FIFA World Cup 2014: Brazil | Xbox 360

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط یک خوبی میتونه این بازی داشته باشه رئال مادرید توش نیست من توی لایو پدرم در امده 98 درصد بازیهام با رئال هست توپو میدن رونالدو و بیل از هر جای زمین میره تو گل دیونه شدم

فقط یک خوبی میتونه این بازی داشته باشه رئال مادرید توش نیست من توی لایو پدرم در امده 98 درصد بازیهام با رئال هست توپو میدن رونالدو و بیل از هر جای زمین میره تو گل دیونه شدم
احتمالا خودتم یا بارسا رو بر میداری یا بایرن مونیخ که همیشه رئال بهت می خوره.تیم های هم سطح با هم می افتن اگه مثلا یه تیمی مثل یوونتوس رو انتخاب کنی، نه تنها هیچ وقت رئال بهت نمی خوره بلکه با تیمایی مثل لیورپول،من سیتی،من یونایتد،آرسنال، پاری سن ژرمن بازی می کنی.

احتمالا خودتم یا بارسا رو بر میداری یا بایرن مونیخ که همیشه رئال بهت می خوره.تیم های هم سطح با هم می افتن اگه مثلا یه تیمی مثل یوونتوس رو انتخاب کنی، نه تنها هیچ وقت رئال بهت نمی خوره بلکه با تیمایی مثل لیورپول،من سیتی،من یونایتد،آرسنال، پاری سن ژرمن بازی می کنی.
منکه اکثراً MANU رو بر می دارم هم به بارسا یا رئال می خوردم

مود Road to Rio de Janeiro رو بازی می کنم
بازی خیلی تو گیم پلی تغییر نکرده یا اگه کرده من متوجه نشدم.فیس بازیکنان که همون فیفا 14 هست.فیس مربیان هم 90 درصد شبیهشونه

سلام می گم بازیش چطوریه گیم پلیش مثل فیفاست یا با اون فرق داره از نظر گرافیک چطوریه؟

سلام می گم بازیش چطوریه گیم پلیش مثل فیفاست یا با اون فرق داره از نظر گرافیک چطوریه؟

گفتم که!گیم پلی به نظر من تغییر خاصی نکرده!مثل همون فیفا 14 فقط یکی دو تا نکته حاشیه ای من دیدم تا حالا.انگلیس رو برداشتم تو یکی از بازیها لمپارد دقیقه 70 شوت زد با راست با همون پا بد اومد زمین و مصدوم شد
گرافیک هم گفتم قیافه بازیکنان تغییر نکرده و قیافه مربیان هم خیلی خوب کار نکردن.فقط منوها فانتزی شدن
اون موارد حاشیه ای مثل نشون دادن مربیان و تماشاچیان هم بعد یکی دوتا بازی تکراری میشه

الان نزدیک 10روزه که بازی اومده ولی هنوز پچ لایوش نیومده، علت خاصی داره؟ ممکنه دیگه نیاد؟

من با اينكه پچ نيومده ولي لايو ميرم!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام اقا بخش verify فایل ini بازی پیغام میده در دیتا بیس انلاین وجود نداره!خطری نیست توی لایو بازی کنم ؟

سلام اقا بخش verify فایل ini بازی پیغام میده در دیتا بیس انلاین وجود نداره!خطری نیست توی لایو بازی کنم ؟

من دارم لایو بازی میکنم حدود یک هفته میشه

- - -ویرایش - - -

خب سوال قبل رو که جوابی نگرفتم
سوال بعدی
کسی نسخه complex رو برنرمکس کرده؟من دوتا رایت کردم جفتش رو کنسول نمیخونه
منم قبلا 5 تا رایت کردم هیچ کدومش نخوند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or