمرم تجربه کردم. یا مثلا یکی میگه FF12 نقطه اوج فرنچایزه. یکی میاد میگه همین نسخه کثافت زد به فرنچایز دوست داشتنی ما. :D
کلا ولی فن های FF خیلی کفران نعمت کردن این چند دهه. حقشونه فرنچایز به این بلاتکلیفی افتاده باشه :D همون 13 که انقدر تو سرش میزدن اگه بعد 15 میومد، رو سرشون حلوا حلواش میکردن. یه جورایی ایده آل گرایی و غرغر های الکیشون باعث شد اسکوئر گیج شه و مسیرشو گم کنه.

از اونطرف 6 خودش دو بعدیه، اینجا فقط لازمه یه دستی به گرافیک و سر و روش بکشن، نیازم نیست چیزی رو کم و زیاد کنند تا از نظر کارگردانی اوکی در بیاد (به خدا FF7 رو نمیتونی همونجوری 4تا جمله دیالوگ باکسی رو مدرنش کنی...مگر اینکه آره تیپیکال JRPG بسازی که یه آرت و دیالوگ باکس بیاد رو صفحه... ولش بحث الان نیست:-" )

این از این بخش که چرا به نظرم FF6 سه بعدی نمیبینیم

ولی چرا 2D-HDهای اسکوئر رو دوست دارم و حمایت میکنم مثلا 6 رو بسازن؟
چون 1. خیلییییییی خوشگلن:x 2.من اکتوپث2شون رو بیییی نهایت دوست داشتم! و خیلی بازی خفن تری از سطح انتظارم بود:دی

پس FF6ی که من عمرا با گرافیک عهد عتیقش برم سراغش، با این حالت حتما بازی میکنم و میبینم بالاخره چی بوده:-"

الان یعنی خودت واقعا از نمایش FFR هایپ نشدی؟ :-" من واقعا هرچی ازش میبینم بسی قلب قلبی میشم:دی :x
موافقم واقعا دیگه همین FF7 رو برن جلو و بهینه ترش کنن کامبت و گیم پلیش رو. دهنمون سرویس شد دیگه از بس هر شماره یه نیو آی پی دادن بیرون انقدر همه چی چیش فرق میکنه. هرچند اینا حتی انجینشونم تو نسخه های مختلف فرق میکنه چه برسه این چیزا :D قشنگ خود آزاری دارن.

در مورد ریمیک ها هم به نظرم فرقی بین هزینه و زحمت بین ریمیک 6 یا 8 یا 9 وجود نداره چون به هر حال باید بازیو از اول بسازن رسما.
اینم که میگی اسکوئر دیگه انقدر هزینه نمیکنه رو یه مقداری مخالفم چون بعد اینکه استدیو های غربی رو داد رفت عملا دیگه آی پی زیادی دستش نیست که حداقل ساختش ریسک کمی داشته باشه. مهم ترینش هم همین فایناله. ازونجاییم که نمیتونه با فاصله کوتاه نسخه های اصلی بده مجبوره اون لا به لاش ریمیک هم بذاره. ازونطرفم اینا با FF7 یه بخش زیادی از مسیرو جلو رفتن دیگه تو ریمیک های بعدی فکر نکنم لازم باشه همه چیزو از اول بسازن.

نه واقعا :D آخه حتی پیکسل آرت زشتیم هست. کلا این حالت پیکسلی مخصوص نمایشگر های CRT بود که اونجا یه جلوه یک دستی میدیدی نه الان که تلویزیون 4K 65 اینچی گذاشتی جلوت هر پیکسلش اندازه نون بربری میشه.

• Like
Reactions: m.d.makan
زیادی شلنگ گرفته بودید روش، باید دفاع میشد ازش:-"
جای طرفداری داره:p به عنوان بازی امروزی همینه که هست:p :p :p مگر اینکه به کمتر راضی باشید که بحثش جداست:-"

بگذریم

ولی بلی منم اصل صحبتم این بود که چرا FF6 به سبک 2D-HD محتمل، و میتونه حتی ممکن باشه هست:دی
و اینکه چرا انتخاب خوبیه کلا:-"

البته فقط من صحبتم "چرا نباید ساخته بشه" نیست، "چرا نمیتونه" ساخته بشه بود:-"
البته اصلی ترین دلیلش هزینه بر بودن و وقت گیر بودنه:-" و هرکیم فکر میکنه میشه بازی JRPG قدیمی رو تو یک نسخه امروزی جمع کرد، من فقط بهش میگم "هه ، زهی خیال باطل" :-"
آره دیگه یه بازی امروزی با این همه امکانات ، تعداد نفرات و بودجه خفن باید از بازی ۳۰ سال پیش ضعیفتر باشه و به قول تو شلنگ بگیره روی داستان ، شخصیتها و اتمسفر بازی.

طبیعیه ، چه کاریه اصلا؟ :D

=========
در مورد Hd-2d خب نظر منم همینه.
به نظرم مخالفتی که باهاش میشه دلیلش اینه که عده ای از اینکه با وجود اینها پتانسیل بازی برای اینکه یه ریمیک درست و حسابی و پرخرج بگیره از بین میره ناراحتن.

