FIFA12 برنده 20 جایزه...

Outer Heaven

کاربر سایت
52789206707743932165.jpg

بازی بعدی در سری Fifa پس از نمایش موفقیت آمیز خود در E3 2011 به گفته ی EA SPORTS در FACEBOOK برنده 20 جایزه که شامل بهترین بازی ورزشی از نظر Game Critics شد.
این رویداد قطعا امتیاز بزرگی برای FIFA12 که 2 ماه تا انتشار آن باقی است محسوب میشود.

منبع

واقعا خوشحالم حالا که هر روز PES از اصل خودش دور میشه لااقل یه بازی فوتبال هست که داره هر دفعه پیشرفت میکنه و مارو بی فوتبال نمیزاره!:d

ميگم با اين ويدئويي كه از من سيتي پخش شد آدم كمي نگران ميشه!
آخه من سيتي چون قرارداد بسته توي ويدئو نشون ميده كه لباسشو درست كردن.يعني هر تيمي كه قرارداد نبنده لباسش و فيس بازيكناش درست نميشن؟اگر اينطوري باشه ممكنه از سالهاي بعدي ديگه لايسنس تيمها مثل قبل كامل نباشه!مثل PES
به نظرتون اين درسته؟

ميگم با اين ويدئويي كه از من سيتي پخش شد آدم كمي نگران ميشه!
آخه من سيتي چون قرارداد بسته توي ويدئو نشون ميده كه لباسشو درست كردن.يعني هر تيمي كه قرارداد نبنده لباسش و فيس بازيكناش درست نميشن؟اگر اينطوري باشه ممكنه از سالهاي بعدي ديگه لايسنس تيمها مثل قبل كامل نباشه!مثل PES
به نظرتون اين درسته؟
نه بابا لباس تیمها که لایسنس شده اس این قرارداد فکر کنم مربوط میشه به این تکنولوژی جدیدی که باهاش صورت بازیکنها رو درست میکنن...وگرنه تو فیفا همیشه اسم و نشان و لباس تیمها لایسنس شده است.

ممنون بابت خبر
بچه ها
یه سوال؟
الان به جز ManCity چه تیمهایی قرارداد بستن؟!؟!؟
PES چندسالی میشه که حرفی برای گفتن نداره دیگه .......... پس Banzai FiFa :دی
تو تاپیک فیفا صحبت از PES ؟!؟؟؟!؟
هرچی جایزه بگیره کمه براش ;;)>:d<:x

برترین بازی شبیه ساز ورزشی امسال بدجوری میترکونه >:d<:x
برترین شبیه سازه ورزشی رو که همیشه NBA2k میگیره:دی:-":دی

سلام...

واقعا حقشه،تا 2011 حسرت اینو داشتم که کی قراره یه فیفا عالی بزنیم که .....

من از 98 فیفا بازی میکردم و هر سال فیفا رو هم میخریدم و بازی میکردم (با اینکه تا قبل 2011 خوب نیود البته رو pc)،با اینکه نسخه 2011 عالی بود و این هم عالی خواهد شد اما مجبورم باز pes رو بخرم چون این فامیل های فوق گیمرمون:| وقتی میشینیم یه دست فیفا بزنیم میگه این چیه بابا pes اله بله جیمبله(:| و ایرادهای الکی از بازی میگیره ( و این هم به خاطر این نیست که بازی مشکلی داره بلکه مشکل از خودشونه که بلد نیستن )

نه بابا لباس تیمها که لایسنس شده اس این قرارداد فکر کنم مربوط میشه به این تکنولوژی جدیدی که باهاش صورت بازیکنها رو درست میکنن...
الان به جز ManCity چه تیمهایی قرارداد بستن؟!؟!؟
تقریبا میشه گفت. الان کل لیگ انگلستان با EA قرار داد دارن ولی مثلا نمیتونن لیورپول رو درستش کنن چون PES به صورت کامل لیسانسش کرده. کلا این قرارداد در مورد چیزهای دیگه هم هست. مثل اینکه قراره EA در مورد چیزهای مختلف با man city همکاری بکنه. معراج یه لینکی داده بودم مثل اینکه نوشته بود اونجا من نخوندمش هنوز.

تقریبا میشه گفت. الان کل لیگ انگلستان با EA قرار داد دارن ولی مثلا نمیتونن لیورپول رو درستش کنن چون PES به صورت کامل لیسانسش کرده. کلا این قرارداد در مورد چیزهای دیگه هم هست. مثل اینکه قراره EA در مورد چیزهای مختلف با man city همکاری بکنه. معراج یه لینکی داده بودم مثل اینکه نوشته بود اونجا من نخوندمش هنوز.
بعله اينجور كه شما ميگي و من فهميدم ديگه مثل قبل لايسنس تمام تيمها رو نداره فيفا!
واقعا اگه اينجوري بشه فيفا ديگه فرق چنداني با Pes نميكنه!يكي از نقاط قوت فيفا نسبت به Pes همين لايسنس كامل بود.......خدا كنه اين وضع سال بعد بدتر نشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or