FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من احساس ميكنم تك به تك ها راحت تر شده يعني راحت تر ميشه گل زد چون وزن توپ كمي بيشتر شده به شدت ضربات محكم هستن . گل كردن از پشت 18 هم راحت تر شده . كلا من توي هر بازي آمار شوت هام ميره بالاي 25 خوراك شوت زدن شده لامذهب :biggrin1: امروز هم با اسپانيا صعود كريم جام جهاني ايران هم حذف شد كره شمالي هم با برزيل هم گروه شد . واقعا اين فيفا شبيه سازي رو به نهايتش رسونده :biggrin1:

خوب من امروز با ایران جام جهانی را بردم!تو فینال برزیل را 2-0 بردم.تو مرحله ی گروهی به برزیل 2-0 باخه بودم و حالا انتقام گرفتم!در ضمن,علی کریمی با 7 گل آقای گل و همچنین بهترین بازیکن رقابت ها شد!

سلام
میشه یکی دقیقا بگه چطوری میشه پنالتی زد؟
هر چی پنالتی میزنم میره تو اوت:دی
اصلا برا چی شیوه پنالتی زدن رو عوض کردن؟!که چی؟

منم مثل تو بودم.

برو تو قسمت اموزشی پنالتی با دوتا شوت کردن دستت میاد.

پنالتی زدنش خارق العاده شده

اینهمه تعریف شنیدم از fifa رفتم اینو گرفتم
فقط میتونم بگم viva PES
ناراحت نشید ولی نمیدونم از چیه فیفا خوشتون میاد؟
فقط 4 تا انیمیشن و مخلفات داره ، خود بازی در حد صفر بود

فقط میتونم بگم viva PES
شما برو همون کارتون فوتبالیستا (PES ) رو بازی کن . نمیخاد در مورد فیفا یا ورلد کاپ نظر بدی :sick:

فقط میتونم بگم viva PES
بله دوست عزیز .
من و برادرم یکی از pes بازای حرفه ای بودیم از همون we3 تا سوکر 2009 .
پارسال که 360 گرفتم اولین بازی که گرفتم فیفا 09 بود .
واقعاً از وقتی که fifa رو دیدم بدون هیچ تعصبی برا خودم متاسف شدم که چطور سوکر بازی می کردم .
این World cup ام که دیگه ترکونده واقعاً عالیه .
یکی از مشکلات فیفا 10 پنالتیاش بود که تو این نسخه به بهترین شکل ممکن درستش کردن .

سلام
بچه ها حتما خبر جدید رو شنیدید که فیفا قانون گذاشته دیگه نمیشه تو زدن ضربه پنالتی مکث کرد:biggrin1: داشتیم با این سیستم پنالتی جدید حال میکردیم. ضد حال زد فیفا.:biggrin1:

سلام
بچه ها حتما خبر جدید رو شنیدید که فیفا قانون گذاشته دیگه نمیشه تو زدن ضربه پنالتی مکث کرد:biggrin1: داشتیم با این سیستم پنالتی جدید حال میکردیم. ضد حال زد فیفا.:biggrin1:
راست می گی!تازه داشت میومد تو پنالتی ها!.لی خیلی حال می ده!من یه بار با کریمی زدم خیلی خوب بود!ولی بعدش با بنگر امتحان کردم که پنالتیش بد بود!لیز خورد با ... اومد زمین!:biggrin1:

فقط میتونم بگم viva PES

دوست عزیز فکر نمی کنم پست شما ربطی به این تاپیک داشته باشه ... درضمن کسی شما رو مجبور نکرده فیفا بازی کنی ... شما یه چیزی میخوای مثل آب خوردن باشه و با 3 ضرب به گل برسی ولی باید بگم متاسفانه این بازی رو اشتباه گرفتی

اتفاقاً باید برعکس پرسید! شما از چیه PES خوشت میاد؟
من واقعا یک بار -- توجه کن فقط یکبار -- pes رو بازی کردم و واقعا نا امیدم کرد و انداختمش کنار.
از نحوه ی دویدن تا نحوه ی تعویش شدن بازیکنا واقعا مضحک و مسخره بودن!

شما برو همون کارتون فوتبالیستا (PES ) رو بازی کن
این جمله رو باید طلا گرفت..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or