Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
یکیش رو خودش همون اول همینطوری میده.2تاش هم تو پک بود که دیگه وقتش تموم شده ولی بقیه اش تو آبجکتیوز هست.2 تاش تو season progress ،باقی هم تو mile stone .بعد که جمع کردی میری sbc تو تب swap اونجا جایزها رو گذاشته که هر کدوم چندتا توکن میخواد
سلام آقا حمید ببخشید در rivals در چه بخشی هستید

• Like
Reactions: hamid_barca
فیفا ۲۲ جز بدترین فیفاهایی بود که بازی کردم فیفا ۲۳ رو هم از روی ویدیوهایی که ازش اومده بود بهش امیدوار نبودم پیشرفت ها رو در حد تبلیغات میدیدم. چون تو بلک فرایدی تخفیف ۴۰ درصدی خورد خریدم، باید بگم که سوپرایز شدم. فیزیک بازی واقعا بهتر شده البته دوال سنس هم کمک میکنه. پیشرفت توی گرافیک بازی هم حس میشه. تنها فیفایی هست که بعد از ۱۷ به دلم نشسته!

• Like
Reactions: Destro
فیفا ۲۲ جز بدترین فیفاهایی بود که بازی کردم فیفا ۲۳ رو هم از روی ویدیوهایی که ازش اومده بود بهش امیدوار نبودم پیشرفت ها رو در حد تبلیغات میدیدم. چون تو بلک فرایدی تخفیف ۴۰ درصدی خورد خریدم، باید بگم که سوپرایز شدم. فیزیک بازی واقعا بهتر شده البته دوال سنس هم کمک میکنه. پیشرفت توی گرافیک بازی هم حس میشه. تنها فیفایی هست که بعد از ۱۷ به دلم نشسته!
وجدانا با دفاع بازی و گلر خنگش و تعداد گلهای بالای بازی مشکلی نداری؟

• Like
Reactions: flesh & blood
برای منم سواله واقعا! مشکلشون با برزیل چی بوده؟ توی مد جام جهانی هست توی حالت عادی نیست!
مشکلشون با لایسنس بازیکنهای برزیل هست.چون تیم برزیل زیر نظر فدراسیون CONEMBOL هست و اونم مستقیما زیر نظر فیفا نیست.گویا خود تیم برزیل رو لایسنس کردن ولی بازیکنهاش رو نه.ولی برای جام جهانی چون مستقیما زیر نظر فیفا هست برای همین تونستن برزیل و بازیکنهاش رو استفاده کنن.

ماجرا تقریبا همچین چیزی هست:D

دوستان این مساله پاشنه آشیل من بوده تو فیفا های اخیر. اینکه وقتی میدوی به سمت فرد حامل توپ و L2 رو میزنی توپ رو نمیگیره همینجوری رد میشه. ولی طرف مقابل جوری این کار رو میکنه انگار برای اون اتوماتیکه. این از مهارت بالا میاد یا واقعا حالت اتوماتیک داره من بلد نیستم؟!

• Like
Reactions: RaminZero21
دوستان این مساله پاشنه آشیل من بوده تو فیفا های اخیر. اینکه وقتی میدوی به سمت فرد حامل توپ و L2 رو میزنی توپ رو نمیگیره همینجوری رد میشه. ولی طرف مقابل جوری این کار رو میکنه انگار برای اون اتوماتیکه. این از مهارت بالا میاد یا واقعا حالت اتوماتیک داره من بلد نیستم؟!
به نظرخودم به گیم پلی برمیگرده خودم بعضی بازیا خیلی راحت L2 رو میگیرم با مربع پا میندازم توپ طرفو میگیرم بعضی بازیا هم انگار وزنه بستن پای بازیکنا هیچ کاری نمیشه کرد

من تازه فیفا گرفتم اولا که چقدر انیمیشن هاش خوب شده من قبلش چند ساعت 22 بازی کرده بودم خیلی ضعیف تر بود

و چندتا سوال مبتدی داشتم : موقعی که توپ هوایی میاد و دوتا رقیب کنار هم وایسادن چطوری میشه تصاحب کرد؟
و اینکه نیاز هست حرکاتی که با استیک راست انجام میشه رو یاد بگیرم؟ اگه آره کدومش رو یاد بگیرم.
اکثر شوت هام رو دروازه بان حریف راحت میگیره چجوری میشه مثلا گوشه دروازه زد و...؟

سلام به همه عزیزان
میخواستم اکانت اشتراکی فیفا ۲۳ بگیرم. آیا با توجه به وضعیت نت بخش آلتیمیت قابل بازی هست ؟
سلام به همه عزیزان
میخواستم اکانت اشتراکی فیفا ۲۳ بگیرم. آیا با توجه به وضعیت نت بخش آلتیمیت قابل بازی هست ؟
ممنون میشم اگر عزیزی می‌تونه بنده رو راهنمایی کنه

این مورد دهن منم سرویس کرده :D مشکل اول همون خود گیم پلی هست مشکل دوم هم برای ما پینگ بد موقع آنلاین هست چون اگه خیلی بد باشه وقتی میری طرف حریف در واقع یکم زودتر اون جهتش عوض کرده.پینگ رو هم که نمیشه کاریش کرد.

