FIFA World Cup 2014: Brazil | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فریز که نمی‌شه ولی لامصب تو Practice های قبل بازی، خیلی افت فریم داره :|
من road to rio رو با ایران شروع کردم بازی اول با بوسنی بود بازی بعدی با الجزایر به محض اینکه بازی با الجزایر رو خواستم شروع کنم فریز کرد!!! الان دو سه بار این اتفاق افتاده ولی با تیمهای دیگه اینطوری نمیشه...ورزشگاه تیم ایران هم شده امستردام ارنا!
حالا من تو حساب توئیتر EA توئیت کردم این مشکلو ولی نمیدونم اتفاقی میافته یانه؟

من road to rio رو با ایران شروع کردم بازی اول با بوسنی بود بازی بعدی با الجزایر به محض اینکه بازی با الجزایر رو خواستم شروع کنم فریز کرد!!! الان دو سه بار این اتفاق افتاده ولی با تیمهای دیگه اینطوری نمیشه...ورزشگاه تیم ایران هم شده امستردام ارنا!
بله دوست عزیز فقط با تیم ملی مشکل داره من تو این 20 سال بازیکردنم یه همچین مشکلیو اونم بازی که توش تیم ملی و داره ندیده بودم:oops: اینم شانس ما دیگه هر کاری هم کردم درست نشد که نشد حالا ببین توئیتشون چی میگه خبر بده :-w

آخرین ویرایش:
درووووووووووووووووووود بر شرفت ای بزرگ مررررررررررررد:) فقط اگه میشه یه لطفی کن جدید ترش رو بزار این آپدیت خیلی جدید نیست مثلا ریبری هنوز تو فرانسس یا خلعتبری تو ایرانه:(
داداش چون من دستگام jtag هست نمی تونم به لایو وصل شم . اینم از سایت xboxiso با کلی گشتن پیدا کردم .فقطم به خاطر شما که درخواست دادی گذاشتم . دیگه شرمنده همین از دست من بر می یاد

داداش چون من دستگام jtag هست نمی تونم به لایو وصل شم . اینم از سایت xboxiso با کلی گشتن پیدا کردم .فقطم به خاطر شما که درخواست دادی گذاشتم . دیگه شرمنده همین از دست من بر می یاد

همینشم کارمو راه انداخت خیلی بزرگواری کردی دوست عزیز دستت درد نکنه:x:)

همینشم کارمو راه انداخت خیلی بزرگواری کردی دوست عزیز دستت درد نکنه:x:)
این اپدیت اخر دوست عزیز مشکل سازه...وقتی اپدیت میکنی و با ایران میخوای مقدماتی رو شروع کنی فریز میکنه بازی!

- - -ویرایش - - -

از لینک بالایی دانلود کردم این اپدیت رو چطوری انجام بدم؟ با فلش؟

این اپدیت اخر دوست عزیز مشکل سازه...وقتی اپدیت میکنی و با ایران میخوای مقدماتی رو شروع کنی فریز میکنه بازی!

- - -ویرایش - - -

از لینک بالایی دانلود کردم این اپدیت رو چطوری انجام بدم؟ با فلش؟

فقط رو جیتگ کار میده!

- - -ویرایش - - -

چجورب دانلود میشه؟؟ هرکاری میکنم نمیشه...

باید عضو اون سایته بشی،عضویتشم 30 ثانیه بیشتر کار نداره.

با یک آپدیت جدید مشکل حل شد به دانلود ترکیبها برین یکبار دیگه ترکیبهارو دانلود کنین حله چشاتوننننننننن:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or