Fifa08 شروعی دوباره برای فیفا

اينم يكي ديگه:
6l1q5c1.jpg

اينم لينكش:
http://tinypic.com/view.php?pic=6l1q5c1&s=1

مثل اينكه كاارم زياد مورد استقبال قرار نگرفته:((
بهتره كه ادامه ندم:((
اگر ميخواهيد ادامه بدم, براي رفع مشكل خودتان و پرطرفدار شدن تاپيك بيشتر استقبال كنيد;)

سلام دوست عزیز
شما اورجینال FIFA 08 رو چقدر و از کجا گرفتید ؟ چون من هم به احتمال زیاد خواهم گرفت.
در ضمن شما FIFA 07 , FIFA 2006 World Cup کنسول x360 هم اورجینالش رو خریده اید ؟ چون من اگر هر دویشان دفترچه داشته باشند میخوام بگیرمشون علی الخصوص فیفا ورلد کاپ 2006 رو ...

من نه خودم خريدم
و نه از ايران , من به يكي از دوستام كه خارجه گفتم باسم بياره ولي فكر كنم 50 تومن باشه
پس لطفا تمام تاپيك را بخوانيد چون من قبلا جواب اين سوال را داده بودم
البته من نمي خوام به شما توهين كنم ولي اگر زماني كه خواستيد پستي بزنيد اطلاعات كافي داشته باشيد

سلام دوست عزیز
شما اورجینال FIFA 08 رو چقدر و از کجا گرفتید ؟ چون من هم به احتمال زیاد خواهم گرفت.
در ضمن شما FIFA 07 , FIFA 2006 World Cup کنسول x360 هم اورجینالش رو خریده اید ؟ چون من اگر هر دویشان دفترچه داشته باشند میخوام بگیرمشون علی الخصوص فیفا ورلد کاپ 2006 رو ...

world cup 2006 رو نگیری بهتره چون فقط گرافیک داره ولی اگه رو pc بازی نکردی بگیر
07 هم هیچی نداره
08 خیلی بهتراز این دوتا بازی هست ولی اگه میخوای واقعا از این بازی لذت ببری تو اپشنش اون کاراییو که تو صفحه قبل گفتم باید بکنی
چه بهتر با کیفیت hd هم بازی کنی

آخرین ویرایش:
من تو منیجر مد داشتم با یوننتوس با اینتر بازی مکیردم تو محوطه ماتراتزی رو یکی از بازیکنام (فک کنم یاکویینتا بود)خطا کرد
داور بهش کارت داد بعد مربی اینتر تعویضش کرد بعد همه تماشا گرا هوش کردن=)) :laughing:
خیلی باحال بود :laughing:
حالا نمیدونم فقط ماتراتزیو یه جوری کردن که بیشتر هوش کنن مثل 07 رو pc که دروگبا وقتی شوتش میرفت بیرون تیک داشت دندوناشو همش میکشد رو هم یا نه

این همه دریبل مختلف داره اما چه فایده تو بازی عملا نمیشه زیاد ازشون استفاده کرد
چون شما بايد انقدر تمرين كني كه بتواني دست رو هر دريبلي كه گذاشتي ان را اجرا كني ولي زماني كه ناشي باشي و تو بازي فقط scroll رو بچرخوني خوب معلوم است كه نمي تواني ازشون استفاده كني:cheesygri

مي خواهم سري جديدي از عكسهايم را برايتان بگذارم پس منتظر باشيد راستي براي پر بينده تر شدن تاپيك به دوستانتان اين تاپيك را براي ديدن پيشنهاد كرده اخه من ديدم fifa 08 بازي مشهوري در بين كاربران سايت است:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or