Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
سرور ایکس باکسم لگ منظورت دیلی خیلی شدید نیست هر چند ثانیه یه بار دیلی میگیره تو پاس دادن
جوری که توهم زدم حریفام یه کاری میکنن
والا میری داخل بازی هر چند ثانیه یه بار در حد قفل شدن میره از بس لگ و دیلی هست، الان چند ساعته اینجوری شده،نمیدونم قضیه چیه، نمیتونم بفهمم از نت ایرانه یا از سروراس، فقط میدونم خیلی از بچه ها این مشکلو دارن از داخل ایران

• Like
Reactions: omiid72
بازی خیلی تاخیر داره نت ایران که خودش مشکل داره از ساعت ۷ تا ۱۲ شب خیلی بد میشه نت شاید به خاطر تغییرات فعلی که در زیر ساخت در حال انجام باشد مشکلات عجیب و غریب زیادی مشاهده کنیم.

پینگ من همیشه ثابت بین ۴۸ تا ۵۵ بوده و مشکل کانکشن نداشتم ولی جدیدا چند دقیقه ۵۵ عه بعد میشه ۲۰۰۰ و خورده ای :|
نمیدونم مشکل کجاست و کی حل میشه.

سلام
آقا من سه تا سوال نسبتا آماتوری دارم :
۱ - آیا میشه توی تک به تک ها کاری کرد دروازه بان بهتر بگیره ؟
۲ - توی‌ پنالتی زدن من نمیدونم چجوری یه عده این نشانگر رو آروم و با کنترل تکون میدن؟ من هرچی تکون میدم هی پرش میکنه و بعد هم بعضی وقتا که دو نفره در گیم نت بازی میکنم نشان گر رو بر میدارم ولی هر مدلی که میزنم توپ میره هوا میشه دقیق و واضح توضیح بدید؟

۳ - دقیقا کجا میتونیم man marking کنیم ؟

سلام
۲ - توی‌ پنالتی زدن من نمیدونم چجوری یه عده این نشانگر رو آروم و با کنترل تکون میدن؟ من هرچی تکون میدم هی پرش میکنه و بعد هم بعضی وقتا که دو نفره در گیم نت بازی میکنم نشان گر رو بر میدارم ولی هر مدلی که میزنم توپ میره هوا میشه دقیق و واضح توضیح بدید؟

سلام
1.با شوک سمت راست میتونی گلرو سوئیچ کنی اولاش یکم سخته باید تمرین کنی تا بهتر بشی(شوک سمت راستو فشار بده بعد به سمتی که میخوای گلر گام برداره حرکت بده)معمولا پلیرا زاویه مخالف حرکت میدن که بعدش شیرجه میزنه توپو بتونه دفع کنه
2.من پنالتیامو اینجوری مینزنم از 10 تا حدودا 6 الی 7 تاش گل میشه(شوک سمت چپو رو به پایین نگه میدارم بعد تا بازیکنم مونده برسه به توپ به چپ یا راست حرکتش میدم)
3.دقیق متوجه منظورت نشدم ولی فقط پست cdm همچین قابلیتی داره(میری تو تاکتیکا قسمت instruction بعد میری رو پست cdm اونوقت میتونی انتخاب کنی که مارک کنه بازیکنو یا بره بین دو نفر وایسه و پاسشونو قطع کنه)

سلام

۱- دعا کن :D

۲- این پرش نشانه تو پنالتی بخاطر مشکل دسته هست. این مشکل تو دسته های تقلبی چینی وجود داره. دسته های اصل این مشکل رو ندارن. الانم که بازار پر شده از دسته تقلبی. هر کی هم که میگه دسته های من اصله دروغ میگه. اینم که تو بازی دو نفره پنالتی هات میره آسمون بخاطر اینه که بالا میزنی و زیاد پر میکنی. جهت رو کاملا بگیر مایل پایین و یه کوچولو پر کن، گل میشه.

۳- MAN MARKING تو بازی وجود نداره. فقط هافبک های دفاعی، از قسمت INSTRUCTION میتونی بهشون بگی یارگیری کنن. در این حالتم اونا هر کسی رو بخوان یارگیری میکنن و انتخابش با شما نیست. از من میشنوی این کارو نکن و بجاش از CUT PASSING LANES استفاده کن که خیلی بهتره.

• Like
Reactions: muiacir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or