Multi Platform FIFA 23

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی FIFA 23 به صورت رسمی رونمایی شد.

Screenshot 2022-07-21 012945.png

فناوری HyperMotion 2

Screenshot 2022-07-21 233622.png

Electronic Arts تایید کرد که سیستم HyperMotion که برای اولین بار در FIFA 22 شاهد استفاده از آن بودیم، حالا چند پله قدمی رو به جلو برداشته و اکنون با نام «HyperMotion 2» شناخته شده و با این فناوری پیشرفته بیش از 6000 انیمیشن باکیفیت که توسط بازیکنان واقعی دنیای فوتبال از دوربین برُدکست استادیوم ضبط حرکات شده اند. همین طور EA وعده داده که یک سیستم «مکانیک ریسک و پاداش جدید در رابطه با بخش شوت زنی» را ارائه می‌دهد و ضربه آزاد‌ها، پنالتی‌ها و کرنرها نیز متحول شده‌اند. پیشرفت در فناوری HyperMotion2 و سیستم فیزیک FIFA 23، قفل بسیاری از محدودیت ها را باز کرده است. ویژگی های جدید، تجربه بازی را فراگیرتر از همیشه می کند و روند حرکتی تیم و بازیکنان در سراسر زمین پاسخگوتر، باهوش تر و معتبرتر از همیشه است. چه در بازی مقابل یک مدافع و چه نبرد در توپ هوایی به عنوان دروازه بان در برابر مهاجم همه چیز سیال تر و پویا تر به نظر می رسد. بازیکنان همچنین می‌توانند منتظر یک سیستم دریبلینگ هوشمند جدید، انتقال طبیعی‌ تر و روان‌ تر انیمیشن ها در هنگام حرکات پا به توپ و دریبل زنی باشند.

fifa-23-pic11.jpg photo_2022-07-21_00-19-12.jpg photo_2022-07-21_00-19-14.jpg photo_2022-07-21_00-19-22.jpg photo_2022-07-21_00-19-26.jpg

می توانید اولین تریلر بازی را در این لینک مشاهده کنید.

FX9gYPGX0AMM3FL.jpg

تریلر گیم پلی FIFA 23 منتشر شد و سازندگان در این تریلر جدید توضیحاتی فنی در رابطه با فناوری هایپر موشن 2 داده اند و همین طور ویژگی های جدیدی که به بخش گیم پلی بازی اضافه شده است را همراه با توضیحات فنی از سوی تیم توسعه دهنده می توانید در این لینک مشاهده کنید.

FYmY-RMXgAAibJb.png

توضیحات نوشتاری Gameplay Deep Dive را می توانید در سه بخش تقسیم بندی شده بخوانید.

Screenshot 2022-08-02 174009.png
Gameplay Deep Dive Part 1
Gameplay Deep Dive Part 2
Gameplay Deep Dive Part 3

CROSS-PLAY

photo_2022-07-22_12-23-16.jpg
کمپانی Electronic Arts با انتشار تریلری از بازی FIFA 23 رونمایی کرد و تایید کردند که قابلیت Cross-Play در تمامی حالت‌های 1v1 از جمله FIFA Ultimate Team ،Online Seasons و Online Friendlies در دسترس و حالت Cross-Play برای هر نسل مجزا خواهد بود. بنابراین نسخه‌های پلی‌استیشن 5، ایکس‌باکس سری ایکس/اس، Stadia و رایانه‌های شخصی FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود و نسخه‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان در FIFA 23 با یکدیگر سازگار خواهند بود.

جام جهانی فوتبال

f23-features-16x9-worldcup.png.adapt.1456w.png
اوج فوتبال بین‌المللی را با جام جهانی 2022 قطر و جام جهانی FIFA زنان استرالیا و نیوزلند 2023 به عنوان به‌ روز رسانی‌های محتوای پس از عرضه بدون هزینه اضافی تجربه کنید.

معرفی فوتبال باشگاهی زنان

f23-features-16x9-womensfc.png.adapt.1456w.png
برای اولین بار در تاریخ EA SPORTS به عنوان تیم های باشگاهی زنان بازی کنید و Barclays FA Women's Super League و Division 1 Arkema در زمان انتشار به FIFA 23 می آیند. به‌علاوه، از ضبط اختصاصی HyperMotion2 در نسل نهم لذت ببرید و باعث می شود تا حرکات منحصر به‌ فرد زنان را در FIFA 23 را به صورتی واقع گرایانه شبیه سازی کند.

