FIFA15 | PC

با سلام

دیدم تاپیکش رو کسی نزده یک ماه دیگه هم که بازی عرضه میشه استارتشو بزنم

12945746287922728735.jpg

سیستم مورد نیاز :

Minimum System Requirements
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM:4GB
VGA: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DX: 11
HDD: 15.0 GB

Recommended System Requirements
CPU:Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM:8GB
VGA:ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DX:11

HDD: 15.0 GB

امسال نسخه PC فیفا هیچ تفاوتی با نسخه نسل بعدی PS4 و X1 نداره و با موتور Ignite ساخته میشه

نسخه دمو بازی در تاریخ 9 سپتامبر با تیم های زیر عرضه میشه :

Dortmund

Chelsea

Barcelona

Boca Juniors

Liverpool

Manchester City

Paris Saint-Germain

Napoli

نسخه اصلی بازی هم در تاریخ 23 سپتامبر عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
دوستان بحث فریم بازیو واسه ی وقتی بزارید که نسخه ی اصلی بازی اومد !!! :d
دیگه چیزی تا تاریخ انتشار نمونده و نسخه های اصلی FIFA هیچوقت مشکل افت فریم نداشته ...

سلام دوستان، دمو دانلود کردم، انجین جدید بازی کلا خیلی بهتر کرده، طبیعی تر شده، انیمیشن ها بهتر شده و ... تنها چیزی هم که طرفدارای PES از فیفا ایراد میگرفتن که همون گرافیک و انیمیشن ها باشه به نظرم کاملا برطرف شده... سعی کردن به جزییات خیلی دقت کنن که واقعا جالب شده این مورد ... توپ که به اوت میره، توپ جمع کن ها برای بازیکن توپ میفرستن، جالب اینجا بود یه بار دوتا توپ تو بازی بود، یکی از بازیکن ها برگشت اون یکی توپ رو انداخت بیرون، نیمه دوم شد و توپ هنوز اونجا بود ..و این فیلم بردار ها هم که میان خیلی جالب شده ... حس و حالی که تماشاگر ها به بازی دادن وصف نشدنیه ... UI بازی هم خیلی بهتر شده ...

اما مهمترین چیزی که من به نظرم اومد این بود که، اگه توجه کرده باشین لباس هایی که رنگ سرد داشتن (لباس بارسلونا مثلا) بیش از حد تیره نشون داده میشد، طوری که گاهی لباس تیم مقابل اگه مشکی بود به لباس دوم تغییر میدادیم، الان مشکل کاملا حل شده.

برای فریم هم من HD 6770m (لب تاپ برای 4-5 سال پیش هست) بازی میکنم و روی Low میزارم مشکلی ندارم و به راحتی 75-60 فریم میگیرم (چیزی که تا الان میترسیدم ازش و به همین خاطر قصد پیشخرید نداشتم، پس از همین الان اگر لیست بازیکن های ایرانی میزنین لطفا منم اصافه کنید) روی High هم توی روز کمتر از 47 نشده و اکثرا روی 55~60 هست ولی توی شب 10 تا فریم کمتر میده که بازم من باش مشکلی نداشتم.

راستی دوستان خبر دارید میگن که Virtual Team اختصاصی X1 شده، درسته ؟

آخرین ویرایش:
امیدوارم مثل سال پیش واسه کرک اذیت نشیم.
دوستان با gts 450 میشه بازی کرد؟

من با 780 بالای 200 فریم میگیرم.
با 7870 هم بالای 100 فریم.
CPUـه خوبی داشته باشید، از نظر گرافیکی اگه نتونید با بالاترین تنظیمات بازی کنید، ولی با تنظیمات متوسط راحت 60 فریم اجرا میشه. خیلی خیلی سبکه بازی.

من با لپتاپم با حداکثر گرافیک تو 60 فریم میگیرمش...ولی مث اینکه گفتم تو نسخه اصلی بازی روون تر میشه...
دوستان کسی میدونه که cpu g2030intelمناسب این بازی هست یا نه؟

اصلا نمیتونم از اوریجین بازیو برم با قند شکن هات اسپات میرم رو دمو فیفا 15 ارور server not found میده ، از طریق سایت اوریجین قسمت بتا دمو هم نمیتونم، چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:
الان با یه دردسری تونستم دسته رو درست کنم، بازی خیلی حال میده جالب اینجاس که داخل فروم EA یه تاپیک درموردش زدن و 17 صفحه هم رفته جلو ولی هنوز یکی از کارمندای EA جواب نداده ...

