یوزرا به شاهکاری مثل بتمن میدن 7 پس زیاد جدی نگیر! نصف یوزرا امتیاز الکی میدن!
کی میگه فاجعه بود؟ از دید شما که دستت به فیفا نمیرسیده فاجعه بود من همون موقع هم از فیفا بیشتر لذت میبردم همون موقع هم امتیازاش همه بالای 82 بوده!
مشکل اینه مردم ما راجب چیزی که تا حالا نداشتنش نظر میدن! شما فیفا رو از نزدیک ندیدی میگی اون زمان فاجعه بوده
حتی فیفا 2003 امتیازش 88 شد
ته منطق بود حرفت موندم واقعا
چه ربطی داره هوشش بهتر بوده لایسنسارو خریده بعدشم مهمترین چیز اینه کونامی از لحاظ مالی بازی pes رو خوب ساپورت نمیکنه!
عقل اقتصادی! چون میدونه بیشترین طرفدارای فوتبال تو اروپا مخصوصا انگلیس و اسپانیا و آلمان هستن! pes میره لایسنس آسیا میخره! کاملا واضحه که سازنده های pes عقلانی فکر نمیکنن
بعدشم رقابت این چیزا رو لازم داره! مثلا مایکرو رفت تومب رایدر رو انحصاری کرد کار بدی کرد؟
- - -ویرایش - - -
حالا نمیخواد چهره مظلوم بگیری مردم دلشون به حالت بسوزه! وقتی شما از آنلاین pes دفاع میکنی و فکر میکنی مردم از پشت کوه اومدن خوب خنده داره!
میگن وقتی یه چیزی رو میخوای خراب کنی سعی کن ازش دفاع کنی ... ولی به بدترین شکل ممکن اینکارو بکن !! شما با این جواب هات بدتر کارو خراب کردی !!!
یعنی نظر یوزرها مهم نیست؟؟؟ بعد نظر منتقد ها هم مهم نیست؟؟؟ خب کی می مونه پس این وسط ؟؟!!! پس نظر نجار ها مهمه؟؟!! یا سازمان حفاظت از محیط زیست نظرش مهمه؟!!
تو نظرات دنیای گیم دو دسته کلی داریم:
یوزر ها
منتقد ها
غیر از این مگه دستۀ دیگه ای هم هست که نظر اینا بخواد مهم نباشه و نظر اون دسته مهم باشه ؟! شما خودتم یوزری دیگه ! با این منطقی که شما گفتی نظر شمام مهم نیست !!!
در مورد زمان PS2 فیفا فاجعه نبود، فرافاجعه بود !!! تازه اون موقع بود که یاد گرفتن کم کم به تقلید از وینینگ الون های نسل قبل !! آمپر پر کردن شوت به بازی اضافه کنن !!!!
اگه واقعا نظرت اینه که تو PS2 فیفا بهتر بوده که دیگه هیچی ... بحثی نمی مونه !
به متا استناد میکنی؟ خب پس چرا الان متا رو قبول نداری؟!!!! تازه همون موقع هم فکر کنم متای pes بیشتر بود ...
در مورد دست من که به فیفا نمیرسیده !!! هم بهتره بدونی من از اولین فیفای تاریخ که همون 94 بود بازیش کردم ... ولی از 97 که فوتبال کونامی رو همون سگا اومد (که معروف بود به فوتبال گزارشگری
یادش بخیر چه اسمایی میذاشتن بچه ها) دیگه همه فیفا رو انداختن کنار ... دیگه زمان PS1 و PS2 که وقتی کسی میگفت فوتبال منظور فوتبال کونامی بود! اصلا فیفا رو کسی اینجا حساب نمیکرد !!
فیفا فقط شانسش فروش به کسایی بود که نمیتونستن فوتبال کونامی رو بازی کنن (مثلا رو PS1 فوتبال کونامی انحصاری بود و اون موقع pc دارا نمیتونستن بازی کنن، به اجبار فیفا بازی میکردن)
در مورد جوابت به لایسنس ها هم فقط با این حرف نشون دادی اصلا فرق لایسنس با لایسنس
انحصاری رو اصلا از بیخ و بن نمیدونی !!!!!
هیچی ... پس خوش باش !! هروقت فرقشونو فهمیدی بیا جواب بده !
- - -ویرایش - - -
در ضمن بهتره به جای تعصبی نظر دادن واقع بین باشید
از هیچکدوم این شرکت ها سودی به ما نمیرسه که بخوایم روش تعصب داشته باشیم ...
طرف میاد میگه رو PS2 فیفا بهتر بوده !!! خب با این حرف کلا اعتبار و تشخیص خودشو میبره زیر سوال !
تو نسل هفت هم فیفا بهتر بود، چه فایده داره من نوعی الکی بیام بگم pes بهتر بوده ؟!! چیزی که اتفاق افتاده رو که نمیشه عوض کرد !!
یه موقع هست اختلاف نزدیکه و سلیقه دخیل میشه (مثل همین الان که کیفیت دو بازی نزدیک به هم هست) و سلیقه هم قابل احترامه ...
یه موقع هست اختلاف اینقدر زیاده که بخوای کتمانش کنی خودتو سبک کردی !
مثل برتری pes قبل از نسل هفتم، و مثل برتری فیفا تو نسل هفتم