کاور های رسمی FIFA 23

D8nQey6UwAAn61X.jpg FX9ffc_WIAAQxWd.jpg FYCGBlOWYAAaOWg.jpg
کاور نسخه استاندارد FIFA 23 با حضور Samantha Kerr از تیم چلسی فوتبال زنان رونمایی شد و همین طور کاور نسخه رسمی التیمیت و کاور جهانی هم رونمایی شده است.​

آخرین ویرایش:
فیفای امسال هم مثل قبله به نظرم و هیچ فرقی نداره.
ترنسفر بازیکنا و کیت های آپدیت + اضافه شدن لیگ زنان!
دقیقا اینا چیزایی هست که فیفا پلیرها نمیخان! فیفا پلیر دنبال کریرمود آنلاینه، دنبال اینه که که کات سینهای مضخرف قبل خرید بازیکن حذف بشه و ایمیلی بشه. دنبال اینه که Kick off goal حذف بشه که موقع شروع بازی تمام تیم حریف مثل هویج وایمیسن و شما میتونی دریبل تو گل کنی!
واقعا فیفا چسبیده به FUT که میلیون دلاری واسش سود داره و کاری به این تغییرات نداره.

الانم با اپدیت فیفا 22 بازیکنا تو سیزن به حدی افت کردن که دقیقه 60 به بعد مسی و لواندوفسکی و... خسته میشن و باید تعویض بشن. چرا اینکارو میکنن؟! که با خودت بگی وقته خریده فیفا 23 هست!

فیفای امسال هم مثل قبله به نظرم و هیچ فرقی نداره.
ترنسفر بازیکنا و کیت های آپدیت + اضافه شدن لیگ زنان!
دقیقا اینا چیزایی هست که فیفا پلیرها نمیخان! فیفا پلیر دنبال کریرمود آنلاینه، دنبال اینه که که کات سینهای مضخرف قبل خرید بازیکن حذف بشه و ایمیلی بشه. دنبال اینه که Kick off goal حذف بشه که موقع شروع بازی تمام تیم حریف مثل هویج وایمیسن و شما میتونی دریبل تو گل کنی!
واقعا فیفا چسبیده به FUT که میلیون دلاری واسش سود داره و کاری به این تغییرات نداره.

الانم با اپدیت فیفا 22 بازیکنا تو سیزن به حدی افت کردن که دقیقه 60 به بعد مسی و لواندوفسکی و... خسته میشن و باید تعویض بشن. چرا اینکارو میکنن؟! که با خودت بگی وقته خریده فیفا 23 هست!
کریر میتونه انقدر جذاب بشه که همه رو بکشونه سمتش.
بلیت فروشی، نقل و انتقالات پویا، تمرینات پویا، فیرپلی مالی و مهمتر از همه نقل و انتقال مربیان. مثلا پپ برگرده بارسا یا کلوپ بره مربی بایرن بشه.
ولی خب مشکل اینجاست که توش پول و چاپیدن در کار نیست :D پس بیخیالش میشن.

تمام حقایق بازی فیفا از زبان یک پلیر خوب
کاش تو توییتر ترند کنیم صدامون به این شرکت اشغال برسه مارو کرده بازیچه دست خودش
این توقع فوتبال ۹۹ داره. ینی چی همه کار‌ها یکسان باشه؟🤣

خیلی از حرفهاش درسته مخصوصا هوش مصنوعی و هندیکپ داخل بازی فیفا شده بچه بازی
هوش مصنوعی حضورش خوبه. از قدیم بوده و هنوزم هست. بازی بدون هوش مصنوعی نشدنیه. باید ستینگ خاص و واضح تو بخش منیجمنت بذارن که بتونی خودت کامل بگی کی چیکار کنه، الانم هست ولی واقعا حوصله سربر و پیچیده، هرچی وقت بذاری باز مشکل پیش میاد.

فیفا روزی بفاک رفت‌ که اولتیمیت تیم اومد و الانم این کارت‌های مزخرف و خسته کننده. تیم‌هایی با این همه قدرت واقعا حال بهم‌زن هستن. EA کاملا پول درمیاره و حال می‌کنه ولی واس کسی که گیمر هست کل لذت از بین میره. دقیقا شده مصداق حضور اعراب پولدار تو کلش آف کلنز که با پول
های لول میشن. بازی از همون لحظه بی معنی میشه‌. بالانس نبودن فیفا بزرگترین مشکلش همینه.

