Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
متاسفانه نبود رقیب برای ea باعث شده ذره ذره گند بزنه به فوتبالش . بازی روز عرضه به شدت از چیزی که الان هست بهتر شده. دفاع مشکل داره کلا و سوییچ بین بازیکنا ایراد داره حس میکنم
راحت تو هر بازی ۳ یا ۴ تا حداقل تیرک میزنم

• Like
Reactions: Homi-Fatal
متاسفانه نبود رقیب برای ea باعث شده ذره ذره گند بزنه به فوتبالش . بازی روز عرضه به شدت از چیزی که الان هست بهتر شده. دفاع مشکل داره کلا و سوییچ بین بازیکنا ایراد داره حس میکنم
راحت تو هر بازی ۳ یا ۴ تا حداقل تیرک میزنم
دقیقاً من هم بعد آپدیت با سوویچ بین بازیکنا مشکل دارم. فکر می کردم مشکل از منه و بلد نیستم باید چیکار کنم.

• Like
Reactions: Destro
یه چیزی که هست توی التیمیت بخوای بی حوصله یا تفریحی بازی کنی نمیتونی نتیجه بگیری اونم با نت ما که باید در حد خدا تمرکز کنی من هر وقت حوصله نداشتم پشت سر هم باخت دادم یعنی پلیرها خودکشی میکنن واسه برد!

• Like
Reactions: Reza779
دوستان من خیلی فیفا باز نیستم ولی چون ورژن ۹ هک شده می‌خوام رو کنسول بریزم تا آپدیت ۱.۱۵ اومده الان با آپدیت نصب کنم یا با همون ورژن خام بازی بهتره؟؟؟ هرچند خودم دلمه فیفا ۱۷ نصب کنم دلم براش تنگ شده

تنها راه حل با این پینگ اینه که همه رو بچپونی تو دفاع بعد گلت هم سعی کن وقت تلف کنی .. ایدی طرف ایرانی بود اذیت نکن :D ولی بقیه بدون شک عربن .. اونا با نازاریو و امباپه اینکارارو میکنن اگه نیاز باشه پس ما دیگه چاره ای نداریم،شده از دقیقه بیست بازیو نگه دار ... البته این کار سخته چون همین کنترل بازی دقت زیادی میخواد .. ولی همه رو بچین دفاع از کاستوم تاکتیک و بازیو کنترل کن .. معمولا این وسط حریف عصبی میشه گلای بعدی هم میرنی ... وقتی پینگ شخمی نمیزاره مثه ادم بازی کنیم تنها راه همینه... بازی به لجن کشیده میشه ولی حداقلش دو تا اسگول با پینگ زیر ۱۰ فکر نمیکنن بازیو بردن و بیان خوشحال باشن،از تو psn هم پیام دادن به خودتو ببند که کمتر فحش بخوری :D چون با این سبک بازی احتمالا فحش میدن بعد بازی..

مریض هم خودتونین :D
چجوری بازیکنا میچپن تو دفاع؟من هر کاستوم تاکتیکی هم استفاده میکنم بازی فضاها باز میمونه و بازیکنا نمیچپن تو دفاع.میشه لطف کنین از چه کاستوم تاکتیکی استفاده میکنید؟

• Like
Reactions: Reza779
بیبی، مید آیکان رو ساختم
از پکاش فردیناند بیبی داد
از خود پک آیکان هم رونالدو ۹۴
برگاااااااااام

Sent from my SM-A305F using Tapatalk
احساس میکنم حق منم به شما داده🥲
تو پک هاش هیچی نداد بهم و خود آیکون هم تِرِزِگه داد 😭

خواهشا کمک کنید که به مشکل خوردم.
هرکاری میکنم رو ایکس باکس نمیتونم اکانت اوریجین بسازم. تمام مراحل رو میرم. Sequrity question رو که next میزنم ارور میده که:
we are experiencing technical difficulties. please try again later.
هرچی دی ان اس عوض کردم نشد. حتی با گوشی هم نتونستم بسازم و همین ارور رو میده. با قیلترشکن هم تست کردم جواب نداد. آیا راهی هست؟

خواهشا کمک کنید که به مشکل خوردم.
هرکاری میکنم رو ایکس باکس نمیتونم اکانت اوریجین بسازم. تمام مراحل رو میرم. Sequrity question رو که next میزنم ارور میده که:
we are experiencing technical difficulties. please try again later.
هرچی دی ان اس عوض کردم نشد. حتی با گوشی هم نتونستم بسازم و همین ارور رو میده. با قیلترشکن هم تست کردم جواب نداد. آیا راهی هست؟
خب از نبوغم استفاده کردم و با یه روش فوق پیچیده و با استفاده از PC و دوتا نت، EA رو خر کردم و اکانت رو ساختم و رفتم تو بازی :D
بریم ببینیم فیفای نسل ۹ چجوریاست.

خب از نبوغم استفاده کردم و با یه روش فوق پیچیده و با استفاده از PC و دوتا نت، EA رو خر کردم و اکانت رو ساختم و رفتم تو بازی :D
بریم ببینیم فیفای نسل ۹ چجوریاست.
وقتی میتونی بگی ea رو خر کردی که کلا بازیاش رو نخری

• Like
Reactions: u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or