FIFA World Cup 2010: VideoGame

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا عجب فوتبالیه:biggrin1:
دیشب با اخوی 2تایی تو یه تیم رفتیم جام جهانی تو یک هشتم از اسپانیا تو پنالتی باختیم:biggrin1:
این اخوی خاک بر سر :biggrin1:گند زد با این پنالتی زدنش.

ولی این پنالتی زدنشم خیلی جالبه.تو تمرین وقتی داشتیم پنالتی میزدیم خیلی اسونتر از مسابقه بود.مثلا همین بازی با اسپانیا اون جهتی که حرکت میکنه و باید روی سبز بزنی خیلی سرعتش زیاد شده بود و واقعا ادم گیج میشد.نکته جالبتر اینه که بسته به مهارت بازیکن در زدن پنالتی مقدار رنگ سبزی هم که وجود داره فرق میکنه.مثلا رونالدو رنگ سبزش خیلی زیاد بود و راحت میشد پنالتی زد ولی بازیکنی مثل فریرا تقریبا اندازه یه بند انگشت بود که ما هم پنالتی رو زدیم به اسمان:biggrin1:

خداروشکر برخورد توپ به تیرک خیلی کم شده ولی هنوز هست.

در کل از زمان گیمر شدنم تا به امروز همچین فوتبالی که انقدر زیبا کارشده باشه تجربه نکردم.تاکتیک واقعا در بازی نقش مهمی داره.در فیفاهای قبلی مثل 8و9وبه خصوص 10 اصل گلهایی که زده میشد از طریق ضد حمله بود اما در این شماره با یک تاکتیک خوب و یک بازیه درست و منطقی اگر حریف 10تا دفاع هم چینده باشه با پاسکاریهای تک ضرب و منطقی و سریع مثل بارسلون :biggrin1:میتونید از عمق به گل برسید.خود من یه گل از همین روش به ساحل عاج زدم نامردا 20 نفره تو دفاع بودن:biggrin1:

من فکر میکنم یکی از دلایلی که فیفا10 نسبت به 9 پیشرفت زیادی نکرده بود(اصلا از فیفا10 خوشم نیومد)همین world cup بود که میخواستن این تغییرات و پیشرفتهای عالی رو درش اعمال کنن.

در کل بهترین فوتبالی که تا به حال بازی کردم.حتی خیلی خیلی بهتر از pes5 که در زمان خودش شاهکاری بود.

ارزو میکنم با این پیشرفتی که ea میکنه رگ غیرت کونامی هم به جوش بیاد:biggrin1:هرچند که بعید میدونم تا چندین سال دیگه بتونه حتی نزدیک فیفا بشه.

اقا عجب فوتبالیه:biggrin1:
دیشب با اخوی 2تایی تو یه تیم رفتیم جام جهانی تو یک هشتم از اسپانیا تو پنالتی باختیم:biggrin1:
این اخوی خاک بر سر :biggrin1:گند زد با این پنالتی زدنش.

ولی این پنالتی زدنشم خیلی جالبه.تو تمرین وقتی داشتیم پنالتی میزدیم خیلی اسونتر از مسابقه بود.مثلا همین بازی با اسپانیا اون جهتی که حرکت میکنه و باید روی سبز بزنی خیلی سرعتش زیاد شده بود و واقعا ادم گیج میشد.نکته جالبتر اینه که بسته به مهارت بازیکن در زدن پنالتی مقدار رنگ سبزی هم که وجود داره فرق میکنه.مثلا رونالدو رنگ سبزش خیلی زیاد بود و راحت میشد پنالتی زد ولی بازیکنی مثل فریرا تقریبا اندازه یه بند انگشت بود که ما هم پنالتی رو زدیم به اسمان:biggrin1:

خداروشکر برخورد توپ به تیرک خیلی کم شده ولی هنوز هست.

در کل از زمان گیمر شدنم تا به امروز همچین فوتبالی که انقدر زیبا کارشده باشه تجربه نکردم.تاکتیک واقعا در بازی نقش مهمی داره.در فیفاهای قبلی مثل 8و9وبه خصوص 10 اصل گلهایی که زده میشد از طریق ضد حمله بود اما در این شماره با یک تاکتیک خوب و یک بازیه درست و منطقی اگر حریف 10تا دفاع هم چینده باشه با پاسکاریهای تک ضرب و منطقی و سریع مثل بارسلون :biggrin1:میتونید از عمق به گل برسید.خود من یه گل از همین روش به ساحل عاج زدم نامردا 20 نفره تو دفاع بودن:biggrin1:

من فکر میکنم یکی از دلایلی که فیفا10 نسبت به 9 پیشرفت زیادی نکرده بود(اصلا از فیفا10 خوشم نیومد)همین world cup بود که میخواستن این تغییرات و پیشرفتهای عالی رو درش اعمال کنن.