ما دور همی با رفقا می‌خوایم بازی کنیم میریم شالکه بر می‌داریم. تیم های معمولی. لذت میبریم.

بنظرم با نوجه به این که فیفا با از بین رفتن pes دیگه هیچ رقیبی نداره باید ممنون باشیم همین تغییرات رو هم انجام میده باز هایپرموشن و انیمیشن های جدید و چمن طبیعی تر بهتر از هیچیه.فیفا کاملا می تونست رویه سایپا و ایران خودرو پیش بگیره همون بازی نسل هفتمی رو هر سال عرضه کنه و بازم میلیون ها نسخه بفروشه.متاسفانه کونامی با مدیریت افتضاحش امون نیمچه رقابتم از بین برد و کلا بازار انحصار فیفا کرد.با ایم قضیه بنظرم کنار باید بیاییم.

• Like
Reactions: LES BLEUS and u.s.a
بنظرم با نوجه به این که فیفا با از بین رفتن pes دیگه هیچ رقیبی نداره باید ممنون باشیم همین تغییرات رو هم انجام میده باز هایپرموشن و انیمیشن های جدید و چمن طبیعی تر بهتر از هیچیه.فیفا کاملا می تونست رویه سایپا و ایران خودرو پیش بگیره همون بازی نسل هفتمی رو هر سال عرضه کنه و بازم میلیون ها نسخه بفروشه.متاسفانه کونامی با مدیریت افتضاحش امون نیمچه رقابتم از بین برد و کلا بازار انحصار فیفا کرد.با ایم قضیه بنظرم کنار باید بیاییم.
حرفت درسته. رقابت باید باشه تا محصول نهایی با کیفیت بشه. یه دلیل بزرگی که فیفا این همه فیس جدید تو این ۴ سال اخیر اضافه کرد pes بود. تا فیفا ۱٨ فقط لیگ انگلیس از لحاظ ساخت فیس خوب بود و اسپانیا و آلمان همه فیسها فیک بود. اما از اونور pes تمام بازیکنای بزرگ و تلنت حتی تو لیگ فرانسه رو ساخته بود. برای همین کلی به فیفا فشار آوردن و اونام مجبور شدن برن سراغ فیسهای آلمان و اسپانیا. در بحث انیمیشن هم همینطور. انقدر انیمیشنهای pes خوب بود که ea مجبور شد بره سراغ هایپر موشن.
حالا pes که نابود شد و تمام. من امیدم به این فوتبال جدیده UFL هست که ظاهرا امسال میاد. طبق ادعای سازنده هاش قراره شبیه ساز باشه. و دعا میکنم عالی و بی نقص باشه تا فیفا مجبور باشه پیشرفت کنه. وگرنه بدون رقیب، همین چهارتا تغییر هم ea بیخیالش میشه.

حرفت درسته. رقابت باید باشه تا محصول نهایی با کیفیت بشه. یه دلیل بزرگی که فیفا این همه فیس جدید تو این ۴ سال اخیر اضافه کرد pes بود. تا فیفا ۱٨ فقط لیگ انگلیس از لحاظ ساخت فیس خوب بود و اسپانیا و آلمان همه فیسها فیک بود. اما از اونور pes تمام بازیکنای بزرگ و تلنت حتی تو لیگ فرانسه رو ساخته بود. برای همین کلی به فیفا فشار آوردن و اونام مجبور شدن برن سراغ فیسهای آلمان و اسپانیا. در بحث انیمیشن هم همینطور. انقدر انیمیشنهای pes خوب بود که ea مجبور شد بره سراغ هایپر موشن.
حالا pes که نابود شد و تمام. من امیدم به این فوتبال جدیده UFL هست که ظاهرا امسال میاد. طبق ادعای سازنده هاش قراره شبیه ساز باشه. و دعا میکنم عالی و بی نقص باشه تا فیفا مجبور باشه پیشرفت کنه. وگرنه بدون رقیب، همین چهارتا تغییر هم ea بیخیالش میشه.
من همینجا اعلام میکنم این ufl اگه حتی عرضه شد من اسمم عوض میکنم چه برسه به اینکه بخواد رقیب فیفا بشه :D

