Multi Platform FIFA 22

سازنده
EA
تاریخ انتشار
2022
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
به نام خدا
IMG_20210709_195810_050.jpg
کمپانی EA در توییتی تاریخ انتشار رسمی فیفا 22 را مشخص کرد.
IMG_20210704_181338_462.jpg
با توجه به اطلاعات لیک شده و با کسب اجازه از ناظمین تاپیک فیفا 22 را ثبت میکنیم.
1624450547655.png
در روزهای گذشته اطلاعات مهمی از جمله تاریخ انتشار بازی لیک شد که بین 2تا 9 مهر ماه خواهد بود.
IMG_20210620_212534_457.jpg
طبق شایعات بازی با موتور گرافیکی جدید دایس منتشر می شود و متاسفانه نسخه نسل بعدی شامل کنسول های نسل هشتمی و pc نمی شود.
امروز لوگوی بازی نیز لیک شد و نیز شاهد دگرگونی کاستوم تاکتیک هستیم.
IMG_20210623_173539_967.jpg
همچنین شاهد اضافه شد آیکون های جدیدی در بازی هستیم.
IMG_20210623_153824_194.jpg

طبق اطلاعاتی که داریم برخی تیم های بتا نیز لیک شده است.
IMG_20210623_160500_702.jpg
طبق منابع لیک شده الکس اسکات به عنوان اولین گزارشگر زن به بازی فیفا 22 اضافه می شود.
IMG_20210626_145141_952.jpg

Attachments

• IMG_20210623_173539_967.jpg
    IMG_20210623_173539_967.jpg
    36.4 KB · مشاهده: 159
آخرین ویرایش:
من بازی گرفتم اصلا نمیشه دفاع کرد. نمی دونم چرا بازیکن داره می بینه حریف توپ جلوش نزدیک بازیکن حریف نمیشه انگار یه حاله از نور دور بازیکن هست اجازه نزدیک شدن بهش نداری
درست حسابی حمله کردن هم تو ویکند لیگ کارخداس تا میخواهی برگردی طرف پشت سرته جالبه پینگ هم نداریم نمیشه طرف ردش کرد خلاصه خیلی سخت و اعصاب خورد کنه بازی مثل همیشه قدرت بازیکن ها به لطف پینگ 40 درصدی کاهش پیدا میکنه انگار بازیکن برنزی داری

من هر بازی کمتر از سه تا اختلاف جلو باشم میدونم به احتمال زیاد یا مساوی می‌کنم یا میبازم صد بار پینگم قرمز میشه تو بازی دیروز با دروازه بان حریف تک به تک شدم اومدم چیپ بزنم یه دفعه پینگ قرمز شد بازیکنم استپ شد دروازه بان رسید گرفت همین توپ برگشت اومد رفت تو‌گل خودم! همون جا اومدم بیرون از بازی:) یا مثلا یدفعه لگ میفته بازیکنم آروم به توپ ضربه میزنه میفته جلوی بازیکن حریف میکنه تو گل. هزار بار از این چیزا پیش اومده واسم. عربا هم پینگشون سبز که هیچی اصلا سفیده! دیروز از یکیشون پرسیدم پینگشو گفت ۸ !

• Like
Reactions: Destro
صاف شدم تو‌ دیویژن ۱ یه برد یه باخت یه برد یه باخت……! این چند وقت زدن اینترنتو داغون کردن از خود پینگ بدتر این لگ ناجوره یه دفعه پینگو میبره رو ۵۰۰ یا گل میخوری یا نمیتوتی موقعیت رو گل کنی

صاف شدم تو‌ دیویژن ۱ یه برد یه باخت یه برد یه باخت……! این چند وقت زدن اینترنتو داغون کردن از خود پینگ بدتر این لگ ناجوره یه دفعه پینگو میبره رو ۵۰۰ یا گل میخوری یا نمیتوتی موقعیت رو گل کنی
من هر بازی کمتر از سه تا اختلاف جلو باشم میدونم به احتمال زیاد یا مساوی می‌کنم یا میبازم صد بار پینگم قرمز میشه تو بازی دیروز با دروازه بان حریف تک به تک شدم اومدم چیپ بزنم یه دفعه پینگ قرمز شد بازیکنم استپ شد دروازه بان رسید گرفت همین توپ برگشت اومد رفت تو‌گل خودم! همون جا اومدم بیرون از بازی:) یا مثلا یدفعه لگ میفته بازیکنم آروم به توپ ضربه میزنه میفته جلوی بازیکن حریف میکنه تو گل. هزار بار از این چیزا پیش اومده واسم. عربا هم پینگشون سبز که هیچی اصلا سفیده! دیروز از یکیشون پرسیدم پینگشو گفت ۸ !
تنها راه حل با این پینگ اینه که همه رو بچپونی تو دفاع بعد گلت هم سعی کن وقت تلف کنی .. ایدی طرف ایرانی بود اذیت نکن :D ولی بقیه بدون شک عربن .. اونا با نازاریو و امباپه اینکارارو میکنن اگه نیاز باشه پس ما دیگه چاره ای نداریم،شده از دقیقه بیست بازیو نگه دار ... البته این کار سخته چون همین کنترل بازی دقت زیادی میخواد .. ولی همه رو بچین دفاع از کاستوم تاکتیک و بازیو کنترل کن .. معمولا این وسط حریف عصبی میشه گلای بعدی هم میرنی ... وقتی پینگ شخمی نمیزاره مثه ادم بازی کنیم تنها راه همینه... بازی به لجن کشیده میشه ولی حداقلش دو تا اسگول با پینگ زیر ۱۰ فکر نمیکنن بازیو بردن و بیان خوشحال باشن،از تو psn هم پیام دادن به خودتو ببند که کمتر فحش بخوری :D چون با این سبک بازی احتمالا فحش میدن بعد بازی..

مریض هم خودتونین :D

من اول سیزن ۲ سر همین کانکشن شاکی شدم کل ترکیب رو quick sell کردم دوباره شروع کردم;;)
کسی الان تونسته برسه الیت با این وضع نت؟
من الیت رو رسیدم بهش هر بازی هم پینگم بین ۱۲۰-۱۳۰ ایناست پکت لاست هم بعضی اوقات میخورم ولی کلا وقتی میخوای التیمت بازی کنی با اولویت ترین رمز موفقیت داشتن صبر و حوصله به شدت زیاده و اعصابی پولادین

• Like
Reactions: mfa123
من الیت رو رسیدم بهش هر بازی هم پینگم بین ۱۲۰-۱۳۰ ایناست پکت لاست هم بعضی اوقات میخورم ولی کلا وقتی میخوای التیمت بازی کنی با اولویت ترین رمز موفقیت داشتن صبر و حوصله به شدت زیاده و اعصابی پولادین
نمی‌دونم سرویست چی هست ولی همراه نوسان زیاد داره اذیت میکنه مخصوصا الان. دیشب یه برد میخواستم واسه الیت یدفعه بازی آخر شد پیست اسکی دیگه حوصله نموند سه چهار تا باخت دادم:| پرو‌ پلیرها رو هم که میبینم تو الیت بازی‌هاشون سخته با پینگ ۱۵ ۲۰

یه اتفاق عجیبی که دیشب برای من افتاد این بود که پینگم با ایرانیا بیشتر از بقیه بود. با یه روس بازی کردم پینگم ۶۰-۷۰ بود بعد با یه ایرانی رفت نزدیک ۱۰۰. چجوری ممکنه همچین چیزی؟!
رو ۲۱ با ایرانیا پینگ روی ۱۰-۲۰ بود ماکسیمم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or