دوست عزیز، شما دیگه خیلی حرفه ای سفسطه می کنی!
بحث بسکتبال رو که شما وسط کشیدی والا تاپیک فیفاست اینجا اصلا! بعدشم یه خط بیار کسی نوشته باشه بسکتبال 2k خوب نیست که شما می گی اصلا کی مقایسه کرد برادر من آخه؟ من که می گم 2k خف قوی آخر هرچی بازی، چه ربطی به فیفا داره؟ بعدشم امساله که فیفا 11 بهترین بازی ورزشی سال شده، چرا سالهای قبلش که فیفا انقدر خوب نبود، بسکتبال 2k اول نمی شد؟ چرا NHL همیشه اول می شد؟
نمی دونم چه اصراری دارین بگین بکستبال تو کی از فیفا ای اِی بهتره! عجب قیاسی واقعا! بعدشم chemistry اگه منظورت بوده باشه تو بسکتبال نمی دونم چیه، ولی بحث من personality بود. کمیستری تو فیلم می دونم چیه، تو بازی ولی نه. مگه Diablo یی چیزی باشه.
باز من نکته رو خدمتت متذکر شم، اومدیم فردا 2k فوتبال ساخت و 10000 مرتبه بهتر از فیفا بود، من یکی هنوز هم این همه لذتی که از فیفا بازی کردن بردم رو فراموش نمی کنم. و باز هم تاکید می کنم، فیفا شبیه ساز فوتبال نیست. هروقت شبیه ساز ساختن اسمشو می ذارن FIFA Simulator تا خیال همه راحت بشه.
بله شوت کات دار داره که باگ بازیه، بازیکن قفل می کنه، بعد بازی می پره بیرون، ولی اینها هیچکدوم یه سر سوزن سبب نمیشه Fifa بهترین بازی ورزشی سال نباشه. تمام بازی ها ایراد دارن و خدا شاهده کافیه همین ماها طرفدارای فیفا یه ساعت NBA بازی کنیم تا یه مقاله از ایراداتش تشریحی خدمتت عرضه کنیم.