شوخی نکن؟؟؟ :|

میگم، جریان چیه که هر سال نسخه بتا میاد دستت؟ :D
دفاع ها فاجعست . تا بحال همچین نا بالانسی ایی در سریه فیفا ندیده بودم.دفاع cpu روی اخرین درجه سختی شما میتونی با سرعت براحتی دریبلش کنی جا بزاریش و یجورایی باگ میخوره.حتی یوزر با یوزر هم دیگه بستگی به شخص داره .مثلا من دفاعم بهتره تو بازی 6 دقیقه ایی 3-4 تا گل بیشتر نمیخورم 😂 سیستم شتاب گیری جدید هم همگی به نفع مهاجمین هست و تا مدافع بخواد راه بیوفته شما رفتی گل رو زدی و برگشتی
اینکه بتا ست اوکیه ولی ترسم از اینه که بعداز 2 تا آپدیت 1 گیگی این مشکل برطرف نشد.توی فیدبک بتا و سوالاتی که پرسیده بودن این بالانس بودن یا نبودن دفاع و حمله هم توش بود و منم دوباره نوشتاری این مشکل رو بازگو کردم.
از این مشکل بگذریم که البته مشکل کوچکی نیست ، بازی پیشرفت های خوبی داشته و لذت بخشه

• Like
Reactions: u.s.a
تمام حقایق بازی فیفا از زبان یک پلیر خوب
کاش تو توییتر ترند کنیم صدامون به این شرکت اشغال برسه مارو کرده بازیچه دست خودش
فقط ۹ دقیقه از حرفهاشو شنیدم و تا تهشو گرفتم
کلا دو تا گروه در مواجه با بازیهای فوتبالی داریم ، گروه اول دید رقابتی دارن ، میخوان تمام چیز هایی که تو ذهنشون هست توی زمین بازی پیاده کنن ، ریسپانس تایم بسیار ناچیز ، سرعت زیاد ، دقت زیاد ، با حداقل پاس ارور و شوت ارور ، بدون ارور های فرست تاچ و کلا یه بازیه تر و تمیز و قابل پیشبینی و تمام منوال که با بالا رفتن تجربه پلیر و یاد گرفتن بازی بتونن قوی و قوی تر بشن ...
گروه بعدی گروه عشق فوتبال و کلا عشق ورزش هستن ، بری خونشون روی تی وی همش فوتبال داره پخش میشه و کلا سالهاست با این ورزش دارن حال میکنن و یه بازی ایی میخوان که این فوتبال رو بصورت شیبیه ساز بتونن بازی کنن ، فوتبال شبیه ساز چیه ؟ فوتبالیه که ۲۲ تا انسان دارن مقابل هم بازی میکنن و ربات نیستن ، با سنین مختلف و اشتباهات مختلف ، فرست تاچ ارور حتما باید باشه ، ارور های پاس و شوت حتما باید باشه ، مقداری ریسانس تایم حتما باید باشه چون انسانه ، کلا اشتباهات بخشی از ذات انسانی باید به وفور توی بازی باشه (حالا بین بازیکنهای مختلف به نسبت کمتر یا بیشتر ) مثل واقعیت ، همچنین وزن و فیزیک بازیکنا و سنگینی بازیکنا و توپ حتما باید توی بازی حس بشه ، انیمیشنهای واقعی انسانی که موجب میشع زمان پاسخگویی بره بالا حتما باید باشه ، تاکتیک های پیشرفته و پر از جزئیات باید باشه ، کلا گل زدن باید سخت باشه و این چیزیه که عاشقان شبیه سازی میخوان
این آقا وقتی میگه هایپرموشن ؟ هایپرموشنی ندیدم من و گند زده توی گیم پلی مشخصه که گروه اول هست و کلا رقابت طلب هست.
این ea هم وسط این دو گروه مونده و نمیدونه چکار کنه ، این همه بری از تکنولوژی های بروز استفاده کنی ماشین لرنینگ و سیستم پیشرفته ضبط انیمیشنهای انسانی که اخرشم اون گروه رقابتی میان میگن که گیم پلی بدتر شده و همون فیفاهای آشغال قبلی بهتر بود چون راحت تر میتونستیم فرمان ها رو اجرا کنیم.واقعا ea در مقابل این دو گروه چکار میتونه کنه ؟ (البته مسبب بوجود اومدن این شرایط خودش هست و اون اینه که کسایی رو که حوصله ۹۰ دقیقه دیدن بازیه واقعیه قوتبال رو ندارن رو هم میخواد بکشونه سمت خودش ) باز همین که اسلایدر رو بازیش داره و هر سال هم در راستای فوتبال واقعی یه کارهایی انجام میده ولی خب دستش باز نیست و اون گروه رقابت طلب که اکثرا هم یوتوبر هستن و فعال هستن با خاک یکسانش میکنن باید گیم پلی رو آرکید نگه داره ....
بهترین راه حل وجود دو تا بازی با دوسبک مختلف هست که توی دنیای فوتبال که همه چیز انحصاریه نشدنیه و هر دو گروه باید با این تنها فوتبالی که هست بسوزن و بسازن.

