Fifa08 شروعی دوباره برای فیفا

اصلا انگار لباس از تن جداست كاري كه هنوز پي اي اس نتونسه بكنه با ايني كه خودم هم يه جورايي طرفدار پي اس اس هستم اما فيفا فوقاعاده كار كرده
الكي نبوده كه من اين توپيك رو زدم:biggrin1:

لباس بازیکنا تکون میخوره؟؟؟
تكون . اونم چه تكوني جيگرت حال مياد واقعا 6 تومن رو
پاي يكي از بهترين بازي ها دادم
فوتبال فوق العاده اي هست نگيري از دستت پريده

کسی نیست جواب سوالات منو بلد باشه؟
خود ea اعلام كرده بود ميشه گلهاررد و در xblبراي دانلود به نمايش گزاشت
ولي من نفهميدم هر چي گشتم هم نتونستم پيدا كنم

سوال دوم رو متوجه نشدم منظورت رو بد رسوندي؟

کسی نیست جواب سوالات منو بلد باشه؟

دومین و سومین سوالت رو هم من میدم که شاید درست باشه
2.اصولا ضربه ی کاشته هارو با 2 کلید RB&LB میشه 2 نفره کرد(شاید)
3.start.....status manege(فکر کنم...یک چیزی توی همین مایه ها).... با RT بیا راست ....یک گزینه هست که عکس پرچم کرنر یا توپ گذاشته که بری روش میتونی بازیکن مورد نظر رو بگذاری

یه چیز این بازی که واقعا خداست اینه که اول بازی گوینده استادیوم اسم بازیکنهای داخل زمین رو اعلام میکنه(مثل استادیوم آزادی:biggrin1:) و هر موقع که گل زده میشه گوینده استادیوم اسم گلزن رو میگه:eek: و تماشاگرها هم تشویقش میکنن.حتی اگه یک بازیکن رو هم بخرید بازهم اول بازی اسم اون اعلام میشه.(منظورم اینه که مثل یه نوار ضبط شده نیست).

واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی گرافیک بازی رو امروز دموشو دیدم.باورررررررررررررررررررررررررممممممممممممم نمیشد انقدر گرافیکش بالا باشه وحشتناکه فوق العادهههههههههههههههههههههههههههههههههه اس بی نظیرهههههههههههههههههههه غیر قابلللللللللللللههههههههههههههههههههههههههه تصوووووووووووووووووووووووووورررررره
یه چیز میگم یه چیز میشنوید فقط ببینید
وقتی دم غروب بود Hdr خودنمایی کرد و چنان نورپردازیی کرد رو زمین و بازیکنا و تماشاچیا که تو عمرم همچین نورپردازی طبیعی و باحالی ندیده بودم
پیکسل شیدر و Soft Shadows تو بازی بطرز عجیبی رو صورت و لباس و طراحی بازیکنا بکار گرفته شدن.مثلا سایه چین چین هایی که بر اثر حرکت بوجود میان روی لباس میفته روی هم دیگه و سایه هایی درست میکنه که هیچ فرقی با فیلم نداره و پیکسل شیدر جوری روی تکسچر لباس بازیکنا تاثیر گذاشته که واقعا آدم احساس میکنه لباس بازیکنا نایلونیه.
فوق العاده اس در یک کلام(جبران تمام فیفاهای افتضاح این چند سال رو کرد)

چرا راجع به گزارشگرش ومفسرش چیزی نمیگید واقعا محشره (در حین بازی با منچستر متوجه شدم که
مفسربازی عملکرد هر بازیکن رومتابق با نمایش اون درهمون فصل بررسی میکنه!!!!مثلا من با ارسنال 1
فصل قهرمان شدم و ون پرسی اقای گل شد درفصل بعد که بازی میکردم وبازیکن نامبرده دوچار مصدومیت شد
گزارشگرش گفت این بازیکن با گلهاش درفصل گزشته کمک زیادی به قهرمانی تیمش کرد)!!!!!!!:eek:

خيلي بازيه باحاليه ...
من مي خوام بگيرم :laughing:
بچه ها مي گن اگه تكل خفن كني پاي يارو زخم مي شه :eek::eek:
----------
بچه هاي PS2 باز گمورن :laughing::laughing:
هي ميان اينجا ميگين گرافيك كمه ... من داشتم به اشتباه مي افتادم :evil:

تو فیفا 08 Nextgen چیزی که در مورد گرافیک و انیمیشن ها خیلی مورد توجه من قرار گرفت اینا بود :
1- نورپردازی واقعا عالی بخصوص در cutscene های بازی
2- لباس کاملا انعطاف پذیر بازیکن ها، چروک خوردن واقعا طبیعی در هنگام حرکت و جزئیات بسیار بالا که حتی در بعضی صحنه ها بافت تار و پود لباس هم مشخص است.
3- ماهیچه ها و رگ ها و موهای دست و پای بازیکن ها واقعا عالی و پر جزئیات
4- موهای سر بازیکن ها بسیار طبیعی و قابلت حرکت و تکان خوردن موها
5- چمن زیبا و طبیعی
6- AA خوب و کم نقص
7- انیمیشن بازیکن ها واقعا پیشرفت بسیاری داشته و اصلا قابل مقایسه با بازی های قبلی نیست.

