Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
کاریش نمیشه کرد؟ متاسفانه دسترسی به هیچ اینترنت دیگه ای ندارم...
نه پینگ که دست ما نیست بشه کاری کرد ولی میتونید با ایرانسل هم تست کنید.برای من ایرانسل نسبتا قابل بازی هست

ولی کلا فیفا چند وقته تو ایران مشکل داره برای خیلی ها.حتی رادار و الکترو هم میگن فیفا ما رو بن کرده و رو اونها هم پینگ اکثرا بده

من واقعا عجیب ترین سال زندگیمه که فیفا رو تقریبا دو ماه بعد از ریلیز رد کردم رفت
باورم نمیشه من که از ۱۹۹۷ فیفا بازی میکردم و تا آخر سال و تابستونم رو باهاش میگذروندم هیچ رغبتی دیگه به همچین زباله ای ندارم..
آخرین باری که یادمه از فیفا حداقل یکمی لذت بردم ۱۷ بود یعنی شش سال پیش
بعدش اما همش از روی عادت خریدمش حتی امسال که دیگه حتی هفته ای یه بار هم بازی نمیکردمش
حیف از این فرنچایزی که عمرم با خاطرات خوبش سپری شد و این بلا سرش اومد
تاپیک اومد بالا گفتم نظرم رو بگم راجع بهش
موفق باشید بچه ها
ایشالا بعدی رو 2k بسازه حداقل

19تا توکن دادم و پک گرفتم
آیکان +90 زدم
همه فودرا رفت
حدث بزن کیو داد
مهاجم
مکزیک
اورال 90
هرناندز :| :|

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
به من لمپارد ۹۰ داد. :))
ازین بدتر میشد؟
* دوستان این kante اورال ۹۲ رو اگر میتونید باز کنید. خیلی خوبه. یعنی دفاع تیم و ازین رو به اون رو میکنه.هم خوب دفاع میکنه و هم بازی سازی. چندتا گل هم باهاش زدم تو این ویکند :)) . کرایوف هم که دیگه نگم براتون.دفاع حریف و بهم میریزه. مخصوصا اگر left stick تون خوب باشه. این ویکند واقعا عالی بود. حیف که آخرش ea با این پک ها گند زد به اعصابم. باید منم یه مدت بزارم کنار بازیو.

آخرین ویرایش:
تو اون پک ها هم هیچی نداد؟این چند روز همش تروفی تایتانز میداد...شانس نیست لامصب ;))
من از این sbc آیکان دیشب زیدان 96 گیرم اومد :D

خدایی دیگه شرم میکنم از شانسم بگم :D
پریشب نت خیلی بد بود و نمیشد بازی کرد.بعد با اپ رفته بودم همینطوری داشتم چرخ میزدم دیدم 3 تا پک ارزون از اینا که مال sbc هست دارم و یادم رفته باز کنم.اولی باز کردم فلیپ لام ارزونه داد که 100 تا پولش بود.فروختمش رفتم یه پک 60k خریدم بهم لام 93 داد 440 تا فروختمش :))

ولی تو ادامه بده که خدا با صابرینه ;))

از پکهای توکنا فقط یه کاسیاس 93 داد تایتانز :دی
چطوره دروازه‌بانیش بنظرت؟
میشه فروخت اینارو مگه؟

• Like
Reactions: hamid_barca
از پکهای توکنا فقط یه کاسیاس 93 داد تایتانز :D
چطوره دروازه‌بانیش بنظرت؟
میشه فروخت اینارو مگه؟

کاسیاس تایتانز بد به نظر نمیاد. اگه به تیمت میخوره یه تستی بکن
اینا رو هم بستگی داره از تو چه پکی گیرت اومده باشه که بتونی بفروشی.پکهای سواپ آنتریدبل هستن ولی تو sbc بعضی از اونایی که چندتا چلنج داره تریدبل هستن مثل marquee matchups که هر چلنجش تکمیل کنی یه پک تریدبل میده

اصلا پرچم اسپانیا میاد میخوام دسته رو بشکونم! از تو پکها تا الان سه بار تورس تایتان ۸۶ دراوردم! هدف EA از ساختن تورس ۸۶ دقیقا ترول کردن من بوده.
کاسیاس ۹۳ هم دراوردم حدود ۱۰ تا بازی باش کردم. همون مایک مینیان یا ادرسون ۹۱ از کاسیاس ۹۳ بهتره. واقعا در حق ایکر مقدس ظلم کردن با این کارت.
منتظرم حمید بیاد عکس توره ۹۰ رو بذاره و از پک لاک بدش بگه :دی

