Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
دوستان LB خوب که قیمت ش هم مناسب باشه چی پیشنهاد میکنید؟ همینطور CB سرعتی.
گلد مندی و تئو هرناندز هنوزم خوبه بعدش کانسلو.اگه پول بیشتر داشتی کارتهای بهترشون بگیر.بعد دیگه به نظرم غول آخر دفاع چپ، کارت فوت هیرو جام جهانی کاپدویا هست.

این حالت میتونه یا constant pressure باشه( ولی خب بعیده 90 دقیقه یکی بیاد این حالت بذاره)یا روی press after losing ball گذاشته و خودش مدام به طور دستی هم پرس رو فعال میکنه(که باز هم کل بازی نمیشه هی پرس رو فعال کرد)یا اینکه تیمش خیلی قویتره.

حالا چیزی که خودم فهمیدم تو این حالت تو هم میتونی مثل خودش فشار بیاری مثلا تاکتیک رو ببری رو press after losing ball یا حتی constant pressure رو حدود 10-15 دقیقه استفاده کنی که بهش بگی اگه تو اونی ما هم اینیم :D

البته اگه تیمش واقعا برتر باشه و رو تیمت سوار باشه خیلی کارش نمیشه کرد.میتونی بری همون دفاع مطلق و 5-1-2-2 که آموزشش گذاشتم استفاده کنی و سعی کنی بهش ضد حمله بزنی.چون وقتی خرکی حمله میکنن حداقل خوبیش اینه که ضد حمله راحتتر میخورنن.
تیمهاشون متا هست. ۴ تا بازی کردم هر چهارتا متا بودند. خب من اصلا نه پول نه وقت جمع کردن اون تیم رو دارم.
پیشنهادی داری برا این تیم؟ حدود ۱۴۰ K دارم

Attachments

• AA4BD4D5-B4ED-4CD6-88C0-A1DCC8DB52F2.png
    AA4BD4D5-B4ED-4CD6-88C0-A1DCC8DB52F2.png
    2.5 MB · مشاهده: 47
تیمهاشون متا هست. ۴ تا بازی کردم هر چهارتا متا بودند. خب من اصلا نه پول نه وقت جمع کردن اون تیم رو دارم.
پیشنهادی داری برا این تیم؟ حدود ۱۴۰ K دارم
اتفاقا تیمت خوارک همون 5-1-2-2 هست چون هم گولیت داری هم ویرا.بعد الان یه سری بازیکن خوب همه هم لینک فرانسه هست تو sbc که میتونی بگیری.مثلا اریک بایی برای دفاع جای کاروالیو برای جلو payet و silas برای وینگر چپ nicolas pepe .اینا همه با هم لینک هستن.

دفاع کنارت خوبه.میتونی آلیسون رو با ادرسون عوض کنی که 3 تا بازیکن سیتی داشته باشی برای کمیستری ولی ریاز محرز رو حتما عوض کن.با همین 140 تومن که داری و احیانا فودرهایی که داری میتونی یه تیم دیسنت ببندی(نمیگم عالی ولی دست و پا بسته هم نیست)

من اگه جای تو بودم payet و silas رو میگرفتم برای نوک.bailly برای دفاع بعد pepe برای وینگ چپ.بعد فعلا لیونگبرگ رو میبردم سمت راست(فقط چون لیونگبرگ RM میشه باید ترکیب اولیه جوری بذاری که RM بخواد نهRW).دروازه هم که گفتم چی کار کنی که کمستریشون کم نشه.

بعد تو بازی 5122 برو.ویرا بیاد تو دفاع گولیت هافبک وسط لیونگبرگ و پپه کنارش.اون 2 تا هم نوک.سبک بازیت جلوی گولاخ ها هم فقط تمرکز رو دفاع و ضد حمله باشه.هول نشو جلوشون.اینا وقتی بعد چند دقیقه هی حمله کنن و گل نزنن اعصابشون بهم میریزه.یه گل هم اگه بتونی بزنی که دیگه قشنگ میری رو اعصاب طرف.

با این بودجه به نظرم این یکی از بهترین کارهایی هست که میتونی بکنی.بعد دیگه پول و بازیکن اومد دستت به مرور نقاط ضعفت رو برطرف کن

اتفاقا تیمت خوارک همون 5-1-2-2 هست چون هم گولیت داری هم ویرا.بعد الان یه سری بازیکن خوب همه هم لینک فرانسه هست تو sbc که میتونی بگیری.مثلا اریک بایی برای دفاع جای کاروالیو برای جلو payet و silas برای وینگر چپ nicolas pepe .اینا همه با هم لینک هستن.

