به بالا رجوع کن ap 2.5 نداره.خود من هم توی pinata خوندم که ندارهکسی نمیدونه بالاخره این بازی قفل ap2.5 داره یا نه ؟
شما کجا هستید؟اگه کرج از اینجای که زیر نوشتم بخر!(تبلیغ نمیکنم 1ساعت پیش آورده بود!)درود بر همگي
كسي جايي را حضوري ميشناسه برم بازي رو بگيرم هر جا رفتم گفتند نيامده
من یه سوالی دارم در مورد قوانین این بازی. خوب با آماتور ها مشکلی ندارم چون امتیاز دادنش تابلوئه ولی وقتی مثلا با محمدعلی مسابقه میدیم به چه چیزایی امتیاز میدن؟ من سه چهار بازیه که دارم حریفامو کتکشون میزنم ولی اونا میبرن یعنی اگه قبل از راند آخر بردمشون که هیچ ولی اگه وقت تموم بشه اونا برنده میشن. دمیج من 15% بود حریفم 90%! ولی اون برنده شد.
امتیاز آنچنانی که نمیده .هر کسی که بهتر بازی کنه(ضربه های بیشتری رو به هدف بزنه ناک دان نشه یا کمتر ضر به بخوره )تو پایان راند سوم توسط داور به عنوان برنده انتخاب میشه.سلام.
من یه سوالی دارم در مورد قوانین این بازی. خوب با آماتور ها مشکلی ندارم چون امتیاز دادنش تابلوئه ولی وقتی مثلا با محمدعلی مسابقه میدیم به چه چیزایی امتیاز میدن؟ من سه چهار بازیه که دارم حریفامو کتکشون میزنم ولی اونا میبرن یعنی اگه قبل از راند آخر بردمشون که هیچ ولی اگه وقت تموم بشه اونا برنده میشن. دمیج من 15% بود حریفم 90%! ولی اون برنده شد.
احتمالا طرف زرباتتو دفع میکنه و چون دفاع کردن امتیازش بیشتر از زدن هست طبعا...سلام.