Fifa08 شروعی دوباره برای فیفا

اينم 4 روز پيش نوشته بودم چون ته تاپيك بود كسي نخوندتش اينجا كپيش ميكنم خيلي بدر بخوره

باگي بزرگ براي گل زدن در اول بازي در FIFA 08

باگ:در زمان شروع بازي در وازه بانها(هم مال خودمون و هم مال حريف)
به سمت نقطه پنالتي حركت ميكنند و فاصله بين خودشون و در وازه بيشتر اوقات خاليه

در زمان شروع بازي
بعد از دادن پاس(همون پاسي كه بازي با هاش اغاز ميش)
سرعت را گرفته و بعد از كمي حركت
دكمه Xرا تا پر كرده به صورتي كه قسمتي از اخر ان خالي بماند
بهد باقي عمليات رو خود توپ
انجام ميده

من تا الا 29 تا اين جوري گل
زدم و در ضمن بگم با يكي دو بار تمرين نميشه گل زد من خودم
رو كشتم تا ياد گرفتم

البته الان تعداد اينجور گلهام از 40 تا هم گزشته

من چند وقت پیش تو لایو داشتم بازی میکردم طرف همش همچین کاری میکرد ولی نتونست گل بزنه من فکر کردم خل شده:biggrin1:آخرش هم خودم بردم:cool:

اينم 4 روز پيش نوشته بودم چون ته تاپيك بود كسي نخوندتش اينجا كپيش ميكنم خيلي بدر بخوره

باگي بزرگ براي گل زدن در اول بازي در FIFA 08

باگ:در زمان شروع بازي در وازه بانها(هم مال خودمون و هم مال حريف)
به سمت نقطه پنالتي حركت ميكنند و فاصله بين خودشون و در وازه بيشتر اوقات خاليه

در زمان شروع بازي
بعد از دادن پاس(همون پاسي كه بازي با هاش اغاز ميش)
سرعت را گرفته و بعد از كمي حركت
دكمه Xرا تا پر كرده به صورتي كه قسمتي از اخر ان خالي بماند
بهد باقي عمليات رو خود توپ
انجام ميده

من تا الا 29 تا اين جوري گل
زدم و در ضمن بگم با يكي دو بار تمرين نميشه گل زد من خودم
رو كشتم تا ياد گرفتم

البته الان تعداد اينجور گلهام از 40 تا هم گزشته
این باگ مسخره دقیقا تو پرو هست ولی تو جفتشون ان قدرم که میگی اسون نیست.لایو اومد دستم یادم باشه باهات بازی نکنم چون خوب بلدی این طوری گل بزنی:cool:

من از وقتي بن شدم ديگه adsl هم نمي گيرم
بزار براي اول دي ميخوام كنسولم رو عوض كنم
الان تو بساطم مايعي نيست
اومد حتما بهت pmميدم
تو 1 ساعت پيش 3 تا ديگه هم زدم:cheesygri

در ضمن من بباز نيستما ولي همش از خواهرم ميبازم 9 سالشه ولي
حرفه اي ترين فيفا بازي هست كه ديدم
وقتي 8 سالش بود ميبر دمش گيم نت همرو ميبرد:cheesygri

من يه سوال دارم
اونم اينه كه چجوري ميشه تند تند پا عوض كني تقريبا ميدونم چجوريه
(LT رو ميگيريم يه نيم دايره ميزنيم ولي از 100 بار كه انجام ميدم فقط يه بار درست از اب در مياد
:blushing:راه ساده تري نداره:confused:

y در حالت حمله پاس تو عمق در حالت دفاع دروازبان میاد جلو
b در حالت حمله سانتر در حالت دفاع تکل
x در حالت حمله شوت در حالت دفاع تعقیب بازیکن صاحب توپ حریف با بازیکنی که در حالت انتخاب نیست
a در حالت حمله پاس در حالت دفاع تعقیب بازیکن صاحب توپ حریف با بازیکنی که انتخاب شده(همون علامت بالای سرشه)
آنالوگ چپ حرکت به طرفین
آنالوگ راست به صورت تنها برای انتخاب بازیکن در حالت دفاع و با دکمه lt برای کارهای تکنیکی
دکمه های چپ و راست و بالا و پایین برای انتخاب تاکتیک
rt سرعت
lb انتخاب بازیکن
lt و rb هم برای کارهای تکنیکی

ایول!
فقط میخواستم بدونم کنترلش مثل we روی دسته ی ps هست یا نه که دیدم هست:love:

فکر کنم شما از کنترل جدید استفاده میکنید چون من همون کلاسیک استفاده میکنم و b سانتره x هم شوت
ايول منم رو كلاسيك كار ميكنم خدايي كلاسيك بيشتر حال ميده
چون از فيفا هاي قديمي روي اين بوده خيلي حال ميده

ایول!
فقط میخواستم بدونم کنترلش مثل we روی دسته ی ps هست یا نه که دیدم هست

امين جون هنوز فيفا نخريدي واقعا كه 360 بازي به اين حرفه اي فيفا نخره برو بخر تا فوتبال مورد علاقت بياد طول داره
برو بگير اخرت فوتباله ها;)

من حس میکنم عوامل روحی هم تو بازی دخیل هست مثلا یه تیم ضعیفتر وقتی خوب دفاع کنه و یا دروازبانش چند تا توپ خوب بگیره سختتر میشه بهشون گل زد.میخواستم بدونم واقعا همچین چیزی هست؟یا من دچار خیالات شدم:biggrin1:

