Fifa08 شروعی دوباره برای فیفا

یعنی میگی گرافیکش وگیم پلی بهتر نشده؟؟!!!!!
البته نقاط ضعف هم داره مثلا تماشاچیها رو باید بهتر طراحی میکردن
ولی مهمترین حسنش اینه که گیم پلی واقعا شبیه واقعیت شده و خود من که از سیمولیتیگ(شبیه سازی)
در مورد بازیهای بیخود استفاده میکردم یه فصل کامل بازی کردم تا با اختلاف 2 امتیاز اون هم روی سمی
پروفشنال قهرمان شدم یکی دیگه از ضعفها کمبود استادیوم هست به جز تیمهایی که استادیوم اختصاصی
دارن تیمهای دیگه توی یک استادیوم مشابه بازی میکنن
گیم پلی و گرافیک واقعا طرح اصلیشون با 07 یکیه ولی فقط توی جزییات مثل رگ های دست و طراحی صورت و جدا بودن پیرهن بهتره...........
شما با اختلاف 2 امتیاز روی semi برنده شدید من یک جام رو بدون باخت روی World class تموم کردم!!!!!آنچنان هم سخت نبود:confused:

گیم پلی و گرافیک واقعا طرح اصلیشون با 07 یکیه ولی فقط توی جزییات مثل رگ های دست و طراحی صورت و جدا بودن پیرهن بهتره...........
شما با اختلاف 2 امتیاز روی semi برنده شدید من یک جام رو بدون باخت روی World class تموم کردم!!!!!آنچنان هم سخت نبود:confused:
من قبلا هم گفتم یه سری ازبچه ها میخوان نمونه واقعی رو بازی کنن که نمیشه این یه بازی گرافیکی
هست و محدودیت های خودش روداره در مورد قهرمانی رویه world class هم واقعا امیدوارم همینطور که میگی
باشه

شما با اختلاف 2 امتیاز روی semi برنده شدید من یک جام رو بدون باخت روی World class تموم کردم!!!!!آنچنان هم سخت نبود

شما حتما يا فن بوي pes2008
هستي يا اين بازي رو روي pc انجام دادي
واقعا 07كه هيچي در مقابل اين بازي نيست
من نميدونم چه جوري ميايين مقايسه ميكنين من الان هم 07 وهم 08 رو گزاشتم تو دستگاه
واقعا خدايي 07 رو ميبينم خندم ميگيره
خدايش كمي فقط كمي انصاف داشته باشيد

شما حتما يا فن بوي pes2008
هستي يا اين بازي رو روي pc انجام دادي
واقعا 07كه هيچي در مقابل اين بازي نيست
من نميدونم چه جوري ميايين مقايسه ميكنين من الان هم 07 وهم 08 رو گزاشتم تو دستگاه
واقعا خدايي 07 رو ميبينم خندم ميگيره
خدايش كمي فقط كمي انصاف داشته باشيد
من قبل از اینکه فن بوی pes باشم یکی از دوستداران شدید فیفا هستم
آخه اینقدر بزرگش میکنید که آدم مونده چی بگه
فیفا همیشه همینطور بوده که یکبار گرافیکش خوب میشه و توی نسخه های بعد تغییر گرافیکیش کم میشه این توی pes ها هم واضحه ولی شما میگید گرافیک باورنکردنیو اینجور چیزا خوب عزیز من این گرافیک و تکنولوژی nextgen grafic &AA توی نسخه ی 07 هم بود من پشت کاورش هم دارم میبینم...درسته 08 خیلی بهتر شده ولی نه اونقدر که بگید 07 رو میبینم خندم میگیره
یکی بچه ها گفت توی این شماره رونالدینهو تنها با یک دربازه بان هستش که این توی 07 هم بود
من نسخه ی 08 رو به هیچ عنوان روی پی سی بازی نکردم چون پی سی درست و حسابی ندارم و فقط برای نت هست
در کل من از فیفا خیلی خوشم میاد ولی شما ها میگید شروی دوباره و اینجور چیز ها بخدا من با 07 تفاوت آنچنانی نمیبینم
درسته یکم پر رویه ولی اگه میشه با عکس مقایسه 07 و 08 رو بگذاری(ببخشید زحمت میشه)اگر امکان داره البته.....وگرنه باشه منم حرف شما رو محترم میدونم و بیشتر توی گرافیک و گیم پلی دقت میکنم