دفاع کنارت خوبه.میتونی آلیسون رو با ادرسون عوض کنی که 3 تا بازیکن سیتی داشته باشی برای کمیستری ولی ریاز محرز رو حتما عوض کن.با همین 140 تومن که داری و احیانا فودرهایی که داری میتونی یه تیم دیسنت ببندی(نمیگم عالی ولی دست و پا بسته هم نیست)

من اگه جای تو بودم payet و silas رو میگرفتم برای نوک.bailly برای دفاع بعد pepe برای وینگ چپ.بعد فعلا لیونگبرگ رو میبردم سمت راست(فقط چون لیونگبرگ RM میشه باید ترکیب اولیه جوری بذاری که RM بخواد نهRW).دروازه هم که گفتم چی کار کنی که کمستریشون کم نشه.

بعد تو بازی 5122 برو.ویرا بیاد تو دفاع گولیت هافبک وسط لیونگبرگ و پپه کنارش.اون 2 تا هم نوک.سبک بازیت جلوی گولاخ ها هم فقط تمرکز رو دفاع و ضد حمله باشه.هول نشو جلوشون.اینا وقتی بعد چند دقیقه هی حمله کنن و گل نزنن اعصابشون بهم میریزه.یه گل هم اگه بتونی بزنی که دیگه قشنگ میری رو اعصاب طرف.

با این بودجه به نظرم این یکی از بهترین کارهایی هست که میتونی بکنی.بعد دیگه پول و بازیکن اومد دستت به مرور نقاط ضعفت رو برطرف کن
حمید جان چیکار کنم که از پشت 18 شوت کات دار میزنن گل نخورم؟ با این دیماریا دهن مارو صاف کردن. :D یکی دیگه از بیشترین گل هایی که میخورم اینه که میاد تو باکس همش پا عوض میکنه بعد شوت و گل

داشتم ویدئو آموزش ضبط میکردم بعد این قسمت لیدربرد رو بعد مدتها دیدم.چیز عجیب اینه که ارزش باشگاهم زده تقریبا 465 میلیون کوین :o :o :oنمیدونم گنج مگه توش قایم کردم که خودم خبر ندارم؟؟!!!

شما هم اگه دوست داشتید یا عکسش بذارید یا بگید ارزش باشگاهتون چقدره،ببینیم کی بچه کف بازاره :D
View attachment 280444
سلام آقا حمید عزیز

Attachments

• Screenshot_20230103-094022_Companion.jpg
    Screenshot_20230103-094022_Companion.jpg
    74.2 KB · مشاهده: 37
حمید جان چیکار کنم که از پشت 18 شوت کات دار میزنن گل نخورم؟ با این دیماریا دهن مارو صاف کردن. :D یکی دیگه از بیشترین گل هایی که میخورم اینه که میاد تو باکس همش پا عوض میکنه بعد شوت و گل
دهن ما رو هم :D

ولی چیزی که هست همیشه سعی کن با ترکیب حدس زدن و second man press جلوشون رو بگیری.وقتی میبینی از کنار میاد یا حس میکنی حالا میخواد پاس بده گوشه محوطه برای شوت کات دار یا تریولا(اینم باید آموزشش بذارم)باید سریع با R1 یکی رو بفرستی سراغ اونی که توپ دستشه و خودت سریع با آنالوگ سمت راست سوئیچ کنی به اونی که تو موقعیت پاس هست.حتما باید با آنالوگ سوئیچ کنی و نه L1 چون ممکنه یکی دیگه رو اینطوری انتخاب کنه.اینطوری هیچوقت نمیتونه به اونی که آماده شوت زدن هست پاس بده.چون از قبل جلوش رو گرفتی.حتی پاس هم بده باز تو جلوشی و با جاکی کردن نمیذاری فضای شوت پیدا کنه.

برای وقتی هم که میخواد بیاد تو محوطه هم حتما همین ترکیب رو استفاده کن ولی فقط چیزی که هست تو این شرایط تحت هیچ شرایطی شکل خط دفاعت بهم نریز.اون شکل خطی رو باید همیشه داشته باشه و با هافبک دفاعیت باید جلوشو ببندی و نذاری بیاد تو.دلیل اینکه همش میگم 2 هافبک دفاعی بازی کنید برای همینه که هی بین این 2 سوئیچ کنید و نذارید حریف بزنه تو.اگه جلوش وایسی که خودش نمیتونه بیاد تو،اگه هم بخواد عرضی پاس بده اگه 2 هافبک دفاعی داشته باشی تا این یکی جا موند سوئیچ میکنی رو اون یکی.فقط نباید هول بشی یهو تکل یا تکل ایستاده بزنی که جا بمونی.خونسرد فقط جلوش رو بگیر تا وقتی که کامل مطمئنی میتونی توپ رو بزنی.اگه جا موندی و دیدی دیگه چاره نیست اونوقت سوئیچ کن رو دفاع.کلا هی یه کوچولو با R1 نشون بده که بازیکن میفرستی طرفش، از اونطرف هم هی با سوئیچ بین هافبک دفاعی راهش ببند.تمام این مدت هم اسپید جاکی باید باشی.

