Fifa08 شروعی دوباره برای فیفا

آقا بزار تا یک کلام بگم تا همه چی حل بشه اینجا کسی نیومده ثابت کنه چی از چی بهتره اینجا داریم میگیم که 08 یک شاهکار هست حالا اون کسی که مثل این بچه فنای کوچولو هی میاد میگه فلان بده فلان بده ببخشیدا ولی واقعا کلمهی ...را براش باید به کار برد چون وقتی این دوستمون میگه از بازیکن ها به صورت کامل از تکنیکاشون موشن کپچر شده یعنی کار شده روی بازی حالا باز بیا بگو پرو نیازی نداره آره اول بره لیسانس تیمهاش را زیاد کنه نیازی نیست که موشن کپچر کنه همیشه هم میگم پرو چون آسونه همه خوششون میاد اسونی هم بخاطر نرم بودنش هست که اصلا به واقعیت نزدیک نیست در رابطه با دوستمون هم که به آسونی 08 عیب میگیره باید بگم شما یک سر بزن به دفیکالتی بازی و بزارش روی professional روی worldclass هم نه بعد ببینم چی میگه عزیز من الکی حرف نزنید من خودم به قولا توی گیم نت شاخ همه هستم توی 08 کم اووردم و هوش مصنوعی بالاست و شما اگر یک تورنومنت را درش برید به سختی بتونی دوم بشی چه برسه به قهرمان توی world calss که باید دیگه اینقدر تمرین داشته باشی تا فقط گل نخوری چون بازیکناشون همش دریبل میزنن راستی یک چیز جالب بگم که مثلا با آرسنال که بازی میکنید در بارهی ارسنونگر صحبت میکنه و بیوگرافیش را میگه حتی اگر ورزشکاه را در کشور های مختلف عوض کنید گوینده ورزشکاه هم زبونش عوض میشه
دوست من اگه طرف حرفتون با من بود من میتونم قسم بخورم یکی از طرفدارا های پرو پا قرص فیفا هستم ولی وقتی فن یک بازی باشی باید حتما عیب و ایراد بازی رو هم در نظر بگیری
اصلا هم ادعای اینکه یک کارشناس بازی هستم رو نمیکنم ولی بعد از عمری فیفا بازی کردن بالاخره یکبار هم که میخوام عیب بازی رو بگم یهو میپرید وسط که بازی بلد نیستید
در ضمن من توی صفحه ی قبل هم گفتم من توی world class مقام قهرمانی آوردم بخدا چیزی هم بهم نمیماسه که دروغ بگم
با این حال بازم ممنون که به حرفم احترام قائل شدید!!!

اینهمه میان خودشون رو میکشن برای این PES من این بازی رو پی اس 3 دیدم افت فریمهای وحشتناکی
داره اگه توی همین فروم به قسمت اخبار بازیها برید مشاهده میکنید که چگونه طرفداران این بازی مشغول
سوگواری هستند من نمیگم فیفا ایراد نداره میگم فاصله فیفا با این مثلا رقیبش زیاده مثلا هنوز باید دنبال
لایسنس کردن تیمها ولیگهای بیشتری باشه این PES این ایراد به این بزرگی رو نمیبینند این فنبوی های
محترم اون وقت به فیفا که میرسن میگن این فیفا ایراد داره چون نمیشه با نمونه اصلی رونالدینیو بازی
کرد (ولی از این گیم پلی راحت pes ایرادی نمیگیرن مثل سوپر ماریو هست)
به نظر من فیفا 2 ایراد اساسی بیشتر نداره:
1_استادیومهای بیشتری باید لایسنس بشن
2_هوای بارانی یا ابری ازقلم افتاده

من fifa07 رو 360 بازی کردم , اصلا باحاش حال نکردم
مونده بودم این سازنده هاش یه بار بازی رو امتحان کردن , جذابیت=0,این فقط نظر من نبود , اونایی که با من بازی کردن هم همینو میگفتن
حالا این fifa08 چه جوریه؟؟!!
ارزشش رو داره بگیرم

