Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
2-3 هفته مستمر بازی کنی حریفهای دیویژن هفت برات میشن گوگولی مگولی :D اصلا نگران اینا نباش فعلا.

2 تا کار الان باید بکنی.اول اینکه از همین الان بیس تیمت رو مشخص کنی که از چه لیگی باشه که به نظرم چون واکر و آنتونی داری سعی کن بیس تیم رو بذاری رو انگلیس فعلا.

کار دوم هم اینه که با بازی کردن تو بخش های مختلف،پکهای مختلف جایزه بگیری تا فودرهات زیاد بشن و بتونی sbcهای گرون هم انجام بدی.مثلا دیشب پلیر پیک از بین 5تا فوت هیرو بود که واقعا هم چیزهای خوبی میداد.برای انجامش هم 3 تا چالش 86-85-84 میخواست.یا sbcهای آیکان.هفته ای یدونه از اینجور sbcها بتونی انجام بدی در عرض چند هفته چندتا آیکان یا فوت هیرو داری تو تیمت.

اینطوری هی تیمت آروم آروم قوی میشه که باعث میشه بری دیویژن بالاتر یا ویکندها جایگاه بهتری بدست بیاری که همینا بهت جایزها و بازیکنهای بهتر میده.

اول کار بیس رو انگلیس انتخاب کردم
واکر خیلی خوبه
ولی آنتونی و وینیسیوس هر دفاعی بهشون میخوره میرن قاطی باقلیا
از اسکوادبتل پک بگیرم؟
این پلیر پیک هیروها هم مدتش محدوده؟یا بازم میذارن؟
این بازیکنایی که از قسمت آبژکتیو بدست میان چطورن؟ فنتزی‌فوتها
Rovella
Lindstorm
ایناها

اول کار بیس رو انگلیس انتخاب کردم
واکر خیلی خوبه
ولی آنتونی و وینیسیوس هر دفاعی بهشون میخوره میرن قاطی باقلیا
از اسکوادبتل پک بگیرم؟
این پلیر پیک هیروها هم مدتش محدوده؟یا بازم میذارن؟
این بازیکنایی که از قسمت آبژکتیو بدست میان چطورن؟ فنتزی‌فوتها
Rovella
Lindstorm
ایناها
آنتونی و وینیسیوس رو سعی کن از سرعتشون استفاده کنی.یک-دو کن بنداز پشت دفاع یا با L1 بهش دستور بده فرار کنن.اینا هنوزم برای دیویژن 7 جوابن.

پک هم از هر جا گیرت اومد بگو خدا برکت :D کلی جا تو التیمت هست که هرکدوم جایزه های مختلف میده.البته سعی کن اونایی بری که جایزه های گرونتر میده.مثلا اگه جایی دیدی 5 تا +84 میده خب اینو حتما برو بگیر چون یا بازیکن خوب داخلشه یا فودر خوب.ضمن اینکه داخل خود آبجکتیو هم خیلی هاش هست بدون اینکه متوجه بشی میبینی جایزه باز شده(یه نقطه قرمز که میاد یعنی اونجا یه جایزه رو گرفتی)یا فقط بازی کنی و xp بگیری تو قسمت season progress

این فوت هیرو یا آیکان هم هر هفته میذاره.معمولا یک هفته آیکان میده یک هفته فوت هیرو.اون فوت هیرو هنوزم هست اگه میتونی تکمیلش کنی.

بازیکنهایی هم که تو آبجکتیو میده اکثرا مالی نیستن.برای دیویژن 7 اینا خوبه ولی چیزی نیست که بگی بازیکن متا یا کار دربیار داخلشون باشه.اگه وقت داشتی تکمیلشون کن.فوقش یا بدردت میخوره یا میذاریش داخل sbc

فقط یه چیزی الان دیدم تو ترکیبت اینه که به خیلی از بازیکنهات کارت کمیستری استایل ندادی.حتما همه بازیکنهات باید بهشون بهترین کارت کمیستری که میدونی رو بدی یا اگه نمیدونی چی بهتره براشون برو تو این سایت FIFA 23 Ultimate Team Prices, Squad Builder, Draft and Players Database | FUTBIN بعد اسم بازیکن رو سرچ کن.پایین صفحه قبل از کامنتها یه نموداری هست که مردم رای میدن که چه کمیستری استایلی مناسب این بازیکن هست

