FIFA12 نظر سنجی(خیلی مهم)

اصلا کل بحث این لیگ به قانون کپی رایت و نبود بازار فروش و این حرف ها بر نمی گرده. مقدار زیادیش به خاطر مشکلات 30یا30 بر می گرده چون اون موقع که تیم ملی ما جزو 30 تا تیم اول جهان بود صحبت هاش شده بود که تیم ملی ما رو به صورت دائمی تو بازی قرار بدند اما EA برگشت گفت که این تیم با استانداردهای ما مطابقت نداره! اگه خیلی علاقه دارید تیم های خودمون رو ببینید برید دعا کنید که FIFA دنبال گرفتن لیسانس جام باشگاه های آسیا بره که به نظر من اگه انجام بده کار فوق العاده هوشمندانه ای انجام داده چون بازار فروشش تو آسیا به شدت بیشتر میشه و درصد فروشش بالا میره

اي بابا.همتون سره كاريد.كدوم راي گيري بابا!!:d:d.مگه انتخابات.:d:d.چه راي بديد چه نديد تاثيري نداره.اگه تاحالا ايران گزاشتن ايندفرم ميزارن.;)

دوستان بی خودی جوگیر نشید.لیگ کشورهایی مثل ایران واقعاً چه فایده ای دارن؟اصلاً لذت داره با تیم هایی که توش هست بازی کرد؟فقط اسامی بازیکن ها براتون مهمه یا اینکه بازی کردن؟
وقتی بهترین تیم ما پارسال با نتیجه 3 بر1 مغلوب یک تیم کره ای شد و تیم ملی ما هم به کره باخت یعنی فاصله بین لیگ ما و کره خیلی زیاده.اونوقت شما برید قدرت تیم های ژاپنی و کره ای رو ببینید! اگه بخواید مثلاً با سپاهان بازی کنید مثلاً قدرت بازیکنی مثل احمد جمشیدیان و ابراهیم توره که الان ستاره های سپاهان هستند باید حول و حوش 55 تا 65 باشه!!!!!!!!!!!
فکر کنم الان دیگه قانع شدید که چرا نباید به ایران رای داد.
به نظر من اگه واقعاً میخواید با صداقت رای بدید به لیگ رومانی رای بدید.من خودم به رومانی رای دادم.واقعاً حیفه که تیمی مثل استوا بخارست توی فیفا نباشه.
به نظر من باید لیگ روسیه رو اضافه کنه که بدجور خلاء ش حس میشه.بعدش هم اکراین که تیمی مثل شاختار رو داره.بعدش هم رومانی.
ایران توی فیفا نباشه بهتره.

• Like
Reactions: Politiciλn
دوستان بی خودی جوگیر نشید.لیگ کشورهایی مثل ایران واقعاً چه فایده ای دارن؟اصلاً لذت داره با تیم هایی که توش هست بازی کرد؟فقط اسامی بازیکن ها براتون مهمه یا اینکه بازی کردن؟
وقتی بهترین تیم ما پارسال با نتیجه 3 بر1 مغلوب یک تیم کره ای شد و تیم ملی ما هم به کره باخت یعنی فاصله بین لیگ ما و کره خیلی زیاده.اونوقت شما برید قدرت تیم های ژاپنی و کره ای رو ببینید! اگه بخواید مثلاً با سپاهان بازی کنید مثلاً قدرت بازیکنی مثل احمد جمشیدیان و ابراهیم توره که الان ستاره های سپاهان هستند باید حول و حوش 55 تا 65 باشه!!!!!!!!!!!
فکر کنم الان دیگه قانع شدید که چرا نباید به ایران رای داد.
به نظر من اگه واقعاً میخواید با صداقت رای بدید به لیگ رومانی رای بدید.من خودم به رومانی رای دادم.واقعاً حیفه که تیمی مثل استوا بخارست توی فیفا نباشه.
به نظر من باید لیگ روسیه رو اضافه کنه که بدجور خلاء ش حس میشه.بعدش هم اکراین که تیمی مثل شاختار رو داره.بعدش هم رومانی.
ایران توی فیفا نباشه بهتره.

حرفت منطقی نیست;)
چون لیگ ایران خوب نیست به رومانی رای بدن؟:))

حرفت منطقی نیست;)
چون لیگ ایران خوب نیست به رومانی رای بدن؟:))
مگه نظر سنجی نذاشتن که که کدوم لیگ برای بازی بعد فیفا باشه؟خب با توجه به انتخاب هایی که هست من میگم به رومانی رای بدید که باشگاه های بهتری داره.شما فکر می کنی اگه به ایران رای بدی و توی نظرسنجی ایران با اقتدار بیشتری اول بشه لیگ ایران رو قوی تر میذارن؟!:d
بعد به نظر من این نظر سنجی اصلاً معتبر نیست برای الکترونیک آرتز.چون فکر می کنم که اروپایی ها و آمریکایی ها اصلاً نمیان رای بدن که رقابت بین لیگ کشورهای عربی و ایرانه!
در کل به نظر من بهترین حالت برای قراردادن تیم های ایرانی قرار دادن یکی از دو تیم سپاهان یا ذوب آهن توی قسمت تیم های مختلف از کشورهای مختلف هست.مثل یونان که پاناتینایکوس و المپیاکوس رو قرار دادن.

مثلا با غلامرضا رضایی به بارسا گل بزنی وای چه حالی میده :دی اما در کل آخه لیگ ایران جز حاشیه هاش چه جذابیتی داره که بخوان اضافه کنن

هر چند اين نظرسنجي غير رسميه ولي سازندگان فيفا بهش توجه ميكنن. در كل زياد اميدوار نباشيد چون فيفا بدون لايسنس ليگ يا تيم وارد بازي نميكنه، با اين فدراسيونم كه ما داريم اگه سازندگان فيفا هم بخوان ليگ ايران رو بذارن معلومه آخرش چي ميشه...!؟
البته نيايد خفم كنيد، من راي دادم ;;)

من با ADMIN همین سایت که یک ایرانی مقیم خارج از ایران هستش یک مکاتبه ایمیلی داشتم که متن جواب ایشون و میزارم که بخونید !

salam,

site' fifplay yek feedback community baraye bazi FIFA ast, fifplay site'e rasmie EA Sports nist va faghat nazarat va natijeye vote haro baraye EA ersal mikonad.

Har saal chandin nazarsanji bevije darmoreder league haye jadid baraye fifa dar in site anjam mishe ke man hamishe saii mikonam ta league'e iran ham dar yeki azin nazarsanjiha bashe.

Albate barande shodane league e iran ya har league'e digari dar in nazarsanjiha be in ma'ni nist ke fifa jadid daraye in team khahad bood, in nazarsanji neshoon mide ke che league'i por tarafdar tare, dar nahayat in EA ast ke tasmim migirad.

Man har saal sai mikonam ke iran ra dar nazarsanji bezaram, hata agar EA league'e iran ro natoone ezafe kone.
Behar hal natijeye vote mitoone neshoon bede ke cheghar in league tarafdar dare.

ba tashakor

• Like
Reactions: Politiciλn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or