ولی اگه از کنار اومد داخل و قصد کات بک داشت میتونی در حالی که خودت جلوش رو گفتی و جاکی میکنی،R1 رو دوبار سریع بزنی و نگه داری.این جدید امسال اومده و وقتی 2بار R1 بزنی و بگیری جای اینکه secon man رو بفرسته طرف اونی که توپ داره،2 نفر رو میفرسته به طرف 2 نفری که خالی هستن و جلوی اون 2 تا رو میگیره.فقط یکم قلق داره و باید تمرین بکنی تا بدونی کی اینو استفاده کنی و گرنه میرن 2 نفر اشتباهی رو میگیرن.ولی اگه به موقع استفاده بشه بهترین راه برای مقابله با کات بک هست.

داداش وضعت خوبه ها.هم تیمت گرونه هم 893 هزار تومن پول داری :D

عکس تیمت مذاشتی ببینیم تیمت چطوره :-bd
تیم من ۸۰ درصد ترکیب اصلی گلد هستند فعلا در division ۴ هستم، فیفا بسیار مشکل ایجاد میکنه برای بازیکنان گلد و ارزان قیمت ولی تلاش می‌کنم انشاالله که با همین تیم برسم به بخش یک.
بازیکنان خوب هم دارم ولی شیمی آنها ۳۳ نمیشه.

Attachments

• Screenshot_20230103-173336_Companion.jpg
    Screenshot_20230103-173336_Companion.jpg
    243.9 KB · مشاهده: 26
تیم من ۸۰ درصد ترکیب اصلی گلد هستند فعلا در division ۴ هستم، فیفا بسیار مشکل ایجاد میکنه برای بازیکنان گلد و ارزان قیمت ولی تلاش می‌کنم انشاالله که با همین تیم برسم به بخش یک.
بازیکنان خوب هم دارم ولی شیمی آنها ۳۳ نمیشه.
بازیت معلومه خوبه که با این بازیکنها رسیدی دسته 4 ،پولم که داری پس چرا تیمو بهتر نمیکنی؟
پول چرک کف دسته،خرج کن حالشو ببر :D

اگه بچه های خوبی تا حالا بوده باشید و تکالیفتون انجام داده باشید امروز و فردا فودر بارون میشید :D

دیلی لوگین امروز میتونید 83*10 و وینتر کارت بگیرید.فردا هم جایزه های جام جهانی احتمالا بده که اگه 750 بازیکن رو جمع کرده باشید هر 10 لول جایزه رو میگیرد

اگه بچه های خوبی تا حالا بوده باشید و تکالیفتون انجام داده باشید امروز و فردا فودر بارون میشید :D

دیلی لوگین امروز میتونید 83*10 و وینتر کارت بگیرید.فردا هم جایزه های جام جهانی احتمالا بده که اگه 750 بازیکن رو جمع کرده باشید هر 10 لول جایزه رو میگیرد
بده جرزینیو رو ببندم رسما گیر کردم!
اون 89 مثل چاه میمونه هر چی میریزم داخلش پر نمیشه ولی عجب بازیکنیه قشنگ خط حمله رو یه لول میبره بالا
ولی من لول نه گیر کردم الان فقط لول نه و بهم میده؟

بده جرزینیو رو ببندم رسما گیر کردم!
اون 89 مثل چاه میمونه هر چی میریزم داخلش پر نمیشه ولی عجب بازیکنیه قشنگ خط حمله رو یه لول میبره بالا
ولی من لول نه گیر کردم الان فقط لول نه و بهم میده؟
آره فقط تا همون لول.من که فکر کنم از 750 تایی که میخواست حدود 1200 بازیکن جمع کردم :D

البته فکر کنم جایزه لول های قبل هم میده.چون هیچ جا ندیدم فقط بگن هر لول جایزه خودش.یعنی تو جایزه از 1 تا 9 رو میگیری احتمالا

دوستان عزیز ببخشید میان صحبتاتون من یه مشکلی با بازی دارم...
گاهی اوقات که بازی رو اجرا میکنم سرعت خود بازی بالاتره ...حتی حرکت تماشاگرها هم خیلی تنده...
علتش چیه بنظرتون؟

• Like
Reactions: hamid_barca
دوستان عزیز ببخشید میان صحبتاتون من یه مشکلی با بازی دارم...
گاهی اوقات که بازی رو اجرا میکنم سرعت خود بازی بالاتره ...حتی حرکت تماشاگرها هم خیلی تنده...
علتش چیه بنظرتون؟
من که تا حالا همچین مشکلی نداشتم.رو چه پلتفرمی بازی میکنید؟
رو کامپیوتر اگه هستید دچار افت فریم نمیشید؟
یا اینکه این تند شدن در مقایسه با زمان انلاین بازی کردن نیست؟

ویرایش:
البته الان که فکر کردم دیدم این اتفاق برام افتاده ولی فقط زمان آنلاین بازی کردن که یهو پینگ زیاد میشه و بازی آهسته یا استپ میشه بعدش تند میشه تا برسه به همون لحظه ای که واقعا هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or