در کل بهترین فوتبالی که تا به حال بازی کردم.حتی خیلی خیلی بهتر از pes5 که در زمان خودش شاهکاری بود.

ارزو میکنم با این پیشرفتی که ea میکنه رگ غیرت کونامی هم به جوش بیاد:biggrin1:هرچند که بعید میدونم تا چندین سال دیگه بتونه حتی نزدیک فیفا بشه.

واااااای
چقدر تحریک شدم برم بازیو بخرم.

خریدمش شنبه برام ارسال میشه تاسه شنبه میرسه دستم

من با انگلیس رسیدم فینال تیم مقابل فرانسه بود
بازی تو 90 دقیقه 1-1 شد.تو وقتای اضافه دقیقه 117 یه پنالتی گرفتم.موقعپنالتی زدن لمپارد اومد پشت توپ این خطه مثل برق چپ و راست میرفت وقتی هم به وسطش میرشید دسته میلرزید:eek:.آخر استرس بود انگار خودم پشت توپ بودم.خلاصه به هر زحمت گل زدیم ورزشگاه منفجر شد:eek:.
قهرمان شدیم.چه پستم احساسی شد.اشکم درومد:((

راستی دوستان توجه کردین کنار ورزشگاه کشورهای مسلمان معمولا یه مسجد هست:cheesygri
حیف که آزادی رو طراحی نکردن یا شایدم اینی که الان هست استادیوم شماره دومه

آخرین ویرایش:
یکی از مشکلات 10 این بود که اگر طرف مقابل بازی رو می بست به سختی می شد گل زد ... حتی اگر حریف خیلی هم حرفه ای نبود ... البته من خیلی تجربه ی آنلاین نداشتم ! ولی روی درجه ی Legend به فرانسه 4 تا زدم ولی از دوستم که تازه کار بود باختم ! باورم نمیشد :(:biggrin1:. حالا با این توضیحی که این دوست عزیزمون دادن امیدوارم این مشکل حل شده باشه !!

دوستان چجوری میشه پنالتی زد ؟ من فیلم آموزشی رو هم دیدم ولی نفهمیدم . روی قسمت سبز ضربه میزنم و قدرتم نصفه و جهت هم مثل همیشه ولی همرو میزنه بیرون . فقط وسط میتونم گل بزنم . یکی لطف کنه کمک کنه ممنون میشم . مرسی

[FONT=&quot]واااااااااااااااای!عجب فوتبالیه!من امروز بالاخره رسید دستم.باور نمی کنم اینقدر رو هر تیمی کار کردند.واقعا[/FONT] EA [FONT=&quot]عالی کار کرده.نام تمام بازیکن های ایران را هم می گه.راستی ببینم,شجاعی اسمش شجاعی سلیملنیه؟[/FONT]
[FONT=&quot]خوب می خواستم با آلمان برم مستقیم جام جهانی را بازی کنم گفتم بزار اول یه دور با ایران برم از مقدماتی!وای[/FONT]!
[FONT=&quot]یر شدم.عربها دقیقا عین عربها بازی می کنند.شرق آسیایی ها تند و سرعتی!دقیقا حس این را داشتم که دارم بازی ایران را نگاه می کنم.یه رندومایز زدم گروهم این درومد[/FONT]:
[FONT=&quot]ایران,بحرین,تایلند,قطر.داشتم رو[/FONT] World class [FONT=&quot]بازی می کردم.نمی دونم دو تا بازی اول چی شد!من که تو 10 تو[/FONT] WC [FONT=&quot]همه را لوله می کردم,بازی اول و دوم را از تایلند و قطر 1-0 باختم.بعد از بحرین 1-0 بردم.تو تهران با بحرین 0-0 کردم ولی دو تا بازی بعد انتقام گرفتم.تو تایلند 2-0 تایلند را بردم و تو تهران هم قطر را 2-0 بردم.با 10 امتیاز به عنوان تیم اول رفتم دور بعد.تمام مراحل مقدماتی هم درست برنامه ریزی شده اند.تو آسیا دو مرحله که مرححله ی اول 4 تیم و مرحله ی بعد 5 تیم.تو اروپا [/FONT]8 [FONT=&quot]تا گروه داریم و تو آمریکا ی جنوبی همه با هم مثل لیگ بازی می کنند و [/FONT].....
[FONT=&quot]راستی یه چیز جالب!نمی دونم چم شده بود این برهانی توپ می افتاد دستش هی حول می شدم.از بس سر بازی های استقلال از این بشر حرص خوردم که روم تاثیر داشته!چند تا تک به تک با آرش خراب کردم.ولی بازم بهترین بازیکنم هست و 3 تا گل زده[/FONT]!
[FONT=&quot]راستی,هاشمیان و کریمی و مهدویکیا هم هستند اما به صورت خودکار تو روزرو هستند که من کریمی را آرودمش تو[/FONT]!
[FONT=&quot]یه چیز دیگه هم بگم و رفع زحمت کنم,من این مورد را تو 10 دقت نکردم ولی اینجا می شه وقتی گلر حریف توپ را برداشت,رفت جلوش و دیگه یه حاله ی نامعی جلوت را نمی گیره.ولی خیلی کرم بریزی یهو یه کارت زد می گیری[/FONT]!