من با لپ تاپ بازی نکردم تا حالا ، اینو دانلود کردم میپره بیرون بعد چند دقیقه بازی ، این سیستم من کلا بدرد بازی میخوره ؟؟

Intel® Core™ i7 3537U
رم
4GB
NVIDIA® GeForce® GT 740M 2G
کارت گرافیک دوم

Intel® HD Graphics 4000

اینجا کلا همه مشخصات رو نوشته : http://ariobank.com/specs/laptop-sony-vaio-svf1521gsgb

چطوریاس ؟ کلا بدرد بازی میخوره ؟؟

من با لپ تاپ بازی نکردم تا حالا ، اینو دانلود کردم میپره بیرون بعد چند دقیقه بازی ، این سیستم من کلا بدرد بازی میخوره ؟؟

Intel® Core™ i7 3537U
رم
4GB
NVIDIA® GeForce® GT 740M 2G
کارت گرافیک دوم

Intel® HD Graphics 4000

اینجا کلا همه مشخصات رو نوشته : http://ariobank.com/specs/laptop-sony-vaio-svf1521gsgb

چطوریاس ؟ کلا بدرد بازی میخوره ؟؟

برا بازی نیست ولی بازیهارو کم و بیش اجرا میکنه...من سی پیوم از مال شماست ولی رمم بیشتره...فیفارو تو 60فریم قشنگ اجرا کردم...

سلام داداشا، دوستانی که نحوه تنظیم رو خواستن، اول اینکه بگم سخت هست و دوم اینکه تضمین نمیکنم روی همه نوع دسته ای کار بکنه چون خودم دستکاری کردم.

1. قدم اول شناسایی دسته هست، برای اینکار هم باید مسیر زیر رو برید: Control Panel\Hardware and Sound\Devices and Printers و اسم دسته رو یاد داشت کنید. (برای من Generic USB joystick) هست.
2. حالا باید به مسیر زیر برید: x:\Users\Vahid\Documents\FIFA 15 Demo و فایل buttonDataSetup رو باز کنید و پنجره ای که باز میشه دنبال اسم دسته خودتون باشید(همونی که از قدم 1 بدست اومد دقیقا)
3. وقتی که نوع دسته رو پیدا کردید، زیرش مقداری کد نوشته شده که شما باید همه اونایی که با AddMap شروع میشه رو حذف کنید و به اونایی که با AddAlias شروع میشه کاری نداشته باشید.
4. کد زیر رو که توی اسپویلر گذاشتم، بعد از همه AddAlias ها کپی کنید. توجه کنید این کد برای تنظیماتی هست که من بازی میکنم که همون تنظیمات PES هست در واقع (از PS1 عادتمه دیگه چه کنم).

Code:
AddMap PC_CONTROL_BUTTON01 VB_AI_Y
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON01 VB_FE_Y
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON02 VB_AI_X
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON02 VB_FE_CANCEL
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON03 VB_AI_A
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON03 VB_FE_SELECT
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON04 VB_AI_B
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON04 VB_FE_X
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON05 VB_AI_LB
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON05 VB_FE_LB
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON06 VB_AI_RT
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON06 VB_FE_RT
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON07 VB_AI_LT
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON07 VB_FE_LT
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON08 VB_AI_RB
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON08 VB_FE_RB
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON09 VB_AI_BACK
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON09 VB_FE_HELP
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON10 VB_AI_START
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON10 VB_FE_START
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON11 VB_AI_L3
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON11 VB_FE_L3
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON12 VB_AI_R3
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON12 VB_FE_R3
	AddMap PC_AXIS_0_DOWN VB_AI_LS_DOWN
	AddMap PC_AXIS_0_DOWN VB_FE_LS_DOWN
	AddMap PC_AXIS_0_LEFT VB_AI_LS_LEFT
	AddMap PC_AXIS_0_LEFT VB_FE_LS_LEFT
	AddMap PC_AXIS_0_RIGHT VB_AI_LS_RIGHT
	AddMap PC_AXIS_0_RIGHT VB_FE_LS_RIGHT
	AddMap PC_AXIS_0_UP VB_AI_LS_UP
	AddMap PC_AXIS_0_UP VB_FE_LS_UP
	AddMap PC_AXIS_2_DOWN VB_AI_RS_DOWN
	AddMap PC_AXIS_2_DOWN VB_FE_RS_DOWN
	AddMap PC_AXIS_2_LEFT VB_AI_RS_LEFT
	AddMap PC_AXIS_2_LEFT VB_FE_RS_LEFT
	AddMap PC_AXIS_2_RIGHT VB_AI_RS_RIGHT
	AddMap PC_AXIS_2_RIGHT VB_FE_RS_RIGHT
	AddMap PC_AXIS_2_UP VB_AI_RS_UP
	AddMap PC_AXIS_2_UP VB_FE_RS_UP
	AddMap PC_POV_0_DOWN VB_AI_LDPAD_DOWN
	AddMap PC_POV_0_DOWN VB_FE_LDPAD_DOWN
	AddMap PC_POV_0_LEFT VB_AI_LDPAD_LEFT
	AddMap PC_POV_0_LEFT VB_FE_LDPAD_LEFT
	AddMap PC_POV_0_RIGHT VB_AI_LDPAD_RIGHT
	AddMap PC_POV_0_RIGHT VB_FE_LDPAD_RIGHT
	AddMap PC_POV_0_UP VB_AI_LDPAD_UP
	AddMap PC_POV_0_UP VB_FE_LDPAD_UP
و بعد فایل رو ذخیره کنید، روی اون راست کلیک کرده، Properties و Read Only را تیک بزنید و Ok کنید. همین

