بازی بعدی در سری Fifa پس از نمایش موفقیت آمیز خود در E3 2011 به گفته ی EA SPORTS در FACEBOOK برنده 20 جایزه که شامل بهترین بازی ورزشی از نظر Game Critics شد.
این رویداد قطعا امتیاز بزرگی برای FIFA12 که 2 ماه تا انتشار آن باقی است محسوب میشود.
منبع
:d خوب بازم نتونستم برسونم منظورمو.:d اصلا یه طور دیگه میگم. EA سال گذشته با کاکا قرارداد بست که روی کاور باشه. اگه قرارداد هم نمی بست بازم کاکا لیسانس بود و توی فرقی بازی نمیکرد. یعنی با این قراردادا مثلا به صورت ویژه ای روی اون چیز کار میکنن. اصلا ربطی به لیسانس نداره. لیسانس لیورپول هم مربوط به امسال نیست چند ساله که دسته PES هستش. برای همین فقط تیم livepool و یه تیم دیگه رو فقط توی pes میسازن (چند سالیه که معمولا یا تاتنهامه یا منچستر) با این حال بازم لیورپول توی فیفا به شکل کامل بود.بعله اينجور كه شما ميگي و من فهميدم ديگه مثل قبل لايسنس تمام تيمها رو نداره فيفا!
واقعا اگه اينجوري بشه فيفا ديگه فرق چنداني با Pes نميكنه!يكي از نقاط قوت فيفا نسبت به Pes همين لايسنس كامل بود.......خدا كنه اين وضع سال بعد بدتر نشه...
هرچی جایزه بگیره کمه براش>:d<
برترین بازی شبیه ساز ورزشی امسال بدجوری میترکونه >:d<![]()
داداش به اين سادگي ها هم كه فك ميكني نيست!برترین شبیه ساز ورزشی ؟ LOL !!!
وقت کردی یه دست NBA 2K11 بازی کن تا بفهمی شبیه ساز یعنی چی ...
به نظر من شبیه ساز فوتبال درست و حسابی نداریم . بین و بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد که فعلا فیفا بده هست و PES بدتره .
امیدوارم 2KSport یه شبیه ساز فوتبال هم بده تا از شر مزخرفات EA و Konami رهایی پیدا کنیم.
داداش به اين سادگي ها هم كه فك ميكني نيست!
درسته 2KSport هميشه هرچي ساخته خوب از آب در اومده ولي كونامي و EA سابقه و تجربشون خيلي براي ساخت فوتبال زيادِ!حالا كونامي به كنار ولي EA هر سال با توجه به اشتباهات گذشته اش بازي سال بعدش رو درست ميكنه و همينطور يه شبِ به اين چيزي كه الان هست نرسيده!هيچ شركتي هم نميتونه در حال حاضر با EASport براي ساخت فوتبال رقابت كنه!همين خبر تاپيك نشون ميده كه حرفتون در اين مورد كه به فيفا ميگيد مزخرف كاملا اشتباهِ!
lolبه نظر من شبیه ساز فوتبال درست و حسابی نداریم . بین و بد و بدتر باید بد رو انتخاب کرد که فعلا فیفا بده هست و PES بدتره .
جهته اطلاع NHL2K هم كلا از بين رفت ها!در ضمن NBA EA هم قراره واسه سال 2013 ساخته بشهچندین و چند سال هم توی ساخت بازیهای NBA Live سابقه داشت ... الان به کجا رسید ؟ یه عنوانش که کلا کنسل شد
قبول دارم PES اصلا شبيه ساز نيست ولي اگه اين حرف رو در مورد فيفا بزنيد دو تا نتيجه گيري بيشتر نميشه كرداصلا و ابدا این فوتبالهایی که الان موجود هست شبیه سازهای خوبی نیستند و به هیچ عنوان Realistic نیستند.
اهان پس همه اشتباه ميكنن شما راس ميگي؟همین تریلری که از فیفا 12 هست و نحوه ی برخورد ها رو نشون میده که مثلا خیلی فیزیکی شده و همه هم کلی ذوق کردن و خوشحال شدن (!)به نظر من اصلا چیز خاصی نیست و اونقدرا هم خوب نیست و Style بازیکنا اصلا واقعی نیست و فقط خود فیزیکی شدن برخوردا کمی جای تحسین داره.