البته باید ایرادات این بازی هم گفته بشه مثلا توی این نسخه من هوای بارانی ندیدم یا اینکه استادیوم
رئال مادرید لایسنس نشده که خیلی بده

این اولین فیفایی بود که رو کنسول بازی کردم.نظرم درباره 08:
1_اشتباه مثلا کوچیک ولی به نظر من وحشتناک اونم وقتی اوت میشه داور سوت نمیزنه!داور توی مسابقه نیست فکر کنم فیفا 06 داور داشت
2_برای INSTANT REPLAY باید حتما از رو منو برید یعنی وقتی گل میزنید خود بازی از چند زاویه گل رو نشون میده و شما نمیتونید دوربین رو کنترل کنید مگر این که از رو منو دوباره ببینید
3_وحشتناک ترین قسمت موضوع نمیتونید REPLAY رو سیو کنید:eek:(دوستان شاید من نتونستم ولی همه چیز رو امتحان کردم سیو نکرد)(حتی تو منوی اول بازی گزیه ای برای دیدن REPLAY وجود نداره!)(07 رو 360 هم همین طور بود؟)
4_از توی بازی نمیتونید کاپیتان رو تغییر بدید مگر این که کاپیتان رو تعویض کنید
5_پوست بازی کنا شبیه پارافین میمونه ادم یاده فیلم HOUSE OF WAX میوفته
EA کلا بیشتر کارش رو قسمت BE A PRO OFFLINE GAME کار کرده که از نظر من مسخرست
منظورشم از NEXT GEN همون دوربین PRO هست که وقتی میدوید دوربین مثل GOW حالت شناور داره ولی به نظر من بازم این به درد نمیخوره چون ادم کامل دید نداره
خلاصه به نطر من 08 هیچ تغییر خاصی نسبت به 07 نداره فقط ابتکارشون تو منوی اول بازی خیلی جالبه
ولی یکی از حسناش این که واقعا با دسته 360 همه چیز دستتونه برای دریبل ها هم خیلی طبیعی کار شده.
برای گمراه کردن همه عکس از دوربین PRO میندازن ولی اگه واقعا میخواید با 07 مقایسه کنید عکس از دوربین TELE بندازید.

_برای INSTANT REPLAY باید حتما از رو منو برید یعنی وقتی گل میزنید خود بازی از چند زاویه گل رو نشون میده و شما نمیتونید دوربین رو کنترل کنید مگر این که از رو منو دوباره ببینید
اين نشون ميده اصلا شما فيفا بازي نكردي ... چون اون PES هستش كه شما بعد از گل مي تونيد خودتون زاويه درست كنيد ... فيفا از اول همين طوري بوده
5_پوست بازی کنا شبیه پارافین میمونه ادم یاده فیلم HOUSE OF WAX میوفته
نه ... به نظر من كه طبيعي ترين پوست تو بازي هاي فوتباله
EA کلا بیشتر کارش رو قسمت BE A PRO OFFLINE GAME کار کرده که از نظر من مسخرست
اگه شما آنلاين بازي نمي كني اين دليل نمي شه كه ea رو offline gaming تمركز كرده
خلاصه به نطر من 08 هیچ تغییر خاصی نسبت به 07 نداره
فرق اين دوتا رو كسي مي فهمه كه يك عمره گيمره و 07 و 08 رو بعد از هم ميزاره رو كنسول رو امتحان مي كنه
یکی از حسناش این که واقعا با دسته 360 همه چیز دستتونه
كلا دسته ي 360 تو فوتبال خيلي قويه ;)
دریبل ها هم خیلی طبیعی کار شده
چون ليسانس نام و استيل 300-400 بازي كن و خريده و همشون اومدن تو استاديو و Motion Capture شدن و دريبل ها دقيقا مال همون بازي كنه و ساختگي نيست ;)
برای گمراه کردن همه عکس از دوربین PRO میندازن ولی اگه واقعا میخواید با 07 مقایسه کنید عکس از دوربین TELE بندازید.
ماكه خودمون داريم با TELE بازي مي كنيم و صفا مي كنيم ...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
============================================
اينا نظر شخصي من بود ... ولي نظر خيلي از بچه ها با من يكي اند ;)

