sergeant fenix
کاربر سایت
این fifafarsi کیه ؟ شاخ شده ؟
آخه جوجه آخه بابک رونالدو تو برو فوتباله بدونه عشقت (رونالدو) رو یاد بگیر بعد کری بخون :d
بهترین بازیکنه فیفا 12 به قول خودت :d
خودتو آماده کن من دارم به حدی میرسم که مثله الون 10 سوسکت کنم :d دیگه کری بسه من اهل عملم :d
ماهه دیگه خدمت میرسم :dبچه ها اگه کسی میخواد در لیگ فیفا شرکت کنه بگه
بازی دوستانه دیگه حال نمیده و قدیمی شده
ما الان با چندین فیفا باز داریم لیگ فیفا برگزار میکنیم این دوره که در حال برگزاریه با حضور 16 فیفا بازهستش و دور بعد که از ماه آینده شروع میشه اگه بشه میخوام با 32 فیفا باز برگزار کنم در 8 گروه 4تیمی *
اگه مایل به شرکت هستین ادم کنین
Joupiter
فقط بازیتون خوب باشه تا کیفیت فنی بازیها پایین نیاد
بیخیال باودوستان اد کنید که من با ManU و دوستم با FCB لولتون میکنیم!! :d
خودم ario-golfer
دوستم amirreza361
این fifafarsi کیه ؟ شاخ شده ؟
اره fifarsi بچه باحالیه.فکر کنم یه بار ازش پرسیدم گفت 27 سالشه.ولی با احترامی که براش قاءل هستم خیلی بازی شاخی نداره.امارش در بازی با من: 18 برد واسه من 5 مساوی و 1 برد برای اون هست.اما در کل بازی باهاش خوبه.Fifarsi دیشب من رو به فنا داد:d
اما واسه منی که تازه PS3 گرفتم و با دسته زیاد بازی نکردم خیلی خوب بود 3 تا بازی باهاش کردم 3 نا رو باختم اما هر بازی بهتر می شدم طوری که بازی آخر دیگه اذیتشم کردم و 3-2 برد
اما بچه باحالیه
کیه این فیفارسی؟
بیخیال باو
یه بار اگه یادت باشه گفتم یه بارسایی قوی معرفی کنید همین رفیقتو گفتی.منم به داشم گفتم ادش کرد.با هم بازی کردن لوله پیچ شده بود.بازیشو دیدم.با خودتم اگه بخوای میزنم.اصولا هر کسی که از زیر دست داداشم رد بشه با من میزنه
اره fifarsi بچه باحالیه.فکر کنم یه بار ازش پرسیدم گفت 27 سالشه.ولی با احترامی که براش قاءل هستم خیلی بازی شاخی نداره.امارش در بازی با من: 18 برد واسه من 5 مساوی و 1 برد برای اون هست.اما در کل بازی باهاش خوبه.
منم منظورم این نیست که بازیه بدی داره و اصلا قصد بی احترامی بهش رو ندارم.اتفاقا همیشه هم داریم با هم فیفا میزنیم.خیلی هم ادم خوب و با حالیه.فکر کنم منظورمو بد رسوندم.اما واسه من خیلی عزیز هست
با اینکه بازی من سرشار از سوتی هست و همیشه منو برده اما واسم احترام قائله و باهام بازی نمی کنه و نمی گه در حدم نیستی