lol
شما كلا راس ميگي!اين همه طرفدار و نمره هاي بالا و جايزه درو كردن هم اصلا هيچي
ولي خوشم مياد همون بد از نظر شما يك دنيا رو الاف خودش كرده
جهته اطلاع NHL2K هم كلا از بين رفت ها!در ضمن NBA EA هم قراره واسه سال 2013 ساخته بشه
قبول دارم PES اصلا شبيه ساز نيست ولي اگه اين حرف رو در مورد فيفا بزنيد دو تا نتيجه گيري بيشتر نميشه كرد
1.يا بازيش نكردي
2.پدركشتگي داري با فيفا و هر چي كه به فيفا مربوط ميشه
اهان پس همه اشتباه ميكنن شما راس ميگي؟
من حتي اگه استيل بازيكنهاي 11 رو به 12 هم بدون هيچ تغييري انتقال بدن راضي هستم بد شما مياي ميگي استيل بازيكنهاي 12 چيزه خاصي نيست؟!عجب
نکته ی دیگه ای که فیفا داره و نمی دونم بسکتبال 2k هم داره یا نه، شخصیت بازیکن هاست. این خیلی ویژگی اساسیه که دیگه انگار توی شبیه سازی رسیدن آخرهای خط تکنولوژی روز و رفتن سراغ روحیات و ویژگی های درونی بازیکن ها. هر بازیکن به علاوه ی اینکه ویژگی خاصی در وجودش داره، بازی هم روش تاثیر گذار میشه. مثلا بازیکن عصبی، پاس های غلط می ده، درست نمی تونه توپ رو کنترل کنه و خیلی چیزها که توی تریلرهای فیفا 11 قشنگ بیان میشه برو خودت ببین و من بسیار بسیار پیش اومده برام و وقتی اینطوری میشه شاید بیشتر از 15 دقیقه ی بازی رو وقت می ذارم تیمم رو آروم کنم و توپ رو در اختیار داشته باشم تا انقدر پاس رو از دو وجبی به حریف ندن، چونکه مثلا دقیقه ی 2 بازی گل خوردن! این ویژگی ها محشره. داور ها شخصیت دارن!!! یه داوری زیادی کارت می ده، اون یکی مدارا می کنه. اصلا اصلا اصلا و ابدا نمی تونی بگی انتخاب بین بد و بدتره و کاملا بی ربطه این حرف. بین Pure ّFootball و نمی دونم FIFA 2007 که انتخاب نمی کنیم برادر من. بعدشم برای من یکی اصلا انتخاب دیگه ای نیست. یعنی فیفا نباشه پرو ایوو بازی نمی کنم چون سبکشو و پاسهای احمقانه و دفاع ها و دروازه بانهای دمدمی مزاجشو تحمل نمی کنم.
خدا ترولر ها را نگاه دارد. الهی آمین.
EA Sport چندین و چند سال هم توی ساخت بازیهای NBA Live سابقه داشت ... الان به کجا رسید ؟ یه عنوانش که کلا کنسل شد و سال بعد هم قرار نیست بازی بسکتبالی بسازه . من هم نمیگم یه ساله 2KSport بهتر از فیفا میشه . ولی میگم باید قبول کرد که اصلا و ابدا این فوتبالهایی که الان موجود هست شبیه سازهای خوبی نیستند و به هیچ عنوان Realistic نیستند.شما کافیه صحنه ی آهسته ی حرکت بازیکنا رو با دقت نگاه کنید ، کاملا مشخصه که حرکات با حرکات واقعی هوارتا فرق داره . ولی همین NBA 2K رو ببین ، حرکات به حرکات واقعی خیلی خیلی نزدیکه و نرمی رو توی حرکات به طور کامل حس میکنی.
همین تریلری که از فیفا 12 هست و نحوه ی برخورد ها رو نشون میده که مثلا خیلی فیزیکی شده و همه هم کلی ذوق کردن و خوشحال شدن (!)به نظر من اصلا چیز خاصی نیست و اونقدرا هم خوب نیست و Style بازیکنا اصلا واقعی نیست و فقط خود فیزیکی شدن برخوردا کمی جای تحسین داره.
99 درصد بازیکنا به جز در قد و وزن از نظر Style هیج فرقی با هم ندارن ، من بار و بارها بازیکنای مختلف از نقطه ی مشخص شوت زدم و صحنه های آهسته رو با دقت مقایسه کردم و عملا تفاوتی بینشون وجود نداشته (جدای از Style ه کاملا غیر طبیعی که هیچ موقع توی یه بازی فوتبال واقعی نمیبنید).
در حالی که توی بازی NBA 2K شما اگه کلا صورت بازیکن و قد و هیکلش رو هم در نظر نگیری من از نحوه ی Jump Shoot هاش به راحتی میتونم بفهمم که چه بازیکنی هست و همه ، همه و همه ی بازیکنا استایل خاص خودشون رو دارن ، یعنی حتی 2 بازیکن رو هم نمیبینید که از یه نقطه به یک شکل ضربه بزنن . من بخاطر گستردگی بیشتر فوتبال انتظار ندارم که همه ی بازیکنا رو تا این حد با دقت شبیه سازی کنن ، ولی حداقل بازیکنای بزرگ رو اینطور طراحی کنن ، نه اینکه فقط از استایل ضربه ایستگاهی که کاملا هم مصنوعی طراحی شده بشه بازیکنان رو تنشخیص داد.
یه بار که بازی تموم میشه و بازیکنا دارن از زمین خارج میشن به قد و هیکل بازیکنا دقت کن ، خنده داره ! همه یه جور هستند ، و هنوز که هنوزه اون حالت زشت کتف و کول ها رو توی فیفا درست نکردن (این معضل از سال 2003 همراه ه فیفا بوده). الان خیلی ها میان و پست منو نقل قول میکنن ولی من مطئنم اگه یه شبیه ساز در حد و اندازه های NBA 2k11 برای فوتبال هم وجود داشت ، دیگه کسی اسمی از Fifa نمیورد .
اینجا هرکس که هزیون بگه بهش میگن ترولر!هر کس خلاف نظر شما حرف بزنه میشه ترولر ؟!