درسته یک ماه هم بیشتره.ولی من مطمئنم اون موقع که رای دادم 86 درصد بود ماله ایران. لیگ عربستان هم اصلا نبود!؟حاجی از روزگار عقبی !
یک ماه پیش لینکش بین بچه ها پخش شد ! خواب بودید ؟!
درسته یک ماه هم بیشتره.ولی من مطمئنم اون موقع که رای دادم 86 درصد بود ماله ایران. لیگ عربستان هم اصلا نبود!؟حاجی از روزگار عقبی !
یک ماه پیش لینکش بین بچه ها پخش شد ! خواب بودید ؟!
واقعا از بعضی ها تعجب میکنم که دلشون نمیخواد لیگ ایران اضافه بشه.
اولا که سایت رسمیه EA هست.ونظرسنجی هم رسمیه و هم واضح گفته شده که واسه فیفا 12 کدوم لیگ رو پیشنهاد میدید.پس سرکاری نیست.
بعدشم یعنی چی لیگ ایران فیفا رو به گند میکشه؟یعنی لیگ عربستان خیلی آشه دهنسوزیه؟!
من موندم از کسی که واسه اهمیت دادن به کشورش حتی حاضر نیست یه کلیک مفت و مجانی انجام بده.
![]()

لیگ عربستان باز هر چی باشه 4 تا بازیکن و مربی درست حسابی دارن بازی و کار میکنن در ضمن اهمیت دادن به کشورت با اینجور لیگ ها اگر بالا نره اما پایین نمیره . واقعا دلت میخواد یه لیگ ایرانی توی فیفا باشه که قویترین تیمش 2.5 ستاره هست و هر کی که این لیگ رو میبینه از خنده روده بر بشه ؟ عجبا![]()

واقعا از بعضی ها تعجب میکنم که دلشون نمیخواد لیگ ایران اضافه بشه.
اولا که سایت رسمیه EA هست.ونظرسنجی هم رسمیه و هم واضح گفته شده که واسه فیفا 12 کدوم لیگ رو پیشنهاد میدید.پس سرکاری نیست.
بعدشم یعنی چی لیگ ایران فیفا رو به گند میکشه؟یعنی لیگ عربستان خیلی آشه دهنسوزیه؟!
من موندم از کسی که واسه اهمیت دادن به کشورش حتی حاضر نیست یه کلیک مفت و مجانی انجام بده.
![]()
FIFPlay.com is an unofficial community website for EA Sports' FIFA Football and FIFA Manager video-game
تورو خدا ملت ما رو باش !
با خودشون هم مشکل دارن . یه رای دادن اینقدر سخته که حالا نگران اینین که EA این کارو میکنه یا نه ؟
بعدم آقای با سوادی که میگی به ایران رای ندین به بقیه بدین الان مثلا خیلی حرف خوشمزه و باحالی زدی .

(رای میگم):d