R R.K.O کاربر سایت Sep 30, 2010 #16 Im In مهران رئال psn id : Mehran_H تک تکتون رو ریز میبینم :d آخرین ویرایش: Sep 30, 2010 Reactions: I AM XBOX
I iMahmoud کاربر سایت Oct 1, 2010 #17 منم هستم نام : رضا تیم : بارسلونا سرعت : 1 مگ ID europe : REZA2011 ID usa : reza-psn
shahabsalehi کاربر سایت Oct 1, 2010 #18 الیار سلام منم می خوام بیام اما فعلا قصد خرید ندارم میشه بگی لیگو کی شروع می کنید؟ من به احتمال زیاد تا 3 هفته دیگه می خرم فیفا رو :d
الیار سلام منم می خوام بیام اما فعلا قصد خرید ندارم میشه بگی لیگو کی شروع می کنید؟ من به احتمال زیاد تا 3 هفته دیگه می خرم فیفا رو :d
I AM XBOX کاربر سایت Oct 1, 2010 #19 نوشته شده توسط shahabsalehi: الیار سلام منم می خوام بیام اما فعلا قصد خرید ندارم میشه بگی لیگو کی شروع می کنید؟ من به احتمال زیاد تا 3 هفته دیگه می خرم فیفا رو :d بیشتر... یه هفته دیگه لیگو شروع میکنیم
نوشته شده توسط shahabsalehi: الیار سلام منم می خوام بیام اما فعلا قصد خرید ندارم میشه بگی لیگو کی شروع می کنید؟ من به احتمال زیاد تا 3 هفته دیگه می خرم فیفا رو :d بیشتر... یه هفته دیگه لیگو شروع میکنیم
shahabsalehi کاربر سایت Oct 1, 2010 #20 نوشته شده توسط I AM XBOX: یه هفته دیگه لیگو شروع میکنیم بیشتر... ok پس سعی می کنم بخرم فیفا رو تا هفته بعد اگه نشد حلالم کن :d آخرین ویرایش: Oct 2, 2010
نوشته شده توسط I AM XBOX: یه هفته دیگه لیگو شروع میکنیم بیشتر... ok پس سعی می کنم بخرم فیفا رو تا هفته بعد اگه نشد حلالم کن :d
Predat0r کاربر سایت Oct 2, 2010 #21 من هستم ( اگه جناب صدرا مارو از اعضای فعال بدونن ) احمد منچستریونایتد 128 YEK23456 انشاالله بازی ها از 6 بعد از ظهر به بعده دیگه ؟
من هستم ( اگه جناب صدرا مارو از اعضای فعال بدونن ) احمد منچستریونایتد 128 YEK23456 انشاالله بازی ها از 6 بعد از ظهر به بعده دیگه ؟
SaDrA-HhH کاربر سایت Oct 2, 2010 #22 من هستم ( اگه جناب صدرا مارو از اعضای فعال بدونن :biggrin1: ) بیشتر... مگه ميشه منچستريا اعضا فعال نباشن ? آخرین ویرایش: Oct 3, 2010 Reactions: Predat0r
من هستم ( اگه جناب صدرا مارو از اعضای فعال بدونن :biggrin1: ) بیشتر... مگه ميشه منچستريا اعضا فعال نباشن ?
I AM XBOX کاربر سایت Oct 5, 2010 #26 نوشته شده توسط Prince7: نمیشه من تا آخر هفته دیگه ثبت نام کنم .. بیشتر... میشه مسله ای نیست
poyan_360 کاربر سایت Oct 6, 2010 #27 خوب ما هم اومدیم با اجازه اساتید بزرگ پویان Chelsea 512 SoliPoli Reactions: I AM XBOX
Ghasede_Del کاربر سایت Oct 6, 2010 #28 بچه ها فیفا رجین 3رو چجوری باید اکتیو کرد انلاینش رو ؟ تو اکانت امارات کار میده؟ اگه کد رو تو store یه اکانت بزنی که رجین 3 نباشه میگه کد غلطه؟
بچه ها فیفا رجین 3رو چجوری باید اکتیو کرد انلاینش رو ؟ تو اکانت امارات کار میده؟ اگه کد رو تو store یه اکانت بزنی که رجین 3 نباشه میگه کد غلطه؟