احتمالا خودتم یا بارسا رو بر میداری یا بایرن مونیخ که همیشه رئال بهت می خوره.تیم های هم سطح با هم می افتن اگه مثلا یه تیمی مثل یوونتوس رو انتخاب کنی، نه تنها هیچ وقت رئال بهت نمی خوره بلکه با تیمایی مثل لیورپول،من سیتی،من یونایتد،آرسنال، پاری سن ژرمن بازی می کنی.فقط یک خوبی میتونه این بازی داشته باشه رئال مادرید توش نیست من توی لایو پدرم در امده 98 درصد بازیهام با رئال هست توپو میدن رونالدو و بیل از هر جای زمین میره تو گل دیونه شدم
منکه اکثراً MANU رو بر می دارم هم به بارسا یا رئال می خوردماحتمالا خودتم یا بارسا رو بر میداری یا بایرن مونیخ که همیشه رئال بهت می خوره.تیم های هم سطح با هم می افتن اگه مثلا یه تیمی مثل یوونتوس رو انتخاب کنی، نه تنها هیچ وقت رئال بهت نمی خوره بلکه با تیمایی مثل لیورپول،من سیتی،من یونایتد،آرسنال، پاری سن ژرمن بازی می کنی.
از تیم ایران استعفا دادم!!!!بازیکن نیستن که پدرم در اومد دو سه تا بازی با ایران انجام دادم
مود Road to Rio de Janeiro رو بازی می کنمچه مودي ميري رييس؟نظرت چيه كلن؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
مود Road to Rio de Janeiro رو بازی می کنم
بازی خیلی تو گیم پلی تغییر نکرده یا اگه کرده من متوجه نشدم.فیس بازیکنان که همون فیفا 14 هست.فیس مربیان هم 90 درصد شبیهشونه
سلام می گم بازیش چطوریه گیم پلیش مثل فیفاست یا با اون فرق داره از نظر گرافیک چطوریه؟
الان نزدیک 10روزه که بازی اومده ولی هنوز پچ لایوش نیومده، علت خاصی داره؟ ممکنه دیگه نیاد؟
سلام اقا بخش verify فایل ini بازی پیغام میده در دیتا بیس انلاین وجود نداره!خطری نیست توی لایو بازی کنم ؟من با اينكه پچ نيومده ولي لايو ميرم!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام اقا بخش verify فایل ini بازی پیغام میده در دیتا بیس انلاین وجود نداره!خطری نیست توی لایو بازی کنم ؟
منم قبلا 5 تا رایت کردم هیچ کدومش نخوندخب سوال قبل رو که جوابی نگرفتم
سوال بعدی
کسی نسخه complex رو برنرمکس کرده؟من دوتا رایت کردم جفتش رو کنسول نمیخونه
تو لایو آپدیتی برای اسکوادها نیومده؟من دارم لایو بازی میکنم حدود یک هفته میشه
بعد چیکار کردی که خوند؟من روی XDATA بصورت 100 درصد رایت میکنم ولی نمیخونه!همین ورزه COMPLEXمن دارم لایو بازی میکنم حدود یک هفته میشه
- - -ویرایش - - -
منم قبلا 5 تا رایت کردم هیچ کدومش نخوند