5. خوب الان ممکن سوال پیش بیاد که چطوری تنظیمات رو به اون نحوی که خودمون میخوایم تنظیم من یه راهنمای کوچیک برای این کد بکنم که تنظیماتش دستتون بیاد.
مثال کد این هست: AddMap PC_CONTROL_BUTTON03 VB_AI_A
خوب این کد قسمت اولش " PC_CONTROL_BUTTON03 " بهمون میگه که کدوم دکمه روی دسته مد نظر هست و قسمت آخرش یعنی "VB_AI_A" تنظیمات مربوطه هست. خوب تو این قسمت دوم، اون حرف A مد نظر هست که درواقع همون کلید های روی دسته ایکس باکس هستن. کاری که شما باید بکنید اینه که این A رو تغیر بدین به چیزی که خودتون میخواین. الان هم یکم راهنمایی کوچیک میکنم در مورد اینکه اینا چیکار میکنن و کدومارو اگه بخواین باید تغییر بدین؛ صرفا جهت اطلاع اینا تنظیمات خود من هستن و به صورت قدیمی ( ps1 قدیم , PES جدید) تنظیم شدن.
Code:
[COLOR=#ff0000]پاس عمق   [/COLOR]AddMap PC_CONTROL_BUTTON01 VB_AI_Y
	 [COLOR=#ff0000] بیرو اومدن دروازه بان   [/COLOR]AddMap PC_CONTROL_BUTTON01 VB_FE_Y
     [COLOR=#ff0000] سانتر[/COLOR]	AddMap PC_CONTROL_BUTTON02 VB_AI_X
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON02 VB_FE_CANCEL
[COLOR=#ff0000]پاس[/COLOR]	AddMap PC_CONTROL_BUTTON03 VB_AI_A
	AddMap PC_CONTROL_BUTTON03 VB_FE_SELECT
[COLOR=#ff0000]شوت[/COLOR]	AddMap PC_CONTROL_BUTTON04 VB_AI_B
[COLOR=#ff0000]گرفتن پیراهن بازیکن، گرفتن توپ بدون تکل [/COLOR]	AddMap PC_CONTROL_BUTTON04 VB_FE_X
	 [COLOR=#ff0000]شوت چیپ و یکدو       [/COLOR]AddMap PC_CONTROL_BUTTON05 VB_AI_LB
[COLOR=#ff0000]تعویض بازیکن موقع دفاع [/COLOR]	AddMap PC_CONTROL_BUTTON05 VB_FE_LB
[COLOR=#ff0000]Peace Controll[/COLOR]	AddMap PC_CONTROL_BUTTON06 VB_AI_RT
[COLOR=#ff0000]Peace Controll[/COLOR]	AddMap PC_CONTROL_BUTTON06 VB_FE_RT
[COLOR=#ff0000]آروم رفتن برای دریبل زدن[/COLOR]	AddMap PC_CONTROL_BUTTON07 VB_AI_LT
[COLOR=#ff0000]دو بازیکن به سمت توپ میرن[/COLOR]	AddMap PC_CONTROL_BUTTON07 VB_FE_LT
[COLOR=#ff0000]سرعت[/COLOR]	AddMap PC_CONTROL_BUTTON08 VB_AI_RB
[COLOR=#ff0000]سرعت[/COLOR]	AddMap PC_CONTROL_BUTTON08 VB_FE_RB

خوب دوستان ساده ترین راهی بود که میتونستم توضیح بدم، کسی سوال داشت بپرسه
یادتون باشه Read Only فراموش نشه.
دوستان همین فایل از فیفا 14 به این دمو یا جواب نمیده یا باعث کرش میشه.

آخرین ویرایش:
نسخه 4.5 نصب کن به نظرم ! البته اول 3.5 بعد 4.5 ! :d

دارم 4.5.2 رو نصب میکنم
دوست عزیز بدونید که روی ویندوز 8.1 خودش تا 4.5 نصب هست
ویرایش -----------------------------------------------------------------------------------
با نصب 4.5.2 هم نشد لطفا کمک کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or