ولی یه چیزی دقت کن L2 میزنی میری طرف توپ یا R2+L2 رو میزنی؟چون اولی جاکی هست ولی دومی اسپید جاکی،که من مشکلم با دومی هست چون 2 سالی هست که تو حالت اسپید جاکی اون سرعتش رو اومدن از اتوماتیک گذاشتن رو حالت دستی یعنی خودت باید تنظیم کنی برای همین وقتی میری سمت حریف اگه تا ته آنالوگ چپ رو بگیری با سرعت میره و یهو از طرف رد میشه.تو آموزشهای یوتیوب دیدم که میگن برای اینکه اینطوری نشه باید خیلی نرم با آنالوگ کار کنی ولی خیلی سخته.من خودم اگه اینطوری گل نمیخوردم خیلی وضعم بهتر بود ~X(

من تازه فیفا گرفتم اولا که چقدر انیمیشن هاش خوب شده من قبلش چند ساعت 22 بازی کرده بودم خیلی ضعیف تر بود

و چندتا سوال مبتدی داشتم : موقعی که توپ هوایی میاد و دوتا رقیب کنار هم وایسادن چطوری میشه تصاحب کرد؟
و اینکه نیاز هست حرکاتی که با استیک راست انجام میشه رو یاد بگیرم؟ اگه آره کدومش رو یاد بگیرم.
اکثر شوت هام رو دروازه بان حریف راحت میگیره چجوری میشه مثلا گوشه دروازه زد و...؟
برای توپ هوایی تا وقتی توپ رو هوا هست سعی کن هی بازیکنت رو تکون بدی که یا بیاد جلوی حریف یا اینکه از پشت هل بده.بعدش تا دیدی توپ نزدیک هست یا دکمه شوت رو بزن یا پاس.شوت رو بزنی احتمالش بیشتره که توپ رو بزنه ولی خب شانسی فقط دفع میکنه ولی پاس بزنی اگه به موقع باشه و جهت درست بدی میندازه برای یارت

استیک راست هم اول از همه ball roll:دستت رو از رو دکمه سرعت بردار بعد نسب به جهتی که سمت بازیکنت هست به راست یا چپش برای یکم استیک راست رو بگیر(فلیک نکن).این برای وقتی خوبه که با حریف کورس گذاشتی تا دیدی احتمال داره بهت برسه،قبلش که یکم بینتون فاصله هست بال رول بزن.اگه درست بزنی حریف از صفحه روزگار محو میشه.

اسکیل دوم هم step over:امسال یه چیزی تو فیفا اضافه شده به اسم speed boost یعنی اگه عادی شروع کنی به دویدن یکم سنگین راه میافته ولی یه سری اسکیل هست که اگه قبل دویدن بزنی یهو سرعتش بیشتر میشه و حریف رو جا میذاره که یکیش همین اسکیل هست.برای انجامش هم استیک راست رو یه نیم دایره بزن.مثلا از بالا بچرخون به پایین.اینم بستگی داره سمت بازیکن کدوم طرفه مثلا اگه به سمت راست تصویر بری میشه نیم دایره از بالا به پایین ولی اگه به سمت بالای تصویر بری میشه نیم دایره از راست به چپ.امیدوارم متوجه بشی چی میگم :D
برای اینکه سرعت هم بوست بشه بلافاصله دکمه سرعت رو بگیر و و استیک چپ رو نسبت به جهت بازیکن 45 درجه به بالا یا پایین بگیر

اسکیل فعلا این 2 تا یاد بگیر تا بعد حرفه ای تر که شدی اسکیل های سخت تر بزنی

شوت هم خب باید جهت بدی و قدرت ولی امسال 2 تا شوت داره که که باید یاد بگیری
اولیش power shot هست که باید L1+R1 رو موقع شوت زدن بگیری و جهت دهیش هم تماما خودت باید جهت گیری کنی که سختیش همینه و انیمیشنش هم یکم طولانی هست ولی اگه به موقع و دقیق بزنی تقریبا 90 درصد به بالا گل میشه

دومیش outside shot هست که همه بازیکن ها میتونن بزنن ولی بعضی از بازیکن ها تخصصشون این شوته.برای اینکه ببینی آیا همچین شوتی میتونه بزنه باید بری تو صفحه اطلاعات بازیکنت بعد صفحه آخرش نوشته که چه تخصص هایی داره.
برای اجراش هم باید L2 و شوت رو بگیری.ولی زدنش یکم قلق داره.بهترین کار اینه که از گوشه های محوطه جریمه بزنی ولی اگه از گوشه سمت راست میزنی باید بازیکنت راست پا باشه و اگه از سمت چپ میزنی باید چپ پا باشه
حالا اگه گوشه راست محوطه بودی ولی بازیکنت چپ پا بود یا برعکس باید به جاش finesse shot بزنی که میشه همون شوت کات دار خودمون.اجراش هم R1 و شوت هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or