تأثیر زیادی داره کمیستری استایل؟
آره خب بستگی به اینکه چه نوع کارتی بهش بدی و اینکه خود بازیکن چقدر کمیستری داره تا 8 واحد میتونه یک قابلیت رو بوست بکنه.مثلا بازیکنت اگه سرعتش 82 باشه تا 90 میشه افزایش پیدا کنه.
فقط باید اینو در نظر بگیری که این کارتها 2 نوع هستن.بعضی هاش 2 قابلیت رو افزایش میده بعضی هاش 3 قابلیت(منظورم همون سرعت شوت پاس و...).اون 2 تایی ها بیشتر بوست میکنن ولی خب فقط 2 قابلیت هست.اون 3 تایی ها کمتر بوست میکنه ولی تعداد 3 قابلیت.
حالا به جز این که چه کارتی هست،باید ببینی کمیستری خود بازیکنت تو ترکیب چندتا هست اگه هیچی کمیستری نداشته باشه این کارتها هم هیچ افزایشی بهش نمیدن.اگه 3 تا کمیستری داشته باشه بیشترین افزایش رو میگیره.

نکته آخرم اینکه اگه رو pc یا کنسول های نسل جدید بازی میکنی یه قابلیت دارن بعضی از بازیکنها که رو کنسولهای نسل قبل نیست.اکثر بازیکنها به طور پیش فرض controlled هستن حالا بعضی از بازیکنها میتونن lengthy باشن یا explosive که اینو با کارت کمیستری که بهش میدی میتونی تعیین کنی.

بازیکنی که lengthy هست شتاب اولیه خوبی نداره ولی تو کورس میتونه یه بازیکن سریعتر از خودشم بگیره ولی explosive ها برعکس هستن یعنی استارت انفجاری میزنن ولی به مرور سرعتشون کم میشه.برای همین کمیستری استایل خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر کنی مهمه.

آقا من به دلیل مشغله یه مدت خیلی کم بازی می کنم و کم و بیش فقط SBC ها رو انجام می دم و آخر هفته چند دست بازی می کنم.
دقیقاً از موقعی که بازی کردنم کم شده به شدت تو پک ها بازیکن خوب بهم میده. در این حد که از پک معمولی ریوالدو پرایم و کاپدویا در اومد.

بعد حدودا دو ماه تونستم این تیم و ببندم :D .
به نظرتون کجا نیاز به تقویت داره؟
Div 1
بنظر من خیلی چیزا باید عوض شه :D منم قدیمترا ترکیب و formation تیمم رو حتما با دو تا هافبک دفاعی میچیندم . اما تو این فیفا آخری اصلا این حرکت با Player های خیلی قوی و تیمای سرعتی جوابگو نیس ( حداقل برای من که اینجوری بوده ! ) .این بازی جوری ساخته شده که راحت با یه سانتر پشت دفاع و یا حرکت از کنار ها با بازیکنای فوق سرعتی براحتی 3/4 نفر از بازیکنا از جریان بازی حذف میشن . وقتی 2 تا هافبک دفاعی داشته باشی عملا کارایی شون رو جلوی این تیما از دست میدن . در واقع شما ترکیب تیمتو اصولی چیندی . کسایی که جلوتن عین آدمیزاد بازی نمیکنن :D 90% حریفایی که باهاشون بازی کردم از همین ترفند کناره ها استفاده میکردن . اگه ضعیفتر بودن وینیسیوس و رشفورد و قوی ترا با امباپه و مسی .

در مورد GK هم بنظرم مارتینز و ردش کن بره . واقعا آشغاله و گلای مفتی میخوره . من همون روزای اول دادمش رفت . نویر گلد از هر لحاظ بهتر از اونه . من یه چیزیو دقت کردم . بنظرم تو بخش GK نباید بازیکنارو باهم مقایسه کرد . مثلا یکی مشخصات کلی و دایو و رفلکس کمتری از اون یکی داره اما در عمل میبینیم که کارو برات درمیاره و عملکرد بهتری رو برات بنمایش میذاره .

آقا من به دلیل مشغله یه مدت خیلی کم بازی می کنم و کم و بیش فقط SBC ها رو انجام می دم و آخر هفته چند دست بازی می کنم.
دقیقاً از موقعی که بازی کردنم کم شده به شدت تو پک ها بازیکن خوب بهم میده. در این حد که از پک معمولی ریوالدو پرایم و کاپدویا در اومد.
این تئوری ثابت شده هست.ea نمیذاره از این رابطه سمی خارج بشی :D

بعد حدودا دو ماه تونستم این تیم و ببندم :D .
به نظرتون کجا نیاز به تقویت داره؟
Div 1
به نظرم مهاجم میخوای.اینا دوتاشون فیزیکی هستن.به نظرم جای هری کین یه مهاجمی که حرکات ریز بیاد و سرعتی باشه بهتره.البته بازم به سبک بازیت بستگی داره

به نظرم مهاجم میخوای.اینا دوتاشون فیزیکی هستن.به نظرم جای هری کین یه مهاجمی که حرکات ریز بیاد و سرعتی باشه بهتره.البته بازم به سبک بازیت بستگی داره
حمید خان. Sbc سانچز چطوره؟ ۴ تا چالش شو رفتم و ۳ تاش مونده. بزارم جای دروگبا یا هری کین.البته میشه با سه مهاجم که دوتا cf یکی st هم بازی کرد.