آره حمید...اتفاقا من هم یک چنین احساسی پیدا کردم و با خودم گفتم اگر بیام بگم فکر می کنند از بس بازی کردم خل شدم !:biggrin1:
یک بازی داشتم با اوساسونا ابتدای این فصل که با رئال مادرید شروع کردم.تازه دستم گرم شده بود و هر بازی دو-سه تایی می زدم ، حالا توی این بازی تا دقیقه 83 یکپارچه حمله بودم ! 3 بار زدم توی دیرک و یک بار هم پنالتی از دست دادم..دقیقه 84 در غافلگیری محض و روی خستگی بازیکنانم از جمله سوئیپر تیم که کاناوارو بود گل خوردم و باختم !
ماشاءا... هزار ماشاءا... هوش مصنوعی باهوش شده قربونش برم ! :biggrin1:

-----
الان که 19 بازی از فصل گذشته است با 49 امتیاز صدرنشین نشین هستم و مسابقه بعدی با والنسیا ی 40 امتیازی است که در رده دوم جمله لالیگا ست.

البته تو 07 هم فکر کنم بود ولی تو این خیلی خوف شده مخصوصا دروازبانها.بعضی وقتها خودمو کچل میکنم ولی گل نمیشه.ولی برعکسش وقتی زود به گل میرسم خیلی راحتتر گلهای بعدی رو میزنم

پ.ن:یه حرکت جدید یاد گرفتم
Lt+آنالوگ پایین تا نصفه چپ بعد نیمدایره به راست

البته تو 07 هم فکر کنم بود ولی تو این خیلی خوف شده مخصوصا دروازبانها.بعضی وقتها خودمو کچل میکنم ولی گل نمیشه.ولی برعکسش وقتی زود به گل میرسم خیلی راحتتر گلهای بعدی رو میزنم

پ.ن:یه حرکت جدید یاد گرفتم
Lt+آنالوگ پایین تا نصفه چپ بعد نیمدایره به راست
اينو هستم وقتي بازيكنم اخراج شد
تيمم از بين رفت .من رئال رو برداشتم و ساويولا اخراج شد
اينقدر رو حيه تيم خراب شد كه بازي 3-1 رو 4-3 باختم

اينقدر رو حيه تيم خراب شد كه بازي 3-1 رو 4-3 باختم
:eek:

وقتي بازيكنم اخراج شد تيمم از بين رفت .من رئال رو برداشتم و ساويولا اخراج شد
ببینم وقتی تو رائول و ون نیستلروی رو داخل خط حمله داری ، از پشت هم وزلی اشنایدر بهشون اضافه میشه و از اون طرف گونزالو هیگوئین و جولیو باپتیستا و سولدادو روی نیمکت نشسته اند حاضر و آماده ؛ اونوقت به ساویولا بازی می دهی ؟ :)
من که روبینیو و درنته رو گذاشتم بالهای کناری تیم و خیالم راحت است ، نیمه دوم اکثرا به گوتی و گاگو بجای اشنایدر و دیارا بازی می دهم.روبن هم میزارم دقیقه 70 به بعد تا از ضدحمله ها استفاده کنم.
حالا استثناء هم پیش میاد ، یک بازی دقیقه 80 رائول مصدوم شد و به جایش ساویولا را گذاشتم توی زمین...فکر کنم اولین توپی که به پای ساویولا خورد دقیقه 3+90 بود و دو ثانیه قبل از اینکه داور سوت پایان رو بزند.آقا این هافبک دفاعی حریف اومد توپش رو زد و داور سوت پایان رو زد.دیدم این ساویولا افتاده روی زمین و هی به خودش می پیچد ! :biggrin1: بعد از بازی بخش Medic باشگاه همراه نامه ای که تاریخ رهایی رائول از مصدومیت رو اعلام می کرد یک نامه هم برای ساویولا نوشته بود که مصدوم شده !!! :laughing:

:eek:

ببینم وقتی تو رائول و ون نیستلروی رو داخل خط حمله داری ، از پشت هم وزلی اشنایدر بهشون اضافه میشه و از اون طرف گونزالو هیگوئین و جولیو باپتیستا و سولدادو روی نیمکت نشسته اند حاضر و آماده ؛ اونوقت به ساویولا بازی می دهی ؟ :)
من که روبینیو و درنته رو گذاشتم بالهای کناری تیم و خیالم راحت است ، نیمه دوم اکثرا به گوتی و گاگو بجای اشنایدر و دیارا بازی می دهم.روبن هم میزارم دقیقه 70 به بعد تا از ضدحمله ها استفاده کنم.
حالا استثناء هم پیش میاد ، یک بازی دقیقه 80 رائول مصدوم شد و به جایش ساویولا را گذاشتم توی زمین...فکر کنم اولین توپی که به پای ساویولا خورد دقیقه 3+90 بود و دو ثانیه قبل از اینکه داور سوت پایان رو بزند.آقا این هافبک دفاعی حریف اومد توپش رو زد و داور سوت پایان رو زد.دیدم این ساویولا افتاده روی زمین و هی به خودش می پیچد ! :biggrin1: بعد از بازی بخش Medic باشگاه همراه نامه ای که تاریخ رهایی رائول از مصدومیت رو اعلام می کرد یک نامه هم برای ساویولا نوشته بود که مصدوم شده !!! :laughing:
خدايش سيتمت به غير از رائول كپي منه
من با رائول زياد حال نمي كنم ولي يك مو قع هايي خدايش خوب برام گل ميزنه

در ضمن من بيشتر 3-5-2
بازي ميكنم و تا الان فقط 2 تا باخت داشتم خدايش بازيم خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or