و اما نکات منفی :
1- نبود داور و کمک داور های در حال بازی کردن
2- تماشا چیان 3 بعدی ولی نه چندان جالب بخصوص از نظر AA
3-کمرنگ شدن چمن بازی در شرایط در حال بازی نسبت به Cutscene ها ( البته این مشکل رو میتونید با تنظیم کنتراست و روشنایی از داخل بازی برطرف کنید)

پ.ن : یه نکته هم اضافه کنم وقتی شما در کشورهایی مثل آلمان، ایتالیا، فرانسه و.... بازی می کنید گوینده ی ورزشگاه به زبان رسمی اون کشور صحبت میکنه و تیم ها و بازیکن هارو معرفی میکنه.

چرا راجع به گزارشگرش ومفسرش چیزی نمیگید واقعا محشره (در حین بازی با منچستر متوجه شدم که
مفسربازی عملکرد هر بازیکن رومتابق با نمایش اون درهمون فصل بررسی میکنه!!!!مثلا من با ارسنال 1
فصل قهرمان شدم و ون پرسی اقای گل شد درفصل بعد که بازی میکردم وبازیکن نامبرده دوچار مصدومیت شد
گزارشگرش گفت این بازیکن با گلهاش درفصل گزشته کمک زیادی به قهرمانی تیمش کرد)!!!!!!!
موقع حمله ها اگر به گزارش هم دقت کنی موقعی که پشت محوطه 18 هستی و هی پاس بدی میگه توپ های زیادی رد و بدل میشه وکسی نمیشوته و وقتی که میشوتی میگه موقعیت خوبی بود(که اگه توپ رو دروازبان بگیره)که به راحتی از دست داد کلا گزارشش شور هیجان بازی رو سه چندان میکنه به جای دو چندان

گیم اسپات:5/8
شما اگر 07 رو بازی کرده باشی متوجه تغییر آنچنانی نمیشی به جون خودم

پ.ن : یه نکته هم اضافه کنم وقتی شما در کشورهایی مثل آلمان، ایتالیا، فرانسه و.... بازی می کنید گوینده ی ورزشگاه به زبان رسمی اون کشور صحبت میکنه و تیم ها و بازیکن هارو معرفی میکنه.
اگه لیسانس ایران رو میگرفتن مثلا مزدک یا عادل میومد گزارش میکرد آدم به گزارش بیشتر اهمیت میداد تا بازی
مثل فیفا 2000 تا 2003 های ادیت شده ی ایرانی ها که عادل و خیابانی گزارش میکردن که 2-3 تا کلمه بیشتر نبود ولی بازم بیشتر حال میداد

موقع حمله ها اگر به گزارش هم دقت کنی موقعی که پشت محوطه 18 هستی و هی پاس بدی میگه توپ های زیادی رد و بدل میشه وکسی نمیشوته و وقتی که میشوتی میگه موقعیت خوبی بود(که اگه توپ رو دروازبان بگیره)که به راحتی از دست داد کلا گزارشش شور هیجان بازی رو سه چندان میکنه به جای دو چندان

شما اگر 07 رو بازی کرده باشی متوجه تغییر آنچنانی نمیشی به جون خودم

اگه لیسانس ایران رو میگرفتن مثلا مزدک یا عادل میومد گزارش میکرد آدم به گزارش بیشتر اهمیت میداد تا بازی
مثل فیفا 2000 تا 2003 های ادیت شده ی ایرانی ها که عادل و خیابانی گزارش میکردن که 2-3 تا کلمه بیشتر نبود ولی بازم بیشتر حال میداد
یعنی میگی گرافیکش وگیم پلی بهتر نشده؟؟!!!!!
البته نقاط ضعف هم داره مثلا تماشاچیها رو باید بهتر طراحی میکردن
ولی مهمترین حسنش اینه که گیم پلی واقعا شبیه واقعیت شده و خود من که از سیمولیتیگ(شبیه سازی)
در مورد بازیهای بیخود استفاده میکردم یه فصل کامل بازی کردم تا با اختلاف 2 امتیاز اون هم روی سمی
پروفشنال قهرمان شدم یکی دیگه از ضعفها کمبود استادیوم هست به جز تیمهایی که استادیوم اختصاصی
دارن تیمهای دیگه توی یک استادیوم مشابه بازی میکنن

میشه بگید چند تیم ملی در بازی وجود داره و از آسیا چه تیم هایی داخلش هستند ؟؟؟؟؟ :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or