اصلا انگار لباس از تن جداست كاري كه هنوز پي اي اس نتونسه بكنه با ايني كه خودم هم يه جورايي طرفدار پي اس اس هستم اما فيفا فوقاعاده كار كرده
الكي نبوده كه من اين توپيك رو زدم:biggrin1:
الكي نبوده كه من اين توپيك رو زدم:biggrin1:
تكون . اونم چه تكوني جيگرت حال مياد واقعا 6 تومن رولباس بازیکنا تکون میخوره؟؟؟
خود ea اعلام كرده بود ميشه گلهاررد و در xblبراي دانلود به نمايش گزاشتکسی نیست جواب سوالات منو بلد باشه؟
کسی نیست جواب سوالات منو بلد باشه؟
و تماشاگرها هم تشویقش میکنن.حتی اگه یک بازیکن رو هم بخرید بازهم اول بازی اسم اون اعلام میشه.(منظورم اینه که مثل یه نوار ضبط شده نیست).

موقع حمله ها اگر به گزارش هم دقت کنی موقعی که پشت محوطه 18 هستی و هی پاس بدی میگه توپ های زیادی رد و بدل میشه وکسی نمیشوته و وقتی که میشوتی میگه موقعیت خوبی بود(که اگه توپ رو دروازبان بگیره)که به راحتی از دست داد کلا گزارشش شور هیجان بازی رو سه چندان میکنه به جای دو چندانچرا راجع به گزارشگرش ومفسرش چیزی نمیگید واقعا محشره (در حین بازی با منچستر متوجه شدم که
مفسربازی عملکرد هر بازیکن رومتابق با نمایش اون درهمون فصل بررسی میکنه!!!!مثلا من با ارسنال 1
فصل قهرمان شدم و ون پرسی اقای گل شد درفصل بعد که بازی میکردم وبازیکن نامبرده دوچار مصدومیت شد
گزارشگرش گفت این بازیکن با گلهاش درفصل گزشته کمک زیادی به قهرمانی تیمش کرد)!!!!!!!
شما اگر 07 رو بازی کرده باشی متوجه تغییر آنچنانی نمیشی به جون خودمگیم اسپات:5/8
اگه لیسانس ایران رو میگرفتن مثلا مزدک یا عادل میومد گزارش میکرد آدم به گزارش بیشتر اهمیت میداد تا بازیپ.ن : یه نکته هم اضافه کنم وقتی شما در کشورهایی مثل آلمان، ایتالیا، فرانسه و.... بازی می کنید گوینده ی ورزشگاه به زبان رسمی اون کشور صحبت میکنه و تیم ها و بازیکن هارو معرفی میکنه.
یعنی میگی گرافیکش وگیم پلی بهتر نشده؟؟!!!!!موقع حمله ها اگر به گزارش هم دقت کنی موقعی که پشت محوطه 18 هستی و هی پاس بدی میگه توپ های زیادی رد و بدل میشه وکسی نمیشوته و وقتی که میشوتی میگه موقعیت خوبی بود(که اگه توپ رو دروازبان بگیره)که به راحتی از دست داد کلا گزارشش شور هیجان بازی رو سه چندان میکنه به جای دو چندان
شما اگر 07 رو بازی کرده باشی متوجه تغییر آنچنانی نمیشی به جون خودم
اگه لیسانس ایران رو میگرفتن مثلا مزدک یا عادل میومد گزارش میکرد آدم به گزارش بیشتر اهمیت میداد تا بازی
مثل فیفا 2000 تا 2003 های ادیت شده ی ایرانی ها که عادل و خیابانی گزارش میکردن که 2-3 تا کلمه بیشتر نبود ولی بازم بیشتر حال میداد