من fifa07 رو 360 بازی کردم , اصلا باحاش حال نکردم
مونده بودم این سازنده هاش یه بار بازی رو امتحان کردن , جذابیت=0,این فقط نظر من نبود , اونایی که با من بازی کردن هم همینو میگفتن
حالا این fifa08 چه جوریه؟؟!!
ارزشش رو داره بگیرم
البته من توصیه میکنم بگیری واقعا شاهکاره فقط این رو بگم که پیراهن وموی بازیکنان هم تکون میخوره
گیم پلی هم که دیگه چی بگم واقعا روش کار کردن

البته من توصیه میکنم بگیری واقعا شاهکاره فقط این رو بگم که پیراهن وموی بازیکنان هم تکون میخوره
گیم پلی هم که دیگه چی بگم واقعا روش کار کردن
ای بابا .... شما هم گیر دادین به اینکه مو و پیراهن بازیکنا تکون میخورن !
شما چند وقته X360 گرفتی ؟
توی FIFA 07 یا حتی World Cup 06 برای X360 هم مو و پیراهن تکون میخوردن !

یا یکی دیگه میاد میگه که قبل از اینکه بره توی منوی اصلی بازی ، یه بازیکنو نشون میده از پشت سر که میتونی بری با دروازه بان تک به تک بشی ! :eek: خوب اینم که از FIFA 07 بود ....
حداقل چیزایی که جدید داره رو بگین ! ;)

ای بابا .... شما هم گیر دادین به اینکه مو و پیراهن بازیکنا تکون میخورن !
شما چند وقته X360 گرفتی ؟
توی FIFA 07 یا حتی World Cup 06 برای X360 هم مو و پیراهن تکون میخوردن !

یا یکی دیگه میاد میگه که قبل از اینکه بره توی منوی اصلی بازی ، یه بازیکنو نشون میده از پشت سر که میتونی بری با دروازه بان تک به تک بشی ! :eek: خوب اینم که از FIFA 07 بود ....
حداقل چیزایی که جدید داره رو بگین ! ;)
یکی از بزرگترین محاسنش اینه که افت فریم نداره لیگها وبازیکنان زیادی لایسنس شدن
تا همین جا بس هست چون PES همینجا گیر کرده(گیمپلی بسیارخوب هست وروش کارشده و برخلاف
این رقیب بسیارقدرتمندش کنامی که گیم پلی فوتبالش شبیه سوپر ماریو هست)
درضمن من 4ماه هست که 360 گرفتم چون پرسیده بودی گفتم:-"
یکی از قسمتهای جدیدش Be A Pro هست

آخرین ویرایش:
اینهمه میان خودشون رو میکشن برای این PES من این بازی رو پی اس 3 دیدم افت فریمهای وحشتناکی
داره اگه توی همین فروم به قسمت اخبار بازیها برید مشاهده میکنید که چگونه طرفداران این بازی مشغول
سوگواری هستند من نمیگم فیفا ایراد نداره میگم فاصله فیفا با این مثلا رقیبش زیاده مثلا هنوز باید دنبال
لایسنس کردن تیمها ولیگهای بیشتری باشه این PES این ایراد به این بزرگی رو نمیبینند این فنبوی های
محترم اون وقت به فیفا که میرسن میگن این فیفا ایراد داره چون نمیشه با نمونه اصلی رونالدینیو بازی
کرد (ولی از این گیم پلی راحت pes ایرادی نمیگیرن مثل سوپر ماریو هست)
به نظر من فیفا 2 ایراد اساسی بیشتر نداره:
1_استادیومهای بیشتری باید لایسنس بشن
2_هوای بارانی یا ابری ازقلم افتاده
دوست من خودت داری میگی توی پی اس 3 دیدی الان اینجا فروم 360 هستش لطفا بحث سر همون 360 باشه که اصلا افت فریم نداره
این be a pro هم اگه جامیش میکردن خیلی خوب میشد البته من شاید ندونم ولی فقط با یک مسابقه اصلا حال نمیده