اصلا پرچم اسپانیا میاد میخوام دسته رو بشکونم! از تو پکها تا الان سه بار تورس تایتان ۸۶ دراوردم! هدف EA از ساختن تورس ۸۶ دقیقا ترول کردن من بوده.
کاسیاس ۹۳ هم دراوردم حدود ۱۰ تا بازی باش کردم. همون مایک مینیان یا ادرسون ۹۱ از کاسیاس ۹۳ بهتره. واقعا در حق ایکر مقدس ظلم کردن با این کارت.
منتظرم حمید بیاد عکس توره ۹۰ رو بذاره و از پک لاک بدش بگه :D
نه دیگه اونقدر بدشانس نیستم ;)) .ریو فردیناند هم راضیم

سلام یه سوال
آیا Fifa23 ام مث efootball مشکل اتصال و گیرو و اینا داره نیاز به قند شکن باشه و اینا یا نه بازی اجرا میشه؟ اینم بگم آنلاین یا آلتیمیت نمیخوام بزنم
چون efootball اصن اجرا نشد برام

سلام یه سوال
آیا Fifa23 ام مث efootball مشکل اتصال و گیرو و اینا داره نیاز به قند شکن باشه و اینا یا نه بازی اجرا میشه؟ اینم بگم آنلاین یا آلتیمیت نمیخوام بزنم
چون efootball اصن اجرا نشد برام
رو کنسول که فکر کنم کلا dns باید بزنید ولی رو pc که من بازی میکنم اول باید ea app رو لانچ کنی که احتیاج به قند شکن یا dns هست ولی داخل بازی که رفت اگه آنلاین نمیخوای که هیچ مشکلی نیست ولی اگه آنلاین میخوای بستگی به isp داره.اکثرا مشکلی نداره ولی من صبانت دارم و نت تایپ 3 شده و مجبورم با dns بازی کنم

سلام
من از موقع انتشار بازي بازي رو خريدم و بازي مي كنم اما يه مشكلي رو حتي تو فيفا ٢٢ هم داشتم
اينكه اصلا روي سانتها براي هد زدن بازيكنها در مسير توپ قرار نمي گيرن و حتي اگه بازيكن رو به توپ برسونم باز هم تو زدن ضربه به سمت دروازه مشكل داره
ميدونم از تنظيمات اوليه بازي هست اما نتونستم گزينش رو پيدا كنم
ممنونم ميشم راهنمايي كنيد

رو کنسول که فکر کنم کلا dns باید بزنید ولی رو pc که من بازی میکنم اول باید ea app رو لانچ کنی که احتیاج به قند شکن یا dns هست ولی داخل بازی که رفت اگه آنلاین نمیخوای که هیچ مشکلی نیست ولی اگه آنلاین میخوای بستگی به isp داره.اکثرا مشکلی نداره ولی من صبانت دارم و نت تایپ 3 شده و مجبورم با dns بازی کنم
dns خوب برا کنسول نمیدونم چی خوبه و اینکه این داستان لانچ شدن بازی رو اینکه قند شکن هست یا چی؟
من نتم همراه اوله

dns خوب برا کنسول نمیدونم چی خوبه و اینکه این داستان لانچ شدن بازی رو اینکه قند شکن هست یا چی؟
من نتم همراه اوله
یه سوال دیگه برا volta چیز خاصی لازمه؟ من میخوام ps5 ظرفیت سه بگیرم مشکلی که نداره؟
راستش من رو کنسول اطلاعی ندارم.حالا بچه هایی که رو کنسول میزنن میان راهنمایی میئکنن

من نتم همراه اوله
من برای کنسول از این DNS هایی که این دوستمون معرفی کرده استفاده می کنم خیلی خوبه:

بعد یکی دو ماه دو روزه دارم بازی میکنم، به طرز عجیبی پینگم پایینه، پینگ ۴۵-۵۵ 🤤 تجربه‌ بازی زمین تا اسمون فرق میکنه با پینگ ۷۰. دی ان‌ اس که زدم رو ps5 اینه:
9.9.9.9
149.112.112.112

یکی دیگم هست که اونم خوبه:
199.85.127.10
195.85.126.10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or