FIFA12 نظر سنجی(خیلی مهم)

توجه

این سایت fifplay برای یه ایرانی طراح وب مقیم سنگاپور به نام "شهریار فکری" است و کاملن یه پروژه شخصیه و نتیجه رای‌گیری‌هاش هم تقریبا هیچ اثر خاصی در تصمیم فیفا نخواهد داشت.
دوستانی که سابقه بیشتری در نت دارند یادشون هست که چندسال پبش عین همین نظرسنجی منتهی با موضوع اینکه لیگ ایران به فیفا اضافه بشود یا نه توی این سایت ایجاد شد و موجی هم توی فضای مجازی ایجاد کرد و بازدید بسیار زیادی هم برای این سایت به ارمغان داشت که البته همون‌طور که همون موقع هم گفته شد هیچ تاثیری هم در تصمیم Electronic Arts هم نداشت.
b-)
در ضمن به نظر شما این قضیه مشکوک نیست که شرکتی که بازی فیفا رو می سازه از جی میل استفاده کنه ؟! مگه خوده شرکت E A ایمیل نداره !؟! این سایت یه سایته جعلیه و هیچ نسبتی با فیفا و E A نداره !!! /:)

آره منم موافقم ليگ ايران به گند ميكشه fifa12 ولي حالا راي رو ميدم اشكالي نداره ايران با ليگش به درد همون pes ميخوره كه هنوز امتياز باشگاههاي انگليس رو كامل نگرفته ..

اقا من کدوم قسمت سایت باید برم؟

یعنی برداشتنش؟

هنوز هست؟
ظاهرا اون سایته هیچ ربطی به ea نداره ومنم قبلا اینو گفته بودم ولی فنای لیگی چغندر ایرن و ea میگفتن من حرف نزنم بهتره.اینم از این که مه رو سر کار گذاشته بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or