FIFA World Cup 2014: Brazil | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از دوستان خواهش میکنم فایل آخرین آپدیت اسکواد رو که حدودا 4 مگ هست رو بزارن واسه دانلود جون باباتون اگه میتونید پشت گوش نندازین خدا خیرتون بده [-o

من رو قد بازیکنا خیلی حساسم!!!:(
از شانس بدم هم چندتا از بازیکنای مورد علاقم تو ایران قدشون درست نیست!!!:-&(مخصوصآ انصاریفرد و حاج صفی!)
چطوری میشه اینو به گوش ea رسوند تا تو اپدیت بعدی حداقل قد 23 بازیکن اصلیمونو درست کنه؟دوستان اگه کسی میتونه این کارو بکنه دریغ نکنه خواهشآ!!!:x
(قدرت بدنی(streangh) انصاریفرد رو هم خیلی پایین دادن!!!با اون فیزیک عالی کریم حداقل 75 باید میشد ولی حوالی 40 هست یه اشاره ای به اینم بکنین!کلا کریم رو خیلی فانتزی درست کردن!!!:d:()
فک کنم اگه یه اشاره ای بهش بشه و ببین درست میکنن چون کاری نداره و بازیشونو کامل تر میکنه...:d
الان به خاطر قد نادرست انصاریفرد خط حملم با ایران اون زهری که باید داشته باشه رو نداره:d و مجبور میشم تیم دیگه ای بردارم!!!:(تو دفاع هم چندین باز از روی سر حاج صفی گل خوردم!!!(بازیکن 177 سانتی رو 168 کردن!!!):(

آپدیت ترکیبها رو انجام دادم ولی تو قسمت مقدماتی جام جهانی بازی های خانگی ایران تو ورزشگاه آمستردام انجام میشه موقعی که پلی میکنم دستگاه فریز میکنه برا کسی این اتفاق افتاده؟

آپدیت ترکیبها رو انجام دادم ولی تو قسمت مقدماتی جام جهانی بازی های خانگی ایران تو ورزشگاه آمستردام انجام میشه موقعی که پلی میکنم دستگاه فریز میکنه برا کسی این اتفاق افتاده؟
از دو نفر پرسیدم براشون اتفاق افتاده حالا چیکار بایدکرد؟

Last edited by a moderator:
منم وقتی اپدیت کردم بازی تیم ملی رفت تو ورزشگاه امستردام ارنا و بار اول فریز کرد ولی بعد از ریست کردن کنسول تونستم وارد بازی بشم!
یه 20 باری ریستارت کردم نشد حتی سیو رو از اول ریختم نشد حالا دیگه بیخیال بازی های خونگی شدم میزنم سیمولیشن بره)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or