Fight Night Champion~Xbox 360

منم بازی رو گرفتم کلا نیم ساعت بازیش کردم خوب بود.
گرافیکش که خیلی طبیعی تر شده همچنین رنگ بدن بازیکنا هم طبیعی تر شده. سرعت بازی نسبت به شماره قبل کمتر و طبیعی تر شده که اولش منو اذیت میکرد ولی بعد از چند دقیقه عادت کردم و لذت بخش تر شد. انمیشن ها (مشت زدن) اکثرشون عوض شدن و البته خیلی طبیعی تر. Champion Mode رو هم فقط اولش رو بازی کردم و به نظرم خیلی خوبه. دوربین و کنترل بازی هم عوض شدن البته نوع کنترلش مثلا تو شماره قبلی برای دفاع کردن میتونستیم گاردمونو بالا و پایین بکنیم ولی الان فکر کنم ما گارد رو میگیریم خودش انتخاب میکنه (شاید هم مثل قبل باشه ولی منکه ندیدم تو تنظیماتشم نگاه نکردم.) در کل چون زیاد بازیش نکردم زیاد هم دقت نکردم تو بقیه چیزاش ولی واقعا بازیه زیباییه مخصوصا champion mode ـش.

[FONT=&quot]بچه ها دیروز بازی را گرفتم[/FONT] .
[FONT=&quot]بازی به شدت عالی هست ، نکته جالب اینه که با تمام بازی های بوکسی که تا حالا دیدی فرق میکنه . چرا ؟ [/FONT]
[FONT=&quot]چون بازی حالت داستانی بسیار قوی داره با دمو های فوق العاده زیبا . البته کماکان فقط باید مسابقه داد اما با یک داستان جداگانه و در شرایطی که قهرمان داستان توی زندان هست بازی شروع میشه[/FONT] .
[FONT=&quot]گیم پلی بازی خیلی از نسخه قبلی بهتر شده و یه مقدار واقعی تر شده[/FONT] .
[FONT=&quot]گرافیک بازی هم فوق العاده زیباست مخصوصا دیدن عرق بازکنان روی پوستشون واقعا لذت بخشه[/FONT] .
[FONT=&quot]در کل شدیدا پیشنهاد میکنم این بازی را بگیرید[/FONT] .

چرا این تاپیک مهم نمیشه؟
یکی از بهترین سری های ورزشی دنیا اومده انگار نه انگار!!!!
واقعا متاسفم که بازی فوق العاده مثل FN اینقدر طرفدار کم داره.

بچه ها واقعا بازی خیلی طبیعی شده. وقتی دو نفری بازی میکنیم مثلا حریف هم نزدیکته بازی خیلی سریع میشه و این باعث میشه بازی خیلی جذاب بشه. دوربینش هم که عالیه. من خودم با close بازی میکنم خیلی جالبه. وقتی که خیلی درگیری شدیده زوم مکنه هی بالا و پایین میره جاش ثابت نیست. از موشن بلور هم استفاده شده که خیلی طبیعی میکنه. ChM هم که واقعا زیباست مثل یه فیلم داستانش پیش میره.
یه چیزی که بود من یه بار آمارشو دیدم 14 دقیقه شو رفته بودم زده بود 14% بازی mode رو کامل کردم که شاید این نشون میده که کل این مد حدود 100 دقیقه است.

Champion Mode رو من تموم كردم واقعا لذت بخش بود نسبت به نسخه قبلي خيلي طبيعي تر شده دوربينش وقتي روي close هستش لذت بازي رو بيشتر ميكنه ولي يه بدي داره داور زياد مياد جلوي دوربين و ديد رو كامل از بين ميبره كه بدجوري روي اعصاب ميره
ولي در كل من باهاش خيلي حال كردم
راستي وقتي حريف رو روي زمين ميندازي براي من صحنه آهسته رو نشون نميده توي تنظمياتش رو هم نگاه كردم چيزي پيدا نكردم كسي ميدونه چطور ميشه فعالش كرد

آخرین ویرایش:
درود بر همگي
كسي جايي را حضوري ميشناسه برم بازي رو بگيرم هر جا رفتم گفتند نيامده
شما کجا هستید؟اگه کرج از اینجای که زیر نوشتم بخر!(تبلیغ نمیکنم 1ساعت پیش آورده بود!)
Navid: آدرس فقط تو پیام خصوصی - ممنون

Last edited by a moderator:
سلام.
من یه سوالی دارم در مورد قوانین این بازی. خوب با آماتور ها مشکلی ندارم چون امتیاز دادنش تابلوئه ولی وقتی مثلا با محمدعلی مسابقه میدیم به چه چیزایی امتیاز میدن؟ من سه چهار بازیه که دارم حریفامو کتکشون میزنم ولی اونا میبرن یعنی اگه قبل از راند آخر بردمشون که هیچ ولی اگه وقت تموم بشه اونا برنده میشن. دمیج من 15% بود حریفم 90%! ولی اون برنده شد.

من یه سوالی دارم در مورد قوانین این بازی. خوب با آماتور ها مشکلی ندارم چون امتیاز دادنش تابلوئه ولی وقتی مثلا با محمدعلی مسابقه میدیم به چه چیزایی امتیاز میدن؟ من سه چهار بازیه که دارم حریفامو کتکشون میزنم ولی اونا میبرن یعنی اگه قبل از راند آخر بردمشون که هیچ ولی اگه وقت تموم بشه اونا برنده میشن. دمیج من 15% بود حریفم 90%! ولی اون برنده شد.

درست نمیدونم اینو بازی نکردم هنوز! ولی بوکس به تک ضرباتی که حریف رو تکون میده امتیاز خوب میدن، ضربات بدون دفاع هم همینطور، ضربات خطا هم داور سه بار تذکر میده بعد امتیاز کم میکنه!

• Like
Reactions: HDV 7
سلام.
امتیاز آنچنانی که نمیده .هر کسی که بهتر بازی کنه(ضربه های بیشتری رو به هدف بزنه ناک دان نشه یا کمتر ضر به بخوره )تو پایان راند سوم توسط داور به عنوان برنده انتخاب میشه.

• Like
Reactions: HDV 7
سلام.
احتمالا طرف زرباتتو دفع میکنه و چون دفاع کردن امتیازش بیشتر از زدن هست طبعا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or