اقا خدايي اينجابهتره 4-4-2 بازي كني
4 دفاع
2تا هافبك رو به جلو به منطقه باز(يعني از هم دور)
2تا هافبك دفاعي با منطقه بسته(يعني نزديك به هم)
2 نفر حمله رو هم يكي سرعتي يكي قدرتي بگذار
سلام دوست من مواظب باش fifa ازت 6 امتیازت کم نکنه :laughingاقا خدايي اينجا
بايد بگم شير مادرت حلال وجودت
خدايش دمت گرم عجب تركيبيه
مني كه تو 4 تا بازي اولم همرو مساوي كرده بودم الان چلسي -ارسنال-و منچسترو با
3الي 5 گل بردم خدايش خيلي تركيب توپيه اين تركيب4-2-2-2 الان با يك بازي كمتر هم امتيازم با فولام
و اگه اون بازيم كه با دربي كانتريه ببرم با اختلاف 6 امتياز صدر جدولم
خدايش دمت گرم هرچي بگم كمته
اقا من به هرچي فيفا بازه اين تركيب رو توصيه ميكنم خيلي ملسه
با ليورپول(عشقه منه اين ليورپول)ليگ انگليس رو ميتركونيم
شوخی کردم ناراحت نشیها)

سلام به همهاقا خدايي اينجا
بايد بگم شير مادرت حلال وجودت
خدايش دمت گرم عجب تركيبيه
مني كه تو 4 تا بازي اولم همرو مساوي كرده بودم الان چلسي -ارسنال-و منچسترو با
3الي 5 گل بردم خدايش خيلي تركيب توپيه اين تركيب4-2-2-2 الان با يك بازي كمتر هم امتيازم با فولام
و اگه اون بازيم كه با دربي كانتريه ببرم با اختلاف 6 امتياز صدر جدولم
خدايش دمت گرم هرچي بگم كمته
اقا من به هرچي فيفا بازه اين تركيب رو توصيه ميكنم خيلي ملسه
با ليورپول(عشقه منه اين ليورپول)ليگ انگليس رو ميتركونيم

سلام دوست عزیز تا به حال شما اینکارو کردی اگر نکردی میشه انجام بدی باور کن من هرچی دونبالش میگردم نمیتونم پیداش کنم میشه خودت انجام بدی بعد بگی دقیق کجا برم ممنوندوست عزيز وسط بازي (استارت بزن)برو توي قسمت option(درست نميدونم چيه شايدsettingباشه
بعد كه وارد اون شدي چنتا گزينه جلوت هست(فكر كنم 5 تا) كه اخرين گزينه از اونها براي
تعيين كنتراست و برايتنس بازي هست كه با كم و زياد كردن اين دو رو ميتوني با
كم و زياد كردن وضوح تصوير رو بهتر كني
سلام به همه
واقعا وقتی ادم فیفا بازی میکنه میره تو جو ولی هیچ وقت با واینینگ الون این حس را نمیکنه(فن ها ما رو ببخشن )
من الان با پورتموس اولم رو درجه ورد کلس سیستمم هم 4-3-3 هست
پ ن: اخ گفتی لیورپول که با دادشم تا 3صبح با هم کل میندازیم اون لیورپول منم یوونتوس میشم![]()

سلام اقا رضا دستت درد نکنه از بابت وقتیکه باسم گزاشتی و راهنماییم کردی خواستم ازت تشکر کنم و گزینه تشکر پاک شده به هر حال خیلی کمک کردی دمت گرماقا نويد شرمنده دير شد وقت انلاين شدن نداشتم
برو تو بازي وسط بازي strartرو بزن برو روي گزينه يmatch optionو وقتي اون رو زدي 6
تا گزينه مياد برو روي گزينه ي اخري فكر كنم اسمش
match brightnessو يك چيزي تو اين مايه ها بود
بعدش وقتي وارد اين شدي دوتا نوار داره براي تنظيم كنتراست تصوير و برايت نس بازي(روشنايي)

نه اقا نوكرتيم ما توقعي نداشتيمسلام اقا رضا دستت درد نکنه از بابت وقتیکه باسم گزاشتی و راهنماییم کردی خواستم ازت تشکر کنم و گزینه تشکر پاک شده به هر حال خیلی کمک کردی دمت گرم![]()
درسته اینم یکی ازایرادهاش هست استادیوم های لایسنس شده هم کم هستن ازهمه ضاقارت تر اینه کههوای بارونی و برفی متاسفانه نداره:laughing: