FIFA12 برنده 20 جایزه...

Outer Heaven

کاربر سایت
52789206707743932165.jpg

بازی بعدی در سری Fifa پس از نمایش موفقیت آمیز خود در E3 2011 به گفته ی EA SPORTS در FACEBOOK برنده 20 جایزه که شامل بهترین بازی ورزشی از نظر Game Critics شد.
این رویداد قطعا امتیاز بزرگی برای FIFA12 که 2 ماه تا انتشار آن باقی است محسوب میشود.

منبع

دوست عزیز، شما دیگه خیلی حرفه ای سفسطه می کنی!

بحث بسکتبال رو که شما وسط کشیدی والا تاپیک فیفاست اینجا اصلا! بعدشم یه خط بیار کسی نوشته باشه بسکتبال 2k خوب نیست که شما می گی
ایستاده برای 2KSport دست میزدید و به خودتون اجازه نمیدادید با عنواینی چون Fifa و Pes مقایسش کنید.
اصلا کی مقایسه کرد برادر من آخه؟ من که می گم 2k خف قوی آخر هرچی بازی، چه ربطی به فیفا داره؟ بعدشم امساله که فیفا 11 بهترین بازی ورزشی سال شده، چرا سالهای قبلش که فیفا انقدر خوب نبود، بسکتبال 2k اول نمی شد؟ چرا NHL همیشه اول می شد؟

نمی دونم چه اصراری دارین بگین بکستبال تو کی از فیفا ای اِی بهتره! عجب قیاسی واقعا! بعدشم chemistry اگه منظورت بوده باشه تو بسکتبال نمی دونم چیه، ولی بحث من personality بود. کمیستری تو فیلم می دونم چیه، تو بازی ولی نه. مگه Diablo یی چیزی باشه.

باز من نکته رو خدمتت متذکر شم، اومدیم فردا 2k فوتبال ساخت و 10000 مرتبه بهتر از فیفا بود، من یکی هنوز هم این همه لذتی که از فیفا بازی کردن بردم رو فراموش نمی کنم. و باز هم تاکید می کنم، فیفا شبیه ساز فوتبال نیست. هروقت شبیه ساز ساختن اسمشو می ذارن FIFA Simulator تا خیال همه راحت بشه.

بله شوت کات دار داره که باگ بازیه، بازیکن قفل می کنه، بعد بازی می پره بیرون، ولی اینها هیچکدوم یه سر سوزن سبب نمیشه Fifa بهترین بازی ورزشی سال نباشه. تمام بازی ها ایراد دارن و خدا شاهده کافیه همین ماها طرفدارای فیفا یه ساعت NBA بازی کنیم تا یه مقاله از ایراداتش تشریحی خدمتت عرضه کنیم.

لابد فردا پس فردا یه عده هم میخوان بیان کرایسیس و هیلو و سوپرماریو رو با فیفامقایسه کنن...lol
بس کنید بابا دیگه مقایسه بسکتبال و فوتبال ندیده بودیم که دیدیم! دوستانی که عاشق بسکتبال هستن تشریف ببرن همون شبیه سازشون رو بازی کنن و در هر ثانیه 800بار توپ رو بکنن تو گل!!
بعد از حذف شدن پرو نوبت به مقایسه بسکتبال و فوتبال رسیده؟

لطفا قبل از هرگونه درفشانی در یک تاپیک اندکی از قدرت تفکر و تحلیل خودتون استفاده کنید تا دیگران رو حیرت زده نکنید...

اینجا هرکس که هزیون بگه بهش میگن ترولر!

این جا اینجوریه آقای ترولر !؟

دوست عزیز، شما دیگه خیلی حرفه ای سفسطه می کنی!

بحث بسکتبال رو که شما وسط کشیدی والا تاپیک فیفاست اینجا اصلا! بعدشم یه خط بیار کسی نوشته باشه بسکتبال 2k خوب نیست که شما می گی اصلا کی مقایسه کرد برادر من آخه؟ من که می گم 2k خف قوی آخر هرچی بازی، چه ربطی به فیفا داره؟ بعدشم امساله که فیفا 11 بهترین بازی ورزشی سال شده، چرا سالهای قبلش که فیفا انقدر خوب نبود، بسکتبال 2k اول نمی شد؟ چرا NHL همیشه اول می شد؟

نمی دونم چه اصراری دارین بگین بکستبال تو کی از فیفا ای اِی بهتره! عجب قیاسی واقعا! بعدشم chemistry اگه منظورت بوده باشه تو بسکتبال نمی دونم چیه، ولی بحث من personality بود. کمیستری تو فیلم می دونم چیه، تو بازی ولی نه. مگه Diablo یی چیزی باشه.

