توی psn هیچ id وجود نداره که بینش فاصله باشه . خیلی ها رو دیدم اینطوری میزارند ولی اشتباهه. الان این شاید فاصله نداشته باشه .رضا
Manchester City
سرعت 4 مگ
ID:Big Ps3
والا من که گوشای شما رو ندیدم که چه اندازهای.بعدم شما کلا راحت باش.فکر کن شوخی میکنم.هر جور دوست داری فکر کن.ميگم اصولاً شما گوشای مارو در چه اندازه ايی ميبينيد؟
اينترنت دانشگاه تهران و کتاب خونه ملی انقد نيست!
لطفاً يه چيزی بگيد بگنجه!
والا من که گوشای شما رو ندیدم که چه اندازهای.بعدم شما کلا راحت باش.فکر کن شوخی میکنم.هر جور دوست داری فکر کن.
خب خیلی راحت میتونی لینک ISP ت رو بزاری ببینیم همچین سرعتی داره یا نه !
خدا بگم این آقای solipoli رو چیکار کنه invite داد واسه مسابقه منم فکر کردم دوستانس،قبول کردم و رفتم تو بازی و تیممو انتخاب کردمو ترکیب هم نچیدم و تعویض هم نکردم چون همونطور که میدونین تو بازی ذوستانه خودش اون تغییراتی رو که دادین رو LOAD میکنه،رفتم تو بازی دیدم ترکیبم هیچ ربطی به ترکیب خودم نداره،تعویض ها هم انجام نشده،شدم این شکلی :-o:-o:-o:-o
بعد فهمیدم بازی لیگه و مجبور شدم همون دقیقه ی اول بازی 2 تا تعویضمو بپرونم تا بشه ترکیبی که میخوام،اگه ازش میباختم،علت باخت رو مینداختم گردن اون
ای بابا..........خب خیلی راحت میتونی لینک ISP ت رو بزاری ببینیم همچین سرعتی داره یا نه !
خدا بگم این آقای solipoli رو چیکار کنه invite داد واسه مسابقه منم فکر کردم دوستانس،قبول کردم و رفتم تو بازی و تیممو انتخاب کردمو ترکیب هم نچیدم و تعویض هم نکردم چون همونطور که میدونین تو بازی ذوستانه خودش اون تغییراتی رو که دادین رو LOAD میکنه،رفتم تو بازی دیدم ترکیبم هیچ ربطی به ترکیب خودم نداره،تعویض ها هم انجام نشده،شدم این شکلی :-o:-o:-o:-o
بعد فهمیدم بازی لیگه و مجبور شدم همون دقیقه ی اول بازی 2 تا تعویضمو بپرونم تا بشه ترکیبی که میخوام،اگه ازش میباختم،علت باخت رو مینداختم گردن اون
ای بابا..........
قبل از اینکه بازی رو شروع کنیم من واستون نوشتم که بازی لیگه!!!
حالا به هرحال شما که بردی برادر
چه موقعی گل زدی شیطون