FIFA12 نظر سنجی(خیلی مهم)

واقعا از بعضی ها تعجب میکنم که دلشون نمیخواد لیگ ایران اضافه بشه.
اولا که سایت رسمیه EA هست.ونظرسنجی هم رسمیه و هم واضح گفته شده که واسه فیفا 12 کدوم لیگ رو پیشنهاد میدید.پس سرکاری نیست.
بعدشم یعنی چی لیگ ایران فیفا رو به گند میکشه؟یعنی لیگ عربستان خیلی آشه دهنسوزیه؟!

من موندم از کسی که واسه اهمیت دادن به کشورش حتی حاضر نیست یه کلیک مفت و مجانی انجام بده.
:((

لیگ عربستان باز هر چی باشه 4 تا بازیکن و مربی درست حسابی دارن بازی و کار میکنن در ضمن اهمیت دادن به کشورت با اینجور لیگ ها اگر بالا نره اما پایین نمیره . واقعا دلت میخواد یه لیگ ایرانی توی فیفا باشه که قویترین تیمش 2.5 ستاره هست و هر کی که این لیگ رو میبینه از خنده روده بر بشه ؟ عجبا :|

البته توو این که اگه 100 درصد هم به لیگ ایران رای بدن، لیگ ایران به دلایل تحریم به بازی اضافه نمیشه، شکی نیست!
این نظر سنجی بیشتر جنبه کل‌کل بین ایرانیاا و عرباا رو داره! :d
اون دو تا گزینه رو هم که بیخی!‌ :d

لیگ عربستان باز هر چی باشه 4 تا بازیکن و مربی درست حسابی دارن بازی و کار میکنن در ضمن اهمیت دادن به کشورت با اینجور لیگ ها اگر بالا نره اما پایین نمیره . واقعا دلت میخواد یه لیگ ایرانی توی فیفا باشه که قویترین تیمش 2.5 ستاره هست و هر کی که این لیگ رو میبینه از خنده روده بر بشه ؟ عجبا :|

اینو راست میگه باز اونا ترک زمین نمیکنن=))

واقعا از بعضی ها تعجب میکنم که دلشون نمیخواد لیگ ایران اضافه بشه.
اولا که سایت رسمیه EA هست.ونظرسنجی هم رسمیه و هم واضح گفته شده که واسه فیفا 12 کدوم لیگ رو پیشنهاد میدید.پس سرکاری نیست.
بعدشم یعنی چی لیگ ایران فیفا رو به گند میکشه؟یعنی لیگ عربستان خیلی آشه دهنسوزیه؟!

من موندم از کسی که واسه اهمیت دادن به کشورش حتی حاضر نیست یه کلیک مفت و مجانی انجام بده.
:((

سایت رسمی نیست :

FIFPlay.com is an unofficial community website for EA Sports' FIFA Football and FIFA Manager video-game

• Like
Reactions: Politiciλn
مرسییییییی حتی توی فیسبوکتون هم تبلیغ کنید لطفا
انجام شد :)
Voting Poll

The Most Important League for FIFA 12
spacer.gif

Dutch Second League (6%)
spacer_blue.gif
Suadi Arabian League (39%)
spacer_blue.gif
Iranian League (52%)
spacer_blue.gif
Romanian League (3%)
spacer_blue.gif
spacer.gif

Total : 15265 votes

این سایت یه جور پل ارتباطی بین هوادارن بازی و EA هست اونم غیر رسمی
هر سال هم ایران تو نظر سنجیش هست!
کشور ما اصلا بازار فرش محسوب نمیشه واسه EA که بخواد لیگ ایران رو تو بازی قرار بده

تورو خدا ملت ما رو باش !

با خودشون هم مشکل دارن . یه رای دادن اینقدر سخته که حالا نگران اینین که EA این کارو میکنه یا نه ؟

بعدم آقای با سوادی که میگی به ایران رای ندین به بقیه بدین الان مثلا خیلی حرف خوشمزه و باحالی زدی .

آره بورو به عربها رای بده تو .

تورو خدا ملت ما رو باش !

با خودشون هم مشکل دارن . یه رای دادن اینقدر سخته که حالا نگران اینین که EA این کارو میکنه یا نه ؟

بعدم آقای با سوادی که میگی به ایران رای ندین به بقیه بدین الان مثلا خیلی حرف خوشمزه و باحالی زدی .

دقیقا ;)
رای بدید اگه قبول شد که هیچی اگر هم قبول نشد بازم هیچی:d
وقتی به این اسونی رای دادن پس بدین ;) (رای میگم):d

بچه ها من نمیتونم رای بدم اصلا جای رای واسه من نداره یکم توضیح بدبد که تو سایت که رفتم دقیقا باید چیکار کنم
بعدم واقعا من که تعجب کردم مگر میشه ما ایرانی باشیم بزاریم این عرب ها حتی تو ساده ترین چیز از ما جلو تر باشن !!!! یعنی بعضی ها قبول کردن ما از عربهام پست تریم ...پس دیگه اینجوری که دیگه جزو انسانهام حساب نمیشیم!!!
بعدم مگر فقط ایرانی های داخل ایران رو باید در نظر گرفت همه ایرانی های خارج ایران قانون کپی رایت رو رعایت می کنن ما هام که نمیکنیم بخاطر مشکلات مالی و اینکه اونام مارو ساپورت نمیکنن که مام ساپورتشون کنیم وقتی تحر **یمیم پس انتظار هم نداشته باشن
بعدم شرکت کنید ایندفعه اگر برنده شدیم و اونا اثر ندادن سال دیگه شرکت نکنید

دوستان زیاد تلاش نکنید این سایت چندین سال این کارو میکنه .
این برای یک شخص ایرانیه قبلاً این شخص بازی های اورجینال pc میاوردش به ایران و فروش میکرد البته این برای خیلی وقت پیش هستش که میگم. البته ایشون یه زدو بندهایی با سایت فیفا داره ولی اونم قبلاً داشت نه الان !
توی نظر سنجی 2 سال پیش ایران اول شد ولی خبری از لیگ ایران نبود !
پس خودتونو زیاد مشغولش نکنید !
ما که امیدواریم ایران بیاد ولی مطمئن باشید اگه امسالم اول بشه توی این سایت کسی توجه نمیکنه این سابت از زیر مجموعه های سایت EA نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or