آخرین ویرایش:
فقط ۹ دقیقه از حرفهاشو شنیدم و تا تهشو گرفتم
کلا دو تا گروه در مواجه با بازیهای فوتبالی داریم ، گروه اول دید رقابتی دارن ، میخوان تمام چیز هایی که تو ذهنشون هست توی زمین بازی پیاده کنن ، ریسپانس تایم بسیار ناچیز ، سرعت زیاد ، دقت زیاد ، با حداقل پاس ارور و شوت ارور ، بدون ارور های فرست تاچ و کلا یه بازیه تر و تمیز و قابل پیشبینی و تمام منوال که با بالا رفتن تجربه پلیر و یاد گرفتن بازی بتونن قوی و قوی تر بشن ...
گروه بعدی گروه عشق فوتبال و کلا عشق ورزش هستن ، بری خونشون روی تی وی همش فوتبال داره پخش میشه و کلا سالهاست با این ورزش دارن حال میکنن و یه بازی ایی میخوان که این فوتبال رو بصورت شیبیه ساز بتونن بازی کنن ، فوتبال شبیه ساز چیه ؟ فوتبالیه که ۲۲ تا انسان دارن مقابل هم بازی میکنن و رباط نیستن ، با سنین مختلف و اشتباهات مختلف ، فرست تاچ ارور حتما باید باشه ، ارور های پاس و شوت حتما باید باشه ، مقداری ریسانس تایم حتما باید باشه چون انسانه ، کلا اشتباهات بخشی از ذات انسانی باید به وفور توی بازی باشه (حالا بین بازیکنهای مختلف به نسبت کمتر یا بیشتر ) مثل واقعیت ، همچنین وزن و فیزیک بازیکنا و سنگینی بازیکنا و توپ حتما باید توی بازی حس بشه ، این چیزیه که عاشقان شبیه سازی میخوان
این آقا وقتی میگه هایپرموشن ؟ هایپرموشنی ندیدم من و گند زده توی گیم پلی مشخصه که گروه اول هست و کلا رقابت طلب هست.
این ea هم وسط این دو گروه مونده و نمیدونه چکار کنه ، این همه بری از تکنولوژی های بروز استفاده کنی ماشین لرنینگ و سیستم پیشرفته ضبط انیمیشنهای انسانی که اخرشم اون گروه رقابتی میان میگن که گیم پلی بدتر شده و همون فیفاهای آشغال قبلی بهتر بود چون راحت تر میتونستیم فرمان ها رو اجرا کنیم.واقعا ea در مقابل این دو گروه چکار میتونه کنه ؟ باز همین که اسلایدر رو بازیش داره و هر سال هم در راستای فوتبال واقعی یه کارهایی انجام میده ولی خب دستش باز نیست و اون گروه رقابت طلب که اکثرا هم یوتوبر هستن و فعال هستن با خاک یکسانش میکنن باید گیم پلی رو آرکید نگه داره ....
بهترین راه حل وجود دو تا بازی با دوسبک مختلف هست که توی دنیای فوتبال که همه چیز انحصاریه نشدنیه و هر دو گروه باید با این تنها فوتبالی که هست بسوزن و بسازن.
فیفا فقط باید هندیکپ و اسکریپت رو از بین ببره به همین راحتی
هرکسی با توجه به گیم پلی خودش برنده باشه عین بازی های شوتر وقتی هر بازی سناریو چینده میشه و گیم پلی بد بهت میخوره حالت از بازی بهم میخوره
دروازه خالی یهو توپ موج میگیره می‌ره بیرون یا میخوره تیرک، گلر دریبل کردی یهو ۲ تا مدافع میرن رو خط بلاک میکنن ، داخل محوطه جریمه باید صدمدل اسکیل بزنی یه فضا باز بشه تازه دعا کنی دفاع شوت بلاک نکنه ، این داستان گیم پلی بد و هندیکپ واقعا گند زده به بازی من دو ماه کلا آلتیمیت بازی کردم دیگه حال نمیکنم سمتش برم چون همه چی مشخصه با ۳ تا پاس اول بازی میشه فهمید این دست چه خوابی برات دیده کل بازی افتاده دست هوش مصنوعی شما برو فیفا ۱۷ پلی بده ببین اون چقدر خوب بود مقایسه کن با چرت و پرت الان
گرافیک و هایپرموشن تو نسل جدید حرف نداره خودم دارم بازی میکنم اما هرکسی میاد خونمون میگه گیم پلی نسل ۸ بهتره رو نسل جدید خیلی بازی تخیلی شده اصلا شوت زدن داخل محوطه جریمه کشکه هرجور شوت میزنی دفاع بلاک میکنه کجای دنیای واقعی اینجوری میشه شوت بلاک کرد
در کل باید هندیکپ حذف کنه اون موقع فوتبال لذت بخش میشه

