گیم پلی و گرافیک واقعا طرح اصلیشون با 07 یکیه ولی فقط توی جزییات مثل رگ های دست و طراحی صورت و جدا بودن پیرهن بهتره...........یعنی میگی گرافیکش وگیم پلی بهتر نشده؟؟!!!!!
البته نقاط ضعف هم داره مثلا تماشاچیها رو باید بهتر طراحی میکردن
ولی مهمترین حسنش اینه که گیم پلی واقعا شبیه واقعیت شده و خود من که از سیمولیتیگ(شبیه سازی)
در مورد بازیهای بیخود استفاده میکردم یه فصل کامل بازی کردم تا با اختلاف 2 امتیاز اون هم روی سمی
پروفشنال قهرمان شدم یکی دیگه از ضعفها کمبود استادیوم هست به جز تیمهایی که استادیوم اختصاصی
دارن تیمهای دیگه توی یک استادیوم مشابه بازی میکنن
من قبلا هم گفتم یه سری ازبچه ها میخوان نمونه واقعی رو بازی کنن که نمیشه این یه بازی گرافیکیگیم پلی و گرافیک واقعا طرح اصلیشون با 07 یکیه ولی فقط توی جزییات مثل رگ های دست و طراحی صورت و جدا بودن پیرهن بهتره...........
شما با اختلاف 2 امتیاز روی semi برنده شدید من یک جام رو بدون باخت روی World class تموم کردم!!!!!آنچنان هم سخت نبود:confused:
گیم پلی و گرافیک واقعا طرح اصلیشون با 07 یکیه ولی فقط توی جزییات مثل رگ های دست و طراحی صورت و جدا بودن پیرهن بهتره...........
شما با اختلاف 2 امتیاز روی semi برنده شدید من یک جام رو بدون باخت روی World class تموم کردم!!!!!آنچنان هم سخت نبود
من قبل از اینکه فن بوی pes باشم یکی از دوستداران شدید فیفا هستمشما حتما يا فن بوي pes2008
هستي يا اين بازي رو روي pc انجام دادي
واقعا 07كه هيچي در مقابل اين بازي نيست
من نميدونم چه جوري ميايين مقايسه ميكنين من الان هم 07 وهم 08 رو گزاشتم تو دستگاه
واقعا خدايي 07 رو ميبينم خندم ميگيره
خدايش كمي فقط كمي انصاف داشته باشيد
(دوستان شاید من نتونستم ولی همه چیز رو امتحان کردم سیو نکرد)(حتی تو منوی اول بازی گزیه ای برای دیدن REPLAY وجود نداره!)(07 رو 360 هم همین طور بود؟)اين نشون ميده اصلا شما فيفا بازي نكردي ... چون اون PES هستش كه شما بعد از گل مي تونيد خودتون زاويه درست كنيد ... فيفا از اول همين طوري بوده_برای INSTANT REPLAY باید حتما از رو منو برید یعنی وقتی گل میزنید خود بازی از چند زاویه گل رو نشون میده و شما نمیتونید دوربین رو کنترل کنید مگر این که از رو منو دوباره ببینید
نه ... به نظر من كه طبيعي ترين پوست تو بازي هاي فوتباله5_پوست بازی کنا شبیه پارافین میمونه ادم یاده فیلم HOUSE OF WAX میوفته
اگه شما آنلاين بازي نمي كني اين دليل نمي شه كه ea رو offline gaming تمركز كردهEA کلا بیشتر کارش رو قسمت BE A PRO OFFLINE GAME کار کرده که از نظر من مسخرست
فرق اين دوتا رو كسي مي فهمه كه يك عمره گيمره و 07 و 08 رو بعد از هم ميزاره رو كنسول رو امتحان مي كنهخلاصه به نطر من 08 هیچ تغییر خاصی نسبت به 07 نداره
كلا دسته ي 360 تو فوتبال خيلي قويهیکی از حسناش این که واقعا با دسته 360 همه چیز دستتونه

چون ليسانس نام و استيل 300-400 بازي كن و خريده و همشون اومدن تو استاديو و Motion Capture شدن و دريبل ها دقيقا مال همون بازي كنه و ساختگي نيستدریبل ها هم خیلی طبیعی کار شده

ماكه خودمون داريم با TELE بازي مي كنيم و صفا مي كنيم ...برای گمراه کردن همه عکس از دوربین PRO میندازن ولی اگه واقعا میخواید با 07 مقایسه کنید عکس از دوربین TELE بندازید.

من ادعایی نکردم که یه عمر گیمرم.دقیقا من اصلا فیفا باز نیستم.من نظرمو دادم ولی نمیدونستم فیفا ناموس داره که اگه ازش بد بگی بهش بر میخوره.فرق اين دوتا رو كسي مي فهمه كه يك عمره گيمره

ماشااله به گاد فادر گل اومد همه حرف هاي توي دل من رو زد منم چون اصولا بدمآقا بزار تا یک کلام بگم تا همه چی حل بشه اینجا کسی نیومده ثابت کنه چی از چی بهتره اینجا داریم میگیم که 08 یک شاهکار هست حالا اون کسی که مثل این بچه فنای کوچولو هی میاد میگه فلان بده فلان بده ببخشیدا ولی واقعا کلمهی ...را براش باید به کار برد چون وقتی این دوستمون میگه از بازیکن ها به صورت کامل از تکنیکاشون موشن کپچر شده یعنی کار شده روی بازی حالا باز بیا بگو پرو نیازی نداره آره اول بره لیسانس تیمهاش را زیاد کنه نیازی نیست که موشن کپچر کنه همیشه هم میگم پرو چون آسونه همه خوششون میاد اسونی هم بخاطر نرم بودنش هست که اصلا به واقعیت نزدیک نیست در رابطه با دوستمون هم که به آسونی 08 عیب میگیره باید بگم شما یک سر بزن به دفیکالتی بازی و بزارش روی professional روی worldclass هم نه بعد ببینم چی میگه عزیز من الکی حرف نزنید من خودم به قولا توی گیم نت شاخ همه هستم توی 08 کم اووردم و هوش مصنوعی بالاست و شما اگر یک تورنومنت را درش برید به سختی بتونی دوم بشی چه برسه به قهرمان توی world calss که باید دیگه اینقدر تمرین داشته باشی تا فقط گل نخوری چون بازیکناشون همش دریبل میزنن راستی یک چیز جالب بگم که مثلا با آرسنال که بازی میکنید در بارهی ارسنونگر صحبت میکنه و بیوگرافیش را میگه حتی اگر ورزشکاه را در کشور های مختلف عوض کنید گوینده ورزشکاه هم زبونش عوض میشه