Fifa08 شروعی دوباره برای فیفا

قلق خاصی نداره مگر اینکه قبلا دریبلها رو تمرین کرده باشی تا بتونی خیلی سریع تو بازی اجرا کنی.تنها نکته اینه که از فاصله مناسب نسبت بازیکن روبه رویی دریبل بزنی.به نظر من دریبل خیلی کارآمد نیست بهتره از حرکات انفجاری با آنالوگ راست استفاده کنی اگه بازیکن سرعتی داشته باشی خیلی خفن میتونه دفاع رو جا بذاره

سلام
من امروز فیفا 08 پلی 3 رو بازی می کردم اون اول بازی که تیم انتخاب میکنی و باید دسته رو به سمت راست یا چپ بدی اون عکس دسته رو وقتی دقت کردم دیدم سفید رنگ هستش وشبیه دسته ایکس باکس 360 هستش مگه این بازی از روی ایکس باکس روی پلی 3 پرت شده؟:laughing:

pes2008 بهتره یاfifa2008
اینجا همه بهت میگن فیفا(البته بی راه نمیگن)ولی من هردو رو بازی کردم پرو اصلا انگار برای کنسول نسل بعد
نیست گرافیکش پایین تره تیمها لباس اصلی خودشون رو ندارن(چون لایسنس نشدن)دویدن بازیکنها هم غیر
طبیعی هست درکل من فیفا رو بهت توصیه میکنم چون حداقل ازنظرشبیه سازی وگیمپلی از پرو خیلی بهترازاب دراومده

راهنمایی

سلام . من با فیفا 08 خیلی مشکل دارم یکی کمکم کنه .
اول اینکه تیم که می سازم وقتی می خوام برای پروفایل خودم انتخابش کنم در لیست وجود نداره .
در قسمت کیک آه > کلاسیک و ... بازی رو چه ببرم چه ببازم در
پروفایلم ذخیره نمیشه ! .
منوهاش خیلی مشکل دارند . متاسفم واقعا . خیلی دلم لک زده بود بعد از مدتها فیفا بازی کنم و با کلی شوق خریدمش

سلام
تووی فیفا 08 در قسمت Xbox live می شه لیگ هم ساخت
از بچه های بازی سنتر که فیفا 08 رو لایو بازی می کنن کسی پایه هست یک لیگ راه بندازیم و واسش
برنامه ریزی کنیم؟

سلام
از بچه های بازی سنتر که فیفا 08 رو لایو بازی می کنن کسی پایه هست یک لیگ راه بندازیم و واسش
برنامه ریزی کنیم؟

سلام
برنامه ریزی کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or