Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
آقا این چه SBC عجیبیه که برای رونالدینیو گذاشتن!؟ چرا انقدر گرون!؟
دیشب ملت فکر نمیکردن اینقدر گرون باشه برای همین تا حدود 3 میل قیمتش اومد پایین.ولی تکمیلش الان حدود 4 میل قیمتشه :Crying1: فقط اونایی که دیشب فروختن :D

دوستان با قیمیت های ارزون چه بازیکنایی پیشنهاد میدید ترکیب تیمم 4-4-1-1 عه st و cf دارم جلو
ارزون مثلا چقدر منظورته؟چون بستگی به بودجه ات داره.ضمن اینکه باید با توجه به کمیستری تیمت خرید کنی.

ولی الان چون تو فصل tots هستیم،اگه خیلی بودجه نداری میتونی بازیکنهای ارزونی که tots شدن رو پیدا کنی و بخری تا فعلا تیمت بتونه رقابت کنه تا کم کم بازیکنهای بهتری بخری.میتونی از این سایت استفاده کنی:
FIFA 23 Ultimate Team Prices, Squad Builder, Draft and Players Database | FUTBIN
همون صفحه اولش میتونی بازیکنهایی که الان محبوب تر هستن یا کارتهای جدید رو پیدا کنی قیمتشون هم زده و اینکه چه کمیستری استایلی بهتره بهشون بدی.

• Like
Reactions: omiid72
ارزون مثلا چقدر منظورته؟چون بستگی به بودجه ات داره.ضمن اینکه باید با توجه به کمیستری تیمت خرید کنی.

ولی الان چون تو فصل tots هستیم،اگه خیلی بودجه نداری میتونی بازیکنهای ارزونی که tots شدن رو پیدا کنی و بخری تا فعلا تیمت بتونه رقابت کنه تا کم کم بازیکنهای بهتری بخری.میتونی از این سایت استفاده کنی:
FIFA 23 Ultimate Team Prices, Squad Builder, Draft and Players Database | FUTBIN
همون صفحه اولش میتونی بازیکنهایی که الان محبوب تر هستن یا کارتهای جدید رو پیدا کنی قیمتشون هم زده و اینکه چه کمیستری استایلی بهتره بهشون بدی.
تیمم بیشتر لیگ انگلیس عه بودجه هم زیر 50k ارزون :D یه چیزایی دیدم عجیب بود برام مسی گلد 32k ؟ یا هالند 16k ؟ چرا انقدر ارزون یا عادیه من در جریان نیستم

تیمم بیشتر لیگ انگلیس عه بودجه هم زیر 50k ارزون :D یه چیزایی دیدم عجیب بود برام مسی گلد 32k ؟ یا هالند 16k ؟ چرا انقدر ارزون یا عادیه من در جریان نیستم
امباپه گلد هم الان زیر 200k هست.چون دیگه اینقدر کارتهای بهتر ازشون اومدن که این کارتهای گلد عملا بدرد نمیخورن.ولی بودجه 50k خرجش نکنی بهتره.برو فعلا از تو sbc یا آبجکتیو بگرد دنبال بازیکن بدردبخور یا اینکه پکهای خوب رو بدست بیار بلکه بازیکن خوبی گیرت بیاد.

الان یه سری آیتم ارزون تو sbc هر روز میاد که اگه انجامش بدی یه سری جایزه یا xp تو بخش آبجکتیو بهت میده.مثلا یه daily login هست روزی یه بازیکن برنز فقط باید بذاری.ولی هر دفعه که اینو انجام بدی تو آبجکتیو یه جایزه خوب بهت میده.یا xp بهت میده که تو قسمت progress تبدیل به جایزه های مختلف میشن

دیویژن و ویکند هم بازی کنی خودش جایزه میده.مثلا هر هفته دیویژن 3 برد بیاری جایزه میده،اگه بتونی 8 برد بیاری جایزه ات آپگرید میشه و بسته به سطحی که هستی تا 6 پک مختلف میده.اینطوری در عرض 2-3 هفته میتونی تیم قابل قبولی ببندی.

هالند هم کارت potm اش الان تو sbc هست خیلی هم گرون نیست فکر کنم بتونی بگیریش

نسخه game pss جام جهانی نداره؟
داره. :D
من خودم فیفا بازی نمی‌کنم و زیاد آشنا نیستم با منوها ولی بعد از اومدن بازی روی گیم پس، دانلودش کردم برای وقت‌هایی که برادرم میاد اینجا و آنلاین می‌زنه. کنجکاو هم شدم ببینم بخش جام جهانی چه شکلیه و یه جایی تو مایه‌های Game Modes یا Play Modes یا همچین چیزی بود فکر کنم. :D

• Like
Reactions: sopranus
داره. :D
من خودم فیفا بازی نمی‌کنم و زیاد آشنا نیستم با منوها ولی بعد از اومدن بازی روی گیم پس، دانلودش کردم برای وقت‌هایی که برادرم میاد اینجا و آنلاین می‌زنه. کنجکاو هم شدم ببینم بخش جام جهانی چه شکلیه و یه جایی تو مایه‌های Game Modes یا Play Modes یا همچین چیزی بود فکر کنم. :D
تو play modes بری باید باشه.یعنی اونجا هم نیست؟ :-?
همه رو زیرورو کردم نیست که نیست.
نکنه باید انلاین باشم؟
با کدوم dns به سرورای ea وصلی؟

همه رو زیرورو کردم نیست که نیست.
نکنه باید انلاین باشم؟
با کدوم dns به سرورای ea وصلی؟
شاید قضیه به همون برمی‌گرده! :دی
فیفا کلاً روی کنسول من سخت آنلاین می‌شه و همراه اول که اصلاً جواب نمی‌ده و تنها روشی که فعلاً کار می‌کنه، ترکیب ADSL مخابرات با DNS الکترو هست. :دی

شاید قضیه به همون برمی‌گرده! :D
فیفا کلاً روی کنسول من سخت آنلاین می‌شه و همراه اول که اصلاً جواب نمی‌ده و تنها روشی که فعلاً کار می‌کنه، ترکیب ADSL مخابرات با DNS الکترو هست. :D
دقیقا به همراه اول و dns برمیگرده.
دمت گرم

من چند هفته هست adsl ندارم.با ایرانسل بازی میکنم.اونم چند وقته پینگ بین 100 تا 180 میره.از اونطرف ولی همراه اول پینگ میزنه 68-70 ولی تو بازی قشنگ 2 ثانیه دیلی داره.یعنی ایرانسل با اون پینگ 180 از همراه اول قابل بازیتر هست :| خب این چرا داره میزنه چینگ 70؟؟حتی تو بازی هم پینگ همین حدود 70 هست ولی یه پلیر سوئیچ نمیتونم بکنم از بس تاخیر داره.واقعا میخوام بدونم دلیل علمیش چیه آخه که پینگ رو 70 میزنه ولی انگار 270 هست؟

با ایرانسل هم از تو ویندوز پینگ با سرور دبی میگیرم حدود 70 هست ولی تو بازی انگار داره به سرور اروپا وصل میشه :-?

یعنی 🐶 💩 تو این زندگی

• Sad
Reactions: omiid72

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or