حمید خان. Sbc سانچز چطوره؟ ۴ تا چالش شو رفتم و ۳ تاش مونده. بزارم جای دروگبا یا هری کین.البته میشه با سه مهاجم که دوتا cf یکی st هم بازی کرد.
من سانچز و تورس sbc جفتش قرضیش رو گرفتم و به نظرم تورس تو تموم کنندگی خیلی بهتر بود.ولی حالا که 4 تاش رفتی خب اون 3 تای دیگه هم تکمیل کن(البته سر فرصت و آروم آروم :D )

ولی به نظرم هر کی میاری جای هری کین بیار.حالا جدای از سبک بازیت که معلوم میکنه که بیشتر به چه نوع بازیکنی نیاز داری،یه معیار خوب برای اینکه خوب یا بد بودن بازیکن معلوم بشه قیمتش هست.قیمت بازیکن هم اینطوری تعیین میشه که اون بازیکن چقدر التیمیت باز هست.مثلا هری کین حدود 200 هزار یا کمتر قیمتشه ولی دروگبا حدود 700 تا هست.(البته آیکان کلا گرونتره)

ولی کلا یه جور بازیکن رو باهم زوج نکن چه حمله چه هافبک چه دفاع.مثلا هافبکت اگه یکیش قلدر و بازی خراب کن هست حتما یکیش باید بازیساز باشه.تو حمله هم یکیش مثلا هِد بزنه-تنه به تنه بزنه-شوت خوفناک بزنه و...ولی اون یکی دریبل زن-حرکات انفجاری و...باشه

من سانچز و تورس sbc جفتش قرضیش رو گرفتم و به نظرم تورس تو تموم کنندگی خیلی بهتر بود.ولی حالا که 4 تاش رفتی خب اون 3 تای دیگه هم تکمیل کن(البته سر فرصت و آروم آروم :D )

ولی به نظرم هر کی میاری جای هری کین بیار.حالا جدای از سبک بازیت که معلوم میکنه که بیشتر به چه نوع بازیکنی نیاز داری،یه معیار خوب برای اینکه خوب یا بد بودن بازیکن معلوم بشه قیمتش هست.قیمت بازیکن هم اینطوری تعیین میشه که اون بازیکن چقدر التیمیت باز هست.مثلا هری کین حدود 200 هزار یا کمتر قیمتشه ولی دروگبا حدود 700 تا هست.(البته آیکان کلا گرونتره)

ولی کلا یه جور بازیکن رو باهم زوج نکن چه حمله چه هافبک چه دفاع.مثلا هافبکت اگه یکیش قلدر و بازی خراب کن هست حتما یکیش باید بازیساز باشه.تو حمله هم یکیش مثلا هِد بزنه-تنه به تنه بزنه-شوت خوفناک بزنه و...ولی اون یکی دریبل زن-حرکات انفجاری و...باشه
دستت درد نکنه حمید خان. هری کین و نمیدونم چقدر باهاش بازی کردی ولی شدیدا قویه. هم پاس گل میده و هم گل میزنه. یه بازی مثلا رو دست دروازه بان هد زد رفت تو دروازه که برگی برام نمونده بود :D . متوسط هر بازی یک گل و برام میزنه. کلا سبک بازیم پاس تو عمق و حرکت از کناره ها هست بعلاوه سانتر روی سر هری کین. ولی اینم قبول دارم خط حمله ام قدرت چرخش تو باکس حریف و نداره که یکم اذیت میکنه.

دستت درد نکنه حمید خان. هری کین و نمیدونم چقدر باهاش بازی کردی ولی شدیدا قویه. هم پاس گل میده و هم گل میزنه. یه بازی مثلا رو دست دروازه بان هد زد رفت تو دروازه که برگی برام نمونده بود :D . متوسط هر بازی یک گل و برام میزنه. کلا سبک بازیم پاس تو عمق و حرکت از کناره ها هست بعلاوه سانتر روی سر هری کین. ولی اینم قبول دارم خط حمله ام قدرت چرخش تو باکس حریف و نداره که یکم اذیت میکنه.
خب اگه به سبک بازیت میخوره که حرفی نیست.مثلا من خودم تا حالا یدونه گلم با سر نزدم :D ولی وقتی تو سبک بازیت گل با سر هم هست پس به کارت میاد:-bd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or