آقا من پرو را هم بازی کردم به طرفداران فیفا میگم راحت باشید که هیچ چیزی را از دست ندادید و صد البته از بازی کردن یک بازی چرت و مزخرف جان سالم به در بردید گرافیکش که 0 گیم پلیش مثل همون قبل چرت هست و آسون فریم اینچیزا هم اصلا نداره همش تیک میزنه و کاملا یک اثر است که کسی که بازیش میکنه انگار داره از کونامی فحش میخوره تا حالا فوتبال ندیده بودیم که از نظر سیستم کم بیاره تازه این همه تبلیغ نسخه پورت شدس در حالی که فیفا با احترام هرچه تمام بازی جدیدی را برای pc باز ها ساخته تا چون سیستمشون ضعیفه مجبور نشن هی گرافیک بیارن پایین آقا من همیشه دونبال یک سوتی از این شرکت بودم که داد تا قبل هم من همیشه بازی را مسخره میدونستم ولی چیزی که هست توی ایران هرچی ملت از قدیم توی این کلوپ ها بازی میکردن چون همیشه این را بازی میکردن و فیفا نه به خاطر همین این را خوب میدونن در حالی که برای من با کارتون فوتبالیست ها فرقی نداره هرکی هم میگه جاهای دیگه دنیا بگه کجا مثلا ایتالیا یا بورکینافاسو از این بازی مسخره خوششون میاد بابا فیفا همیشه بهتر بوده از نظر فوتبال حرفه ای آخه توی کدوم بازی دیدید که توی 10 ثانیه اول با آخرین درجه سختی بزنی توی گل واقعا تهوه ور هست که هنوز بعضی ها دارن تعریف پرو میکنن اونا روانی هستن چون فرق بین خوب و بد را تشخیص نمیدن آقا رکی میگه من فنم آره هستم چیز خوب را من دوست دارم حالا اگر پرو بهتر بود مثلا سود فروش فیفا میره توی جیب من که بگم خوب هست خب خوبه آخه من نمیدونم این کلمه گیم پلی نبود این پرو باز ها چی برای گفتن داشتن

آقا من پرو را هم بازی کردم به طرفداران فیفا میگم راحت باشید که هیچ چیزی را از دست ندادید و صد البته از بازی کردن یک بازی چرت و مزخرف جان سالم به در بردید گرافیکش که 0 گیم پلیش مثل همون قبل چرت هست و آسون فریم اینچیزا هم اصلا نداره همش تیک میزنه و کاملا یک اثر است که کسی که بازیش میکنه انگار داره از کونامی فحش میخوره تا حالا فوتبال ندیده بودیم که از نظر سیستم کم بیاره تازه این همه تبلیغ نسخه پورت شدس در حالی که فیفا با احترام هرچه تمام بازی جدیدی را برای pc باز ها ساخته تا چون سیستمشون ضعیفه مجبور نشن هی گرافیک بیارن پایین آقا من همیشه دونبال یک سوتی از این شرکت بودم که داد تا قبل هم من همیشه بازی را مسخره میدونستم ولی چیزی که هست توی ایران هرچی ملت از قدیم توی این کلوپ ها بازی میکردن چون همیشه این را بازی میکردن و فیفا نه به خاطر همین این را خوب میدونن در حالی که برای من با کارتون فوتبالیست ها فرقی نداره هرکی هم میگه جاهای دیگه دنیا بگه کجا مثلا ایتالیا یا بورکینافاسو از این بازی مسخره خوششون میاد بابا فیفا همیشه بهتر بوده از نظر فوتبال حرفه ای آخه توی کدوم بازی دیدید که توی 10 ثانیه اول با آخرین درجه سختی بزنی توی گل واقعا تهوه ور هست که هنوز بعضی ها دارن تعریف پرو میکنن اونا روانی هستن چون فرق بین خوب و بد را تشخیص نمیدن آقا رکی میگه من فنم آره هستم چیز خوب را من دوست دارم حالا اگر پرو بهتر بود مثلا سود فروش فیفا میره توی جیب من که بگم خوب هست خب خوبه آخه من نمیدونم این کلمه گیم پلی نبود این پرو باز ها چی برای گفتن داشتن

ا
دوست من شاید من بیسواد باشم ولی لطفا قبل از اینکه پستترو ارسال کنی یه بار بخونش