باز من نکته رو خدمتت متذکر شم، اومدیم فردا 2k فوتبال ساخت و 10000 مرتبه بهتر از فیفا بود، من یکی هنوز هم این همه لذتی که از فیفا بازی کردن بردم رو فراموش نمی کنم. و باز هم تاکید می کنم، فیفا شبیه ساز فوتبال نیست. هروقت شبیه ساز ساختن اسمشو می ذارن FIFA Simulator تا خیال همه راحت بشه.

بله شوت کات دار داره که باگ بازیه، بازیکن قفل می کنه، بعد بازی می پره بیرون، ولی اینها هیچکدوم یه سر سوزن سبب نمیشه Fifa بهترین بازی ورزشی سال نباشه. تمام بازی ها ایراد دارن و خدا شاهده کافیه همین ماها طرفدارای فیفا یه ساعت NBA بازی کنیم تا یه مقاله از ایراداتش تشریحی خدمتت عرضه کنیم.

ببین پسر خوب اینقدر تند نرو . من نه بابام صاحب شرکت 2KSport ه نه خودم . Fifa و Pes و ... هم واسم فرقی نمیکنه . دوس دارم وقتی بازی میکنم لذت ببرم . همین . حالا این جا مد شده هر کی یه حرفی میزنه هر جوری دلشون بخواد برداشت میکنن و مثه این دوستمون که توی همین پستم پستشو نقل قول کردم شروع به در افشانی میکنن.
من قصدم مقایسه ی فوتبال و بسکتبال نبود ، خودتون باعث شدید بحث به این جا بکشه . من فقط گفتم امیدوارم یه شبیه ساز درست و حسابی مثل بسکتبال برای فوتبال هم بیاد . همین .
شما و تمام دوستانتون و کل بازی سنتر هم جمع بشن و NBA 2K11 بازی کنن نمیتونن بگن بازی چیزی کمتر از عالیه .

خیلی خوب. واقعا که بحث بیهوده ایه! اصلا کی با NBA کار داره؟!

شما و تمام دوستانتون و کل بازی سنتر هم جمع بشن و NBA 2K11 بازی کنن نمیتونن بگن بازی چیزی کمتر از عالیه .

همون شما می گی عالیه کفایت می کنه.

------------------------------------------------------

حالا بحث ورزشهای دیگه شد، Top Spin 4 هم خیلی خیلی باحاله. هیچ وقت فکر نمی کردم انقدر میخکوب ورزش تنیس بشم! اگه دستتون رسید امتحان کنید.

خیلی خوب. واقعا که بحث بیهوده ایه! اصلا کی با NBA کار داره؟!

همون شما می گی عالیه کفایت می کنه.

------------------------------------------------------

حالا بحث ورزشهای دیگه شد، Top Spin 4 هم خیلی خیلی باحاله. هیچ وقت فکر نمی کردم انقدر میخکوب ورزش تنیس بشم! اگه دستتون رسید امتحان کنید.

دیگه خیلی آف تاپیک رفتیم :d
من عاشق سینه چاک این ورزش هستم . Top Spin 4 هم با ظرافت خاصی طراحی شده و خیلی گیم پلی عالی ای داره ولی خب نقص هم داره ، مثلا مد Tournament توی یه بازی با این سبک و سیاق واقعا لازمه که متاسفانه این مد رو نداره. توی خود بازی هم ضربات Slice بیش از حد واقعی کاربرد دارند ، دیگه Roger Federer که خداوندگار Slice هم هست اینطور نمیتونه Slice بزنه . شما با Rafael Nadal ی که کلا با مقوله ی Slice بیگانه است میتونید پا به پا ی راجر فدرر تیغی بکشید (همون Slice خودمون).ولی باقی چیزاش واقعا عالیه و خیلی خیلی گیم پلی لذت بخشی داره.همه ی بازیکنا توی هر شرایط خاصی همون جوری عکس العمل نشون میدن که توی واقعیت هست و خیلی استایل بازیکنان به حالت واقعیشون شباهت داره.و از همه مهمتر تغییر Grip و Run Around کردن توپها که من به شخصه فکر نمیکردم حالا حالاها توی یه شبیه ساز این موارد رو ببینم.
راستی یه اشکال دیگه هم داره ، اونم اینه که ویمبلدون رو لایسنس نکردن !

اینها رو جاهای دیگه هم خوندم. ولی به نظر من ایراد نیست. چقدر ولی جاهای مختلف داره. بعد Career ش خیلی عالیه. خصوصا وقتی سختش می کنی. چون رو نرمالش من رافائل نادال رو 3-0 بردم! خودم هم تعجب کردم. برای همین هم سختش کردم و از ژیل سیمون 3-0 باختم! بیشتر حال می ده سخت میشه.

صداهاش یعنی فوق العاده ست. صدای تماشاگرها، صدای کفش بازیکن ها. کلا خیلی بازی عالی ای هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or