در ادامه بحثتون در مورد نسلی که تو دوران خودش این بازیهای PS1 -2 و... رو بازی کرده...
من یکی از اونهام که اگه نسل 6-5 بهم میگفتی بیا این JRPG تهش بهت میگفتم منظورت آرپی جی/بازوکای ارتش ژاپنه؟

من نمیدونستم RPG آشنا بودم دیگه چه برسه به ژاپنیش.
یکی از این بازیها رو هم میدیدم میگفتم عمو جون اینها چیه بازی میکنین؟
بیا متال گیر ، درایور ، گرن توریسمو و... بدم بت.
این آت و آشغالها رو بازی نکن
چندباری گفتم از 16-2015 با پرسونا4 که اولین بازیم تو این سبک بود شروع کردم و بعدش برگشتم کنترادی شخم زدم
میخوام بگم علاوه بر اینکه نسل ما این فرصت رو داشتیم که این بازیها رو تو نسل خودش تجربه کنیم و...
یه ویژگی دیگه هم داریم اونهم اینکه نسل بازیها برامون از 7 یا 8 شروع نشده و حتی بازیهای دهه 90 رو به راحتی میتونیم باهاشون کنار بیایم و تجربشون کنیم ، حتی 20 سال بعد از انتشارش.
خب این برای نسل جدیدتر نمیگم اتفاق نمیفته ولی خب درصد احتمالش خیلی خیلی پایینه.
گاهی وقتها به خودم میگم چطور امکان داره کسی گیمر باشه ولی دانسته به خاطر خاک و خلی که روی گیم پلی، گرافیک و... این بازیها تلنبار شده به راحتی از کنار عناوین خفن این سبک رد بشه؟
اینکه میگن غیر قابل بازی هستن ، خوب عمر نکردن و...
مثلا میشه که یکی خودش رو سینمادوست بدونه و مثلا یه فیلمی رو به خاطر اینکه صرفا 60-50 سال پیش یا بیشتر ساخته شده که تو مواردی استانداردهای روز رو نداره و... نخواد تجربه کنه؟
واقعا برام عجیب است.
=======
=======
بگذریم در مورد آینده سری هم که اشاره کردین ...
من با اینکه 16 رو 24/7 میزنم تو سرش و دری وری بهش میگم ولی یه چیز این 16 رو خیلی خیلی دوست داشتم.
اینکه تم بزرگسالانه داشت و از وراجیها ، لوس بازیها و لودگیهای رایج خبری نبود و گذاشته بودن کنار.
نمیگم همیشه ولی بیشتر وقتها این موارد گند میزنن به اتمسفر بازی ، شخصیتها و...
کاش این رو برای آینده مدنظر قرار بدن و روی همین فرمون برن جلو.
در مورد بخش مبارزه هم موافقم ، همین رو از ریمیک ها کپی پیست کنن برای عناوین بعدی.
مخصوصا این اضافه شدن جابها به پارت سوم که از الان فکر کردن به عمقی که میتونه به بخش مبارزه بازی اضافه کنه هم جذابه ، چه برسه به تجربش.
فقط داستان و نویسنده ها رو باید یه کاری بکنن ، دیالوگ نویسی ها ، ریتم روایت ، و... تو این چندتا بازی آخر مجموعه افتضاحه.(حالا متوسط یا کمی بهتر هم داریم ولی از 15 به بعد شرایط کلی همینه)