فکر میکنم شما روانی باشی که میتونی اینقدر چرت و پرت رو با هم ردیف کنی

جدا که بعضی ها اصلا رعایت ادب و نزاکت رو نمیکنند

آقایون ( مدیران سایت ) لطفا با ایشون برخورد کنید

آخرین ویرایش:
ببین عزیز من من وقتی پست دادم میدونستم اخطار میگیرم چون دیگه واقعا این پرو بازها دارن غیر منطقی عمل میکنن و آدم واقعا عصبانی میشه گفتم بزار هرچی توی دلم هست بگم آخه جانب داری از چیز بد من موندم آخه وقتی توی تاپیک کونامی شکست خورد بعد از اونهمه دلیل که کاملا واضح هست که بازی بدرد بخور نیست باز همه اومدن گفتن اینی که هست خوبه آخه دیگه چقدر کورکورانه همین طوری مثلا :(طرف میگه بازی آسون نشده سطح بازی شما بالا رفته یا مثلا یکی میگه چقدر سخت شده ) خوب چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است در کل اینجا بحث این حرفها نیست من فقط میگم آقا هرکی پرو دوست داره بره توی تاپیک خودش با هم نظراش بحث کنه چون اینجا بودن باعث میشه که واقعا سردرد آدم بگیره من که میرم فیفا بزنم حالشو ببرم شما هم لطف میکنید فیفا بازی نمیکنید():

من هم از مدیران سایت میخوام با کسانی که تو فروم فیفا راجع به پرو صحبت میکنن برخورد کنن
چون هم دعوا راه می افته هم فروم ماهیت خودش رو ازدست میده

نمیخواستم همچین پستی اینجا بدم ولی بعضیا نمیزارن دیگه....
ولی از این گیم پلی راحت pes ایرادی نمیگیرن مثل سوپر ماریو هست
همین یه جمله درک شما رو از یه بازی میرسونه.:laughing:..همین سوپرماریویی که شما مسخرش میکنی اگر نگیم بنیانگزار سبک پلتفرمر بوده حداقل در زمان خودش و حتی تا همین الان این سبکو به کمال خودش رسونده و همیشه از 20 سال پیش تا حالا بهترین گیمپلی رو در سبک خودش ارائه کرده...پس فکر میکنم این جمله شما تعریف از PES بود .نه؟؟!;) یه چیزه دیگه:شما تونستین سوپرماریوی اصلی رو تا آخرش برین که اینطوری میگین آسونه؟؟؟؟؟!
گیمپلی بسیارخوب هست وروش کارشده و برخلاف
این رقیب بسیارقدرتمندش کنامی
من هر دوی این بازیها رو بازی کردم و از دید من این 2 بازی خیلی فرق دارن باهم و مقایسشون اصلا عادلانه نیست...یه مثال براتون میزنم:شما Ps2 داشتی؟ روش بیشتر GT بازی میکردی یا Burnout ? بنظر من فیفا دقیقا مث گرانتوریسموه(گیم پلی واقعگرایانه-کند-اتومبیلهای لیسانس شده ی فراوان و...) و پرو هم مث Burnout میمونه(گیمپلی آرکید-سریع و پرهیجان-اتومبیل های تخیلی و ...) من به شخصه بیشتر GT رو سینگلپلیر بازی میکردم یعنی 1 نفره و Burnout رو با دوستان و فامیل وقتی که مثلا میومدن مهمونی....حالا شما بگو گیمپلی کدوم بهتره؟مسلما نمیشه گفت کدوم بهتره چون هر کدوم از این بازیا برای یه هدف خاص ساخته شده اند...فیفا برای بازی تکنفره و پرو برای بازی چند نفره;)
البته همه اینا نظر من بود...اگه کس(به فتح کاف):cheesygri دیگه ای نظری به غیر من داشت میتونه داشته باشه...
هنوز بعضی ها دارن تعریف پرو میکنن اونا روانی هستن
و
فکر میکنم شما روانی باشی که میتونی اینقدر چرت و پرت رو با هم ردیف کنی
اینا یه چیزیشون میشه ها...:biggrin1:
فعلا.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or