این فنبوی های pes اینجا رو به گند کشیدن خیلی هم سعی میکنن نشون ندن که فن بوی هستن
لطفا برید به تاپیک مخصوص pes هر چقدر میخواهید سر فیفا داد بزنید دست خودشون نیست
دوست دارن مجانی اسپانسر pes باشن

فرق اين دوتا رو كسي مي فهمه كه يك عمره گيمره
من ادعایی نکردم که یه عمر گیمرم.دقیقا من اصلا فیفا باز نیستم.من نظرمو دادم ولی نمیدونستم فیفا ناموس داره که اگه ازش بد بگی بهش بر میخوره.
در مورد این که بنده انلاین باز نیستم(قبل این که اکانتم تموم بشه شب تا صبح تو لایو بودم)اکانت 13 ماهه هفته دیگه میرسه دستم ادت میکنم تا تجربه بازی کردن با یه گیمر واقعی رو داشته باشم.حال quote نوشتن نداشتم شرمنده که جوابتو یه جا دادم

سلام به بچه های گل راستش منم در مورد فیفا 08 میخواستم نظرم رو بگم ....
به نظر من(EA) برای این بازی سنگ تموم گذاشته از نظر گرافیک حرف نداره. بازی زیباتر شده جذاب شده مخصوصا از دوربین (pro) در بازی وچیزهای زیاد که حال نوشتن همه رو ندارم:blushing: من که باهاش حال کردم:love:

آقا بزار تا یک کلام بگم تا همه چی حل بشه اینجا کسی نیومده ثابت کنه چی از چی بهتره اینجا داریم میگیم که 08 یک شاهکار هست حالا اون کسی که مثل این بچه فنای کوچولو هی میاد میگه فلان بده فلان بده ببخشیدا ولی واقعا کلمهی ...را براش باید به کار برد چون وقتی این دوستمون میگه از بازیکن ها به صورت کامل از تکنیکاشون موشن کپچر شده یعنی کار شده روی بازی حالا باز بیا بگو پرو نیازی نداره آره اول بره لیسانس تیمهاش را زیاد کنه نیازی نیست که موشن کپچر کنه همیشه هم میگم پرو چون آسونه همه خوششون میاد اسونی هم بخاطر نرم بودنش هست که اصلا به واقعیت نزدیک نیست در رابطه با دوستمون هم که به آسونی 08 عیب میگیره باید بگم شما یک سر بزن به دفیکالتی بازی و بزارش روی professional روی worldclass هم نه بعد ببینم چی میگه عزیز من الکی حرف نزنید من خودم به قولا توی گیم نت شاخ همه هستم توی 08 کم اووردم و هوش مصنوعی بالاست و شما اگر یک تورنومنت را درش برید به سختی بتونی دوم بشی چه برسه به قهرمان توی world calss که باید دیگه اینقدر تمرین داشته باشی تا فقط گل نخوری چون بازیکناشون همش دریبل میزنن راستی یک چیز جالب بگم که مثلا با آرسنال که بازی میکنید در بارهی ارسنونگر صحبت میکنه و بیوگرافیش را میگه حتی اگر ورزشکاه را در کشور های مختلف عوض کنید گوینده ورزشکاه هم زبونش عوض میشه

آقا بزار تا یک کلام بگم تا همه چی حل بشه اینجا کسی نیومده ثابت کنه چی از چی بهتره اینجا داریم میگیم که 08 یک شاهکار هست حالا اون کسی که مثل این بچه فنای کوچولو هی میاد میگه فلان بده فلان بده ببخشیدا ولی واقعا کلمهی ...را براش باید به کار برد چون وقتی این دوستمون میگه از بازیکن ها به صورت کامل از تکنیکاشون موشن کپچر شده یعنی کار شده روی بازی حالا باز بیا بگو پرو نیازی نداره آره اول بره لیسانس تیمهاش را زیاد کنه نیازی نیست که موشن کپچر کنه همیشه هم میگم پرو چون آسونه همه خوششون میاد اسونی هم بخاطر نرم بودنش هست که اصلا به واقعیت نزدیک نیست در رابطه با دوستمون هم که به آسونی 08 عیب میگیره باید بگم شما یک سر بزن به دفیکالتی بازی و بزارش روی professional روی worldclass هم نه بعد ببینم چی میگه عزیز من الکی حرف نزنید من خودم به قولا توی گیم نت شاخ همه هستم توی 08 کم اووردم و هوش مصنوعی بالاست و شما اگر یک تورنومنت را درش برید به سختی بتونی دوم بشی چه برسه به قهرمان توی world calss که باید دیگه اینقدر تمرین داشته باشی تا فقط گل نخوری چون بازیکناشون همش دریبل میزنن راستی یک چیز جالب بگم که مثلا با آرسنال که بازی میکنید در بارهی ارسنونگر صحبت میکنه و بیوگرافیش را میگه حتی اگر ورزشکاه را در کشور های مختلف عوض کنید گوینده ورزشکاه هم زبونش عوض میشه
ماشااله به گاد فادر گل اومد همه حرف هاي توي دل من رو زد منم چون اصولا بدم
مياد نيونم با كسايي كه رابطه دارم شكر اب نشه چيزي نگفتم

