slip_knot
Loyal Member
دوست من اگه طرف حرفتون با من بود من میتونم قسم بخورم یکی از طرفدارا های پرو پا قرص فیفا هستم ولی وقتی فن یک بازی باشی باید حتما عیب و ایراد بازی رو هم در نظر بگیریآقا بزار تا یک کلام بگم تا همه چی حل بشه اینجا کسی نیومده ثابت کنه چی از چی بهتره اینجا داریم میگیم که 08 یک شاهکار هست حالا اون کسی که مثل این بچه فنای کوچولو هی میاد میگه فلان بده فلان بده ببخشیدا ولی واقعا کلمهی ...را براش باید به کار برد چون وقتی این دوستمون میگه از بازیکن ها به صورت کامل از تکنیکاشون موشن کپچر شده یعنی کار شده روی بازی حالا باز بیا بگو پرو نیازی نداره آره اول بره لیسانس تیمهاش را زیاد کنه نیازی نیست که موشن کپچر کنه همیشه هم میگم پرو چون آسونه همه خوششون میاد اسونی هم بخاطر نرم بودنش هست که اصلا به واقعیت نزدیک نیست در رابطه با دوستمون هم که به آسونی 08 عیب میگیره باید بگم شما یک سر بزن به دفیکالتی بازی و بزارش روی professional روی worldclass هم نه بعد ببینم چی میگه عزیز من الکی حرف نزنید من خودم به قولا توی گیم نت شاخ همه هستم توی 08 کم اووردم و هوش مصنوعی بالاست و شما اگر یک تورنومنت را درش برید به سختی بتونی دوم بشی چه برسه به قهرمان توی world calss که باید دیگه اینقدر تمرین داشته باشی تا فقط گل نخوری چون بازیکناشون همش دریبل میزنن راستی یک چیز جالب بگم که مثلا با آرسنال که بازی میکنید در بارهی ارسنونگر صحبت میکنه و بیوگرافیش را میگه حتی اگر ورزشکاه را در کشور های مختلف عوض کنید گوینده ورزشکاه هم زبونش عوض میشه
اصلا هم ادعای اینکه یک کارشناس بازی هستم رو نمیکنم ولی بعد از عمری فیفا بازی کردن بالاخره یکبار هم که میخوام عیب بازی رو بگم یهو میپرید وسط که بازی بلد نیستید
در ضمن من توی صفحه ی قبل هم گفتم من توی world class مقام قهرمانی آوردم بخدا چیزی هم بهم نمیماسه که دروغ بگم
با این حال بازم ممنون که به حرفم احترام قائل شدید!!!

خوب اینم که از FIFA 07 بود ....

طرف میگه بازی آسون نشده سطح بازی شما بالا رفته یا مثلا یکی میگه چقدر سخت شده ) خوب چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است در کل اینجا بحث این حرفها نیست من فقط میگم آقا هرکی پرو دوست داره بره توی تاپیک خودش با هم نظراش بحث کنه چون اینجا بودن باعث میشه که واقعا سردرد آدم بگیره من که میرم فیفا بزنم حالشو ببرم شما هم لطف میکنید فیفا بازی نمیکنید():