hamid_barca
Loyal Member
تو کامپیوتر موقع کاشته زدن میشه دروازبان رو تکون داد ولی تو 360 هر کاری میکنم اون علامت نمیره بالای سرش تا حرکتش بدم.البته خودم یه راه پیدا کردم سریع یه بازیکن میبرم میذارم گوشه دروازه
هر چی امتحان میکنم تکون نمیخوره.HAMID BARCA بلدی خوب پله بزنی؟ من میزنم ولی یا ناقص میشه یا بازیکن توپو از دست میده.خوب دروازه بان را کنترل کن البته وقتی فاصله نزدیک باشه خیلی سخت میشه ولی همش دارم میگم کسی نیست بیاد لیست کامل تکنیک ها را بزاره مثل همین کنترل دروازه و این چیزا البته دروازه را باید O+جهت ها برای 360 بگیری
مدل کنترلی که من استفاده میکنم :ببخشید یه سوال دارم!
میشه بگین در نسخه ی 360 بازی کار هر دکمه رو بگین؟! یعنی اینکه B چی کار میکنه,a چی کار میکنه,...(همه ی دکمه ها)
y در حالت حمله پاس تو عمق در حالت دفاع دروازبان میاد جلوببخشید یه سوال دارم!
میشه بگین در نسخه ی 360 بازی کار هر دکمه رو بگین؟! یعنی اینکه B چی کار میکنه,a چی کار میکنه,...(همه ی دکمه ها)
پس دوست عزیز اگه خوشت اومده اون عکس مزخرف را عوض کن و جاش عکس 08 را بذار:cheesygriمن که تازه این بازی را خریدم اما خیلی خوشم اومد میشه یک چند تا از کارهایی که میتوان در این بازی کرد تا بازی حال بده را بگین
هر چی امتحان میکنم تکون نمیخوره.HAMID BARCA بلدی خوب پله بزنی؟ من میزنم ولی یا ناقص میشه یا بازیکن توپو از دست میده.
Lt+آنالوگ اول پایین بعد بالا(توپ رو از پشت میندازه جلو)