FIFA World Cup 2014: Brazil | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا بازي آنلاينش چه صفايي داره :))
aqyje7yr.jpg

با افتخار باختم

Sent from my iPhone using Tapatalk

من خودم بازي رو رايت كردم ولي درايوم ihas نبود و وقتي ايميج رو چك كردم همه گزينه سبز بودن به غير از اون پچش. من تو سايت xbox pirate خوندم اشكالي نداره پچ نيومده ميتوني لايو بازي كني
حالا بازي كنم يا نه ايميج هم به صورت كامل رايت كردم

Sent from an iPhone to hidden planets

سلام با این پینگ میتونم بازی کنم؟
بنظرتون خطم نویز داره؟چون بیشتر رو 203 هست و بعضی اوقاتش پینگم یهو میره بالا و بعد میاد پایین

- - -ویرایش - - -

خطی هم که باهاش adsl دارم splitter نداره

سلام با این پینگ میتونم بازی کنم؟
بنظرتون خطم نویز داره؟چون بیشتر رو 203 هست و بعضی اوقاتش پینگم یهو میره بالا و بعد میاد پایین

- - -ویرایش - - -

خطی هم که باهاش adsl دارم splitter نداره

با لگ فراوان میشه بازی کرد. البته شاید بعضی بازیا اصلا لگ نداشته باشید به خاطر مکان حریف.

- - -ویرایش - - -

هنوز وقت نشده نسخه جام جهانی رو بازی کنم ... دوستان تفاوت محسوسی هم صورت گرفته در گیم پلی یا ... ؟!

اگه منظورتون فرقش با Fifa 14 هست : طرفدارهاش طراحی بهتری دارن همراه با استادیوم ها - سانتر ها و پاس های هوایی خیلی تغییر کرده و سخته زدنشون - هنگام ضربات شروع مجدد میتونید تاکتیکی کار کنید - نسبت به Fifa 14 راحتتر میشه گل زد - گرافیک چمن بهتر شده یکم - انیمیشن های جدید برای دروازه بان اضافه شده - مربیان تیم ها لایسنس شدن و ... ( کلا ارزش بازی کردن داره )

- - -ویرایش - - -

اينم حرفيه من بعيد ميدونم اصلا اپديتي بياد واسه فيفا ١٤ مرتب مياد
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

آخه تو فیفا 14 لیگ های جهانی هستن و چون الان دارن برگزار میشن ، قدرت بازیکنا نسبت به عملکردشون تغییر میکنه ولی چون جام جهانی شروع نشده آپدیتی برای تیم ها نمیاد. اگه جام جهانی شروع بشه اونقدری آپدیت میده EA که خسته بشیم از دانلود کردن:d ( بخاطر قسمت Story of Finals دارم اینو میگم )

این تیمای 2,3 ستاره خیلی خیلی بهتر از تیمای 5 ستاره هستن! :| من اولا که بازی میکردم همش ایرانو برمیداشتمو راحت همه رو میبردم ولی خوب بعدا چون حریف پیدا نمیشد آرژانتینو برداشتم. با آرژانتین هر چی تیم 5 ستاره هست رو راحت میبرم ولی هر وقت به عراقی، توگویی، بورکینافاسویی چیزی میخورم میترکم. :|:دی با ایرانم که بازی میکردم طرف یه تیم نیم ستاره برداشت 3-0 برد منو. :| اصلا نمیدونم قضیه چیه انگار بازی واسه تیمای ضعیف تر یه سری آوانتاژ در نظر میگیره. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or