لباس تیم ملی طرحی نداره سفید ساده وقرمز ساده هست لباس تیم ملی فقط ارم فدراسیون فوتبال روش هست که مشابه واقعیته (کی ما لباس تیم ملی مون اسپانسر درست حسابی داشته که توقع دارین باجزییات طراحی بشه؟)
ورزشگاه بسیار کوچک وخوشحالیه واسمش هم ازادی نیست
این رو امتحان نکردم ببینم چنتا تیم میشه برداشت
خواهش میکنم:biggrin1:
ممنوم برای پاسخاتون:
نه آخه تو این 2 سال 8 تا لباس پوشیدن (اونم فقط رنگ سفیدش) واسه همین پرسیدم ببینم کدومو گذاشتن.
دومی رو هم که میدنم آزادی نیست.:biggrin1: میخوام بدونم اون ورزشگاه تو فیفا 10 هم هست یا جدیده. ( دوما میشه مثل فیفا 10 استادیوم خانگی تیمی رو عوض کرد؟)
لطفا این مورد آخری که در مورد حداکثر تیمهایی که میتونیم برداریم رو بگید. (بالای یا پایین منو میزنه)

آقا میشه قبل از جام جهانی بازیکنان مختلف به تیم ملی دعوت کرد؟یعنی اونهایی که باهاشون حال نمیکنیم رو حذف کنیم و یک سری دیگه دعوت کنیم؟

واقعا بازی فوق العاده ای هست
امروز گرفتم کلی کیف کردم از فوتباش خیلی طبیعی کار شده گلر ها فوق العاده. پنالتی هم که جای تعریف نداره خیلی عالی شد.

دوستان چجوری میشه پنالتی زد ؟ من فیلم آموزشی رو هم دیدم ولی نفهمیدم . روی قسمت سبز ضربه میزنم و قدرتم نصفه و جهت هم مثل همیشه ولی همرو میزنه بیرون . فقط وسط میتونم گل بزنم . یکی لطف کنه کمک کنه ممنون میشم . مرسی
همه کارهایی که کرده درسته فقط قبل از اینکه شوت بزنه دستت از روی جهت بردار;)

من هم خیلی حال کردم ! تا حالا با pes انقدر حال نکرده بودم ! ( فکر نکنم دیگه pes بازی کنم ! با این شاهکاری که fifa درست کرده ! )
من هم از مقدماتی رفتم . هاشمیان و مهدوی کیا و کریمی و کعبی رو هم اوردم تو تیم ! رسیدم جام جهانی و با اسپانیا رو در رو ! یه دست الکی بازی کردم ( یعنی آخرش کنسول رو خاموش کردم ! ) 4 - 2 باختم ... احتمالا میتونم ببرمش !

ولی واقعا فوتبال به این با حالی ندیده بودم .

راستی :
بعد از گل های من نشون میده بازیکن داره میدوئه و دستش رو تکون میده بعد از 6 - 7 ثانیه میره صحنه خوشحالی ! چرا اینطوریه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or