ولی انصافا بهترین خروجی های اسکوئر طی این چند سال همین hd2d ها بودن.
از octopath بگیر DQها.

آره حتما یه بازسازی امروزی و مدرن نمیتونن باشن ولی خیلی بازیهای خوبین.
به نظر منم اسکوئر ۲۰۰ میلیون هم بهش صدقه بدن سمت ریمیک ff6 نمیره.
خب چه اشکال داره تحت hd2d بازسازی بشه و برای نسل جدید و قدیم در دسترس قرار بگیره؟

یه توضیح هم برای هیترها بدم @noctis-sm3 :D
انصافا اسکوئر hd2d رو برای تاثیر هنری و فاخر بودنش انتخاب نکرده .
صرفا یه فرمول پیدا کرده که کم خرجه ، خوشگله و همینطور دهن طرفدارهای قدیمی که میگن ترن بیسد بده رو بسته.
انصافا هم جواب داده و به نظرم باز هم باید بسازه.
آخه قرار نیست که نسخه شماره دار بعدی رو باهاش بسازن.
همین FFR هم چون از قبل همه چیش با FF BE آماده بود دارن میسازن وگرنه محال بود که همچین پروژه‌ای رو ببینیم.

سرانجام مشخصه دیگه 😁
FF X اون بالاست و بقیه برای دومی تو سر و کله هم میزنن 🙂

Certified gol gofti moment :D

موافقم واقعا دیگه همین FF7 رو برن جلو و بهینه ترش کنن کامبت و گیم پلیش رو. دهنمون سرویس شد دیگه از بس هر شماره یه نیو آی پی دادن بیرون انقدر همه چی چیش فرق میکنه. هرچند اینا حتی انجینشونم تو نسخه های مختلف فرق میکنه چه برسه این چیزا :D قشنگ خود آزاری دارن.

در مورد ریمیک ها هم به نظرم فرقی بین هزینه و زحمت بین ریمیک 6 یا 8 یا 9 وجود نداره چون به هر حال باید بازیو از اول بسازن رسما.
اینم که میگی اسکوئر دیگه انقدر هزینه نمیکنه رو یه مقداری مخالفم چون بعد اینکه استدیو های غربی رو داد رفت عملا دیگه آی پی زیادی دستش نیست که حداقل ساختش ریسک کمی داشته باشه. مهم ترینش هم همین فایناله. ازونجاییم که نمیتونه با فاصله کوتاه نسخه های اصلی بده مجبوره اون لا به لاش ریمیک هم بذاره. ازونطرفم اینا با FF7 یه بخش زیادی از مسیرو جلو رفتن دیگه تو ریمیک های بعدی فکر نکنم لازم باشه همه چیزو از اول بسازن.

نه واقعا :D آخه حتی پیکسل آرت زشتیم هست. کلا این حالت پیکسلی مخصوص نمایشگر های CRT بود که اونجا یه جلوه یک دستی میدیدی نه الان که تلویزیون 4K 65 اینچی گذاشتی جلوت هر پیکسلش اندازه نون بربری میشه.
البته این new ip بودنشون جذابه ها... ولی نمیصرفه...
مخاطب جذب نمیکنند ، دیر به دیر میان، و مشخصه دارن عقب میمونند :-"

بین 6 و 8 و 9 آره، ولی بحث اینه فکر کنم همه انتظار داشتیم FF7 R یک فروش خیلی خفن و رویایی بکنه! مخصوصا اون ری اکشن های معرفیش رو یادت بیار...
و خوب 7 و 10میلیون و این حدودا کمه:-"
و اینکه در کنارش تیم KHشون رو هم خوابدندن:دی
اینا جدا از New IPدادن هاشون، مشکل تیم هم دارن:دی
اون FF16 هم برنامه های 14 رو خراب کرد :-"

----

خیلی حرف زشتی زدی در مورد 2D-HD :دی
بهت پیشنهاد میکنم پس بری دموی Octopath 2 رو بزنی، و بعد اینجا منتظر نظرت هستم:دی
امشب دانلودش میکنی؟ :p ( پیشنهاد میکنم با هیکاری و throne بری اگر تایم جواب داد:p )

جدی اگر نزدی برو بزن ... انرم زدی و چنین حرفی زدی که... آدرس بده کارت دارم:-"

هرکیم فکر میکنه میشه بازی JRPG قدیمی رو تو یک نسخه امروزی جمع کرد، من فقط بهش میگم "هه ، زهی خیال باطل" :-"
اکسپدیشن 33 نشون داد که هم میشه روح کلاسیک JRPG رو حفظ کرد هم حس مدرن بودن داشت. ولی خب اسکوئر شعورش رو نداره:دی البته اگه صحبت فقط در مورد ریمیک FF6 هستش ممکنه بازم کار خیلی سخت و حتی نشدنیی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or