Fifa08 شروعی دوباره برای فیفا

سلام
تووی فیفا 08 در قسمت Xbox live می شه لیگ هم ساخت
از بچه های بازی سنتر که فیفا 08 رو لایو بازی می کنن کسی پایه هست یک لیگ راه بندازیم و واسش
برنامه ریزی کنیم؟

سلام
تووی فیفا 08 در قسمت Xbox live می شه لیگ هم ساخت
از بچه های بازی سنتر که فیفا 08 رو لایو بازی می کنن کسی پایه هست یک لیگ راه بندازیم و واسش
برنامه ریزی کنیم؟

اقا من ورد کاپ 98 و ورد کاپ 2002 رو دوبار ه بعد از مدتی ریختم رو کامپیوترم و یاد خاطرات این بازیهای فوق العاده میافتم واقعا چه بازیهایی بودن و حتی فیفا 98 رو افراد بزرگسال هم بازی میکردن
الان این دوتا بازی مخصوصا ورد کاپ 2002 خیلی بیشتر از این فیفا08 که فقط گرافیک داره و بلد نیست با انیمیشنهای زیاد از همین گرافیکشم استفاده کنه به من حال میدن
اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف تو ورد کاپ 2002 شوت با ستار ها وقتی توپ سوت میکشه چه حال خفقانی میده الانم دارم با عشقم تیم المان میرم خلا صه دناییه واشه خودش این بازی با عظمت و یه بازی فوتبالیه تکرار نشدنیه

اقا من ورد کاپ 98 و ورد کاپ 2002 رو دوبار ه بعد از مدتی ریختم رو کامپیوترم و یاد خاطرات این بازیهای فوق العاده میافتم واقعا چه بازیهایی بودن و حتی فیفا 98 رو افراد بزرگسال هم بازی میکردن
الان این دوتا بازی مخصوصا ورد کاپ 2002 خیلی بیشتر از این فیفا08 که فقط گرافیک داره و بلد نیست با انیمیشنهای زیاد از همین گرافیکشم استفاده کنه به من حال میدن
اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف تو ورد کاپ 2002 شوت با ستار ها وقتی توپ سوت میکشه چه حال خفقانی میده الانم دارم با عشقم تیم المان میرم خلا صه دناییه واشه خودش این بازی با عظمت و یه بازی فوتبالیه تکرار نشدنیه
بهنام جان مخصوصا شوت هاي ريوالدو توي ورد کاپ 2002 كه اتيش ميگرفت چه حالي ميدادد فكر كنم اصلا ايده بازي فيفا استريت از همونجا نشعت گرفت

تو فیفا 08 قسمتی به عنران تمرینات داره چطوره میشه فهمید تکنیک هارو
یه قسمت هست فکر کنم تو extras باشه که یه دمو داره میگه چطور تکنیک بزنی که البته باید اگه اشتباه نگنم Lb بگیری بعد با انالوگ راستی انجام بدب که راحت یاد گرفتنش ولی کاربردش تو بازی سخته

یه توصیه دارم هم برا فیفا بازها هم برا پرو بازها
تو فیفا برای اینکه از بازی بیشتر لذت ببرین و از اون گیم پلی مسخرش و کندش راحت شین برین تو اپشن :
1 . تو گیم اپشن برین تو قسمت cameras او لین گزینه رو بزنید رو دینامیک
اگه این کارو بکنید گیم پلی خیلی عالی میشه و از اون حالت خسته کننده و کند در میاد
2. تو همین اپشن بازی اگه بگردین الان یادم نیست تو کدوم بود دقیقا
ولی یادمه تو گیم اپشن بود یه جایی داره میتونید گرافیک بازی رو با contrast بالا و پایین کنید اونو بذارید رو 100 و گزینه ی بالاش اسمش brightnes هست اونم بذارید رو 60 اینطوری گرافیک بازی خیلی زیباتر میشه
اینطوری از این بازی خیلی بیستر لذت میبرین

من توقسمت کلاب ترانسفر هرکاری روکه انجام میدم(جابجایی بازیکنها)سیو نمیشه کسی میدونه مشکل
چیه؟

برا سیو شدن قسمتهای بازی باید دگمه b رو بزنی معمولا تو این بازی وقتی سیو میشه یه شکل کوچیکی مث لود شدن میاره باید اونو بیاره اگه نیورد دیگه من نمیدونم مشکلش چیه

کارایی که تو پست بالاییم گفتمو کردی ؟حتما بکن چون بازی از این رو به اون رو میشه و فوق العاده زیباتر میشه

من بهت توصیه میکنم تو اون نری نامردی بازیکنا رو بگیری چون اصلا حال نمیده من الان فقط یه نیم فصل با یوونتوس رو porfessionalدارم بازی میمکنم 98 میلیون دلار رونالدینیو رو خریدم با همه پولم و الان 4 دلار دارم فقط وسومم تو جدول و واقعا حال میده
راستی رو چه مدی بازی میکنی ؟
راستی زمان بازیم بذار ی 6 دقیقه بهتره

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من بازي ارجينالfifa 2008 را دارم كه حاوي دفترچه است:love: مي خواهم از اين دفترچه عكسهايي براي شما بگزارم اينم اوليش:cool::
DSC00037.JPG

در اين دفترچه چيزهاي زيادي در باره ي controls بازي است. پس هر سوالي كه داشتين بپرسين؟;)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من بازي ارجينالfifa 2008 را دارم كه حاوي دفترچه است:love: مي خواهم از اين دفترچه عكسهايي براي شما بگزارم اينم اوليش:cool::
DSC00037.JPG

در اين دفترچه چيزهاي زيادي در باره ي controls بازي است. پس هر سوالي كه داشتين بپرسين؟;)
این لینکت کار نمیکنه یه فکری به حالش بکن درضمن بازی رو چند گرفتی؟

DSC00037.JPG

86t94ao.jpg
:blushing::blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or