به قران قسم بهترين فوتبال موجود در دنيا همينه هيچ فوتبالي هم رو دستش نمياد تا نمره هاي بعدي از
سري فوتبال هاي كونامي و خودEA

با سلام خدمت تمام دوستان.اول از همه بگم قرار نیست ملت بیان اینجا فقط از خوبی های بازی بگن.به ه حال بدی هم داره.ولی بعضی خیلی خوشون میاد ولی بعی دیگه نه.اول بگم که من از فیفا97 تا حالا همه رو البته رو pcبازی کردم و هر بدی هئ که داشته خیلی بهش علاقه داشتم.سیستم pc من هم تقریبا هئیشه خوب بوده.اینم بگم که pes تا حالا بازی نکردم.بنابر این اصلا مقایسه هئ نمیتونم بکنم.شرکت کونامی و ea هم هیچ کدوم نه به من و نه به بابام پولندادن.کلا فیفا 08 خیلی طبیعی شده.باید فوتبال بازی کنی تا بتونی ببری.اینم بگم که من word class بازی میکنم.بازیمم بد نیست.بازی به اون سختی که بعضی میگن نیست!کلا از جهاتی خوب شده و از جهاتی بد.هنوز مثل 07 متونی با یک بازیکن سرعتی مثل کریس رونالدو ازلب خط زمین خودت بندازی تادروازه حریف بری!!!تماشا گرا خیلی بد طراحی شدن.سرعت بازی خیلی کمه.بازی کنده.یکی دیدم اینجا گفت به خاطراینکه طبیعی شده!!! واقا حساس شدم ببینم واقعا بازی واقعی هم همینه؟!!رو بازی هایی که tv پخش میکنه رو سرعتش دقت کردم.علارقم تمام علاقم به فیفا ولی سرعت گردش توپ,و دویدن بازیکن ها وااقا پایین.کلا این اولین فیفایی بو که رو xbox بازی کردم.هوش مصنوعی محشره.بازیکن سمترایتدیگه فقط اون سمت نمبنیش واگه شرایط بازی ایجاب کنه چپ هم میبینیشوفیفا همیشه تو جزعیات عالی بوده.ولی این بار عالی تر.تو بازی نمیتونی تنظیمات اختصاصی زیادی داشته باشی.مثلا دوربینش منو راضینمیکنه.کلا بازیه خوبیه ولی انتظارم بیشتر بود.منو راضی نکرد.همه چیزایی هم که گفتم واسه world class هستش.هستش.به هرحال این نظر من بود.واسه نظر بقیه هم احترام قابه نظر بقیه هم احترام میزارم.اگه هم کسی ناراحته از حرفماصلا برام مهم نیست.خلاصه کلام بزرگتربن عیب سرعتش هست که فقط میشه گفت شبیه سرعت لیگ ایرانه.اگه سرعت بازی رو با لیگ انگلستان مقایسه کنید اونوقت ...زمین استادیوم ها مثل همه فیفاهی قبلی اندازه همن.این ضعف بزرگیه.بهترین چیز بازی هوش مصنوعیشه که عالیه.دوستان اگه نظری در مرد حرفام چه موافق وچه مخالف دارن بگن.اینم بگم که تو تایپ قارسی مشکل دارم.اینم نوشتنش 1 ساعت طول کشید!!!به خاطره همینه که کلا پست کم میدم.نوشتم هم که دارم میبینم کلی ایراد داره که نمیدونم چرا نمیشه تصحیح کردتش.دوستان به بزرگیه خودشون ببخشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or