Fifa08 شروعی دوباره برای فیفا

موضوع خطرناک شد شما هر کاری کنید من با بارسا میتونم مربع مرگ اتوو رونالدینیو آنری و مسی رو تشکیل بدم.خداییش خط حمله از این خوفتر دیدید؟:cool:

خداييش نميخواستم شاخ بشم ولي هر كي حرفي برايه گفتن داره بياد جلو :cool:
5 گل ابانس توي 6 دقيقه
نبود:confused::confused::confused::confused::confused::cool:

خب من فعلا ADSL ندارم تا آخر دی ماه ولی الکی کل کل نکنید با من یکی !
تیم هم فرق نمی کند حتی اگر پایش بکشد و FIFA 2006 World Cup رو داشته باشید من بورکینافاسو رو برمی دارم و با همون تک تک شماها رو می برم.:biggrin1:
چند وقت پیش با یک نفر بصورت تصادفی داخل UEFA CL آنلاین بازی می کردم بدبخت رو منگنه کرده بودم از بس حمله می کردم.:)بعد از بازی دعوتنامه فرستاد که بیا توی تورنمنت ما شرکت کن...
Gamer Tag من هم HamedMGS است.

سلام دوستان

چند روز پیش EA Sports اپدیت جدیدی رو واسه FIFA 08 قرار داد که مد Be A Pro : Online Team Play رو به بخش Xbox Live بازی اضافه کرد که واقعا بخش جالبیه و به نظر من واقعی ترین و لذت بخش ترین تجربه ی انلاین یه بازی فوتبال تو کل تاریخ گیم هسش .
اینم توضیحات کامل در مورد این مد جدید :
FIFA 08 tips off 10-player online

مختصر بگم : این مد همون مد 10 نفره ی انلاینه که EA Sports قولشو داده بود . در این حالت هر کس میتونه فقط یه نفر رو انتخاب کنه. (همون حالت Be A Pro منتاها به صورت انلاین و 5 نفره . یعنی 5 نفر در یه تیم و 5 نفر هم در تیم مقابل و بقیه ی بازیکنا رو خود CPU کنترل میکنه .) حتی میشه دروازه بانو انتخاب و کنترل کرد .

حالا من میخوام با حرفه ای های FIFA و مخصوصا Be A PRO یه تیم 5 نفره تشکیل بدیم . هرکس پایس بیاد اینجا گیمرتگ خودشو بگه تا با هم قرار بذاریم .
گیمرتگ خودمم که تو امضام هست .

وای این بخش Be A Pro : Online Team Play عجب حالی داد.یعنی هر کی بازی نکرده بیشتر از 75 درصد عمرش برفنا هست.خیلی خفنه امروز با بروبچ اجنبی بازی کردم 1-0 بردیم که تک گلش رو خودم زدم ولی اگه همه ایرانی باشیم خیلی حالش بیشتره

گیم پلی بازی خیلی کند هست خیلی حوصله میخواد ادم خوابش میبره موقع بازی این بازی کند ترین قیقای تاریخ هست
گرافیک عالیه عالی انیمیشنهای زیاد و جذاب چن وقتی هست تو فیفا ها استفاده نمیشه اول بازی هم هیچ دمویی نداره
چیزی که من تعجب میکنم که دوساله تو فیفاها نداریم چمن زیباست تو 07 و 08 همه چمنها بی رنگ روح وزشت هست که خیلی حال ادمو میگیره و ادم حسرت میخوره که با این قدرت گرافیکی چرا باید از چمنهای خوش رنگ توش استفاده نشه:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or