• Like
Reactions: Rodan and ehsas1
دفاع ها فاجعست . تا بحال همچین نا بالانسی ایی در سریه فیفا ندیده بودم.دفاع cpu روی اخرین درجه سختی شما میتونی با سرعت براحتی دریبلش کنی جا بزاریش و یجورایی باگ میخوره.حتی یوزر با یوزر هم دیگه بستگی به شخص داره .مثلا من دفاعم بهتره تو بازی 6 دقیقه ایی 3-4 تا گل بیشتر نمیخورم 😂 سیستم شتاب گیری جدید هم همگی به نفع مهاجمین هست و تا مدافع بخواد راه بیوفته شما رفتی گل رو زدی و برگشتی
اینکه بتا ست اوکیه ولی ترسم از اینه که بعداز 2 تا آپدیت 1 گیگی این مشکل برطرف نشد.توی فیدبک بتا و سوالاتی که پرسیده بودن این بالانس بودن یا نبودن دفاع و حمله هم توش بود و منم دوباره نوشتاری این مشکل رو بازگو کردم.
از این مشکل بگذریم که البته مشکل کوچکی نیست ، بازی پیشرفت های خوبی داشته و لذت بخشه
آقا دمت گرم. جان دبروین تا میتونی بهشون فیدبک بده :D بگو دفاع رو آسون کنن و حمله رو سخت.

فیفا فقط باید هندیکپ و اسکریپت رو از بین ببره به همین راحتی
هرکسی با توجه به گیم پلی خودش برنده باشه عین بازی های شوتر وقتی هر بازی سناریو چینده میشه و گیم پلی بد بهت میخوره حالت از بازی بهم میخوره
دروازه خالی یهو توپ موج میگیره می‌ره بیرون یا میخوره تیرک، گلر دریبل کردی یهو ۲ تا مدافع میرن رو خط بلاک میکنن ، داخل محوطه جریمه باید صدمدل اسکیل بزنی یه فضا باز بشه تازه دعا کنی دفاع شوت بلاک نکنه ، این داستان گیم پلی بد و هندیکپ واقعا گند زده به بازی من دو ماه کلا آلتیمیت بازی کردم دیگه حال نمیکنم سمتش برم چون همه چی مشخصه با ۳ تا پاس اول بازی میشه فهمید این دست چه خوابی برات دیده کل بازی افتاده دست هوش مصنوعی شما برو فیفا ۱۷ پلی بده ببین اون چقدر خوب بود مقایسه کن با چرت و پرت الان
گرافیک و هایپرموشن تو نسل جدید حرف نداره خودم دارم بازی میکنم اما هرکسی میاد خونمون میگه گیم پلی نسل ۸ بهتره رو نسل جدید خیلی بازی تخیلی شده اصلا شوت زدن داخل محوطه جریمه کشکه هرجور شوت میزنی دفاع بلاک میکنه کجای دنیای واقعی اینجوری میشه شوت بلاک کرد
در کل باید هندیکپ حذف کنه اون موقع فوتبال لذت بخش میشه
تنها لذت فیفا جمع کردن کارت های رنگارنگ در بخش آلتیمیت تیمه،گیم پلی بازی عذاب آوره

• Like
Reactions: u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or